5 Tips om å velge den beste valpen mat for unge hunder

Den aller første utgiften alt Første gangs hundeeiere må vurdere er riktig hundemat.

Hvis du nettopp har adoptert en ung valp, er det ingen vei rundt dette, og du vil snart søke etter den beste valpen maten over Internett eller lokale dyrebutikker.

Hund ernæring er en integrert del av en sunn hund.

Som eiere blir stadig mer opptatt av hundematredienser, begynner flere og flere hundematfirmaer å følge de strenge reglene for AAFCOs anbefalinger og veterinærens råd om produksjon av den beste hundematen for hundeforeldre.

Fôring av hunden din er enkel når du følger visse regler.

Imidlertid vil flere faktorer bestemme den beste valpematen for din spesifikke pooch.

For eksempel, noen eiere liker å mate sine kjæledyr en rå diett, Mens andre går sammen med råd fra vitenskapsbaserte metoder og velger spesifikt formulerte kommersielle hundematvarer.

Top Dog Tips har utgitt flere artikler om hundemat fra veterinærer og andre hundeksperter gjennom årene.

Det er flere flotte hundematanmeldelser og lister du kan finne på dette nettstedet for å hjelpe deg med å gjøre det beste valget for en ung hunds ernæringsmessige behov.

I mellomtiden, la oss ta en titt på de fem beste tipsene om å velge den beste valpen maten til din nye hund, og hva du bør være oppmerksom på når du velger det beste merket.

Full rangering: Topp 25 Best Puppy Food Brands (2018)

5 tips for å velge den beste valpematen

Tips om å velge den beste valpen mat for unge hunder

Problemet med å plukke den beste valpematen for en ung hund er at det er tonnevis av forskjellige hundematmerkene som er tilgjengelige på markedet i dag.

Som hundeeiere blir vi raskt forvirret: hvilken som skal plukke?

I SLEKT: 4 forskjellige typer hundemat og hvilken hunden din trenger?

Det er mat for valper av spesifikke raser, for valper med visse sykdommer og forhåndsbestemte genetiske problemer, for valper som skal jobbe hunder som krever spesifikk ernæring, valp mat uten korn og høyt protein, valp mat med lavt protein og tonnevis av korn, hypoallergenisk valp mat og # 8230; Listen fortsetter og fortsetter.

Gjennom årene har jeg lest tonnevis av artikler fra anerkjente kilder på valp ernæring og råd fra universiteter om hvordan man skal mate en hund, slik som denne.

Jeg har lært at bare noen få ting virkelig betyr noe når jeg plukker valpens mat som han vil elske og sunne for ham.

1. Be om tips fra veterinæren din

Be om tips om beste valp mat fra veterinæren dinDuh! Den beste måten å starte på er å spørre veterinæren din i stedet for å stole på andre ressurser.

Hvis valpen din har noen spesifikke kostbehov, vil veterinæren gi deg det beste rådet om hva din spesifikke hund trenger.

I SLEKT: 10 Vet anbefalte hundematvarer

Etter at du har vedtatt valpen din, må du ta ham til veterinæren.

Det er på tide å spørre ikke bare om hvordan du skal ta vare på denne valpen, men også hva de skal mate ham. Vennligst lær litt om hundens ernæring og spørre om spesifikke hundemerker som veterinæren din anbefaler og Spør hvorfor.

Hvis du allerede har savnet din sjanse, kan du se på den ovennevnte listen over Vet-anbefalte hundematvarer.

Men neste gang du tar din pooch til veterinæren for en kontroll, vurderer å spørre veterinæren din for noen tips på riktig mat og hund ernæring. Spør om ingrediensene, timingen, og alt annet som betyr noe.

Det er ingen perfekt hundemat for hver hund.

Alle hjørnetenner er forskjellige, og derfor må du finne et Mat-merkevaremerke som fungerer for ditt eget kjæledyr.

2. Gjør din egen forskning

Gjør din egen forskning på beste mat for valperJeg har obsessivt undersøkt noe om hundesorg, inkludert ernæring og spesifikke hundematvarer som er best for kjæledyrene mine.

Slik kom jeg til slutt om hunder siden jeg kjøpte all denne informasjonen for å dele med andre eiere.

I SLEKT: Hvilke ingredienser skal du se etter i hundemat?

Det finnes utallige kilder til god informasjon tilgjengelig online om de ulike typer beste valp mat og hvordan du finner dem, hvorfor de passer for din pooch, og hvorfor det betyr noe.

Så gjør din forskning.

Bare på denne nettsiden alene, kan du finne en stor mengde informasjon fra eksperter som chip inn og gi noen nyttige råd og handlingsrike tips.

Ta en titt på disse intervjuene som Samantha har gjort med noen av bransjens eksperter:

Finn ut mer om ingrediensene i hundemat som du kjøper, hvordan de påvirker kjæledyret ditt og hvilke du bør unngå eller inkludere.

Søk etter kibble for å gi valpen din med ernæring som han trenger for å unngå skjelett- og beinhelseproblemer som han vokser, som er svært vanlig blant hjørnetenner med feil ernæring.

3. Hvordan virker valpen din?

Hvordan virker valpen din som hundematNår du prøver en ny valpemat, vil det ta den unge hunden minst noen dager (noen ganger uker) for å tilpasse seg det.

Det er en god ide å holde øye med ham for å sikre at han liker det.

I SLEKT: 101 verdens mest populære hundemerker

Hvis valpen din ikke ser ut til å være lik smaken av en bestemt hundetype eller merke, kan han ikke spise nok og kan ende opp med å ikke få nok ernæring på grunn av det.

Gi det litt tid, og hvis mønsteret fortsetter, kan det være på tide for en bryter.

Naturligvis kan noen ganger hunder prøve å være vanlig irriterende, så sørg for at du gir den & # 8220; testfasen & # 8221; nok tid.

De fleste veterinærer er enige om det Den endrede hundens mat og introduserer nye merker er en langsom prosess, og det tar tid, så vær tålmodig. Hvis, etter 1-2 uker, er hunden din fortsatt nølende med å spise maten du gir, få noe annet.

4. Overvåk valpens helse

Overvåk valphelsen din basert på diettNår du spiser valpen din et godt kosthold, er sjansene at du vil kunne fortelle fra hans generelle helse og aktivitet.

Med de fleste raser skal valper være veldig aktive og eventyrlystne; Hvis det er mangel på entusiasme, kan det være noe galt.

Det kan være mat, men det kan også være andre helseproblemer.

I SLEKT: Hvor finner du gratis hundematprøver?

Noe å se etter: Valper bør ha klare øyne og myke, sunne og skinnende pels; Nesen må være våt.

Hvis valpen ikke ser bra ut etter at du har gjort bryteren fra en hundematmerke til en annen, har du kanskje ikke valgt den beste valpen maten til kjæledyret ditt. Det er på tide å justere.

Men før du gjør det, anbefaler jeg at du ringer til veterinæren din, eller bedre, besøk dem. Din hundemat trenger ikke nødvendigvis å være problemet her, så du må utelukke andre potensielle helseproblemer.

Du kan begynne med Online Dog Health Symptom Checkers, som indikerer hvor du skal begynne å lete etter problemer.

5. Tørr eller våt valp mat?

Tørr eller våt valp matMange argumenterer over om tørr hard kibble eller myk hermetisert våt hundemat er bedre for unge hunder.

Heldigvis, Vets har fliset inn På dette, og mer informasjon er tilgjengelig online; Svaret er det tørr hundemat er den beste valp mat du kan kjøpe.

Tørr valpemat kan hjelpe hunden din til å opprettholde sterke og sunne tenner, selv om mange valper foretrekker Våt hundemat.

Likevel, for det første året, prøv å gi din lille en med tørr mat i stedet for hermetisert / våte valg. Når tennene er sterke, kan du gjøre bryteren hvis du ønsker eller bland den opp.

Her er noen flere artikler Jeg anbefaler å lese for førsteklasses valpere på hvordan de skal mate sine hunder ordentlig og unngå potensielle helseproblemer:

Har du valgt den beste valpen maten til hunden din? Hva har du plukket og hvorfor? Har du konsultert en veterinær før du valgte merkevaren? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Tips om å velge den beste valpen mat for unge hunder