Søndagens recap: beste dog supplies ifølge ekspertene

Top Dog Tips - Beste Dog Supplies Ifølge eksperterEn annen søndag er i bøkene! Det var en kjølig dag her i Maine, og vi tilbrakte mesteparten av ettermiddagen på atferdsopplæring med vår 4 måneder gamle valp. Siden jeg har vært en hundemenn i mange år, blir jeg ofte spurt hva jeg tror er must-har forsyninger for hundeeiere. Jeg vet hva min mening er basert på min egen personlige erfaring, men jeg antar at å jobbe med hunden vår i dag gjorde meg nysgjerrig på hva andre fagfolk i kjæledyrindustrien tenker. Jeg bestemte meg for å tilbringe ettermiddagen og så på det.

Har du en sjanse til å lese forrige ukes kolonne om Bærekraft i kjæledyrindustrien?

Med et raskt Google-søk kan du finne tusenvis av artikler om kjæledyrsartikler. Du kan bruke millioner av dollar på forsyninger til hunden din hvis du hadde ubegrensede midler. Dessverre kan ingen av oss gjøre det, så hvordan bestemmer du hva du skal kjøpe når du adopterer en valp eller hund for første gang?

Mitt råd er å starte små.

Kjøp bare essensielle i begynnelsen, og så som tiden går på, kan du begynne å samle flere forsyninger. Vedta en hund er en stor bekostning, og det er ikke nødvendig å gå over bord å kjøpe en haug med forsyninger og tilbehør som du ikke trenger. Hvis du leter etter en god informasjon om hvilke produkter du bør starte med, har jeg funnet noen ekspertråd om må-ha godbiter du vil investere i.

Profesjonell hundetrener Diane Rich anbefaler noen produkter i denne bloggen, og hun forklarer også hvorfor du trenger hvert utstyr. Jeg liker at hun inkluderer noen produkter som de fleste kjæledyr foreldre ikke vanligvis tenker på før de virkelig trenger dem som å tygge avskrekkende og lukt nøytraliserende.

  • Husholdningenes produkter som bare maskerer lukten, vil ikke lure supernesen til våre hundekammerater. Yppen din vil lett finne den siste ulykken. En nøytralisator bør hjelpe hvis du kommer til ulykken så snart det skjer, spesielt hvis ulykken er på teppe vs. Gulvbelegg.

Kvinnens dag magasinet skrev A Flott artikkel som gir noen gode råd, tips og triks for første gang hundeeiere. Listen deres inneholder mange av de tradisjonelle forsyningene som du trenger, inkludert hundesenger, mat og vannskåler og tygge leker. Artikkelen beskriver de grunnleggende nødvendighetene du trenger, men forklarer også noen av de andre alternativene som er på markedet.

  •  To enkle, keramiske boller er de eneste kjæledyrforsyningene du trenger tilstrekkelig å mate og vann din nye hund. Du kan imidlertid gå høyteknologisk eller fancy ved å kjøpe vannfontener eller forhøyede boller. Du kan til og med tilpasse hundens vann og matskåler ved å monogramme dem.

Hvis du vedtar en eldre hund som allerede er opplært, trenger du kanskje ikke så mange ting som du ville hvis du adopterte en valp. Husopplæring, atferdsopplæring og kasseopplæring krever mange forsyninger som Wendy Wilson forteller deg På Celebrity Pet Trainer Cesar Milan`s Blog.

  • Et must for enhver valpseier, kasser og inneslutningsutstyr holder din nye venn i et begrenset område hvor du kan overvåke og huske ham. Du trenger en hundekrise eller transportør, og en treningspenn, lekegrind, eller port når du tar med PUP-hjemmet ditt.

Selvfølgelig vil selskaper som spesialiserer seg på å lage hundprodukter, også ha en mening om must-har forsyninger som kjæledyrforeldre trenger. Overraskende, Nylabons nettsted har en flott blogg innlegg om forsyninger som ikke presser sine produkter i det hele tatt. Det er en detaljert liste som inkluderer unike, men likevel hjelpsomme elementer som Pet Gates, Attire og ID-koder, som ikke er på mange av de andre lister som jeg fant.

  • Vurder været i ditt område. Hvis det er kaldt og hunden din, vurderer å få ham en hundegenser eller jakke. En stadig kjølt hund er verken en sunn hund eller en velutøvet hund. Hvis du bor i et varmt miljø, bør du vurdere å kjøpe en "kul kappe."Denne spesielle kjølevannet eller vesten er laget av spesielle stoff som beholder fuktighet og avkjøler gjennom fordampning i opptil fire timer før det må fuktes igjen.

I en mer Whimsical Blog Det er veldig underholdende å lese, profesjonell hundetrener Sharon Wachsler snakker om produktene hun har hatt erfaring med gjennom årene. Hun forklarer hvilke som er må-haves og som kan vente til litt lenger nedover veien. Wachsler gir også sine personlige anbefalinger i tilfelle du leter etter forslag fra en profesjonell.

Min favoritt stykke av denne bloggen er slutten. Wachsler gjør det klart for sine lesere at det er like viktig å ta vare på utstyret sitt som det er å plukke ut produkter av høy kvalitet. Hvorfor bruke pengene på alle denne hunden forsyninger hvis du ikke skal ta vare på det, og du kommer til å ende opp med å kjøpe erstatningsprodukter på et år eller så?

  • Det eneste som betyr noe så mye som, om ikke mer enn, kvaliteten på groomingutstyret ditt er vedlikehold av dem. Uansett hvor bra saksen din er, vil de kjedelig med bruk. Saksene må rengjøres og skjerpes regelmessig. Det samme gjelder for Clipper Blades. Finn en profesjonell skarp av hundegroomsblad eller saks og få dem skarpet hver få hårklipp eller når du først legger merke til en reduksjon i ytelsen.

Veterinærer er en stor ressurs når det gjelder å finne ut hva du trenger for ditt nye tillegg. De vet hva som fungerer og hva som ikke gjør det. De snakker med hundrevis av forskjellige kjæledyr foreldre med jevne mellomrom og jobber med alle forskjellige størrelser og raser. Din veterinær vil sikkert ha god informasjon for deg.

Jeg har tatt med Dr. Sophia Yin råd i kolonnene mine før, og med god grunn. Hennes blogger er alltid enkle å lese og til poenget. Hun er skrevet A Flott blogg om forsyningene som alle hundeeiere skal ha fra hennes profesjonelle veterinær synspunkt. Jeg elsker det dr. Yin inneholder også litt informasjon om de vanlige elementene som mange kjæledyrforeldre tror de trenger, men i virkeligheten er de bare sløsing med penger.

  •  Du får en hund, og det er på tide å handle, men hva skal du få? Hvor mange leker, hvilke bånd har rett? Trenger han en sele, en krage eller en seng? Du kan bruke hundrevis av dollar på forsyninger, men vil du få de du virkelig trenger? Her er min liste over de syv tingene alle hundene trenger for et atferdsmessig sunt liv.

Med teknologi som er som utbredt i vårt samfunn som det er, er det utvilsomt noen få hundrelaterte smarttelefonprogrammer som kjæledyrforeldre bør vurdere å laste ned. Pet MD har kompilert en liste av flotte apper for kjæledyr foreldre. Den inneholder apper som vil spore valpens vekst, aktivitetsapps og til og med en app for å hjelpe deg med å budsjettere pengene dine når det gjelder å bruke på kjæledyret ditt.

  • Å øke en valp er ikke billig, og du vil sikkert holde styr på budsjettet ditt, slik at du kan sørge for at du dekker alle basene. Du kan spørre: Hva kan jeg muligens trenge å holde oversikt over? Det er leketøy godtgjørelse, matregningen, klærne (bånd, krage, støvler, etc.), helseforsikringen, veterinæren (vaksinasjoner, kontroller, etc.), sitter og / eller walker, groomer, trener, lysestokk maker ... du får ideen.

Alle disse valpene forsyninger vil ta opp god plass i hjemmet ditt, men har ingen frykt, den iheart organiserende bloggen har du dekket. Forfatteren Jen har en hel blogg innlegg dedikert utelukkende til å organisere kjæledyr forsyninger, og det har noen gode tips!

  • Jeg brukte en gammel cookie krukke og mason krukke sammen med noen dekorative etiketter, og nå har pooches en øyeblikkelig godbit. Ved å holde sine godbiter på et sted som er ute i det åpne, er vi mer sannsynlig å belønne sin oh-så-god oppførsel oftere. Og etikettene sikrer at hele familien vet å gjøre det samme {og ​​ikke forsøke å spise en valpbehandling fra cookie-krukken!}.

Det er lett å bli båret når du kjøper hundemateriell, men vi må alle gjøre noen valg for å holde budsjettet i sjakk. Jeg vil gjerne høre om din favoritt må-ha elementer også! Vennligst del dine valg i kommentarseksjonen nedenfor og fortell oss hvorfor du gjorde de valgene du gjorde.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Søndagens recap: beste dog supplies ifølge ekspertene