Hund raser som ser ut som ulver

Det er vanlig at alle moderne hunder, inkludert små, som teacup Yorkie er etterkommere av ulver. Det er vanskelig å forestille seg at våre kosete, furrige beste venner var en gang ville dyr, men det er hvordan evolusjonen fungerer. Som studier viser, ble ulvene tammet rundt 130.000 år siden da de begynte å følge Hunter-samlere for utklipp av mat. Menneskene hadde ikke noe imot å mate docile ulv og dette toveisforholdet til slutt førte til hundene som vi kjenner dem i dag. Det er trygt å si at de mestrer "valpene" for å vinne våre hjerter!

Mens vi alle ville elske å ha en Dire Wolf som et kjæledyr takket være Spillet av Trones, er virkeligheten at vi må bosette seg for hunder som ser ut som ulv i stedet. Den gode nyheten er at disse rasene er like majestetiske som deres Wilder-kolleger. Ta en titt.

sibirsk husky

1. sibirsk husky

Når du tenker på hunder som ser ut som ulver, er en sibirisk husky sikker på å stikke inn i hodet ditt. Med deres furry jakke, trekantede ører, slående øyne og særegne ulvlignende markeringer, kan sibirske huskier virke skremmende først, men sannheten er at de er blant de vennligste hundene der ute!

Siberian Huskies ble opprinnelig avlet for å hente tunge belastninger av Chukchi-stammen i Sibir. I dag har disse lojale og intelligente hundene blitt en familie favoritt over hele verden. De er ekstremt vokale, vil ofte hylle som deres forfedre (som sett på YouTube), og holde deg underholdt med sine goofy antics. De er flotte med barn og elsker å være en del av en pakke, men deres høye energinivå betyr at de trenger mye trening til Hold dem fra å bli ødeleggende. Siberian Huskies elsker å ha en jobb å gjøre og er en perfekt passform for aktive og atletiske familier.

Alaskan Malamute

2. Alaskan Malamute

Hvis du trodde at Siberian Huskies var store hunder, har du tydeligvis ikke kommet over Alaskan Malamute! Større, fluffier og sterkere, disse hundene ble avlet for å trekke sledene over lange avstander. De kan bli ganske store (tenk 75 til 85 pounds!) og jobber hunder med lekne personligheter og et høyt nivå av intelligens.

Som huskies er Alaskan Malamutes også vokal, vel trenbar, og har tonnevis av energi som må brennes av. Når du ikke gjør sledarbeid, elsker de å løpe, fotturer og utforske på egen hånd. Dessverre er de ikke en god passform for familier med små kjæledyr som de kunne komme inn i byttemodus. Med deres dobbeltjakke og ansiktsmaksker som en ulv, er kose opp med dem like nær å kose en ulv som du får. Men å ha dem som et kjæledyr betyr også at ditt hjem kommer til å bli dekket i pels. En titt på det nydelige ansiktet, skjønt, og det er alt verdt det!

kugsha hund rase

3. Kugshas

Kugshas, ​​også kjent som Amerindian Malamutes, er innfødte i USA. Ikke mye er kjent om historien til disse vakre hundene annet enn det faktum at de er sanne ulvhundhybrider. Som forklarer hvorfor de ser på slående ut som ekte ulver. Som sin fjerne kusine Husky, har Kugshas også rikelig med energi og utholdenhet og er utrolig uavhengig og selvsikker.

Kugshas var bare tammet nylig, så vær ikke overrasket av deres feisty og stædig ånd. De er lojale og danner en nært bånd med sine eiere, men er ikke de beste kjæledyrene for familier med små barn og mindre kjæledyr. Som de andre hundene på denne listen, trenger Kugshas også rikelig med fysisk aktivitet uten at de vil finne ikke så morsomme måter å brenne av overflødig energi. Ikke si at vi ikke varslet deg!

Samoyed hund

4. Samoyed

Fluffy hvit pels som får dem til å se ut som en sky og et smil som vil smelte den kuleste av hjerter - det er en samoyed for deg. Sannsynligvis den søteste ulven-lignende rase på denne listen, får Samoyeds sitt navn fra de samoyedic folkene i Sibiren som styrte dem for å hjelpe med å jakte og holde dem varme om natten. Det er sannsynligvis hvor de får sin kjærlighet til mennesker fra. For mer grundig informasjon om deres opprinnelse og historie.

Samoyed er super vennlige og elsker livet! De kan ikke være de beste vakthundene, men de er svært intelligente og perfekte for familier med barn. Forvent tonnevis av kosninger, kaste, spilletid, kyss, snakker, og det vanskelig å motstå "Sammie smil".

Tysk Shepherd Dog Breed

5. Schæferhunder

Tyske hyrder er en av de mest populære hunderrasene i verden og med god grunn. Disse kjekke fellas er intelligente (rangert tredje mest), lojale og flotte på å mestre enhver utfordring kastet på dem!

Energisk og ivrig etter å behage, kan tyske hyrder kan trent enkelt, og det er derfor de lager gode arbeidshunder. Det er også viktig å merke seg at siden tyske hyrder regnes som atletiske / arbeidshunder, de krever en spesiell diett Sammenlignende med andre raser. De er ekstremt lojale og trenger en familie som kan tilbringe mye tid med dem. En ting er sikkert - en tysk hyrde vil vurdere deg sin beste venn for livet!

Svensk Vallhund Dog Breed

6. Svensk Vallhund

Hvis du noen gang har lurt på hva Lovechild av en Corgi og en ulv ville se ut - dette er det. Det er vanskelig å forestille seg den søte svenske Vallhund som medlem av Wolf-familien, men dets tydelige Lupine-funksjoner forteller en annen historie.

Denne "mini ulven" er den korteste på listen på bare 14 tommer høye (aww!) og antas å danse tilbake mer enn 1000 år til vikingens tid. På samme måte som Corgi, er den svenske Vallhund også en herdinghund. Når de ikke er opptatt med å nippe anklene til storfe, elsker de å løpe rundt og leke. De elsker å snakke, er lett å trene, og er ganske nydelig tillegg til aktive familier. En viking og en ulv - nå er det ganske kult!

Akita hund rase

7. Akita

Hvem har ikke hørt Hjerte-wrenching fortelling om Hachiko, Den mest berømte Akita ikke bare i Japan, men hele verden?! Mens de fleste hunder på denne listen er aktive og trenger tonnevis av fysisk og mental stimulering, er Akita mer enn glad for bare "Netflix og Woof". Disse floof-ballene ble opprinnelig oppdrettet i Japan for å spore spillet under hunter og senere for å beskytte familiehjem. Akita elsker kulde og kan bære hardt vær ganske bra takket være deres fluffete strøk. Når en status symbol på de rike, er disse hundene nå elskede kjæledyr som er perfekte for familier med mindre boliger. Strålende, lydig, voldsomt lojal, og den perfekte kudden kompis som er Akita for deg!

Dette er bare noen få av de mange hundene som ser ut som ulver. Andre bemerkelsesverdige nevner inkluderer tsjekkoslovakisk Wolfdog, UTonagan, Tamaskan, og den nordlige Inuit Dog AKA den nærmeste du kan komme til et spill av Thrones Dire Wolf! Hvilken av disse skjønnhetene er din favoritt?

Les neste: Topp # 109: Gjør hunder virkelig stammer fra ulver?

hund-raser-at-look-lignende-ulv

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hund raser som ser ut som ulver