4 Topp k9 hunder raser

Hunder har alltid spilt en viktig rolle i rettshåndhevelse. I dag er k9 hunder raser, trent for en rekke oppgaver og gitt jobber i bestemte områder gjennom hele sikkerhetssektoren. Du finner informasjon om noen av de vanligste K9 hundene raser i denne artikkelen. Hver K9 hund er spesiell i sin egen rett, men noen er kraftigere enn andre og er derfor rangert tilsvarende. Selv om de vanligvis er oppdrettet som politihunder, er det ikke uvanlig at folk skal ha dem som kjæledyr. Hvis du vil vite mer om de vanligste K9 hundene, fortsett å lese.

1. Tysk Shepherd

Den tyske Shepard er en av de mest populære K9 hunderrasene i verden. Tyske hyrder ble popularisert av en liten valp som ble reddet under WWI av Corporal Lee Duncan. Han brakte hunden tilbake til Los Angeles og trente ham. Denne tyske shepherden stjernespillet senere i filmen `The Adventures of Rin Tin Tin`. Han var hovedpersonen og ble en av de mest elegante og berømte hundene i underholdningsindustrien. Det er ikke mye at den tyske Shepard ikke kan gjøre. Rasen har også holdt jobb herding lager, besøker de syke, som tjener i militæret, sniffing for narkotika, jager kriminelle og leder de blinde. 

Den tyske Shepard ble også kronet som en helt Etter deres modige innsats etter 9-11, søker du gjennom ruinene på Twin Towers på jakt etter overlevende. Disse helter brukte også tid på å trøste familier og redningsarbeidere. Den tyske Shepard dateres tilbake til 1899, de ble utviklet i Tyskland og opprinnelig oppdrettet til flokken flokker, men deres rolle har endret seg betydelig siden da. 

Oppførsel og temperament

Til tross for adorasjonen for den tyske Shepard som skuespiller, er de ikke egnet for alle som kjæledyr. De er veldig mistenkelige hunder og gjør gode vakthundene; Men hvis du planlegger å holde en som en familie kjæledyr, pass opp. Tyske hyrder liker ikke fremmede, og vil gå angrepsmodus Når de ser noen, gjenkjenner de ikke innover på deres territorium. 

Det har vært en langvarig debatt som American Bred tyske hyrder er mye lettere enn deres tyske motpart. Det anbefales alltid at du møter denne rasen selv før du gjør noen dømmekraft. 

Tysk Shepherd er ikke som å være igjen alene i lange perioder og vil oppleve separasjonsangst som et resultat. Dette kan manifestere seg i destruktiv atferd, som for eksempel overdreven bjeffing, graving og tygge. Rasen er svært intelligent og de har mye energi. De krever rikelig med mental og fysisk stimulering for å holde dem balansert. De trenger daglige turer eller jogger, så vel som andre typer lek, for eksempel henting. 

Grooming

Tyske Shepherds skur så mye at de har fått kallenavnet, "tysk shedder."Du må gi hunden din en god børste flere ganger per uke. Du vil også trenge et kraftig vakuum, teppet ditt vil takke for det! 

Bading hunden din for ofte striper kappen av de naturlige oljene som kreves for å holde det i god form. Selv om tyske shepherds kaster mye, er de luktfrie og veldig rent. Bare bad din hund når de virkelig trenger det. Inspiser og rengjør ørene en gang i uken, børste tennene daglig og trimme hundene dine neglene en gang i måneden. 

Tilleggsinformasjon

  • Levetid: 7 - 10 år
  • Farger: Svart og sølv, Rød og Svart, Grå, Sable, Svart og Tan, Svart
  • Vekt: 50 - 70 lbs kvinne, 65 - 90 lbs mann
  • Høyde: 22 -24 tommer kvinnelig, 24 - 26 inches mann
  • Hypoallergenisk: Nei

Morsomt faktum: Seks tyske hyrder var hovedpersonene til et spill som heter "å gå til hundene," av nederlandsk direktør igjen Schipper.

Topp K9 Dog Breets Bloodhound

2. Bloodhound

Bloodhounds kommer fra Frankrike og ble avlet av munker under 12 århundre. Ifølge folklore ble blodhunder brukt til å spore William Wallace og Robert Bruce da de prøvde å flykte fra fienden. Bloodhounds ble opprinnelig avlet for å jakte hjort. Når revjakt med beagles ble mer populære, sluttet oppdrettere å produsere blodhunden. Advokater av rasen reddet dem fra utryddelse. Tallene deres nektet igjen i 1. og 2. verdenskrig. Rasen ble gjenopplivet en gang ved å deportere hjørnetenner fra forskjellige europeiske land til Storbritannia.

Oppførsel og temperament

Bloodhounds er veldig milde og kjærlige; Når opplært godt, viser de ikke aggressiv oppførsel mot mennesker eller dyr. En av deres mest dominerende karaktertrekk er følsomhet; Som et resultat, finner de det vanskelig å takle når de ropte på under trening. Rasen er også kjent for sin stædighet, og de kan bestemme at de ikke skal delta. Deres stædige strikke er også avslørt som en k9 hunder raser, for når de fanger en duft som stimulerer dem, vil de søke til de finner kilden. 

Selv om blodhounds er hyggelige og kjærlige kjæledyr, har de flere utfordrende egenskaper som eiere har rapportert som "off-putting."De snurre veldig høyt, de kaster mye, de kan ha en veldig sterk lukt, og deres bark er ekstremt høyt. Dette er sannsynligvis ikke rasen for første gang kjæledyr eiere fordi de trenger en opplæring. De trenger mye daglig trening som kan bli vanskelig for eiere som ikke er vant til slike krav til sin tid. Bloodhounds har en naturlig høy prey drive. Denne k9 hunden rasen vil forsvinne for å følge den duften.

Bloodhounds er ikke egnet for leiligheten som bor fordi de trenger plass til å streife rundt. De er bedre i et hjem som har en stor hage med høye gjerder for å brenne av energi når det er nødvendig. Bloodhounds er veldig uavhengige og lider ikke av separasjonsangst. De liker ikke å være alene for lenge, men de kan underholde seg vakre. Bloodhounds er ikke vakthund, så forvent ikke at de skal beskytte huset ditt. Disse hjørnetenatene kommer sammen med barn, på grunn av deres størrelse, bør de overvåkes mens de er med små barn. 

Grooming

Bloodhounds har korte og skinnende strøk som ikke trenger mye grooming. Børsting av strøkene en gang i uken vil bidra til å opprettholde glans og tilstand. Bloodhounds har lange ører, så du må Rene ører For å sikre at de er tørre og rene. Bading hunden din en gang i måneden, børsting av tennene daglig og trimme neglene en eller to ganger i måneden, anbefales. 

Tilleggsinformasjon

FFN Fakta: En blodhund kan følge stien av en duft som er 300 timer gammel. 

Topp K9 Dog Breets Doberman Pinscher

3. Doberman Pinscher

Doberman er oppkalt etter en skattemessig samler kalt Louis Doberman. Han bodde i den tyske byen Apolda. Som skattemessig samler var hans jobb en farlig, og var alltid i fare for å bli festet. Louis var også en dogcatcher og veldig kjent med hjørnetenner. I stedet for å leve i frykt, bestemte han seg for å avle en hund som ville bli en lojal beskyttelsesmiddel som han gjorde sine runder, og dette var hvordan Doberman Pinscher kom om. Louis Doberman tok hvordan han styrte Pinscher med ham til graven. Dette er ikke harde fakta, men det er spekulert at rasen ble utviklet ved å kombinere den svarte og tanet Terrier, den Tysk Pinscher og Rottweiler. Doberman ble brakt til USA en gang i 1908 og de har blitt elsket av amerikanerne helt siden. 

Oppførsel og temperament

Doberman Pinscher er svært intelligent, de er lekne, trofaste og lojale, og de liker å være en del av en kjærlig familie. Disse k9 hundene raser er naturlige beskyttere, og når de føler at eieren står overfor en trussel, vil de forsvare seg med sine liv og om nødvendig og angripe med all sin makt. Doberman har høye energinivåer og de trenger mental stimulering å holde seg balansert. Fordi de er så intelligente, henter de kommandoer raskt, og er derfor lett å trene, men de trenger sterke og konsekvente lederskap for å bli deres beste. 

Dobermans elsker å være rundt barn, men de bør ikke stå alene med dem. Disse hjørnetenene kommer godt sammen med andre dyr og hunder som også er en del av familien. Men de kan bli aggressive med dyr de ikke vet. 

Grooming

Doberman har en kort, glatt og slank frakk som ikke krever mye grooming, men du må børste den en gang i uken. De er veldig rent og du vil sjelden oppdage en sterk lukt fra dem. Du trenger ikke å bade Doberman ofte, en gang hver tredje måned vil gjøre. Pensle hundene dine hver dag, sjekk og rengjør ørene ukentlig og trimme neglene en gang i måneden. 

Tilleggsinformasjon

  • Levetid: 10 - 12 år
  • Farger: rød og rust, svart og rust, fawn, svart, hvit
  • Vekt: 60 -90 lbs kvinne, 75 - 100 lbs mann
  • Høyde: 24 - 26 tommer kvinnelig, 26 - 28 inches mann
  • Hypoallergenisk: Nei

Morsomt faktum: Doberman Pinschers spilte i 1972 Movie `The Doberman Gang."

Topp K9 Dog Breeds Giant Schnauzer

4. Giant Schnauzer

Disse k9 hunder raser kommer fra Tyskland; Deres første jobber kjørte storfe, jobber i Stockyards og Butcher Shops og Guarding Breweries. Det antas at de ble utviklet ved å krysse flere hunder, inkludert Bouvier de Flandres, den svarte flotte danskeren og standard Schnauzer. politiet dem for politiet arbeider tidlig 1900-tallet og dette ble deres viktigste jobb. Den gigantiske Schnauzer er ikke så kjent i Amerika for politiet, fordi de ikke fikk muligheten til å vise frem sine ferdigheter fordi tyske hyrder hadde denne stillingen. 

Oppførsel og temperament

Den gigantiske Schnauzer er søt og mildmodig gjør dem til en god følgesvenn hund. Men de er også fet og selvsikker med høye energinivåer som gjør dem til den perfekte vakthunden. Når de er en del av en familie, er de veldig seriøse om å beskytte hjemmet. De er ekstremt territoriale og de liker ikke fremmede. Første gang eiere vil ikke gjøre det bra med denne rasen fordi de trenger en erfaren trener, eller de vil dominere hva som helst hjemme de tar bolig i. Den gigantiske Schnauzer anbefales ikke for familier med små barn under 12 år. 

Denne k9 hunden rasen liker ikke andre hunder, og de har ofte en ekstra forakt for hunder av samme kjønn. De ser ut til å komme godt sammen med katter, men på grunn av deres størrelse, vær forsiktig med å ha dem i samme hus sammen. 

Grooming

Den gigantiske Schnauzer har en dobbel frakk; Ytre jakken er tett, hardt og wiry, mens underlaget er mykt og glatt. Kappen trenger å pusse med en slicker børste eller en stiv børste tre ganger i uken. Du må Håndstriper deres strøk hver fjerde til seks måneder hvis du planlegger å vise dem. Hvis ikke, klipper klappen hver fire til seks måneder. På grunn av deres skjegg kan denne k9 hundebasen bruke ansiktene sine vasket etter hvert måltid. Bad ditt kjæledyr hvert fjerde til seks uker, børsting av tennene daglig og klippere tåneglene en gang i måneden anbefales

Tilleggsinformasjon

Morsomt faktum: Den gigantiske Schnautzer vokser et skjegg.

Siste tanke

K9 hunderaser er unike på grunn av deres avl som politi hunder, de trenger å gå i flere timer per dag. Det anbefales ikke å få en aktiv k9 hvis du jobber på lange timer. Du vil ikke ha tid til å vie til kjæledyret ditt. En annen viktig faktor i å ta din beslutning er at de fleste av disse rasene trenger mye plass og er derfor ikke egnet til leiligheter. K9 hunderaser er forskjellige fra andre raser, og du er viktig at du tar hensyn til deres unike behov når du tar din beslutning.

Les neste: 15 mest populære politihunderaser

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 4 Topp k9 hunder raser