Topp 5: beste naturlige hundemat som er usda-sertifisert

Riktig hundens ernæring Er nummer én faktor i hundens generelle helse og velvære. Det viktigste produktet som du noensinne vil velge for hunden din, er maten du spiser ham. Dette er en beslutning som ikke bør tas lett, og det er derfor vi har bestemt oss for å gjøre forskningen for å finne Beste naturlige hundematalternativer det er USDA-sertifisert.

Topp beste naturlige hundematÅ velge et sunt hundematmerke er noe du bør tenke på før du bringer kjæledyret ditt hjem. Hva var hans diett som før du adopterte ham? Enten han var på en tørr valpekibble eller en 100% rå hundematdiett, må du vite hva han spiste og avgjøre om du vil holde fast med det spesifikke hunden diett eller ikke.

Det første du må gjøre når du gjør et valg som Best Natural Dog Food Brand å velge er Rådfør deg med din veterinær eller en hundens ernæringsfysiolog.

De vil kunne gi deg nøyaktig råd om hvilken diett som er ideell for din nye fido. De kan også hjelpe deg med å sette opp en plan for overgang kjæledyrets diett hvis du bestemmer deg for å endre hundematen.

Topp 5: Beste naturlige hundemat som er USDA-sertifisert

1Grandma Lucy`s kornfrie frysetørket hundemat

Beste naturlige hundemerker - USDA-sertifisertDenne unike hundematen er laget av en blanding av frysetørket kylling, frukt og grønnsaker. Dette er en av de beste naturlige hundemerkene, fordi det er alt naturlig, kornfritt, ikke-GMO og har ingen konserveringsmidler! Denne hunden maten fra Bestemor Lucy`s er lett å forberede. Du trenger bare å rehydrert med varmt vann før du serverer.

  • Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Kyllingen som denne hunden maten er forberedt med, er antibiotika og hormonfritt. Det er lett å se at dette er et flott alternativ for ethvert kjæledyr med mageallergi eller et strengt kosthold, på grunn av sin mangel på tilsetningsstoffer. Hunder som ofte har mageproblemer etter å ha spist, er endelig i stand til å spise bekymringsløst en gang introdusert til dette hundematalternativet.

Bestemor Lucy`s kornfrie frysetørket hundemat er lett på de fleste hundens fordøyelsessystem. Selv de pickiest av hunder synes å elske sine ingredienser av høy kvalitet. Kjæledyrseiere som var lei av å kjøpe hermetisert hundemat for å møte deres behov, fant dette som et godt alternativ som deres hunder kunne spise like enkelt. Flere påpeker at det serverer for servering, det er faktisk billigere enn mange lignende kvalitet hermetisert hundemat tilgjengelig.

Beste naturlige hundemerker - USDA-sertifisertNoen kjæledyrseiere sier at lukten ligner en sterk hvitløk-y lukt og at deres hund (e) nektet å spise den. Imidlertid var disse kundene svært få og langt mellom. Noen hunder syntes å plukke rundt grønnsakene og frukten og bare spise kyllingen. Noen få kjæledyr foreldre nevnte at mengden kylling ikke er så rikelig som de ville ha håpet.

Fordeler:
  • Helt naturlig
  • Kornfri
  • Ikke-GMO
  • Laget med antibiotika og hormonfri kylling
ULEMPER:
  • Må være rehydrert før servering
  • Lukter som hvitløk

Beste USDA-sertifiserte hundematvarerMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review): Min hund er over 14 år, og har vært på reseptbelagte diett i årevis. Etter at hun spiser, har magen hennes alltid blitt oppblåst og hun har handlet ubehagelig. Hun hadde problemer med diaré, så jeg endelig bestemte meg for å gå til min veterinær mening og prøve henne på en høy kvalitet hundemat & # 8230; & # 8221;

2SOJOS Fullstendig Rå Naturlig Dry Dog Food Mix

Beste naturlige hundemerker - USDA-sertifisertDenne All Natural Dog Mat trenger bare vann for å skape et måltid med frysetørket Tyrkia. Det har ingen kunstige konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Den er laget med grundig kvalitet og med de høyeste sikkerhetsstandardene. Dette gjør det til et godt alternativ for kjæledyrseiere som er opptatt av å mate sine hund (e) bare de ferskeste og beste ingrediensene.

  • Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Kommer i andre på vår liste over de beste naturlige hundemerkene, dette produktet fra Sojos er laget i USA ved hjelp av liten batchbaking. Alle ingrediensene anses som menneskelig kvalitet. Selv om posen er 8 pund, gjør det faktisk 40 pounds tilberedt hundemat, noe som gjør prisen langt mer rimelig for de fleste!

Kunder sier at denne maten lukter langt bedre enn de fleste hundemat tilgjengelig, og deres hunder har en tendens til å bli gal for det så snart de hører pakken rattling! Selv om maten kan virke dyrere enn merker som er tilgjengelige i mange butikker, sier kundene at det er verdt prisen på grunn av sin høye kvalitet og fred i sinnet det gir. Hunder med allergi, følsomme mage og / eller en kresen palett kunne ikke vært lykkeligere med Sojos komplett rå naturlig tørr hundemusikk, da de endelig kan nyte å spise bekymringsfri.

Beste naturlige hundemerker - USDA-sertifisertFra pose til pose kan konsistensen og sminke endres litt, noe som sannsynligvis på grunn av at selskapet forbereder batcher i mindre mengder. Noen kjæledyrseiere sier at denne maten kanskje må suppleres med annen mat, slik at hundene holder seg i et normalt vektområde, som noen syntes å miste for mye når de matet dette alene. Som med enhver hundemat som krever forberedelse, er dette ikke så lett som å hælde hundemat rett fra posen; Men mange sier det er verdt de ekstra få minuttene.

Fordeler:
  • Kornfri
  • Ingen kunstige konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer
  • Laget med menneskehetens ingredienser
  • Laget i USA
ULEMPER:
  • Må være rehydrert før servering
  • Noen hundeeiere bemerket at kjæledyret mistet for mye vekt når maten maten alene

Beste USDA-sertifiserte hundematvarerMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review): & # 8220; Vi har en 100lb 2 år gammel Rottweiler som har hatt mage / allergi problemer hans hele livet. Vi har vært på veterinær etter veterinær, mat etter mat, og ingenting syntes å fungere. Vi endelig funnet Sojos og han er som en ny mann & # 8230; & # 8221;

3Grandma Lucy`s Pureformance frysetørket hundemat

Beste naturlige hundemerker - USDA-sertifisertDenne hundematen er laget med antibiotika og hormonfritt lam med høyeste kvalitet USDA-ingredienser. Selskapet sier at de prøver å forberede hundemat nøyaktig samme måte at kjæledyrseiere ville hvis de hadde tid til å lage mat selv. Oppskriftene fra. Bestemor Lucy`s er alltid kornfrie, helt naturlige, og laget av de høyeste ingrediensene.

  • Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Det er ingen biprodukter eller konserveringsmidler, så du kan føle deg bra om å mate denne beste naturlige hundematmerkene til dine kjære. Fordelene med å mate hunden din Lambortet inneholder å vite at du gir kjæledyret ditt rette nivåer av jern og sink, som hjelper hunden din til å opprettholde et sunt immunsystem. Foreslåtte daglige betjeningsbeløp og instruksjoner er inkludert på emballasjen, noe som gjør det enkelt å være sikker på at du gir hunden din den perfekte mengden mat.

Som med mange matvarer som mangler farlige tilsetningsstoffer og kjemikalier, kan kjæledyrseiere føle seg godt om å mate sin hundsgradma Lucy`s Pureformance frysetørket hundemat. Preparatet er enkelt og raskt, noe som gjør det til et godt alternativ for de som stadig er på farten! Kjæledyrseiere legger merke til at hundene riper mindre og til og med å ha mer energi etter noen få korte dager med å bruke denne maten.

Beste naturlige hundemerker - USDA-sertifisertGrandma Lucy har et godt omdømme blant kjæledyrseiere og nettsteder som sammenligner hundemerker. Det er en av de mange grunnene til at vi inkluderte det på vår liste over de beste naturlige hundemerkene! Noen kjæledyrseiere sier at denne maten førte til at hunden deres går ned i vekt og / eller muskelmasse, så de valgte å begynne å supplere det med sunne tillegg. Som med enhver hundemat, er det umulig å vite om hunden din vil nyte det til han / hun prøver det og danner en mening. Det er ganske dyrt, men de fleste kunder er enige om at det er verdt prisen på grunn av høykvalitets ingredienser.

Fordeler:
  • Laget med antibiotika og hormonfritt lam
  • Kornfri
  • Helt naturlig
  • Ingen biprodukter eller konserveringsmidler
  • Human klasse ingredienser
ULEMPER:
  • Noen hundeeiere bemerket at deres kjæledyr mistet for mye vekt / muskelmasse når maten matet alene
  • Dyrt

Beste USDA-sertifiserte hundematvarerMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review): & # 8220; hundene mine blir galne for disse tingene. I huset vårt er det kalt & # 8216; sprinkler `- til middag har hun kibble med omtrent en kvart kopp & # 8216; sprinkler`. Legg til varmt vann, rør og du vil ha en lykkelig hund & # 8230; & # 8221;

4pet vakt vegetarisk tørr hundemat, 4.4-pund pose

Beste naturlige hundemerker - USDA-sertifisertDenne hundematen er en av de få vegetariske alternativene som er tilgjengelige på markedet. Det er laget med sunne organiske korn, og det inneholder ingen hvete, gjær, mais eller soya. Denne hunden maten fra Pet Guard er en stor kilde til omega 3 og 6, og det er USDA organisk.

  • Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Dette er et flott alternativ for kunder som ønsker å mate sine kjæledyr, den samme kvaliteten på maten de spiser seg og lever et grusomhetsfritt liv. Pet eiere som tidligere gjorde maten hjemme, er glade etter å ha byttet til dette produktet på grunn av mangel på tid, og sier at bekvemmeligheten er uslåelig. Hunder synes å ha bedre tannhelse, mer energi, og et sunnere utseende etter å ha spist denne maten. Det er definitivt en av de beste naturlige hundemerkene!

Pet Guard vegetarisk tørr hundemat av høy kvalitet ingredienser betydelig redusere sjansen for å forårsake allergiske reaksjoner og opprørt mage, så hunder som er høyere vedlikehold kan spise denne maten uten problemer! Mange kunder sier at denne vegetariske maten er det beste alternativet som nå er tilgjengelig, og selv de som tvilte på at hunden deres ville nyte det, er hyggelig overrasket over deres vilje til å spise og nyte det.

Negative kommentarer angående denne hunden maten er nesten umulig å finne! En kunde sa at denne hundematen inneholder for mye natrium; Imidlertid er næringsfakta ikke oppført. Hvis natrium skjer for å være et problem for hunden din, kan du velge å kontakte selskapet og sørge for at dette ikke vil være et problem før du kjøper!

Fordeler:
  • Organisk
  • Vegetarisk
  • Ingen hvete, gjær, mais eller soya
  • God kilde til omega 3 og 6
ULEMPER:
  • Dyrt i forhold til andre tørre kibbles

Beste USDA-sertifiserte hundematvarerMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review): & # 8220; Jeg spiser hundene mine organiske og vegetariske nå & # 8212; for det meste hjemmelaget. Jeg legger til ca 2/3 kopp av denne kibble til deres hjemmelagde ration daglig, slik at de vil bli vant til det hvis jeg aldri klarer å lage mat for dem. De foretrekker hjemmelaget, selvfølgelig, men spiser hver bit av dette også & # 8230; & # 8221;

5Grandma Lucy`s Artisan Grain Gratis Premix Food For Dogs, 8LB

Beste naturlige hundemerker - USDA-sertifisertÅpenbart, Bestemor Lucy`s er en av de beste naturlige hundemerkene, som det er gjort denne listen 3 ganger. Selskapet ble etablert da et par berørte kjæledyrseiere hadde et problem å finne hundemat, deres eldre hund ville spise. Fordi de var utilfredse med de tilgjengelige produktene, og de skadelige ingrediensene som ble funnet i vanlige matvarer, begynte de å lage sin egen hundemat hjemme.

  • Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Etter å ha fullført sine oppskrifter, bestemte de seg for å dele sine høykvalitets hjemmelagde måltider med andre, noe som førte dem til å åpne Grandma Lucy`s. Denne frysetørkede, kornfrie hundematen er et flott tillegg til hundens matoppskrifter. Det gir en enkel måte å legge til frukt og grønnsaker til kostholdet uten å knuse dem eller forberede dem selv.

Kunder er enige om at prisen på bestemor Lucy`s Artisan Grain Free Premix Food for Dogs er veldig rimelig når du vurderer forskjellen det gjør i mange områder av hundens helse. Hundes hud og strøk er skinnende, og de fleste kjæledyrseiere så en stor økning i den generelle helsen til sine kjæledyr.

De fleste kresne og ikke-kresne hundene har begge grundig nyte denne hunden mat tilsetningsstoffet, og hunder med matallergi er i stand til å spise det uten problem! En hund ut av hundrevis avviste å spise denne pre-mixen, så det er mulig at hunden din ikke vil være glad i det. Når det er sagt, er sjansen veldig slank, og du har fortsatt mange av de beste naturlige hundemerkene å velge mellom. Alle andre vurderinger var femstjerners og hadde ingen negative kommentarer i det hele tatt.

Fordeler:
  • Kornfri
  • Human klasse ingredienser
  • Enkel måte å legge til frukt og grønnsaker til hundens kosthold
  • De fleste hundene nyter den ekstra smaken til deres tradisjonelle kosthold
ULEMPER:
  • En forbruker hevdet at hunden deres ikke ville spise dette produktet
  • Dyrt

Beste USDA-sertifiserte hundematvarerMest nyttige Dog Owner`s Review (Les hele Amazon Review): Min hund er allergisk mot flere vanlige ingredienser i hundemat, så våre valg er ekstremt begrenset. Ikke bare er dette elementet en av de få hun kan ha, det tillater meg også å supplere hennes lave protein kibble med høyere protein hjem & # 8220; matlaging.& # 8221; & # 8230;


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 5: beste naturlige hundemat som er usda-sertifisert