Hvor sunn naturlig hundemat egentlig er? Et kritisk utseende

Er naturlig hundemat sunn

Mange velger å mate sine hunder naturlig mat, noe som gir mening virkelig. Jeg mener, vi kan hele bildet i våre sinn våre hunder forfedre ut i naturen å spise rå kjøtt og bein, så sikkert er dette den beste måten å mate våre hunder? Vel kanskje ikke & # 8230; Er naturlig hundemat så sunn som vi tror det er?

Naturlig hundemat har positive attributter, men det er også noen ganske store negativer også. Disse ulempene kan være veldig alvorlige og kan potensielt gjøre hunden vår veldig syk faktisk. Naturlig hundemat vs. Kommersiell hundemat er en debatt som har gått i en stund nå.

Mange mennesker spiser hundens naturlige mat og tror virkelig at de kan se forskjeller i hundens helse. De føler at resultatene er helt positive. Andre, skjønt, har fôret sine hunder tradisjonell kommersielt kjøpt hundemat og deres kjæledyr er helt sunne uten problemer i det hele tatt.

HJELPSOM: Ultimate guide på å plukke beste mat til hunder

Så, er å mate hunden din naturlig mat veien å gå? Er det virkelig gunstig for hans helse? Er det bare en trend som snart vil passere? Er det virkelig verdt den ekstra utgiften? Som du kan se er det mange spørsmål som trenger å svare, Men først må vi få en ide om hva akkurat naturlig mat egentlig betyr.

Hvor sunn naturlig hundemat egentlig er? Et kritisk utseende

Hvor sunn naturlig hundemat egentlig er

Hva er naturlig hundemat?

Vel, som navnet antyder naturlig hundemat er i utgangspunktet hundemat som bare inneholder naturlige ingredienser. Det betyr i utgangspunktet at det ikke er noe der, det burde ikke være.

Husk at det bare fordi hundemat kan bli klassifisert som naturlig, Det betyr ikke at det er av god kvalitet. Hundematforskrifter er svært begrenset, og du kan aldri garantere at du får et toppkvalitetsprodukt.

Naturlig hundemat betyr at hundens mat bare vil være fra en plante, dyr og også utvunnet kilder og kan enten være i en ubehandlet tilstand eller en bearbeidet tilstand. 

Det er viktig at du ikke får dine etiketter forvirret, som mat som kalles gourmet eller premie betyr ikke at maten er naturlig. Dette er vilkår som produsentene bruker til å prøve å få folk til å kjøpe produktet, slik at de tror at de er bedre for at hundene skal spise.

Anbefalt: 10 beste hundemat for voksne hunder

Gourmet og førsteklasses matvarer er akkurat det samme som andre kommersielt kjøpte matvarer, men kan inneholde mer gelé eller saus for eksempel. Derfor tror vi som hundeeiere at de er bedre for våre hunder.

Et annet poeng å gjøre er at bare fordi en hundemat kan inneholde ordet naturlig Det kan ikke være som det ser ut til å være. Det kan bare bare bety at det ikke er noen tilsetningsstoffer i maten. Se på emballasjen og vær helt sikker på at du får akkurat det du vil ha.

Hvor sunn naturlig hundemat egentlig er

Kommersielt kjøpt naturlig hundemat

De fleste hundematprodusenter har fanget på det faktum at hundeeiere ønsker et sunnere alternativ og ønsker å mate sine hunder mer naturlig. I sin tur har de opprettet en en rekke naturlige kjæledyr mat alternativer. Butikkene er helt fulle av alle forskjellige typer hundemat.

Våre alternativer inkluderer tradisjonell hundemat som har eksistert for alltid, så vel som matvarer som er merket som gourmet, premium, kornfri, helt naturlig og så videre, og listen avsluttes aldri. Imidlertid er disse alle bare fads? Er det virkelig et behov for dette mange valgene?

Hvis du planlegger å bytte hunden din til en mer naturlig måte å spise, er kommersielt kjøpt naturlig hundemat trolig ditt beste alternativ. Disse matene er opprettet av Pet Nutritionists og vil være balansert og komplett for å sikre hunden din får alle proteiner, karbohydrater, vitaminer, mineraler og fett som han trenger for å være sunn og glad.

Hjemmelaget naturlig hundemat

Hvor sunn naturlig hundemat egentlig erNoen mennesker gjør hundens mat hjemme fra bunnen av. Dette kan imidlertid være en negativ ting.

Hunder trenger et balansert kosthold, og hvis balansen ikke er spot på, kan hundens helse lide.

Hunder trenger vitaminer, mineraler, karbohydrater, fett og proteiner for å sikre at de trives i livet. Hvis den balansen er langt ut av proporsjon, kan hunden din være syk.

Ja, din hjemmelagde mat vil være helt naturlig og vil ikke inneholde noen farger, smaker eller korn, men du må sørge for at du gjør det riktig. Du burde virkelig jobbe med veterinæren din eller en hundens ernæringsfysiolog for å sikre at du maler ditt kjæledyr en diett som oppfyller hans individuelle behov.

I SLEKT: 10 beste naturlige hjemmelagde rå hundematoppskrifter

Det er positive aspekter ved å mate hunden din hjemmelaget naturlig mat, men disse har ikke vært vitenskapelig bevist, og forskningen blir fortsatt utført på den naturlige maten dietten. Vets er delt, og noen anbefaler at hundeeiere blir godt borte fra det som de tror at negativene oppveier positive.

Kjæledyr eiere rapporterer at hundens tenner er sunnere, deres strøk er skinnere, deres avføring er mindre og at de generelt ser sunnere med langt færre allergier når de er matet en naturlig diett. Virkelig, valget er opp til deg og din veterinær å bestemme hva som passer best for hundens individuelle behov og ernæringsmessige krav.

Men det er mange ulemper med denne dietten, så vel. De inkluderer orale skader, påvirket bein, brunte tenner, pankreatitt, kvelning, vitaminfeil og også gastroenteritt. Dette er svært alvorlige helseproblemer, og noen er potensielt livstruende.

I SLEKT: Rå diett for hunder 101 - den ultimate guiden

Dette er grunnen til at dyrene er så delt. Ja, du får alle naturlige ingredienser, men på hvilken pris?

Hvor sunn naturlig hundemat egentlig er

Hvis du virkelig vil at hunden din skal bytte til et helt naturlig kosthold, i stedet for å gjøre det fra grunnen av deg, er det oppskrifter som du kan følge som vil sikre at det som forbereder deg til hunden din, vil være komplett og balansert.

Et enkelt kosthold av rå mat vil inneholde 70% animalsk protein og kalsium, og de andre 30% er grønnsaker som kan inkludere brokkoli, grønne erter, søtpotet, gulrøtter og mange andre.

Barf dietten er noen ganger anbefalt For hunder som lider av allergi og visse medisinske forhold. Dette hjelper, men ikke av grunnen til at du kanskje tror. Det er ikke for det faktum at hunden din spiser den rå maten, det er fordi ingrediensen som forårsaket at allergiene er eliminert fra hundens diett.

Men du kan fortsatt eliminere ingrediensen med kommersielt kjøpt hundemat. Det er et bredt spekter av god kvalitet hundemat som ikke inkluderer visse ingredienser, så resultatene vil være det samme.

Du vil fortsatt gi hunden din balansert ernæring som er laget av ernæringseksperter. Du trenger da ikke å bekymre deg for alle negativene som følger med en rå mat diett som parasitter, kvelning, muntlig skader eller vitaminfeil.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvor sunn naturlig hundemat egentlig er? Et kritisk utseende