Borrowmydoggy kan finne deg et deltidsdyr

BorrowMyDoggy kan finne deg et deltidsdyr

Dog vandrere og kjæledyr sitter kan være dyre, spesielt hvis du trenger deres tjenester daglig eller flere ganger hver uke. Hva om du kunne få disse tjenestene gratis? Det kan høres for godt til å være sant, men det er bare hva en ny tjeneste tilbyr kjæledyr foreldre. BorrowMyDoggy matcher hundelskere med pooches som trenger litt ekstra oppmerksomhet.

Nettstedet er hjernekild av Rikke Rosenlund. Etter at naboen spurte henne om å se sin Chocolate Labrador valp i fjor, innså hun at behovet for en tjeneste som BorrowmyDoggy var nødvendig. Etter å ha sett hunden for ettermiddagen, fant hun seg selv og lurte på hvorfor kjæledyrforeldre bruker så mye penger på hunden vandrere og kenneler når det er mange kjæledyr elskere som henne som ville elske å ta vare på hunder gratis.

I SLEKT: Slik starter du en hundevirksomhet

Ikke alle hundelskere er i stand til å ha kjæledyr i seg selv. Noen ganger er noen i deres husstand allergisk, eller de kan ikke være i stand til å ha kjæledyr på grunn av en leieavtale. Noen ganger vil disse menneskene elske å ha et "deltidsdyr" - en hund som de kunne ta til parken eller stranda, men ville ikke måtte leve med. Rosenlund tenkte på en løsning som ville fungere for disse kjæledyrelskere og hjelpe hundenes eiere på samme tid.

Rosenlund lanserte nettstedet i fjor med Les Cochrane, hennes forretningspartner. Virksomheten har vært så vellykket at hun nå har sluttet jobben sin i finansielle tjenester for å jobbe for selskapet heltid. For tiden tar nettstedet medlemmer fra hele Storbritannia og Irland. Hundeeiere må betale £ 44.99 (ca $ 70) per år for å liste sine kjæledyr og det koster låntakere £ 9.99 (ca $ 15) for abonnement på nettstedet.

Petforeldre har muligheten til å skape en iøynefallende profil for hunden sin, som inkluderer sin alder, rase, vaner og et bedårende bilde. Låntakere lager også en profil som inkluderer deres tidligere erfaring med hunder, Hvorfor de er interessert i å låne en hund og deres tilgjengelighet. Hundeeiere kan velge låntakere de vil sende en melding til, og paret kan trene alle detaljene selv.

BorrowMyDoggy kan finne deg en deltid kjæledyr

Hunder må være minst tre måneder gammel for å bli oppført, og BorrowMyDoggy tillater ikke brukere å liste opp eventuelle raser på den farlige hundelisten. Dessverre betyr det at mange fantastiske kjæledyr fortsatt er venstre hjem alene. Jeg er ikke nødvendigvis enig med denne regelen, men jeg antar at det ikke er opp til meg.

Låntakere og hundeeiere må være minst 18 år og er pålagt å gå gjennom en verifikasjonsprosess før profilen deres vil bli publisert. Verifikasjonsprosessen krever kontrollen av et telefonnummer og en adresse. Alle brukere er dekket av tredjepartsforsikring og har tilgang til en 24/7 veterinær hotline. Alle eiere må også gi skriftlig bekreftelse på at hunden deres har lov til å utforske off-leash.

I SLEKT: Hvordan starte en innendørs hundepark

Jeg tror konseptet på dette nettstedet er flott, men jeg har sikkert mine tvil. Jeg tenker på det som et spill av spinn flasken, bortsett fra at personen du lander på, vil være ansvarlig for kjæledyret ditt. Som en overbeskyttende kjæledyrforelder, kan jeg si at denne ideen gjør meg litt leery. Men med god tid til å bli kjent med en kjæledyr låner før du betro dem med fido, kan det ikke være så ille.

Hundeeiere har muligheten til å beskjedne låntakere så mye som de vil ha på forhånd, og du kan også sette opp noen få møter-hilsen før du lar personen ta hunden din for en tur. Jeg antar det er i hovedsak det samme som å prøve å finne en pålitelig kjæledyr sitter eller hunden walker. Den eneste forskjellen er at de fleste fagfolk har en slags lisens eller tillatelse; ikke det som gjør dem troverdige, men det gir deg en liten mengde trygghet.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Borrowmydoggy kan finne deg et deltidsdyr