Søndagens recap: 9 beste dog food blogs

Beste Dog Food Blogs

Beste Dog Food BlogsAbonnere på blogger er en fin måte å holde tritt med den nyeste informasjonen om emnene som gjelder livet ditt. For hundeeiere er det tusenvis av blogger å velge mellom som hjelper oss å lære å ta vare på våre kjære kjæledyr. Jeg tilbrakte uken på jakt etter Beste Dog Food Blogs på internett, og jeg er spent på å dele dem med deg!

Jeg elsker å lese om kjæledyr ernæring online, og finne den beste hunden mat for mine hjørnetenner. En av mine favoritt ting om blogger er at de er alle skrevet med en annen stemme. Noen er mer informasjons og tørre, mens andre deler informasjon med litt humor blandet i. Avhengig av din egen personlige preferanse kan du abonnere på en blogg som du liker å lese.

Hadde du tid til å lese forrige ukes kolonne med Beste blogger for sykling med hunder?

Pet Food Industry endrer seg alltid, og det er så mange forskjellige merker på markedet. Nye dietter popper alltid også. For eksempel visste du at den populære Paleo diett er kommersielt tilgjengelig for hunder nå? Etter de beste hundens matblogger er den enkleste måten å holde seg i kunnskapen om alle ting knyttet til hundens ernæring.

9 beste hundematblogger

Beste hundemat og hund ernæring blogger

1. Dog Food Advisor

En av de mest kjente hundematblogger er fra Dog Food Advisor. Nettstedet legger inn informasjon fra deres eksperter, inkludert en veterinær, og de hevder å ha undersøkt, vurdert og vurdert mer enn 4500 hundematvarer i de siste 8 årene.

Bloggen På deres nettsted tilbyr grunnleggende informasjon om å finne den rette hundematen for kjæledyret ditt, så vel som spesifikk informasjon om mange av de vanligste hundematprodusentene. Du vil også kunne finne detaljer om alle de forskjellige typer hundematdieter som er tilgjengelig, inkludert kornfri, rå, tørr kibble, hermetisert fuktig hundemat og mange andre.

  • Ifølge AAFCO, maksimumsbeløp av selen som brukes i en hundemat bør ikke overstige 2.0 mg / kg på tørrstoffbasis - eller ca. 18 ganger anbefalt minimum på 0.11 mg / kg. Og på A Caloric basis, Det maksimale foreslåtte seleninnholdet er 0.57 mg per 1000 kalorier av mat - som er ca 19 ganger minimum 0.03 mg for mineral.

2. Sannhet om kjæledyrsmat

Sannhet om kjæledyrsmat er en annen veldig nyttig blogg som gir detaljert informasjon om alt å gjøre med hundemat. Dette er en flott blogg for multi-kjæledyrseiere til å sjekke ut, da det ikke spesielt fokuserer på hundemat. De har også mye flott informasjon om kattemat. Du finner kjæledyrmatanmeldelser og informative detaljer om Pet Food Regulations på denne bloggen også.

Jeg fant svarene på noen svært vanlige spørsmål på denne bloggen også. Dette bestemte innlegget forklarer forskjellen mellom frysetørket og dehydrert mat. Mange kjæledyr foreldre tror at de to dietter er i hovedsak en-i-det samme, men det er ikke tilfelle.

  • Det er umulig for fersk mat å ikke miste noen næringsstoffer, enten det er å lage mat, bevaring eller bare tid. Med dehydrering, kontakt med varmeskader Vitaminer A & C, som er veldig varmefølsomme. (Vitamin A er også lysfølsomt, noe som gjør det viktig å lagre dehydrert mat på et mørkt sted.) Ifølge EPA kan noen matvarer behandles med svovelforbindelser, så som svoveldioksid for å forhindre tap av antioksidanter i dehydreringsprosessen. (Svoveldioksid hjelper også med fargeoppbevaring.) Frysetørkede matvarer Minimer tap av næringsstoffer - primært begrenset til vitamin C.

3. Bare naturlig kjæledyr blogg

Bare naturlig kjæledyr er en kjæledyrmatprodusent som baserer det er oppskrifter på Paleo dietten for hunder. De har også en veldig Omfattende blogg som fokuserer på hundemat. Selvfølgelig finner du mange plugger for deres merkevare av hundemat i hele bloggen, men du finner også mange velforskede og enkle å lese blogginnlegg.

Mange kjæledyrseiere tar ikke hensyn til å tenke på å tenke på hundens diett. Dessverre kan det være en veldig dårlig ting. Godbiter legger til hundens kalori telling, og selv om de utgjør en veldig liten del av hundens mat, må du være veldig forsiktig med ingrediensene som er i godbitene du velger.

Dette blogginnlegget forklarer betydningen av å behandle sikkerhet.

  • Fra den dødelige kyllingen Jerky kommer ut av Kina til din daglige rawhide - å identifisere trygge godbiter for hunden din, kan være et spørsmål om liv og død. De fleste chews ser uskyldige nok, men sannheten er at disse chews er ikke bare usunn for våre hunder, de kan være rett og slett farlig!

4. Hunden mat dude

En annen av de beste hundens matblogger kommer fra Hunden mat dude. Han diskuterer hundemat og hundematredienser i mange av bloggene, men hver gang en stund blander han den opp med grooming tips, sikkerhetstips og dumme historier om sine egne hunder.

Det er en god generell hundematinformasjon på denne bloggen, men grunnen til at jeg inkluderte den på denne listen, er fordi den deler førstegangsinformasjon om å prøve å mate en hund som går gjennom kjemoterapi. Dette innlegget diskuterer hvordan forfatterens hund ikke hadde noen appetitt mens han gikk gjennom behandling, og han deler noen av tipsene som jobbet med sin elskede hundekompanjon.

  • Å oppmuntre Raleigh å spise har vært utfordrende da hun gikk gjennom kjemoterapi-protokollene, men jeg utviklet noen gode triks som jeg vil dele:
  • LAMB LUNG POWDER - Mange hunder finner Lam Lung En uimotståelig godbit. Raleigh var ikke noe unntak, selv når hun ikke ville spise maten. Jeg pulserte dette i matprosessoren til det var et fint pulver og blandet det i maten, deretter toppet maten med en ekstra mengde.

5. Den perfekte kjæledyrsmaten

Den perfekte kjæledyrsmatbloggen sunn kjæledyr mat, godbiter og ernæring. De gir tips om å holde hunden din sunn på alle måter. Du finner oppføringer på alt fra vinterpuppet om å innbydende hjem et nytt kjæledyr. Åpenbart fokuserte jeg mer på hunden mat og ernæringsposter for denne artikkelen, men det er mye veldig bra informasjon om denne bloggen.

Hvis du har et ofte spurt spørsmål som & # 8220; Hvilke planter er skadelige for hunden min å innta?,& # 8221; Du finner svaret på denne bloggen. Du finner også mindre vanlig informasjon som dette innlegget antioksidanter og vitamin E.

  • Antioksidanter som vitamin E er avgjørende for helsen til følgesvenn, i alle aldre. De kan forbedre kvaliteten på immunresponsen og effektiviteten av vaksiner i unge kjæledyr, og bidra til å opprettholde et viktig immunforsvar i eldre.

6. NUnrisource Blog

Nutri Source er en super premium kjæledyr mat produsent, og de har også samlet en Fantastisk blogg på deres hjemmeside. Dette er en annen blogg som fokuserer på alle typer kjæledyrmat, ikke bare hundemat. En av de nyeste innleggene gir tips om å opprettholde en sunn tarm.

Emnet er spesielt pro- og prebiotika og deres betydning for hundens fordøyelseshelse. Dette innlegget diskuterer forskjellen mellom de to og hvorfor de er viktige for å legge til kjæledyrets kosthold.

  • Visste du at samspillet mellom bakteriene som bor i hundens fordøyelseskanal og resten av kroppen er en av de største faktorene som dikterer kjæledyrets helse? Omfattende forskning i fordøyelsessystemet har bevist at de fleste sykdomssituasjoner kommer fra et kompromittert immunsystem, som du sikkert allerede vet, eller Feilfunksjonen til GI (gastrointestinal) kanalen, som jeg ikke visste.

7. Petnet Blog

Petnet er et kjæledyrsteknologiselskap. De spesialiserer seg på smartfeeders og smartbowls. Så det er litt fornuftig at de ville tilby en blogg på deres nettside som utdanner kjæledyr foreldre om hundemat og ernæring. De har også en Pet of the Week.

Et innlegg fra sent i fjor diskuterer hvor mye vann en hund trenger og ett innlegg forklarer om Thanksgiving Tyrkia er greit for en hund å spise. Et viktig tema som er dekket i denne bloggen er kjæledyr fedme og betydningen av riktig ernæring når du prøver å holde hunden din til en ideell vekt.

  • Oktober er kjæledyr fedme bevissthet måned. Koble til vår tidligere bloggdiskusjon om hvordan noen ekstra pounds på en hund eller katt kan være livsendring, opprettet vi en video for å hjelpe deg med å forstå perspektivet på hvordan bare en liten bit over fôring kan akkumulere og ende opp med et fett kjæledyr.

8. Bare mat for hunder

Har du noen gang lurt på om ris var dårlig for hunden din eller hvordan du skal gjøre hjemmelaget mat til hunden din? Du kan lære det og mer fra denne bloggen av Bare mat for hunder. De tilbyr sesongmessige tips og informasjon om deres kjæledyrs matlinje også, men for det meste er det fokusert på hundemat og hund ernæring.

  • Dette er en påminnelse om at selv i dag, syv år etter tilbakekallingen fra 2007, har svært lite endret seg i forhold til føderale regler og forskrifter som styrer kjæledyrmatproduksjon og bruk av fôr (dyr) karakter ingredienser. Ingen FDA-mandat testing har blitt kreves eller lov. Bransjen forblir stort sett selvregulert.

9. Forgiftet kjæledyr

Den siste bloggen for å gjøre min liste over den beste hunden Food Blogsis kalt Forgiftet kjæledyr. Jeg vet at det høres litt morbid, men det er mange usunne kjæledyrmatalternativer på markedet, og det er viktig at hundeeiere utdanner seg om de vanlige ingrediensene som finnes i kommersiell hundemat som kan være veldig skadelig for hundens hundes Helse.

Denne bloggen gir informasjon om tilbakekallinger i bransjen, samt scoop på hva som skjer med forskrifter i Pet Food Industry. De informerer også forbrukerne om mange av de negative tingene som skjer i kjæledyrmatproduksjon som de sannsynligvis ikke vet om.

  • Nedbrytning av animalsk vev begynner det øyeblikket slakting finner sted, og litt tid er nødvendig for å få disse materialene i renderingsprosessen. Nedbrytning er ikke alltid negativt for produktkvalitet og mattrygghet. Gjengivere prosessen effektivt "re-setter klokken" ved å behandle råvarer, inkludert offal, utdatert kjøtt og fallne dyr som kan anses som skitten, rutrid, eller dekomponerte stoffer Med hensyn til menneskelig mat i trygge, sunne og nyttige fôrbestanddeler for dyr.
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Søndagens recap: 9 beste dog food blogs