Beste hundemat for corgis: hvordan og hva å mate corgis?

Når det gjelder å mate din valp, Du må sørge for at du har sine rasespesifikke behov i tankene. Dette er definitivt sant for alles favorittfluff-butt - The Corgi. De Beste hundemat for Corgis vil møte alle dine kjæledyrs individuelle behov.

Takket være deres størrelse og unike kroppsform, har Corgis noen spesielle behov når det gjelder kosthold og ernæring. Før du blir overveldet, ikke bekymre deg - vi har noen tips for å hjelpe deg med å sørge for at hunden din er glad, sunn og godt matet.

Topp Beste Dog Food for CorgisDet beste du kan gjøre er å ha en samtale med veterinæren din eller en hundens ernæringsfysiolog. De vil kunne forklare de næringsbehovene til Corgi og gi deg beskjed om hvilken diett vil være best For din hunds følgesvenn.

Hunden din kan ha ernæringsmessige krav som ikke er knyttet til hans rase. Er han overvektig? Har han tørr hud? Lider han av noen underliggende helsemessige forhold som diabetes, nyresykdom eller hjertesykdom? Alle disse tingene vil kreve en endring i en diett.

Hva er den beste maten for Corgis?

Nedenfor er en rask tilbakekalling av fem alternativer for den beste hundematen for Corgis. For mer informasjon, fortsett å lese nedenfor for å lære når, hvor mye og hvordan du skal mate Corgis og hvordan du velger den beste hundematen for Corgi, inkludert disse toppene:

Dog Food Brands Pris Verdi Vurdering
Orien 6 Fish Grain-Free Formula Food $$$ $ 2.1 / lb 4.3/5
Eukanuba rasen spesifikk mat $$$$ $ 3.0 / lb 4.2/5
Diamant naturals mat for voksne hunder $ $ 0.9 / lb 4.1/5
Rachael Ray Nutrish bare 6 naturlig mat $$ $ 1.2 / lb 4.4/5
Royal Canin Adult Tørr mat $$$ $ 2.1 / lb 4.7/5

* Klikk på Corgi Dog Food merkevare for informasjon og priser. Eller bla nedover under flere detaljer.

I SLEKT: Kjøpere Guide til Best Food For Dogs

Beste hundemat for Corgis: Hvordan og hva du skal mate Corgis for den ultimate helse og lang levetid

Beste hundemat for Corgis: Hvordan og hva å mate Corgis?

Kalori behov for en corgi

Det er to hovedraser av Corgis der ute, men de er begge omtrent samme størrelse - et sted mellom 25-30 pounds fullvokst. Siden dette er en ganske middels størrelse for hunder, krever Corgis ikke massevis av kalorier daglig.

Du kan forvente å mate dem ca 780-900 kalorier om dagen. De mengde kalorier din hund krever vil vanligvis variere avhengig av hundens alder, aktivitetsnivå og kjønn. På disse størrelsene og for disse kalori målene, bør du mate hunden din ca 1 ½ til 2 kopper tørr kibble hver dag. Dette bør deles mellom to måltider.

Hvis hunden din fortsatt er en valp, eller hvis han har nådd sine eldre år, kan han kreve mer eller mindre mat. Hvis du har problemer med å finne ut om kjæledyret ditt er sunt nok, anbefaler vi sterkt å konsultere en veterinær. De vil kunne gi deg svært spesifikk informasjon om din valp.

Podcast Episode: Sikkerhet for kommersielle hundematvarer

Energi og aktivitet av Corgis

Energi og aktivitet av CorgisDe fleste Corgis er moderat til veldig aktive, så de trenger litt trening og spiller for å være sunn og glad. Begge raser av Corgi, Pembroke og Cardigan, liker å ha en jobb å gjøre, og gjøre det bra å jobbe i terapi, på gårder og mer.

Hvis du ikke er sikker på om mengden du fôrer er god nok til din valp, kontakt din veterinær.

Dette betyr at de trenger litt ekstra ernæring. Aktive hunder har spesifikke kostbehov, slik at de kan være klare til å oppfylle sine oppgaver! Vær forberedt på å gi litt mer av den beste hundematen for Corgis til ditt aktive kjæledyr, og vær sikker på å se etter Høykvalitets ingredienser.

Husk at den aktive Corgi er en rasestandard - det betyr ikke at valpen din passer! Noen Corgis kommer til å bli litt mer lat. Pass på å ta hensyn til de enkelte behovene til kjæledyret ditt - hvis hunden din liker å slappe av i og kose med deg mer enn kjører rundt på gården, mate ham litt mindre.

LIGNENDE: Beste hundemat for Schnauzers og hvordan å mate dem

Corgi Helse bekymringer

Corgi Helse bekymringer

Som alle andre raser har Corgi`s noen spesifikke helseproblemer du bør være oppmerksom på. Siden Corgiers anses som dverg raser med en unik kropp, er de tilbøyelige til å ha problemer med bein og ledd. Dette gjelder spesielt når det gjelder rygg og hofter.

For å hjelpe hunden din til å holde deg frisk, finn den beste hundematen for Corgis med vitaminer og mineraler, inkludert askorbinsyre, glutamin og vitamin B og E. Dette vil hjelpe til med utviklingen av sterke bein og sunne ledd så lenge som mulig. Husk at dette er enda viktigere når valpen din blir senior.

Corgis er også kjent for deres ekstreme kjærlighet til mat! Mens de fleste hunder elsker godbiter og bordskrap, tar Corgis det til neste nivå. De er sneaky og vil prøve å få sine små poter på hva de kan, så vær oppmerksom på hvor du holder mat og godbiter.

Ikke fall for valphundens øyne heller; Vær sterk og gi dem alltid godbiter og bordskrap i moderasjon. Siden Corgis ikke er store hunder, tar det ikke mye for dem å bli overvektig eller overvektig. Hold øye med kjæledyrets inntak og følg vekten regelmessig. Veterinæren din kan hjelpe deg hvis du trenger en skala!

Liste over ideer: 5 Best Organic Dog Food Brands

Beste hundemat for Corgis

Beste hundemat for Corgis

Som med enhver hundeavl, er det viktig å finne en hundemat tilgjengelig som har en fullstendig ernæringsmessig profil med en god mengde protein og fett - de viktigste næringsstoffene for hunder. Å finne A Kvalitet tørr kibble for hunder, Se på ernæringsetiketten og ingredienslisten.

Ingredienslisten skal ha et kvalitetsprotein som kylling, biff, lam eller fisk øverst på listen. Se etter andre sunne ingredienser, inkludert frukt og grønnsaker. Disse vil inkludere noen viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter for din valp.

Nedenfor er noen av våre toppvalg for tørr hund kibble for korgi raser.

Orien voksen

Orien voksenEn av de beste hundematene som er tilgjengelige, er Orien. Selv om dette er et dyrt valg, er det veldig ernæringsmessig fullpakket med alle slags kjøtt, frukt og grønnsaker. Du finner denne tørre maten er 80% protein og 20% ​​frukter og grønnsaker.

Orien voksen hundemat er kornfri, og tar hensyn til hundens behov som quarivore. Hvis hunden din sliter med sin vekt eller noen form for diabetes, er dette maten å velge. Det er både lavkarb og lavglykemisk.

Diamant naturals

Diamant naturalsDiamant merkevare hundemat er litt billigere, men gir fortsatt utmerket ernæring. Diamant naturals tørr kibble bruker naturlige ingredienser og har ingen lav kvalitet fyllstoff. Du finner 23% protein, 14% fett og 4% fiber i denne maten.

Denne beste hundematen for Corgis har mange vitaminer og mineraler tilgjengelig for å holde hundens hud og frakk sunn. Hovedkornet som brukes i denne maten, er ris, noe som gjør det til et godt valg for en hund med urolig fordøyelse.

Næring

Næringshund MatNutrish er et hundemat merke laget av kokk Rachel Ray. Næring er kjent for å ha gode kvalitets ingredienser uten fyllstoffer. Rå kjøtt utgjør den første ingrediensen, og noen av hundematene inkluderer ikke mais, hvete eller soya.

Noen av kibleoppskrifter har også begrensede ingredienser, noe som gjør dem til den beste hundematen for Corgis med allergi eller en sensitiv mage. Prøv næring bare 6 smaker hvis hunden din har disse problemene.

Når du myter din Corgi, vil du legge merke til at det er mange forskjellige typer hundemat på markedet, og mange vil foreslå forskjellige typer. Forhåpentligvis kan denne listen hjelpe deg med å begrense valgene dine for å finne den beste hundematen for Corgis! Hvis du har problemer med å bestemme deg, kan du alltid snakke med veterinæren din om alternativene dine.

Les neste: Dyrt hundemerker - er de verdt den høye prisen?


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beste hundemat for corgis: hvordan og hva å mate corgis?