25 Ulv hunderaser

Det er vanlig at kjæledyrhunder i dag er Etterkommere av ulv. Mens det ikke er så merkbart i Chihuahua eller Yorkshire Terrier, er det mange ulvlignende hunderaser som deler a Antall funksjoner med sine ville forfedre.

Noen husholdninger har blitt oppdrettet med vilje å se ut som ulver, mens andre ser på den måten naturlig. Hvis du tenker på å vedta noen av ulv hunder raser eller ulv hybrider som kjæledyr, vil du ha mye å velge mellom; Men sørg for at du vet nøyaktig hvilken type hund du vedtar og ikke ender med en Historie som dette.

Nedenfor er 25 ulv hunderaser som deler de fleste egenskaper med ulver, enten gjennom utseende, oppførsel eller begge deler.

Ulv hunder raser under 40 kg

Shiba inu ulv hunder raser

1. Shiba inu

En japansk rase, disse hundene gjorde det til oss bare for ca 60 år siden. Siden da har deres popularitet fortsatt å øke. Fet og uavhengig, de er mye moro å eie, selv om de er litt vanskelig å trene.

Avbildet ovenfor, de er tilpasningsdyktige. Blomstrer i de fleste situasjoner inkludert i leiligheter og byer. Dette betyr ikke at de ikke trenger hjelp. For å holde seg fra å bli ødeleggende, trenger de rikelig med trening og samhandling.

Lhasa apso ulv hunder rase

2. Lhasa apso

Serverer som en klostervakthund i Tibet, har disse små hundene mer enn bare en bark for å gjøre dem til en ønskelig følgesvenn hund. De beholder fortsatt sterke muskler med en dristig personlighet for å matche.

Populær i showringen, pooches i denne rasen Excel på fysisk aktivitet. De viser at du ikke trenger å gå stor for å få en hund som fortsatt har en vill ånd. Aloof og uavhengig, de gjør det ikke bra rundt andre kjæledyr og barn.

Basenji Wolf hund rase

3. Basenji

Denne "barkløse" hunden kan høres mer ut som en coyote enn en ulv med sin klare Yodel, men det er fortsatt harks tilbake til sin ulv forfedre. Selv om det er lite, har denne afrikanske poochen og fart å kjøre ned sitt byttedyr.

Hvis du vil eie denne rasen, sørg for at du er opp til det. Som dyr av naturen er det uavhengig. Mens intelligent, vil det være Vanskelig å trene. En fluktartist, Basenji kan lett få seg ut av noe syltetøy ... eller gjerde.

Shikoku Dog

4. Shikoku

Med en primitiv natur og en sterk prey-stasjon, er denne hunden ikke for alle. Fortsatt knyttet til sine forfedre, er disse pels-babyene intuitive og forsiktige. Mens de generelt ikke er aggressive, er de reservert, bare gir respekt for de som tjener det.

Ikke for den uformelle eieren, dette er en rase for noen som skal sette i daglig tid og krefter med sitt nye firbenede familiemedlem. Disse ulven Hunderaser trenger en erfaren eier som skal kunne gi dem trening og oppmerksomhet de trenger.

Tibetansk terrier

5. Tibetansk terrier

Med føtter som snøskuter og lange bang som beskytter øynene, blir disse ulvs hunderaser laget for snøen og kulde. Aktiv og varsel, de er klare for lange turer og turer for å undersøke nye omgivelser.

En sjelden rase, disse hundene trenger en trygg trener. Det sies at hvis du ikke trener dem, så vil de trene deg. Disse hundene ble ikke laget for arbeid. De er følgesvenner og trenger vanlig samhandling med sine mennesker.

I SLEKT: 9 ulvlignende hunderaser - kjenne forskjellen og velg klokt

Wolf hunderaser som veier 41-60 pounds

ulv hunder raser

6. Kinesisk Shar-Pei

Rynket og vanskelig å se, denne rasen er fortsatt en favoritt blant hundelskere. Mens denne poochen kan være leken og hengiven med familien, liker det vanligvis ikke fremmede. Foretrekker å være alfa i pakken, liker de heller ikke andre dyr.

På bildet ovenfor anbefales denne hunden ikke for familier med barn. Bortsett fra disse problemene, er Shar-PEI intelligent og lojal og vil plukke opp trening raskt.

Sibirisk Husky Wolf Dog Breed

7. sibirsk husky

En populær rase, denne hunden har ulvlignende utseende at alle spitz raser har. Ikke for første gang hundeeiere, de er uavhengige og energiske. De har utholdenhet for å spare og ville gjøre en flott løpende partner.

Mens de er uavhengige, trenger de menneskelig følgesvenn og kan bli høyt og ødeleggende hvis de er alene for ofte. Som Andre populære raser, Denne rasen har falt byttedyr til usikre avlspraksis. Sørg for at din kommer fra en anerkjent oppdretter.

Chow Chow Wolf Dog Breed

8. Chow Chow

Referert til som kattlignende i utseende og holdning, er Chow-hunden fortsatt en hund (selv om de ser mer ut som en bjørn). Hvis du er interessert i en av disse fur-babyene, er det viktig å merke seg at de knapt er tammet.

Faktisk er disse ulvhunderrasene kjent som "Wild Dog of China". Disse valpene er fortsatt aggressive og territoriale. De trenger strengt pakningsleder trening og sosialisering. Omsorg bør alltid tas når du nærmer seg disse vesener, spesielt rundt matskålen.

Øst-Siberian Laika Wolf Hunderaser

7. Øst-Siberian Laika

Genetisk testing viser at denne rasen er mer relatert til ulver enn til sine tammets fettere. De er tøffe og modige ikke å støtte seg fra en kamp selv med bjørner og svin.

Disse Jakt hunder kan også lykkelig ta ned mindre dyr som ekorn, fugler og katter. Selv om det er svært ønskelig på grunn av ulvlignende utseende, er det best at dette dyret eies som en arbeidshund. Det er best for det å være godt trent og holdt opptatt.

Afghansk hund

8. Afghansk hund

En av Eldste hunderaser I verden, kan "Tazi" ikke se ut som en ulv, men under det glamorøse utsiden legger hjertet av en. Uavhengig, denne valpen er i stand til å tenke uavhengig av sin eier. Dette gjør denne rasen vanskeligere å trene.

Bygget for tøffe forhold, det lange silkehåret var nødvendig for å beskytte mot kulde. Med uvanlige tå pads hadde de støtdempere for straffet terrenget. Aloofness i denne hunden gjør det mer som en katt, men det betyr ikke at det ikke er i stand til å elske og spille.

Tyske Shepherd Wolf Dog-raser

9. Tysk Shepherd

Denne populære arbeidshunden kan være veldig skremmende. Du ser ofte dem på siden av politifolk og vokter eiendom. De oser en stille tillit selv når de er i ro. Det betyr ikke at de ikke kan gjøre gode følgesvenn hunder.

Lekfull og intelligent, den tyske hyrden er en populær familie kjæledyr. Bare vær oppmerksom på typisk hundadferd hvis du eier en av disse valpene. De liker deres plass og alene tid, men trenger daglig trening og menneskelig interaksjon.

Australian Shepherd Wolf Dog Breed

10. Australian Shepherd

Disse vakre pooches kan ha blå øyne, brune øyne eller en kombinasjon av begge. Med et haunting utseende kan du enkelt forestille seg at de stirrer over en rydding for å undersøke deres domene.

Lekfull og kjærlig, de vil ikke lage en god vakthunder, men de vil gjøre et godt familie kjæledyr for de riktige menneskene. De kan være destruktive hvis kjedelig og trenger daglige "jobber" og trene.

ulv hunder raser

11. Grønland hund

Fortsatt å bli brukt mer som en jakthund enn en følgesvennhund, bor denne hunden med urbefolkningen i artikken. Med tykke pels og små ører, er alt om denne rasen designet for å motstå frigid temperaturer.

Ikke beskyttende eller territoriell, disse valpene beholder evnen til å jobbe i en pakke. De gjør det ikke bra i varme temperaturer, og de gjør heller ikke rundt i huset. De må holdes opptatt for å holde seg fra å bli destruktiv.

Tsjekkoslovakiske Wolfdog Wolf Hunderaser

12. Tsjekkoslovakisk Wolfdog

Det bør ikke være overraskende at en hund med "ulv" i sitt navn fortsatt ser ut og virker som en ulv. Rask og smidig, denne hunden har fortsatt en høy prey-stasjon og anbefales ikke for boliger med andre dyr.

Disse ulvs hunderaser kan være sjenert og skumle, men det betyr ikke at de er for alle. Riktig sosialisering må skje slik at valpen ikke blir redd - frykt kan føre til aggresjon.

Kunming Wolfdog
© Wikimedia

1. 3. Kunming Wolfdog

Også kjent som Kunming Wolfdog eller den kinesiske Wolfdog, ser disse hjørnetenner seg veldig ut som en tysk hyrde. Forskjellen er notert i Kunming som står høyere og har kortere pels.

Disse valpene trenger en hage, daglig mosjon og pakningsleder og sosialiseringstrening for å være en vellykket følgesvenn. Som andre hunder på denne listen, er de ikke lapdogs og trenger jobber å utføre å holde seg fra å bli aggressiv og ødeleggende.

Lapponian Herder (Lappland Reindeerhund)

14. Lapponian Herder (Lappland Reindeerhund)

Innfødt til Finland, disse ærefrykt inspirerende dyr er vant til flokken dyr, inkludert rein. De er også modige nok til å stå opp til ulvs fettere når de beskytter sine kostnader.

Mens det er vennlig og leken, raser disse ulvhundene å være det eneste furrige (eller fjærete) familiemedlemmet i huset. Med perfekt holdning og vakker farging, er de definitivt en hodeturner.

Saarloos Wolfdog

15. Saarloos Wolfdog

Gjort ved å krysse en tysk hyrde med en europeisk ulv, har denne rasen fortsatt en karakteristisk villhund. Mens de har de lange, tynne benene til en coyote, gjør dette bare raske og smidige.

De brukes til herding og vokter husdyr. Med et vilt instinkt, må trening starte innen de første ukene for å få en hund som er i stand til å følge ordrer.

Saluki

16. Saluki

I likhet med den afghanske hunden, kan dette elegante, grasiøse dyret ikke minne deg om en ulv. Mens de kan se skjøre, er de faktisk tøffe, sterke krigere. En jeger, de kan også brukes som vakthund.

Dette trevrighthound må aldri være ute av bånd eller ukjente. De vil ta av etter noe som beveger seg, og lar deg i støvet. Skapet for å jakte i fjell og steinete terreng, kan de klatre og hoppe godt - du kan ikke bare ha noe gammelt gjerde for å inneholde dem.

Samoyed ulv som hunden rase

17. Samoyed

Slående i alle hvite, disse søte fur-babyene ser alltid ut som de smiler. Energisk og atletisk, de er flotte for den aktive, utendørsfamilien som kan få denne valpen tilbake til naturen.

Disse ulvhundene raser er kjærlige og vennlige kjæledyr uten et aggressivt bein i kroppen. Som andre arbeiderklasse raser, kan de være ødeleggende hvis kjedelig. Som deres ulv forfedre, de elsker å hule og bjeffe.

I SLEKT: 35 verdens største hunderaser

Ulv hunder raser Over 70 pund

ulv hunder raser

20. Seppala sibirisk sleddog

Med isblå øynene til en husky eller australsk hyrde, er disse ulvs hunderaser (bildet ovenfor) beordret i utseende. Men som de raser, kan de også ha brune eller kombinasjons øyne.

Det er en sjelden rase som fortsatt eksisterer i isolerte områder av den arktiske sirkelen. Seriøst tenkende, disse pooches fungerer godt i pakker så lenge det menneskelige som etablerte seg som Alpha Wolf.

Kugsha hund

21. Kugsha

Også kjent som Amerindian Malamute, gjør disse pooches gode vakthunder og arbeidshunder. Betraktet som en ulv hybrid, de er nye til domestication. Dette betyr at de ikke anbefales til boliger med barn eller andre dyr.

Med intelligens det er synlig tidlig i livet, det er lett å trene disse hundene til å gjøre hva som helst jobber du har for dem. De kan komme i forskjellige farger, men de beholder alltid utseendet til en ulv.

American Shepherd Tundra hund

22. American Shepherd Tundra hund

Laget av Wolf Hybrids for den amerikanske hæren, ble denne rasen laget for å være en arbeidsavle. Det er ikke mange av disse hjørnetenatene, men elskere av disse gigantiske dyrene prøver desperat å holde rasen ren.

En nyere rase, det er ikke anerkjent av AKC, men det reduserer ikke sin individualitet. Selv om det har et ulvlignende utseende, er det ikke så aggressivt som noen av sine doggy fettere.

Alaskan Malamute Wolfdog Ras

23. Alaskan Malamute

Den største av de kunstige slede hundene, kan du enkelt se ulven i denne statelige skapningen. Deres personlighet er heller ikke langt unna, heller. Disse fur-babyer elsker fortsatt å være hunder med graving, bjeffer, hylende og tygge.

Hvis kjedelig kan disse ulvs hunder raser bli aggressive eller destruktive. Når denne pupen "snakker", kan du enkelt forestille deg en pakke i skogen med lyd for å jobbe sammen og få den drepingen. Den dobbelte belagte pelsen på dette dyret er flott for kulde og snø, men de kan ikke være sunne i varme klima.

ulv hunder raser

24. Shiloh Shepherd

Kommer inn i unnfangelsen i 1980-tallet New York, er denne rasen en offshoot av tyske hyrder. De er laget for å være sunnere, vennligere og roligere. Hvis rasen skaperen lyktes, er at eierne skal si.

Hva kan ikke diskuteres er deres kongelige gang, tradisjonell ulvlignende utseende og dristig personlighet. Mens de ble opprettet for å være en følgesvenn i stedet for en arbeidshund, trenger de fortsatt å ha daglig aktivitet.

UTOGAGAN

25. UTOGAGAN

Med et utseende svært nær ulven, ble disse poochene antatt å fortsatt inneholde ganske mye genetisk materiale fra ulven. Med fremkomsten av genetisk testing ble det funnet at de ble skapt fra Alaskan Malamute, Tysk Shepherd og Siberian Husky.

Hovedmålet for å skape denne hunden var å ha et ulvlignende utseende, og det lykkes. En "snakkende rase", de gjør gode følgesvenner.

Les neste: 30 utdøde hunderaser som du aldri visste eksisterte

Ønsker å dele dette?

Topp Wolf Dog-raser

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 25 Ulv hunderaser