Typer pitbulls: lær deres forskjeller

Typer Pitbull

Noen mennesker foretrekker store og store hunder som den irske Wolfhound og St. Bernard. Disse gigantiske hunder ser ut til å være fryktelig, men overraskende, myk på hjerte og klamrende. Andre hundelskere velger Små og søte hjørnetann at de kan bære rundt, som kongen Charles Spaniel, den Yorkshire Terrier, og den nesten klassiske Chihuahua. Likevel er det de som liker lean og muskulære hunder som kan bedre passe sine aktive livsstil. Eksempler på slike raser inkluderer Doberman Pinschers og selvfølgelig den alltid hendige og allment kjente Pit Bulls.

Utseende og temperament er de vanlige faktorene som brukes når du velger kjæledyrhunder. Dette er bare fornuftig fordi disse firebente skapningene vil være din beste venn så lenge tiden tillater det. Imidlertid er en avgjørende faktor som stiger i betydning i disse dager funksjonalitet. Hunder blir nå valgt for sin praktiske verdi og tilpasningsevne til eierens livsstil; Pit Bulls er de perfekte eksemplene. Pit Bulls kjører ikke bare og viser cuteness hele dagen; De serverer sine mestere. De forblir forpliktet til tross for de mulige farene som er tilstede i en situasjon. De var jevne fighters, tross alt.

Høres dette fascinerende for deg? Vent til du hører de mange forskjellige typer gropull som du kan velge mellom.

Relatert innlegg: Pitbull valper til salgs

Pitbull typer

Opprinnelse fra England, Pit Bulls er den karakteristiske lene og muskulære hunder - Egenskaper som tydeligvis resulterte fra crossbreeding terriers og bulldogs. Generelt sett, når det gjelder fysiske egenskaper, har de robuste kropper og brede hoder. Ifølge United Kennel Club eller UKC er Pit Bulls ikke bare muskuløs og smidig, men også modig og hengiven. På 1800-tallet var perioden da Bull-Baiting eller Hundekampen var populær i Europa, Pit Bulls var på frontlinjen. De var krigere, kjemper for sine mestere på bekostning av sine egne liv.

Vedlikeholdsvis, deres strøk er relativt enkle å opprettholde. Praktiske kjæledyrelskere vil sikkert elske å holde Pit Bulls. For ikke å nevne at i forhold til mentale og sosiale kvaliteter, er Pit Bulls smart, alvorlig, lydig, Sosialt, og raskt. De kan trent til å utføre aktiviteter hjemme eller på jobb, for eksempel å bevare besetninger eller se på eiendommen din.

Selv om Pit Bulls har felles egenskaper, har hver type også noen unike egenskaper. Ifølge Petsworld er det minst 25 kjente typer Pit Bull, inkludert Chocolate Pit Bull, den populære Blå nosed pit bull, Rough Neck Pit Bull, Black Pit Bull, Tri-Colored Pit Bull, Gator Pit Bull, Brindle Pit Bull, Grå Line Pit Bull, Royal Blue Generation Pit Bull, Ablepaws Pit Bull, Blue Fawn Pit Bull, og Colby Pit Bull. Noen av dem er oppkalt etter de definerende fysiske egenskapene til hunden som den blå-nosed, grovhalsen og de tri-fargede pit-oksene. Selv om listen er relativt lenge, er blant de mest populære og vanlige typene Pit Bulls følgende:

Staffordshire Bull Terrier

Oppkalt etter et sted i England, ble Staffordshire Bull Terrier først oppdrettet av engelsk kullgruvearbeidere som var i dire behov for rask, lett og pålitelig arbeidshunder. Kullgruver, nok det å si, er ikke egnet for store og furrige hjørnetenner. I gjennomsnitt er Staffordshire Bull Terrier ca 24 til 38 pounds i vekt og 14 til 16 tommer i høyden. På grunn av deres naturlige tilbøyelighet til arbeid, er disse hundene perfekte for enkeltpersoner eller familier som bor en aktiv livsstil. De er søte og lojale, også. Ungene kan definitivt spille og løpe ærend med en Staffordshire Bull Terrier.

Staffordshire Bull Terrier

American Staffordshire Terrier

Veier i gjennomsnitt 60 til 90 pounds og står rundt 17 til 19 inches høye, disse hundene er de høyeste og hevdigste blant slags pitstyr. På samme måte elsker de å jobbe, selv om stasjonen deres ikke er så intens som den av Staffordshire Bull Terrier. Som du ville gjette, er amerikanerne, som ønsket for en allsidig arbeidshund, ansvarlig for avl av den amerikanske Staffordshire Terrier.

American Staffordshire Terrier

American Pit Bull Terrier

Vil du tro at American Pit Bull Terrier ble forplantet for å bli kamphunder? Ja, de ble oppdrettet for blodige kamper. Agility og robusthet var derfor blant de primære egenskapene som vurderes av amerikanerne for valg av hunderaser for å kompisere sammen. Foreldrene til denne Pit Bull Type er American Terriers og British Bulldogs.

Vekten av den amerikanske Pit Bull Terrier faller vanligvis innenfor området 30 til 65 pounds og dens høyde er mellom 15 og 21 tommer. Født og hevet som fighters før, de amerikanske pit-oksene er forsiktige og observante, spesielt rundt nye ansikter. De gjør ansvarlige vakthundene. Gitt deres natur, er fremtidige kjæledyrseiere av amerikanske pit Bulls sterkt anbefalt å ofte omgjøre sine kjæledyr med de andre hundene, dyrene og menneskene utenfor familien for å kunne tamme sin naturlige aggresjon.

American Pit Bull Terrier

American Bully

Bland avl av den amerikanske Pit Bull Terrier med de engelske Bulldogs resulterte i en ny type pit Bulls kalt American Bully. De amerikanske bullies har arvet, selvfølgelig, kampen instinkter og arbeidsstasjonen fra foreldrene sine. Dens gjennomsnittlige høyde går fra 16 til 20 tommer. Ofte holder vekten i forhold til sin høyde. Selv om de virker grusomme med sine brede skaller og slående ansiktsmuskler, er amerikanske mobber vennlige og hengiven.

American Bully

American Bulldog

Blant de populære Pit Bull-typene er de amerikanske bulldogene, ofte beskrevet som verktøyhunder. Deres kroppsbygning, tross alt, passer til et bredt spekter av oppgaver for en pooch. De er raskt, men muskuløse og kraftige. Deres temperament gjør dem også hensiktsmessige som arbeidskammerater. De er kjærlige og lojale, men også selvsikker. Det er ikke overraskende hvorfor det er amerikanske bulldogs som blir trent til å bli sporing eller vakthund.

Å eie en Pet Pit Bull, uavhengig av hvilken type, er som å få det beste av to verdener. Pit Bulls er den perfekte balansen mellom mot og hengivenhet, lojalitet og ferocity, og av praktiske og sanne følgesvenn. I motsetning til andre hunderaser som krever høyt vedlikehold, er Pit Bulls ganske motsatt. Enda mer, de gir verdi for deg ved å beskytte dine eiendommer, og beskytter dine kjære og kjører hundevennlige ærendene for deg. Alt de spør i retur er din omsorg og hengivenhet. Hvor stor er det for en kjæledyrhund?

Du kan også ønske å lese vår anmeldelse av Beste hundemat til Pitbulls.

American Bulldog

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Typer pitbulls: lær deres forskjeller