10 Rolige små hunderaser

10 rolige små hunderaser

Foretrekker en roligere og mindre energisk hund? Du er ikke alene. Det er mange hundelskere der ute som aktivt søker raser som er kjent for å være mer enkle og kjølt ut.

Når det gjelder små hunder, Det er en generell oppfatning at de er mer fulle av energi og har en tendens til å gjøre mer støy enn større hunder. Dette er ikke tilfelle over hele linjen. Det er visse små hunderaser som er definitivt roligere i naturen enn du forventer.

Hvis du vil finne deg selv et mer avslappet lite kjæledyr pooch, les videre for vår liste over 10 små hunderaser som er på den roligere siden:

Fransk bulldog

For de av dere som bor i leiligheter, kan en fransk bulldog være det perfekte valget. De er kjent for ikke å bjeffe mye som naboene dine vil sette pris på. De er også generelt søte natured, men liker ikke å være igjen alene for lenge.

Relatert innlegg: Beste hundemat for franske Bulldogs

fransk bulldog

Pug

Med deres særegne utseende og deres lekne natur er Pugs en rase som ikke krever mye arbeid. De vil gjerne ligge rundt med deg i flere timer og trenger ikke så mye trening. Disse Hunder er flotte med barn og de kommer sammen med andre kjæledyr.

Relatert innlegg: Hundemat for pugs

Pug

Engelsk Toy Spaniel

Kjent for å være lojal og kjærlig, kan engelske leketøyspaneler være et godt valg for de som bor i mindre boliger som de generelt er stille og milde. De elsker å kose og ikke liker å bli igjen alene for lenge.

Engelsk Toy Spaniel

Maltesisk

Veldig lett å ta vare på, maltesiske hunder har en avslappet natur og går ganske enkelt med andre kjæledyr. En kort daglig tur vil holde dem fornøyd trening klokt.

Relatert innlegg: Hundemat for maltesisk

maltesisk

Cavalier King Charles Spaniel

Hvis du leter etter en litt større leketøy rase hund, en søt og lojal Cavalier Kings Charles Spaniel kunne gjøre et godt valg. Avlet for å være innendørs hunder, de er glade for å slappe av i timer på sofaen.

Cavalier King Charles Spaniel

Bichon Frise

Hvis du har andre kjæledyr, kan denne hunden rase være en naturlig passform som de er kjent for å komme sammen lett med andre dyr. En kort daglig tur er nok til å holde dem fornøyd med hensyn til aktivitet. De er mer enn glade for å slappe av innendørs for det meste av dagen.

Bichon Frise

Japansk hake

Så lenge de er i nærheten av sine eiere, krever de nesten kattige japanske hakene ikke mye annet. Disse selvdragende hundene brukes ofte som terapi hunder på grunn av deres avslappende natur.

Japansk hake

Pekingese

De enkle pekingese hundene er like glade for å bli i eller gå ut. De elsker søvn, spesielt når de er knust opp til sine eiere. De har en tendens til å være litt skeptisk til fremmede skjønt, så det kunne gjøre et godt valg for de som leter etter en rolig liten hund som fortsatt er i stand til å være en vakthund.

Pekingese

Shiba inu

Med deres nesten fox-lignende utseende og uavhengig natur er Shiba Inu hunder ekstremt lett å ta vare på. De gjør flotte innendørs hunder og krever ikke mye trening.

Relatert innlegg: Beste maten for Shiba Inu

Shiba Inu

Bolognese

Det er lett å bli forelsket i denne søte og deilige-lydende rasen. Hvis du leter etter en liten hund som ikke passer inn med `Yappy` stereotypen av mindre hunder, kan en rolig og myk bolognese være bare kjæledyret for deg.

Bolognese

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Rolige små hunderaser