American staffordshire terrier bas profil

Den amerikanske Staffordshire Terrier er vanligvis referert til som Amstaff. Denne elskelige hunden er 80th Mest populære hund i USA. De kan se skremmende ut, men disse hundene er faktisk veldig kjærlige og liker å være rundt folk.

Selv om en pit bull ikke er sin egen rase, er American Staffordshire Terriers mest referert til av de som ikke er i kjennskap som bare en Pit Bull. Andre raser som har blitt klumpet i Pit Bull-paraplyen, er American Pit Bull Terrier, The Bull Terrier, og The Staffordshire Bull Terrier. De har hver sin egen egenskaper, men det de har til felles er deres forfedre.

Gjennom massiv feilinformasjon og høydepunktene fra noen dårlige hundeeiere som har mishandlet og forsømt sine hunder, har disse hundene fått en dårlig rap. På grunn av deres dårlige rap, er det mange kommuner som har forbudt den amerikanske Staffordshire Terrier rundt om i verden.

American Staffordshire Terriers er kjent for å være sterk, opptatt, og klar og ivrig etter å behage. De er også lojale, tålmodige, modige, beskyttende og intelligente. Disse hundene elsker folk. De vil bare være rundt folk hele tiden, men hvis de føler at deres familie er i fare, vil de gjøre hva de trenger for å beskytte de menneskene de elsker - selv om det er mot et annet menneske og til og med på bekostning av deres Egne liv hvis det er nødvendig.

Når du trener eller spiller, vil du oppdage at disse hundene er fulle av energi. De kan være litt stædige og vil ha ting deres vei, men med en mild, men likevel fast hånd, kan du lære dem tauene raskt. Når din American Staffordshire Terrier kjenner linjen, vil de være flotte lekekamerater for deg og barna dine. De kan være veldig milde, selv når de er grovboliger.

American Staffordshire Terrier Bas Profil

American Staffordshire Terrier Bas Profil

Hovedegenskaper av American Staffordshire Terriers

Amstaff, med sin middels størrelse og muskuløs kropp kan se veldig skremmende ut. I virkeligheten vil de bare være medlem av familien. De liker å bli med i hver aktivitet som du gjør og til og med krøller på fanget ditt på sofaen for å se en film.

Mange mennesker kan og forvirrer den amerikanske Staffordshire Terrier og den amerikanske Pit Bull. Hovedforskjellen er deres størrelse. American Staffordshire Terrier ble avlet spesielt for å være i samsvar med den amerikanske kennelklubben, dette sa, den amerikanske Staffordshire Terrier er anerkjent der den amerikanske Pit Bull ikke er.

Størrelse på American Staffordshire Terrier

American Staffordshire Terriers er mellomstore hunder. I gjennomsnitt vil de variere fra 15-19 tommer høyt på skulderen. Denne kompakte hunden pakker mange muskler i deres lille form.

De er i stand til å motstå småbarnspillet og nyte et godt hardt og grovt lek med sine eiere. Amstaffs kan veie mellom 30 og 85 pund. Som de fleste raser, kvinner er vanligvis mindre enn deres mannlige kolleger.

Levetid av amerikanske Staffordshire Terriers

Mange ting kan påvirke hvor lenge din følgesvenn vil bli hos deg. Hvor godt han har trent, hvor mye han spiser, og til og med genetikk kan påvirke lengden på livet hans. De fleste amerikanske Staffordshire Terriers vil leve i alderen 12-16 år gammel.

Å holde hunden din i optimal form kan legge til et par år i sitt liv, mens han la ham bli overvektige, kan ta år av det. Jo mindre belastning som hunden din har på kroppen, den lykkeligere og sunnere vil han være.

Fysiske egenskaper av American Staffordshire Terriers

American Staffordshire Terrier har mange lignende egenskaper til sine andre fettere i Pit Bull-familien. Siden de var alle avlet fra de originale terrierene som ble brukt til Bull-bating, er det ikke rart at de har mange likheter.

Amstaffs kommer i mange forskjellige farger. De inkluderer rød, blå, brun, grå, svart og hvitt og brindle. Hva du ikke finner er en all-white American Staffordshire Terrier. Deres strøk skal være korte, stive og skinnende.

American Staffordshire Terrier Bas ProfilAmerican Staffordshire Terriers har veldig store, brede hoder. Med deres middels lengde snute og kraftige kjever med svært utprøvde kinnmuskler, vil de kunne tygge gjennom nesten alt du gir dem.

Lignende artikkel: Engelsk Bulldog Breed Profil

Ørene deres er satt høyt på hodet, og de bør være halvt stikket og ikke fullt droppet. Øynene deres er mørke, runde og setter lavt inn i skallene sine. En amerikansk Staffordshire Terriers øyne bør settes langt fra hverandre. De burde ikke ha rosa øyelokk.

Denne rasen har en nese som er middels lengde og ender i en svart nese. På øvre side av deres nese bør det avrundes og falle bort under øynene. Tennene deres burde være en tett passform med deres øvre kjeve bare litt hvile foran deres nedre kjeve som gir den amerikanske Staffordshire Terrier en liten overbitt. Det bør ikke være løs hud rundt leppene sine og kjever.

De har sterke muskuløse nakke. Dette er et must for å holde sine store, brede hodene oppe. Deres nakke er litt buet og gå fra baksiden av hodet ned til skuldrene og inn i deres brede og dype bryst.

Deres rygg er ganske korte. Det bør være en liten skrånende fra deres nedre rygg til deres rump og stopper ved foten av haler. Amstaffs har haler som er korte og koniske slutter i et punkt. Ofte vil disse haler virke som en pisk, spesielt når hunden er spent. Deres haler burde aldri bli forankret eller krøllet over ryggen.

Deres forbenet bør være bredt og rett for å imøtekomme sine brede brede kister. Deres kropp bør taper ned en gang passerte sine ribbe bur. Deres bakben er rett og bør ikke slå inn eller ut, men forbli rett.

Levende arrangementer for amerikanske Staffordshire Terriers

American Staffordshire Terriers er en middels energi hund. De krever konsekvent daglig energi, og så lenge de kan få dette, kan de leve nesten hvor som helst. De krever AN erfarne og selvsikkerte eier. Hvis du ikke er i stand til å være det dominerende medlemmet i huset, så er denne hunden ikke for deg.

De gjør gode følgesvenner når de er i byen, så lenge når du går ut på turene, er de i snor. Det er ikke foreslått, og sterkt motet, for å ta din Amstaff hvor som helst av bånd eller til en hundepark. Dette vil holde kjæledyret ditt og andre trygge.

Når du bor i forstedene, sørg for å ha hunden din i en inngjerdet hage. Et elektronisk gjerde er ikke nok for en amerikansk Staffordshire Terrier. Med sin høye terskel for smerte og deres høye byttedyr, kan denne rasen passere over grensen uten å stoppe på det elektroniske gjerdet.

Den andre ulempen til disse gjerdet er at de ikke hindrer at andre dyr kommer inn i gården din. Hvis det er en annen hund, katt eller lite dyr, kan Amstaff gå etter den.

American Staffordshire Terriers er et godt valg for alle som bor et moderat aktivt liv og vil ha mye tid til å ha sine hundekammerater ved deres side. Disse hundene er også gode for unge familier med små barn.

De fleste amerikanske Staffordshire Terriers er fornøyd når de bor på egen hånd. Hvis du ønsker å ha andre dyr i huset ditt, må du sørge for Sosialiser valpen din med en gang når de kommer hjem. Dette vil hjelpe hunden din til å vedta disse andre dyrene i deres pakke.

American Staffordshire Terrier Bas Profil

Mest kjente amerikanske Staffordshire terrier fakta

Disse mellomstore, selvsikker, pålitelige, og intelligente små hunder vil elske voldsomt og absolutt. De er ekstremt viet til sine familier, til det punktet hvor de vil forsvare de menneskene de elsker med sine liv.

American Staffordshire Terrier er en familiehund og ønsker å være en runde hund. De er helt lojale mot familien sin, men vil besøke alle. Disse hundene er veldig kjærlige og vil bare vise hvor elskelig de er.

Hvis en Amstaff får sjansen til å spille, så er det det de vil gjøre. De vil tilbringe lang tid i bakgården, bare å spille med deg. Gi din amerikanske Staffordshire Terrier mye kjærlighet og ros. De er alltid ivrige etter å behage og vil ha deg bare for å være fornøyd med dem.

Amstaff vil bare være i nærheten av mennesker. De er veldig kjærlige! En god pat, gni bak ørene eller bare kaste dem ballen vil gjøre denne hunden veldig glad. De liker selv spiller med barn. Deres robuste ramme gir dem mulighet til å tåle småbarnspilling.

Selv om de er store, kan de være veldig milde med barn.

Overraskende, selv om de er hengiven til menneskets, er Amstaffs nesten det motsatte med andre dyr. Å holde Amstaff på et bånd er avgjørende for deres og andres sikkerhet. Hvis de sosialiseres fra en svært ung alder, kan de leve et godt liv med andre dyr, men dette er ikke normen.

American Staffordshire Terriers ble avlet for å være rask og sterk. De er født for å spille hente og elsker å gå for løp med sine eiere. Amstaff er også å jobbe. De vil bli satt på jobb og ha en jobb å gjøre.

Disse hundene har mye styrke og vil bruke den til en hensikt. De er flotte å trekke tunge gjenstander eller bruke en slede til å bære ting for deg. Dette en flott trening og lar hunden din føle at han har en hensikt. Når han gjør ham til å jobbe, sørg for å holde rosen høy og tung. Det vil holde ham lykkelig og ivrig etter å fortsette å behage deg.

American Staffordshire Terrier Bas ProfilAmerican Staffordshire Terriers er medlem av Pit Bull-familien. De ble avlet fra bulldogs og terriers et par århundrer siden. Som sådan har de en veldig kraftig bite og underkjeven. De har også en tålmodig besettelse med å jage mindre dyr.

Dette har gjort de fleste pit bull raser forbudt i mange land, byer og kommuner.

Før du vedtar eller kjøper din amerikanske Staffordshire Terrier, sørg for å sjekke med din lokale regjering på reglene i forhold til Amstaffs og lignende raser. Dette vil bidra til å beskytte hunden din mot å være unødvendig beslaglagt og ødelagt.

Med all den dårlige informasjonen som har vært der ute, tror du at den amerikanske Staffordshire Terrier ville være en av Beste vakthunder rundt, men du vil ha feil. Disse kjærlige hundene elsker mennesker; alle mennesker. Så lenge familien er trygg, vil de behandle alle mennesker som de er de beste menneskene rundt, spesielt hvis de skal gi hunden en pat.

Du vil nok bli varslet til noen på gården din rett og slett fordi Amstaffen din vil bjeffe som halen hans er wagging og nærmer seg sin nye venn. Alle med mal-intent som nærmer seg huset ditt, kan være redd for bare fra utseendet til din amerikanske Staffordshire Terrier. De ser hard, så dette kan holde verdisakene dine trygge.

Hvis Amstaff mener at du eller et medlem av familien er i fare, vil han forsvare deg med alt han har, inkludert sitt eget liv.

Det er mange kjendiser i løpet av årene som har hatt amerikanske Staffordshire Terriers som deres kjæledyr. Noen av de kjendiser inkluderer:

  • Jessica Alba
  • Jessica Biel
  • Alicia Silverstone
  • Rachael Ray (fra matnettet)
  • Jon Stewart (et politisk medlem)

Denne rasen har hatt sine 15 minutters berømmelse flere ganger i løpet av årene. Under første verdenskrig ble de portrettert på rekrutteringspliktene. Tige var en amstaff i Buster Brown tegneserie. RCA brukte nipper som deres varemerkehund. I 1930-tallet komedieshow "vår gjeng" hadde de en hund som heter Petey som var en Amstaff.

American Staffordshire Terrier Bas Profil

American Staffordshire Terrier historie

Saken vi trenger å forstå før Å lære om historien om dette er rase er at den amerikanske Staffordshire Terrier ble opprinnelig oppdrettet for å ha aggresjon mot andre dyr, men å være forsiktig med sine håndterere. Deres håndterere måtte være i stand til å holde hendene i pits for å bryte opp kamper uten å bli skadet seg selv.

Slik er deres egenskaper kommet for å være, aggresjon mot andre dyr, men likevel være mild og lojal mot mennesker. Hvis du tenker på å vedta en av disse fantastiske hundene, er dette noe du trenger å forstå. Denne egenskapen har blitt oppdrettet inn i hunden, og selv om de ikke er helt slik lenger, kan det være et trekk som du ikke vil kunne endre med riktig sosialisering og opplæring.

I midten av 1800-tallet ble Staffordshire Bull Terrier brakt over til America`s. Amerikanen ønsket en større rase, så de jobbet på avl i egenskapene som da ville gjøre dem større og sterkere.

Amstaffens kampvirksomhet gjorde dem til en fan favoritt blant de herrer og arbeidstakere. De dominert absolutt i kampene. Det var i de gropene som de ble kjent som Pit Bull Terrier, American Bull Terrier, og mindre vanlig Yankee Terrier.

Med sine nye egenskaper ble de gode hunder å hjelpe på gården. De ble satt på jobb jakt, viltspill som vill gris og bjørner, beskytte eiendommen mot rare dyr, finne og drepe noen rotter som var i nærheten, og (i de stille timene) var en følgesvenn til deres mester.

VIDERE LESNING: Hvordan håndtere hundens aggresjon uten treningskollarer

I 1898 inkluderte United Kennel Club disse hundene inn i deres fold. De ble kalt American Pit Bull Terrier for UKC. I 1936 anerkjente American Kennel Club den amerikanske Staffordshire Terrier, selv om de kalte dem "Staffordshire Terriers."

I 1972 endret AKC offisielt navnet Staffordshire Terriers til American Staffordshire Terrier for å skille mellom de to raser - den mindre kampversjonen og den større mer ettertraktede linjen. Siden da har den amerikanske Staffordshire Terrier-rasen blitt avlet for å overholde AKC-standarder som resulterer i små forskjeller mellom de to fettere. Noen av disse forskjellene inkluderer deres bygg og personlighet.

American Stafforshire Terrier`s General Health and Common Ailments

Som de fleste av dem i pit bull familie paraply, Den amerikanske Staffordshire Terrier er generelt sunn. Selv om, selv med de beste raser er det noen ting som kan gå galt. Å forstå denne rasenes vanlige helsemessige forhold vil gi deg hint om hva du skal se etter når poochen din ikke føler seg best.

På grunn av formen på kroppen deres, er det veldig mulig for hunden din å ha Hofte eller albue dysplasi. De fleste av disse problemene kan bli funnet i valpen, men vil være mer merkbar når hunden din er omtrent to år gammel. Hunder som er oppdrettet ansvarlig, bør ikke ha dette problemet, som mye av tiden det kan sendes på genetisk.

Hudallergi er også veldig vanlig i Amstaffs. Mesteparten av tiden er allergi på grunn av ting som er i hundens miljø som; lopper, gress, pollen og støv. Mindre vanlig er allergi mot mat. Disse allergene kan forårsake intens kløe og gjøre hunden din svært ubehagelig.

American Staffordshire Terrier Bas ProfilFor å lindre kløen, vil hunden din skrape og grave på seg selv, noen ganger så mye at han vil få seg til å bløde. Dette må festes fordi åpne sår Kan forårsake sekundære infeksjoner i det skadede vevet.

Avhengig av allergi, er det et par ting som kan gjøres. Hvis du kan fjerne allergenet fra hundens miljø som er det første trinnet. Hvis du ikke klarer å gjøre dette, snakk med veterinæren din om hvilke medisiner som kan leveres.

Det er flere forskjellige former for hjertesykdom som er vanlig i den amerikanske Staffordshire Terrier også. Det meste Felles form er aortisk stenose. Dette er et noe som hunden er født med, og det kan påvirke hver hund litt annerledes.

Aortisk stenose begrenser blodstrømmen gjennom ventriklene og aortas i hjertet, og det kan føre til at hunden blir sliten eller lider av mangel på energi. Det kan til og med forårsake plutselig død uten advarsel. Under veterinærbesøkene skal veterinæren kunne høre et problem med hjertet. De kan da gå videre og gjøre røntgenstråler eller et elektrokardiogram for å bekrefte at det er aortisk stenose.

Når din amerikanske Staffordshire Terrier treffer middelalderen, kan han være diagnostisert med hypothyroidisme. Dette er når skjoldbruskkjertelen ikke lenger fungerer riktig og vil føre til at hunden din begynner å få vekt, uansett hva du gjør. Hvis dette skjer, må du få litt medisinering fra veterinæren din. Din hund vil bli pålagt å ta denne medisinen for resten av livet.

Cerebellar ataksi er en nevrologisk sykdom som forårsaker den progressive nedgangen i muskelen. Dette er en arvelig sykdom. De første tegnene Vanligvis begynner å vises når hunden er mellom 3 og 5 år gammel.

Du vil legge merke til disse tegnene når hunden din ser ut til å miste balansen sin, eller har problemer med å lage hjørner. Han kan også falle ned når han rister på hodet. Nylig har en screening test blitt utviklet for å gjenkjenne denne sykdommen i transportør hunder. Når du kjøper valpen, sørg for at oppdretteren bruker denne genetiske testen på hundene for å sikre at de ikke går forbi genet.

Fedme er et veldig enkelt problem å holde i sjakk, og det er også veldig enkelt for hunden din å bli. Sørge for at han har en tilstrekkelig mengde trening og ikke en overdreven mengde mat vil sikre at hunden din forblir på en sunn vekt.

Hvis din Amstaff er for tung for rammen, kan det forårsake felles problemer. Dette vil gjøre det vanskeligere for ham å gå og komme seg rundt.

American Staffordshire Terrier Bas Profil

Slik groom en amerikansk Staffordshire Terrier

American Staffordshire Terriers har en kort glatt jakke, men de skjuler fortsatt. For å holde dem på å kaste ned, sørg for å børste din Amstaff en eller to ganger i uken. Bruker en myk karri børste eller Deshedding Tool bør være tilstrekkelig for kappen hans.

Husk at i løpet av sesongens forandring vil hunden din kaste oftere. For å holde håret av gulvet, møbler og klær børste kjæledyret ditt 2-3 ganger i uken i løpet av disse månedene. Gi hunden din bad regelmessig eller tørke ham ned med et vått håndkle, vil også bidra til å holde kappen skinnende og sunt ut.

American Staffordshire Terriers bør aldri bli trimmet eller de-whiskered.

Ører

Earene deres er veldig enkle å ta vare på. Kontroller dem regelmessig for å se om det er noen voksoppbygging, og hvis så, tørk den bort med en varm klut. Hvis du finner ut at det er mye overflødig oppbygging, kan du bruke en bomullspinne. Aldri gå inn i ørekanalen. Dette kan forårsake alvorlige problemer til hundens hørsel.

De amerikanske Staffordshire Terriers-ørene er halvt droopet, noe som betyr at det normalt er i stand til å komme inn i øret for å tørke dem. Dette vil hjelpe med mengden voks som bygger opp, som det vil tørke opp og falle ut. Også, mengden vann som vil forbli i øret, vil være minimal. Det vil være i stand til å tømme eller tørke opp.

Anbefalt Les: Slik rengjør du en hunds ører 101: En trinnvis video guide

Negler

Din American Staffordshire Terrier kan ikke ha på seg sine egne negler ned med bare trening. Sørg for det klipp eller slip neglene på en jevnlig basis. Du bør ikke høre neglene, klikk, klikk, klikk som hunden din går gjennom huset.

Hvis negler blir for lange, kan dette føre til at de knekker eller bryter. Enda verre er å ha dem bli fanget på noe og rive av, noe som vil bety en tur til veterinæren for å få masker i det minste. Med litt lett forebyggende omsorg, kan du holde Amstaff sunn og glad.

Tenner

Oral Care er veldig viktig for å hjelpe hunden din til å holde alle tennene hans. Du kan børste tennene sine med jevne mellomrom og bruk også tannhelseprodukter som antlers og kubein. Jobber bort den ekstra pesten og smuss som sitter fast på hundens tenner, vil bidra til å holde ham sunn.

American Staffordshire Terriers har kjever som er sterke nok til at de vil kunne rive gjennom alt du gir dem. De liker å tygge, så sørg for å ha mange slitesterke leker rundt at valpen din kan gnave på.

American Staffordshire Terrier Bas Profil

Hvordan trene og trene en amerikansk Staffordshire Terrier

American Staffordshire Terriers må starte deres trening fra en veldig tidlig alder. Så snart du tar med dem hjem, bør du starte opplæringen. Ikke vent til etter at de har blitt 6 måneder for å starte opplæringen. De vil mest sannsynlig bli satt på deres veier og være vanskeligere å trene da.

Amstaffs kan bli veldig sta, bossy og sittende fast på deres veier. Du må sørge for at hunden din vet hvem alfa i familien er, og rask. Dette vil gjøre resten av hans trening enklere.

Dette er ikke typen hund for uerfarne eller første gangs hundeeiere.

Sørg for å være tålmodig og avslappet når du arbeider med din American Staffordshire Terrier. Energien du legger inn i treningen, vil passere over til Amstaff. Hvis du er stresset, vil han bli stresset og ikke kunne svare på riktig måte. Å være rolig med en autoritativ kommando vil komme seg til ham mye raskere.

Du kan være interessert i: 10 beste hunderaser for første gang eiere

Hvis du planlegger å ha din amerikanske Staffordshire Terrier rundt andre dyr, sørg for å begynne å sosialisere ham så snart du kommer hjem. Hvis du adopterer en voksen Amstaff, sørg for at han ble sosialisert som en valp. Disse hundene er kjent for å jage mindre byttedyr, men amerikanske Staffordshire Terriers som har vokst opp med andre dyr, kan være veldig kjærlige mot disse skapningene.

Mental stimulering kan være en fin måte å trene hunden din på. Ved å gjøre aktiviteter som smidighet, lydighet, eller til og med Sporingstrening med hunden din kan virkelig forbedre sin iver for å høre og lære nye triks. Fortsett å jobbe med ham og være tålmodig med mange roser.

Vis av din fantastiske hund, og la publikum se hvor godt manet og oppførte seg. Tillat folk å nærme seg og beundre kjæledyret ditt. De vil være fornøyd med seg selv, og du vil være i stand til å hjelpe utdannet andre på hvor stor en rase den amerikanske Staffordshire Terrier egentlig er.

Trening

Daglig trening er ekstremt viktig. Du må holde din amerikanske Staffordshire Terrier godt utøvd hvis du vil ha et godt hjem. Det er veldig viktig å ikke trene i ekstrem varme eller kulde, siden denne rasen er utsatt for hypotermi og varmeutmattelse. Prøv å gjøre spilletider ute i kjølig til varme temperaturer, og spill innendørs med sentral kjøling eller oppvarming under de ekstreme temperaturene.

American Staffordshire Terrier Bas ProfilDet er mange øvelser som deg og din amerikanske Staffordshire Terrier kan nyte sammen. Disse hundene har mye grovboliger, som spiller slepefrekvens, psykisk stimulerende spill som smidighet og lydighet.

Når du spiller grov med hunden din, må du sørge for at han kjenner sine grenser og når for langt er for langt.

Leash turer er flotte for både deg og din pooch. Tre halv times turer om dagen er ideell. Sørg for å holde hunden på en bånd til enhver tid for å holde ham og andre trygge. Siden du aldri vet hvordan han skal være rundt underlige hunder, er det veldig viktig å kontrollere disse situasjonene.

Pass på at du har hunden din trent godt til gå i snor. Siden Amstaffs er så sterke, er det svært viktig at du alltid er i kontroll og hunden din kommer ikke til å være overveldende deg.

Hundparker anbefales ikke. Andre hundeinteraksjoner kan ikke kontrolleres, så for å holde hunden din og alle andre rundt trygge, unngå disse situasjonene.

Et godt spill med henting i bakgården er flott! Å være i en inngjerdet hage er ideell for å holde det morsomme vedlagt og gi din amerikanske Staffordshire Terrier et trygt sted å nyte seg selv. Hold deg morsomme slitesterke leker ut i bakgården for å leke med.

Selv om de foretrekker å være inne med deg, er det også godt å tillate dem litt utendørs spilletid hvor de bare kan nyte seg selv og være en hund. Gå ut med din fido og kaste noen leker rundt for ham. Holdbare tau, baller og gummi leker vil bidra til tåle deres sterke kjever.

American Staffordshire Terrier Bas Profil

Hva å mate American Staffordshire Terriers

Sunn ernæring er veldig viktig For å holde din amerikanske Staffordshire Terrier Lean, trimme og sunt. Når Amstaffs over spiser, kan de bli overvektige. Dette forårsaker mye belastning på leddene og organene. Fedme vil også øke hundens sjanser for å ha hofte eller albue dysplasi.

Hold din Amstaff til bare hundemat (jo høyere karakteren jo bedre), og hold tabellroppene bort. De fleste hundematprodusenter har spesifikke typer produkter for forskjellige raser, eller i det minste for en liten hund mot stor hund. Kjøp hundemat som er spesifikt laget for mellomstore til store hunder.

Du vil også se på mengden fyllstoffer som er i maten. Gå for kjøtt over korn når du velger hundens diett. Din American Staffordshire Terrier bør få 1 ½ - 2 ½ kopper mat om dagen, splittet i 2 måltider.

For mer informasjon om hvordan du velger den beste hundematen til kjæledyret ditt, kan du lese noen av våre artikler om emnet, inlcluding:

Beste hundemat for amerikanske Staffordshire Terriers

Velge den beste maten til American Staffordshire Terriers er avgjørende, da det vil møte kjæledyrets unike individuelle ernæringsmessige behov. En rask samtale med veterinæren din eller en hundens ernæringsfysiolog vil lære deg om de riktige ernæringsmessige kravene til denne rasen, og hvilken hjørnesett kan være best for din fido.

Husk at alle amerikanske Staffordshire Terriers vil ha forskjellige ernæringsmessige behov, avhengig av alder, vekt og underliggende helsemessige forhold. Her er noen få raske plukker for den beste hundematen for en amerikansk Staffordshire Terrier:

  • Royal Canin Medium Adult Dry Dog FoodRoyal Canin Medium Adult Dry Dog Food
  • Nutro Ultra Adult Dry Dog Food
  • Hills ideelle BalanceGrain GRATIS voksen tørr hundemat
  • Newman`s egen voksen hundemat formel
  • Wellness Trufood Bakt Blends Naturlig Grain GRATIS rå hundemat

Du finner mer informasjon på generell Beste hundemerker i denne anmeldelsen.

Hvordan er amerikanske Staffordshire Terriers med barn?

Som deres fettere Staffordshire Bull Terriers, Disse hundene er også kjent som "barnepike" hunder. Deres aksept og kjærlighet til barn er veldig stor. Det er derfor denne rasen ville gjøre et utmerket tillegg til enhver familie.

De er store nok til å være holdbare i løpet av spilletiden, men de er veldig milde med små barn. De er svært tålmodige og vil nyte endeløse timer (eller hva som kan virke som timer) av henting når barnet ditt bare kan kaste ballen en fot unna. Du kan til og med finne de to av dem som napping bort sammen med din Amstaff, og holder barnet ditt trygt og varmt.

Selv om de er så gode med barn, bør du aldri forlate dine små barn alene med hunder. De bør ikke brukes som en erstatning barnevakt. Pass på at spillet mellom små barn og hunder alltid overvåkes for å holde alle trygge.Underviser dine barn Hvordan nærme seg og leke med alle hunder er veldig viktig.

American Staffordshire Terrier Bas Profil

Hvor å adoptere American Staffordshire Terriers og American Staffordshire Terrier valper?

Før du selv ser på å vedta eller kjøpe en amerikansk Staffordshire Terrier, sørg for å sjekke på de lokale forbudene med regjeringen din. Dette vil bidra til å forhindre det unødvendige anfallet og ødeleggelsen av familien din.

American Staffordshire Terrier er alltid inkludert i Pit Bull Bans.

Det er tre forskjellige måter å skaffe deg din nye amerikanske Staffordshire Terrier. Du kan gå gjennom en oppdretter, en adopsjonslys, eller gjennom klubber.

Oppdretter

Leter du etter en anerkjent oppdretter bør være av din høyeste bekymring når du tenker på å kjøpe din nye valp. Se etter noen som er interessert i deg og din familie og hvordan du bor. Du vil Ønsker en oppdretter hvem er interessert i vennens velferd og hvor de skal plasseres.

Anerkjente oppdrettere vil også sørge for at de voksne er godt tatt vare på, og at valpene er godt sosialisert. De vil sikre at kullene er i et rent og trygt område.

Din oppdretter skal være åpen og ærlig om de forskjellige sykdommene som er genetiske i Staffordshire Bull Terriers, og de burde ha flere forskjellige tester gjort på valpene før du får dem. Disse bør registreres med det ortopediske fundamentet for dyr (OFA).

Testene å se etter inkluderer hip dysplasi og albue dysplasi. Hundene bør også ha øynene testet gjennom Canine Eye Registry Foundation. Du kan kontrollere at disse testene er gjort, og hva deres resultater er på OFAs nettsted (OFFA.org).

Husk at alle resultatene er tilgjengelige på OFA-nettsiden, ikke bare de bestått testene. Sørg for å sjekke hva poengsummen er før du vedtar din nye valp. Du kan finne mange anerkjente oppdrettere som er registrert hos American Kennel Club eller American Pit Bull Terrier Club of New England.

Adopsjonslys

Dessverre, av mange forskjellige grunner, kan Staffordshire Bull Terriers alltid alltid bli i deres hjem. Dette betyr ikke at de er dårlige hunder eller at det er et problem med selve hunden. Noen kunne ha kommet inn i lyet på grunn av en pause i hjemmet eller forbipasserende en kjære.

American Staffordshire Terrier Bas ProfilMange av disse hundene er flotte og trenger bare et nytt for alltid hjemme. Og la oss innse det, du kan hoppe over valpen scenen ved å gjøre dette.

Det er mange flotte nettsteder som du kan gå til når du leter etter din nye følgesvenn, og selvfølgelig bør du prøve å finne ut så mye informasjon som du kan om disse hundene. Du vil også kunne se om det er noen problemer i voksne hunder. Hip dysplasi og andre genetiske standarder vil være mer fremtredende i en eldre hund.

Noen nettsteder for å sjekke ut er:

Klubber

De American Staffordshire Terriers Club of America er et flott sted å samle informasjon om hvor du skal finne og skaffe deg din nye pooch. De vil også hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha med din nye hund eller på noen oppdrettere. De er en utmerket ressurs for å finne anerkjente oppdrettere eller hunder som har behov for hjelp.

Hva skal du se etter?

The American Staffordshire Terrier Breed ProfileNår du skaffer den nye valpen, vil du først og fremst være fri for valpemøller. Steder som bare er i det for pengene og ikke bryr seg om hundens velvære eller hvor de skal plasseres, er sannsynligvis valpemøller. Andre tegn på valpemøller er hvordan hundene er plassert og hvor mange kuller er på farten til enhver tid.

Andre Sikkert tegn på forseelse er når det ikke er noen papirer tilgjengelig for din nye hund (med mindre du får en lysthund under visse situasjoner). Alle nye valper skal ha sine skudd og bli testet av veterinærer og fagfolk før de kan bli gitt ut.

Valper bør aldri bli tatt bort fra sine mødre før de når 8 år. De trenger denne gangen for å lære riktig sosialisering ferdigheter og også ha tid til alle sine kontroller. Sørg for å besøke veterinæren din innen dager for å få din nye hund. De vil kunne gå over din nye hund og sjekke hans helse.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » American staffordshire terrier bas profil