15 Chihuahua blandede raser: pint-sized cuties!

Chihuahua

Chihuahuas er plucky små valper - men hvis du elsker dem, vent til du ser vår liste over Chihuahua blandede raser!

Vi snakker mye om Pure-Breed-valper her på K9 av meg, men blandede raser er ofte like fantastiske (og mer unike) enn deres kolleger med smalere forfedre. Ta for eksempel disse ubehagelige søte chihuahuaene under!

Vi våger deg ikke å smile mens du ser på disse kjære små hundene!

1. Chizer (Chihuahua X Miniature Schnauzer)

Schnauzer-chihuahua-mix
Bilde fra 101Dogbreeds.com

Chizers er en av de mest søte Chihuahua-blandingene, men de er også ganske varierte - noen ser mer ut som deres Schnauzer foreldre, mens andre tar etter deres Chihuahua foreldre. Dessverre, disse Schnauzer blandinger er ofte litt for hoppet for å komme godt sammen med barn.

2. Chion (Chihuahua X Papillon)

chihuahua_papillon_mix
Bilde fra 101Dogbreeds.com

Kombinasjonen av papillonens lange, silkeaktige hår og Chihuahua`s dristige personlighet gjør Chions som spunky som det er søte. Pluss, det lange håret hjelper disse små små gutta og gals å se litt større ut enn de egentlig er!

3. Fransk Bullhuahua (Chihuahua X French Bulldog)

chihuahua_french_bulldog_mix
Bilde fra Pinterest

En ting er sikkert: Hvis du kombinerer to av de beste følgesvennens raser i verden, skal du få en familievennlig fire-footer som elsker å henge med sitt folk. Og det er akkurat det de fleste franske bullhuahuas liker å gjøre mest!

4. Chimeranian (Chihuahua X Pomeranian)

chihuahua_pomeranian_mix
Bilde fra De søteste valpene

Chimeranians er ikke bare smertefullt søte (bare se på denne lille fluffballen!), men de er også ganske smidige og aktive små valper. De er litt mer lekne og energiske enn mange andre chihuahua eller Pomeranian blandinger, så de er best egnet for familier med mye ledig tid.

5. Chipaniel (Chihuahua X Cocker Spaniel)

chihuahua_cocker_spaniel_mix
Bilde fra Chi spaniel

Dette er en av de mer interessante utseende Chihuahua-miksene vi har sett, og de tar definitivt etter deres Cocker Spaniel foreldre. Deres lange, disketter gir dem et spaniel-lignende utseende, men de har fortsatt uttrykk og oppførsel av deres Chihuahua foreldre også.

6. Chibeagle (chihuahua x beagle)

Chihuahua_beagle_mix
Bilde fra Skycatdog.com

Hva får du når du krysser en Chihuahua og en beagle? En tri-farget bunt av moro og kjærlighet, som er villig til å følge deg rundt uansett hvor du går. Pluss, de er ganske darn søte også!

7. Chiweenie (Chihuahua X Dachshund)

chihuahua_dachshund_mix
Bilde fra 101Dogbreeds.com

Det beste med Chiweenies er lett navn. Men deres langstrakte organer og kjekke markeringer gjør dem også ganske endearing. På ulemper kan disse små buggers være litt vanskelig å huske, ifølge noen eiere.

8. Chi Chon (Chihuahua X Bichon Frise)

Chihuahua_bichon_frise_mix
Bilde fra Holidog ganger

De fleste Chi Chons vi har sett, har sett mer som Bichon Fisis enn Chihuahuas, men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

I tillegg til, Bichon FRISS pleier å være bedre utstyrt for å håndtere ekstreme temperaturer enn Chihuahuas, som kan gjøre dem gode valg for eiere som liker å tilbringe mye tid utenfor.

9. Chi chi (chihuahua x kinesisk crested)

chihuahua_chinese_crested_mix
Bilde fra Holidog ganger

Jeg vet ikke hva jeg skal si om Chi Chis, men jeg er sikker på at hvis du skulle begynne en all-hund, hårmetall band, Du vil definitivt at disse mutene fyller ut oppstillingen din. Hvis bare det var en måte å lære dem på å headbang ..

10. Jack Chi (Chihuahua X Jack Russel Terrier)

chihuahua_jack_russel_terrier
Bilde fra Holidog ganger

En av de søteste blandingene i vår liste må være Jack Chi. Disse små valpene er ofte mye mer energiske enn Chihuahuas, takket være Jack Russel-innflytelsen; så vær sikker på at du er klar for en liten kule av energi før du legger til en av disse små poochene til familien din.

11. Chug (Chihuahua X Pug)

chihuahua_jack_russel_terrier
Bilde fra Pinterest

Lite kjent faktum: Chihuahua / Pug-blandinger kan fange satellittoverføringer med ørene. I all alvor er Pug / Chihuahua-blandinger vanligvis veldig gode følgesvenner, som er både vennlige og dedikert til sine familier (selv om de ofte binder seg sterkt med et bestemt familiemedlem). De har heller ikke enorme treningsbehov, noe som gjør dem til Stor rase for eldre eller noen som leter etter en tregere paced pal.

12. Chibo Terrier (Chihuahua X Boston Terrier)

chihuahua_boston_terrier_mix
Bilde fra Pinterest

Chibo Terriers beholder ofte de lange ørene til deres Chihuahua foreldre, men har en tendens til å favorisere sin Boston Terrier foreldre i personlighetsavdelingen. De er en av de mer raffinerte utseende Chihuahua-miksene, og de projiserer ganske trygt, men likevel tilnærmet, aura.

1. 3. Chat Terrier (Chihuahua X Rat Terrier)

chihuahua_rat_terrier_mix
Bilde fra Pinterest

Chat Terriers er en annen av de turbo-ladede Chihuahua-blandingene på vår liste. De kan også vokse litt større enn din gjennomsnittlige Chihuahua, så vær sikker på at du er klar for en super-energisk hund før du vedtar eller kjøper en av disse små mutene.

14. Min hake (Chihuahua X Miniature Pinscher)

chihuahua_miniature_pinscher_mix
Bilde fra Pinterest

Hvis du liker Chihuahuas fordi de er store hunder i små kropper, så miniatyr pinschers - hvem er bokstavelig talt store hunder i små kropper & # 8212; må være den ideelle rasen for å krysse dem med. Kjekk, selvsikker og kjærlig, min chins gjør gode kjæledyr for familier som har god tid og oppmerksomhet til oversiden.

15. Corhuahua (Chihuahua X Pembroke Welsh Corgi)

chihuahua_corgi_mix
Bilde fra Pinterest

Dette er en flott, endearing og intelligent blanding, men kombinasjonen av deres intelligens og energinivå betyr at de kan bli ondskapsfull hvis ikke utstyrt med nok trening og stimulering. Merk at Corgi-komponenten i disse blandingene kan få dem til å kaste tungt.

***

Disse er 15 av de vanligste Chihuahua-blandingene, men det er dusinvis av andre vi har forsømt å nevne.

Faktisk lagret vi en veldig populær chihuahua-blanding for en artikkel dedikert helt til dem (Cue Dramatisk musikk) - The Chorkie! Du kan Les alt om chorkies her.

I alle fall, ikke nøl med å fortelle oss alt om din favoritt Chihuahua Mix i kommentarene - du kan til og med tweet oss bilder, hvis du vil!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 15 Chihuahua blandede raser: pint-sized cuties!