Beste hundemat til dobermans: hvordan og hva du skal mate doberman pinschers

Når det gjelder å mate en hund, Det er ganske mange variabler å vurdere. Rasen er en av dem. De Beste hundemat til Dobermans bør imøtekomme deres unike ernæringsmessige behov.

Topp beste hundemat for DobermansUlike raser av hunder vil ha forskjellige krav, og det samme gjelder for Doberman Pinschers. Disse mellomstore hundene har noen unike krav takket være deres høye energi og muskuløse kropp. Maten vil også avvike basert på hundens alder (valp, voksen, senior) og hans nåværende helsemessige forhold, samt aktivitetsnivå. Ideelt sett bør du konsultere en veterinær eller en hundens ernæringsfysiolog for den mest perfekte diettjusteringen.

Hvis du trenger å vite nøyaktig hva du skal mate din Doberman og hvordan du skal gi dem måltider, bruk dette som en guide for å komme i gang. Ikke glem noen alvorlige helseproblemer for deg kjæledyr, for eksempel matallergi, fordøyelsesproblemer, siden ikke alle disse matvarene vil være ideelle i disse tilfellene. Her er de fem beste Best Doberman hundemat valgene som vi skal diskutere nedenfor:

Doberman Dog Food Brand Pris Kvalitet Vurdering
Merrick Grain Gratis Oppskrift Tørr Dog Food $$ EN+ 5 stjerner
Newman`s egne organiske biffkornsfrie $$ EN 4 halv stjerner
Avoderm naturlig voksen hundemat $ B 4 stjerner
Organix stor rase oppskrift tørr hundemat $ B 4 stjerner
Velvære fullstendig helse stor rase $ B 4 stjerner

* Klikk på hunden Mat merkevare for mer informasjon, priser og ernæring.

SE PÅ DETTE: Beste mat for hunder 101 - Dog Food Buying Guide

Beste hundemat til Dobermans
Hvordan og hva å mate Doberman Pinschers

Vekt og ernæring

Beste hundemat til DobermansMengden mat du vil mate din Doberman varierer avhengig av deres vekt. En voksen Doberman veier vanligvis et sted mellom 70 til 100 pounds når full voksen. Dette vil variere litt avhengig av deres høyde og muskelmasse.

Hunder av denne størrelsen vil kreve et sted mellom 1800 og 2200 kalorier for å opprettholde sin sunne vekt. Hvis du spiser din valp en kvalitet kibble, som vanligvis er veterinæren anbefalt diett, vil du sannsynligvis fôre ham 3 til 4 ½ kopper kibble per dag for å nå sine kaloribehov.

Husk at hundens vekt ikke er alt, avslutt alle. Noen hunder kan være undervektige, og noen kan være overvektige. Hvis hundens vekt ikke faller inn i et sunt utvalg, som foreslått av veterinæren din, må du justere kaloriinntaket slik at han enten kan få eller gå ned i vekt.

Snakk med veterinæren din for å lære mer om å bestemme hundens sunne vekt og det beste kostholdet for ham. Veterinæren din vil ta hundens alder, aktivitetsnivå, tidligere medisinsk historie og hans diett i betraktning. De vil kunne gi deg sin mening om den beste hundematen til Dobermans.

Det er flere kommersielle merkevarer som ville bli ansett som den beste hundematen for Dobermans, og mange hundematrevisjon nettsteder og veterinærer er enige om dette. Vi har konsultert noen av våre veterinærer her på topphund tips og deretter analysert, undersøkt og plukket fem beste hundemat for Doberman Pinscher, diskutert nedenfor.

Husk at hvis du ikke trenger å kjøpe den dyreste hunden Mat Merket. Hvis du leter etter spesifikke hundemerkets anbefalinger som er prøvd og sant, inneholder listen ovenfor merkene som flertallet av Doberman-eiere og deres veterinær velger som de beste alternativene. For mer informasjon, vil jeg anbefale å lese denne grundige anmeldelsen på Topp hundemerker fra en Pet Food Industry Expert.

Beste hundemat til Dobermans

Aktivitetsnivå

Doberman Pinsschers er aktive hunder, og dette er en av grunnene til at de ofte blir valgt for arbeidsjobber som søk og redning, K9-enheter og andre tjenester. På grunn av deres aktivitetsnivå, vil de fleste Dobermans behov for høy kvalitet med nok kalorier for å holde dem i gang.

Overvåk hundens aktivitetsnivå for å vite hvor han står. Hvis du har en arbeidshund, vil han definitivt trenge den beste hundematen til Dobermans som erstatter sin brukte energi. Det samme er sant hvis du tar din pooch ut for tøffe turer og går daglig, eller hvis han er veldig aktiv i hjemmet og gården.

Selv om Dobermans er kjent for sin høye energi, er det alltid mulig at du får en som er lav nøkkel. Hvis hunden din foretrekker å ligge rundt i huset og rolig utforske sitt territorium, det er helt fint. Bare vær oppmerksom på at puppen din ikke vil brenne så mye energi som de fleste Dobermans, og som sådan vil trenge mindre mat.

VIDERE LESNING: Topp 11 Best Organic Dog Food Brands

Helse bekymringer

De fleste hunderaser har en slags spesifikk helseproblemer, og Doberman er ikke noe unntak. Ett problem Dobermans ansikt er hjerteproblemer, for eksempel dilatert kardiomyopati eller hjertesvikt.

På grunn av disse mulige problemene, bør du streve for å holde Doberman med en sunn vekt gjennom hele sitt liv. Som vi alle vet, kan det være overvektig eller overvektig å forårsake hjerteproblemer på seg selv, så det kan forverre forholdene i Dobermans.

Overvåk hundens vekt regelmessig med veterinæren din, og sørg for at han får den rette mengden mat og nok trening.

Fordi Dobermans er store hunder, kan de også være utsatt for bein og felles problemer som hip dysplasi. Selv om dette ikke er helt forebyggbart, spesielt i eldre hunder, kan du hjelpe valpen din ved å sørge for at han opprettholder en sunn vekt.

Det er også viktig å sikre at han får en høy kvalitet, næringsrik mat med vitaminer og næringsstoffer han trenger for å holde beinene sterke og sunne så lenge som mulig. Se etter næringsstoffer som askorbinsyre, vitamin E, vitamin B, og glutamin i hundens mat eller kosttilskudd.

Husk å spørre veterinæren din før du gir hunden din ytterligere vitaminer eller medisiner for hundens leddsmerter.

Anbefalt: Rå diett for hunder 101 - den ultimate guiden

Beste hundemat til Dobermans

Fullstendig ernæring

Hvis du har en stor hund som en Doberman, kan det være fristende å få den billige pose med hundemat for å spare penger. Bare husk at valpen din trenger den beste hundematen til Dobermans, da det vil gi et måltid med fullstendig næringsverdi.

Når du kjøper hundemat, se nøye på ingrediensene og ernæringsetiketten. En fullvokst voksenhund bør få minst 18% kvalitetsprotein i kibble. De bør også få minst 5% sunne fettstoffer.

For å sikre at hundens mat er næringsrik nok, se på ingredienslisten. Den første ingrediensen skal være et høykvalitets animalske protein, enten hele eller måltidet. Se etter kylling, biff, fisk eller lam. Kjøtt oppført som fordøyelser eller biprodukter er ikke så høy kvalitet, men de vil fortsatt gi hunden din en kilde til protein og fett.

I SLEKT: Dyrt hundemerker - er de verdt den høye prisen?

Andre muligheter for de beste hundematene til Dobermans

Her er noen ekstra valg for de beste valgene av beste hundemat for Dobermans. Sørg for å ha en samtale med veterinæren din eller en hund ernæringsfysiolog før du velger riktig kosthold for hundens følgesvenn.

Smak av den ville hundematen til Dobermans

Smak av naturen er en kornfri hundemat med tonnevis av sunne kjøttproteiner. Det er et dyrere merke, men definitivt ikke den mest kostbare tilgjengelige. Proteinforholdet i voksen kibble er 25-32%, mens de gode fettene varierer fra 15-18%.

Dette gjør maten til et utmerket valg for aktive Dobermans. Noen av smaken av de ville matvarer inneholder pre- og probiotika for å hjelpe med fordøyelsen, som også er et flott tillegg for store hunder.

Newman`s egen hundemat for Dobermans

Newman`s egen hundemat er ikke kornfri, men de unngår fyllstoffer som mais og hvete og fokus på karbohydrater av høyere kvalitet for hunden din. Den første ingrediensen i deres voksne hundemat er kylling, og kibble inneholder også en fin mengde grønnsaker, noe som gir valpen din en sunn mengde fiber for faste avføring og lett fordøyelse.

Dette merket gjør alle sine hundematvarer i USA. Det er også laget med organiske korn og grønnsaker. Newman`s egen inkluderer ikke kunstige smaker, farger eller konserveringsmidler, og det har heller ingen hvete eller mais.

Purina Pro Plan Dog Food for Dobermans

Purina Pro Plan tilbyr et rimeligere valg for hundeeiere, og de har mange alternativer for Dobermans. Deres & # 8216; Performing `og & # 8216; ytelse` kibbles er det beste valget, med 30% protein og 20% ​​fettforhold.

Disse matene er også gode for aktive hunder, da de inkluderer aminosyrer for gjenoppretting og tilbyr ekstra ernæring for din hardt arbeidende valp. EPA, en omega-3 fettsyre og glukosamin er også inkludert i sportsformelen for å hjelpe til med å støtte felles helse og mobilitet i Fido. Den konsentrerte ernæring bidrar til å optimalisere oksygenmetabolismen for økt utholdenhet.

Det er mange hundemat der ute. Med denne informasjonen, forhåpentligvis kan du finne den beste hundematen til Dobermans som møter kjæledyrets behov og passer ditt budsjett. Husk, hvis du har noen bekymringer om kjæledyrets kosthold, kontakt din veterinær.

LYTTE: Podcast på humanisering av hundemat med Dr Jennifer Adolphe, PhD


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beste hundemat til dobermans: hvordan og hva du skal mate doberman pinschers