40 Mest utrolige blandede rasehunder

Topp mest utrolige blandede raser

Blandede rasehunder blir mer og mer populær. Det kan være fordi blandede raser sies å være mer genetisk sunne enn full-raser, eller det kan være fordi noen kryss-raser bare er for darn søte for å passere opp. Uansett årsaken, selv AKC har fått ombord med et program som registrerer blandede rasehunder, slik at de kan konkurrere i AKC-konkurranser.

Mange av temperamentets ekstremer som er sett i purebred hunder, er mindre vanlige i blandede rasehunder. På samme måte er noen av de mer ekstreme oppføringene - som alvorlig separasjonsangst - ikke sett så ofte i blandede rasehunder. Generelt er temperamentet av en mutt mer midt på veien enn den av rasehunder.

Blandede rasehunderEn av de viktigste årsakene til at noen velger å vedta blandede raser, er fordi de har hørt at de er sunnere enn purebreds. Det har faktisk vært forskning gjort på dette emnet, og det har vist seg denne teorien om å være sant.

En slik studie fant disse resultatene:

& # 8220;Genetiske lidelser var forskjellig i uttrykk. Ingen forskjeller i ekspresjon av 13 genetiske lidelser ble påvist mellom rasehunder og blandede hunder (dvs. hip dysplasi, hypo- og hyperadrenokortisme, kreft, objektiv luxation og patellar luxation). Purebred hunder var mer sannsynlig å ha 10 genetiske lidelser, inkludert dilatert kardiomyopati, albue dysplasi, grå stær og hypothyroidisme. Blandede raser hadde en større sannsynlighet for brudd på kranialkorriat.& # 8221; - [Kilde]

Hvis du tenker på å vedta en blandet rasehund, er det mange utrolige alternativer tilgjengelig. Noen blandede rasehunder kan være nasjonalt registrert, mens andre bare er fantastiske mutts.

40 mest utrolige blandede rasehunder

Blandede rasehunder

National Hybrid Registry

Denne organisasjonen registrerer hybridhunder. Hybrider er fortsatt blandede rasehunder. De er raser med bare to fulle raser i deres lineering. Foreldrene må være forskjellige, registrerte raser.

Du må også være i stand til å bevise at foreldrene er fulle avlet hjørnetenner. Dette er bare noen få hybridaser som de anerkjente. For hele listen, sjekk ut National Hybrid Registry Website.

Store raser anerkjent av National Hybrid Registry

1. MastadaneMastiff & Great Dane

Dette kan gjøre for en virkelig gigantisk pels-baby. Med de lange benene til danskeren, og muskelen i mastiffen, sørg for at du begynner å trene tidlig før denne hunden kan gjøre noen alvorlig skade.

2. American Molossus - American Bulldog & Neapolitan Mastiff

Hvis du vil ha en hund som ikke kaster, kan du passere på denne blandede rasen - begge raser i denne kombinasjonen er kjent for Drool. En ting du får, er et skremmende utseende dyr som sies å være bra med barn.

3. Goldendoodle - Golden Retriever & Poodle

GoldendoodleMer enn et søtt navn, er Goldendoodle en av de mest populære blandede rasehundene. Bilde A Golden retriever med lange krøller. Begge disse rasene er kjent for å være forsiktig, lekfull og kjærlig.

Denne designeren hunderen kommer i flere størrelser. Avhengig av om puddelforelderen er en liten, middels eller stor størrelse, kan Goldendoodles komme i en rekke størrelser. De er ekstremt intelligente hunder, og gjør gode familie kjæledyr.

4. Bandog - American Bulldog & Bull Mastiff

Jeg har skrevet om denne rasen mange ganger. Til sine eiere, regnes det som en full rase. Sørg for at du har kunnskapen og tiden til å trene riktig og sosialisere denne tradisjonelt aggressive rasen.

5. Cock-a-poo - Cocker Spaniel & Poodle

Cocker Spaniels er kjent for å være litt grouchy, men når du blander det med en puddel, tammer det de unfriendly vaner. Valpen som kommer fra denne blandingen, er søt nok til å passe inn med de utstoppede dyrene på slutten av sengen din.

Bocker
Dette er vår redaktør Samantha`s Bocker, Molly.

6. Bocker - Beagle & Cocker Spaniel

Jeg vil ikke si at disse hundene er store, men de er definitivt større enn små. Disse fur-babyene har vanligvis kort hår og ser mer ut som en beagle etter min mening. De er vanligvis ganske sjenert, men veldig lojale. Vår redaktør, Samantha Randall, har en bocker som er omtalt i mange av hennes videoer på topphunden.

7. Doberdor - Labrador Retriever & Doberman

Som andre "designer raser", kan utseendet og personligheten til disse blandede rasehundene variere. Vanligvis har det en laboratorium, men markeringene til en Doberman. Dette er ikke en regel, og en del av moroa er i overraskelsen.

I SLEKT: Helse av purebred hunder vs. Mutts - hvilke hunder er sunnere?

Blandede rasehunder

Liten raser anerkjent av National Hybrid Registry

8. Jack-a-bee - Beagle & Jack Russell Terrie

På bildet ovenfor er Jack-A-Bee en interessant utseende hund. Begge uavhengige raser, denne blandingen er sikker på å ha mye energi og trenger en forberedt eier. Pass på at du har tid og temperament for å håndtere disse små bouncers.

9. American Rat Pinscher - American Rat Terrier & Miniature Pinscher

Min-pin har ikke alltid merkene til en Doberman. Rat Terrier sport også ulike markeringer og nyanser. Det betyr at disse valpene kan se veldig annerledes ut enn hverandre - et fint utvalg.

Malti-poo10. Malti-poo - Maltesisk og puddel

Intelligent og Frisky, Malti-POOS (bildet til høyre) er søte og snuggly. Jeg kunne ikke finne noen bestemt regel, men jeg tenker at miniatyr eller leketøypudler brukes. Jeg kom til denne bestemmelsen av skjemaene alene.

11. Dameranian - Dachshund & Pomeranian

Hvis du vil ha et smilende ansikt og spisse ører hilser deg hver dag, så er dette muttet for deg. Dachshunds kommer i mange farger og lengder av håret. Se til foreldrene for en ide om hvordan deres avkom vil se.

12. Malzer - Miniatyr Schnauzer & Maltese

Mens de ikke liker barn, er de gode følgesvenner for enkeltpersoner eller par. Noen kan ha det lange, luksuriøse håret på maltesisk, mens andre har det korte, wiry håret på Schnauzer, så grooming trenger.

1. 3. Frenchton - Fransk Bulldog & Boston Terrier

FrenchtonIfølge noen kilder har ekte Frenchtons (bildet til høyre) 75% Bulldog og 25% Boston Terrier. Denne kombinasjonen vil være energisk og lekfull. Når begge raser er på den måten, vet du at selv blandet, de vil være den måten.

14. Corkie - Cairn Terrier & Yorkshire Terrier

Yorkies er en populær hund å ha i kryss raser. Blandingen som går med dette navnet, er litt fuzzy. Noen nettsteder lister det som en Yorkshire Terrier og Cocker, eller en Corgi. Hvis du vil ha det registrert, viser nettstedet blandingen i kursiv som den riktige.

15. Meagle - Beagle & Miniature Pinscher

Fra det jeg har funnet i min forskning, har disse blandede rasehundene generelt merkene i min-pinen og hodet og flopphjulene i beagle. Uansett hva det har, er det helt søtt.

16. Puginesese - Pekingese & Pug

Disse fur-babyene har smooshed ansikter som kan være søte, men de trenger ekstra forsiktighet. Disse raser kan ikke være i varmt eller kaldt vær. De trenger moderate klima, og korte turer på grunn av deres ansiktsstrukturer.

Anbefalt: 17 små hunderaser som er gode med barn

17. Chiweenie - Chihuahua & Dachshund

ChiweenieMed en lang kropp og stort hode (bildet til høyre) er disse firebenede familiemedlemmene klare til å valse i hjertet ditt. Små hunder som disse er følsomme og skjøre; Pass på at du kan gi det konstante tilsynet de trenger.

18. Puggat - American Rat Terrier & Pug

Ideelt sett har disse hundene jo lengre, sunnere snute av Rat Terrier. Uansett, de er fortsatt små hunder som ber om lovin `. Den beroligende pug personligheten beroliger, til tider, aggressiv rotte.

19. Yoranian - Yorkshire Terrier & Pomeranian

Disse hundene vil vanligvis bli noe større enn Yorkies, men de er vanligvis mer poofy og robustere enn rasen. Energisk og elskelig, disse blandede rasehundene trenger ganske mye lydighetstrening.

20. Yorkie-poo - Poodle & Yorkshire Terrier

Som andre valper på denne listen, kan du finne informasjon om å angi disse kjæledyrene er rolige og milde, og andre sier at de er energiske og aktive. Din beste innsats er å spørre din anerkjente oppdretter hva foreldrenes personligheter er.

Marvelous Mutts

Bare fordi noen blandet rase hunder er ikke en fancy "hybrid", betyr ikke at de ikke er spesielle. Her er noen flere blandede rasehunder som kan banke de fullstendige raser ut av parken, og blir fortsatt registrert i AKC-programmet.

Selvfølgelig trenger du ikke å gjøre det hvis du ikke vil. Hunder ikke trenge papirer med mindre du vil at de skal konkurrere i show. Hvis du bare er nysgjerrig på hundens kulturarv, vil du kanskje vurdere Kjøper en hund DNA-test.

Store raser

21. Bullmatian - Bulldog & Dalmatian

Som dalmatere er disse firebenede familiemedlemmene født hvite og vil utvikle sine flekker rundt 5 måneder. Noen kan bli født med fargestoffer, og deretter utvikle flekker også.

22. Labradane - Labrador & Great Dane

Elsker en dansker, men ikke de genetiske sykdommene som er forbundet med rasen? Velkommen til Labradane. Alle fordelene i en litt mindre størrelse og bedre helse. Disse hjørnetenatene er sikker på å være vennlige, dumme og lojale - akkurat som Labrador Retriever.

23. Weimerman - Weimaraner & Doberman

Dette combo kjæledyret er ikke kjent. Hvis du er ute etter noe unikt, er dette hunden for deg. Den vennlige og fryktløse Weimaraner og den modige og lojale Doberman gjør et godt par.

24. Chowssky - Chow Chow & Siberian Husky

ChowsskyDenne søte kombinasjonen times ned noe av aggresjonen og aloofnessen som Chow Chows er kjent for. Selv med disse blandede rasehundene, er det viktig at du sørger for at kjæledyret ditt får pakkeutdanning og sosialiseringstrening som starter i ung alder.

25. Pitsky - Pit Bull & Siberian Husky

Høy energi og utgående, disse hjørnetenatene gjør det bedre i aktive utendørs familier. Sørg for at din Pitsky er trent i pakningsleder og sosialiseringskompetanse. Husk - en sliten hund er en lykkelig hund - det er aldri truende enn med aggressive raser.

26. Labstaff - Labrador & American Staffordshire Terrier

Den vennlige, utadvendte naturen til laboratoriet fungerer bra for å tone ned det noen ganger aggressive og territoriale American Staffordshire Terrier. Dette gir en bedre familiehund som fortsatt er sterk og modig.

27. Cordie - Golden Retriever & Welsh Pembroke Corgi

Hvis du får det beste fra begge sider, vil din Cordie være kjærlig og intelligent. Deres frakk vil trolig være en bølgete gylden farge, men det kan være wiry som corgi. De kan til og med ha en blanding av pelstyper på en hund!

28. Australske Tysk Shepherd - Tysk Shepherd & Australian Shepherd

Australske Tysk ShepherdVanligvis vil disse valpene ha fargene og merkene til Tysk Shepherd, og kortere ben og bredere kropp av den australske hyrden. De er generelt rolige og reservert.

29. Labsky - Labrador & Siberian Husky

Med det vanligvis korte håret på laboratoriet, men de klare blå øynene til Husky, er dette en vakker hund som er lett å vedlikeholde. Også, en Labsky gjør det bedre i varmere temperaturer som en husky.

30. Goberian - Golden Retriever & Siberian Husky

Mens de blå øynene og den gyldne jakken er den foretrukne mash-up av disse rasene, er de alle ganske flotte. Disse hundene gjør det bra med barn og andre kjæledyr.

31. AussieAdor - Labrador & Australian Shepherd

Disse hjørnetenene er intelligente og slående. Akkurat nå er de uten tvil en av de mest ettertraktede blandingene. Pass på at din kommer fra en anerkjent kilde som popularitet raser valp møller.

32. UTOGAGAN - Alaskan Malamute & Siberian Husky & German Shepherd

Dette er en av de blandede rasehundene som håper å motta anerkjennelse som en ren avlet snart. I motsetning til "designer raser", er denne blandingen laget med mannlige og kvinnelige UTOGAGANer. Rene rasehunder er ikke lenger brukt.

På bildet nedenfor, kan du se at disse er en av de vakreste blandede rasehundene på denne listen.

I SLEKT: 20 De fleste gamle hunderaser

Blandede rasehunder

Små raser

33. CHEAGLE - Chihuahua & Beagle

Med denne blandingen får du en større hund enn du ville med en fullblodig chihuahua. Med markeringer som en beagle, vil de vanligvis ligne andre beagleblandinger. Sosialisering er viktig med denne rasen.

34. AussiePom - Australian Shepherd & Pomeranian

Med disse fur-babyene kan du forvente en mindre størrelse enn en Aussie, men Aussieens farger og markeringer. Du kan til og med få en eller to blues øyne.

35. Jack-a-ranian - Jack Russel Terrier & Pomeranian

Med kort hår, men den buede halen av pommen, mange velger for denne kombinasjonen. Se på skoene dine og sokker! Som poms, disse små dynamittene liker å tygge.

36. Corgipoo - Pembroke Welsh Corgi & Poodle

CorgipooJeg er en fan av noe med puddel, og det er ikke noe unntak. De har limousine utseendet på en Corgi, og mykt bølget hår av pudelen. Forhåpentligvis hvis du går med denne rasen, vil "poo" kutte shedding av "Corgi".

37. Pugapoo - Pug & Poodle

Størrelsen kan variere avhengig av hvilken størrelse puddel som brukes - standard, mini eller leketøy. Det skaper søte, elskelige valper som er sunnere enn pugs. Blandingen kompletterer hverandre er holdning, begge raser er stabile, kjærlige og forutsigbare.

38. Siborgi - Siberian Husky & Pembroke Welsh Corgi

Også kjent som "Horgi", ser avkomene til disse fur-babyene vanligvis ut som en miniatyr husky. De har ofte markeringer og fargestoffer i en husky, og den lange kroppen og korte benene i Corgi.

39. Rat-Cha - Chihuahua & Rat Terrier

Jeg tror det bedre navnet på denne blandingen er "taco rotte". Begge disse rasene er energiske og morsomme, så det er ikke annerledes i disse blandede valpene. Rat-Chas er intelligente og enkle å trene.

40. Taco Terrier - Chihuahua & Fox Terrier

Selv om jeg antar at dette navnet ville fungere for rotte-cha også, er dette navnet brukt til chi og revet terrier. I utseende og personlighet er de de samme på grunn av terrier raser som ser like ut i farger og markeringer.


Saken med disse blandede rasehundene er at det alltid er nye som kommer i hundemarkedet. Du kan til og med starte din egen! Som du ser fra denne listen, er alt du trenger to forskjellige raser og et fengende navn. Hvis du er i markedet for et nytt firbenet familiemedlem, ikke bare se på "Pure Breds". Det er mange blandede raser der ute som er like fortjent av din tid og energi.

Les neste: 20 mest feminine hunderaser for kvinner og menn

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 40 Mest utrolige blandede rasehunder