Ny pet-app bidrar til å organisere den største hunden bryllup i historien

Vekst av kjæledyrindustrien i Kina bevist av største hund bryllup noensinne

Den største hunden bryllupet i Kinesiske historien skjedde denne måneden, og det var alt takket være hjelp av en ny sosial media app rettet mot hundeeiere. Appen, kalt Smack talk, har bare vært tilgjengelig i omtrent tre måneder, men har allerede fått millioner av tilhengere.

Appen er tilgjengelig på iPhone og Android i forenklet kinesisk. Det er en sosial media-app som gjør det mulig for hundeeiere å lage profiler for sine pooches. Målet er at kjæledyr skal komme til å "snakke" til hverandre via sine menneskelige følgesvenner.

I SLEKT: Hvordan få hunden din til filmer

Mye som i deg.S., Dyremarkedet i Kina har eksplodert de siste årene, og domesticated kjæledyr har blitt uunnværlig for mange familier. En estimert 200 millioner kinesiske familier eier et kjæledyr og tallene har økt med ikke mindre enn 10 prosent hvert år de siste årene.

Denne bommen i bransjen har brakt med en stor økning i teknologien som er tilgjengelig for hundeeiere, og Smack Talk er bare en av de mange nye appene som er tilgjengelige. Zhang Zhongshan, Smack Talksjef, sier at gjennom appen får kjæledyrseiere å organisere interaktive atferd for sine kjæledyr som å vise bilder, søke hjelp og råd, venting av sine følelser, og til og med søke etter ekteskapspartner.

Vekst av kjæledyrindustrien i Kina bevist av største hund bryllup noensinne

Andre massehund bryllup har blitt holdt i forskjellige land, og de ser ut til å bli mer populære. Zhongshan sier det Ideen til dette bryllupet kom om fordi selskapet strever for å fremme utviklingen av kjæledyrindustrien og forbedre kjæledyrets sosiale liv.

Han sier dagen var ikke bare designet for å gi et varig minne for kjæledyr og deres eiere, men også for å fremme bevisstheten om dyrerettigheter.

I SLEKT: 11 interessante hundfakta for barn på hundens oppførsel

Mer enn 21 canin par ble hitched på seremonien, som var komplett med utveksling av tokens og mottak av et ekteskapsbevis. Kjendis gjester var til og med til stede, inkludert Teng Haibing, en olympisk mester og hans kone Ma Qiuzi, en filmstjerne.

Doggy bryllupet var komplett med bruder i tyll brudekjoler og brudgom i buebånd. En tradisjonell bryllup mars spilte som parene gikk ned midtgangen for å "bytte ut deres løfter."

Faktisk ble ingen utgifter spart i planleggingen og organisasjonen av arrangementet. Parene ankom i BMW-konvertibler og til og med en hummer limousine. Arrangørene satt opp overdådige dekorasjoner, inkludert blomsterbuer og bountiful bankettbord.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Ny pet-app bidrar til å organisere den største hunden bryllup i historien