New canine clothing line hjelper dechifrere rase

New Canine Clothing Line hjelper dechifrere rase

Hvis du tar med hunden din ut av huset med deg, er sjansen for at du har blitt spurt hvilken rase han er mange ganger. Selv om kjæledyret ditt er en renraset, er det alltid folk som vil vite hvilken type hund han er. Hvis denne konstante spørsmålet irriterer deg, nå er det en enkel løsning. Deziner hunder`New Canine Clothing Line vil annonsere hundens rase rett på ryggen for alle å se.

Selskapet ble opprettet av Heather Lehrman. Deziner hunder tilbyr en rekke tilbehør og hundeklær for små rase hunder. Hun sier at hun skapte tanketoppene, gensere og bånd for å fylle et behov i kjæledyrindustrien for små hunder.

I SLEKT: Hvordan kle på hunden din og unngå forlegenhet

New Canine Clothing Line hjelper dechifrere rase

Lehrman kjenner kjæledyrindustrien, og hun har tilgang til mange hundeeiere for å utføre sin markedsundersøkelse. Hvorfor? Fordi hun også er den stolte eieren av en hundevandring og kjæledyr sitter!

Lehrman hadde vært en lang øy bosatt hele sitt liv og bestemte seg for å bevege seg bort fra sørkysten om syv år siden. Hun investerte i en gå tur med hund og kjæledyr sitter franchise som ga service til beboere i Rosyln, Port Washington og Glen Cove. Virksomheten tillot henne å bygge relasjoner med mange kunder.

Port Washington ble raskt virksomheten `Hub, og det var derfor Lehrman bestemte seg for å gjøre byen hovedkvarteret for sin nye virksomhet, Deziner hunder. Hennes hundevandring og kjæledyr sitter virksomhet tillot henne også å bygge et forhold til eierne av et lokalt kjæledyr boutique, løsnet kjæledyr boutique.

Boutikken begynte å distribuere Lehrmans visittkort, og hun begynte selv å gå på hundene i boutique-eiere. Lehrman var imponert over boutique, så hun begynte å sende sine klienter der for hundeforsyninger, Grooming verktøy og naturlig og holistisk kjæledyrmat. Logisk, da hun lanserte sin nye virksomhet Unleashed var den første butikken, ønsket hun å se sine produkter i.

Referert til som deres "jeg er en ..." linje, deziner hunder tilbyr hoodies, montert tank topper og uttrekkbare bånd som er spesielt utstyrt for noen av de mest populære små raser, inkludert pugs, franske bulldogs, boston terrier og maltesisk. Størrelser for noen nye og trendy raser som Westies, Cockapoos og Teacup Poodles er også tilgjengelig.

Selskapet håper å legge til andre varer til produktvalget snart, inkludert monterte regnfrakker. De donerer også 5% av all fortjeneste til S.N.O.R.T redning, en all-frivillig ideell organisasjon som er basert i det nordøstlige U.S. De redder brachycelphalic raser (raser med scrunched nese) inkludert engelske bulldogs, pugs og boston terriers.

New Canine Clothing Line hjelper dechifrere rase

I SLEKT: Beste hundestøvler for snø for å holde hunden din trygg om vinteren

Jeg har to store raser, en 58 pund bokser og en 65 pund sjokolade lab. Labs er en av de vanligste og kjente hundene på planeten, og de har svært merkbare funksjoner. Det er ikke ofte at jeg blir spurt hvilken rase hun er, men jeg blir ofte spurt om vår bokser.

Vi vet mange andre eiere av store rasehunder, og de blir ofte spurt om deres kjæledyrs rase også - spesielt hvis hunden deres er en blandet rase. Jeg tror det kan være en nisje for disse hoodies og tankplater i det store rasemarkedet også. Hva tror du? Har du en stor rasehund? Blir du ofte spurt om rasen hans eller gjør de fleste som allerede vet bare ved hans utseende?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » New canine clothing line hjelper dechifrere rase