10 Beste hunderaser for babyer

10 beste hunderaser for babyer

Å få en ny hund er alltid spennende, men introduserer en ny firbenet venn til babyen din? Opplevelsen kan være mer skremmende enn spennende. Mens det er mange faktorer å vurdere før du tar en ny valp i familien din, vær sikker på at det er mange barnevennlige hunderaser der ute - du trenger bare å velge den rette for deg og din familie.

Så hvilke hunderaser vil ikke bare tolerere barnet ditt, men bli deres beste venner og beskytte dem? Vi har satt sammen en liste over 10 beste barnevennlige hunder, så gjør din forskning, velg din favoritt og hjelp barnet ditt, gjør fantastiske barndomsminner.

Labrador Retriever

Sterk, rolig, lojal og ivrig etter å behage, Labrador Retriever er en perfekt familiehund. De er flotte med barn som de er veldig tålmodige og aktive - en spesielt positiv egenskap når barnet ditt vokser opp litt og trenger litt av en øvelse og en solid, men mild venn å tilbringe tid med.

Fordi Labs er Lojale følgesvenner som alltid tar sikte på å behage sine eiere, lære dem hvordan man skal handle rundt babyer, er en enkel oppgave. De søker oppmerksomhet og godkjenning, så de vil være mer enn glade for å lytte og lære deres dos og ikke rundt barn. Og hvis du allerede har andre dyr? Ingen bekymringer, laboratoriet er vennlig med andre hunder og til og med katter hvis trent tidlig og riktig.

De er ganske aktive så de trenger å være gikk og utøvd regelmessig, Og hvis du kan ta dem for en svømmetur fra tid til annen, vil de være veldig takknemlige som de elsker vann. Når det gjelder grooming, har de korte strøk som skjuler alltid, men ikke mye, bortsett fra når det er "shedding sesong" (vår og høst), som er når de vil kaste mest mulig. For å holde et laboratorium, fint og glatt, må du pusse det fra tid til annen (en eller to ganger i uken).

Relatert innlegg: Beste hundens børste for shedding

Kjappe fakta:

  • Vennlig og kjærlig
  • Lojal og ivrig etter å behage
  • Sterk og energisk
  • Rolig og tålmodig
  • Skur ganske litt, bør børstes fra tid til annen

Relatert innlegg: Beste hundemat for laboratorier

Labrador Retrievers for babyer

Golden retriever

De Golden retriever ligner på sin labrador fetter ved at det er en Baby-vennlig hund Det er helt fantastisk med barn i alle aldre. Intelligent men goofy, energisk men rolig, den gyldne er en elskelig, kjærlig familiehund. Som laboratoriene er gullene også ivrige etter å behage og Lett å trene å oppføre seg riktig rundt babyer og barn. Og siden de er veldig aktive hunder, vil de være gode når barnet ditt vokser opp litt og trenger en hundekammerat å løpe rundt med.

Selv om de fleste som ønsker familiehunder ikke har noe imot å bruke mye tid på å binde med sine kjæledyr, bør det sies at goldens absolutt elsker å tilbringe tid med sine eiere, så hyppige pettings og turer er et must hvis du tenker på å få denne rasen.

Med deres strålende strøk kastet Golden Retrievers mye - som i, stort sett hele tiden. Derfor er det avgjørende for brud dem regelmessig - børsting om tre ganger i uken eller mer, og bade hver to til tre måneder. Den gode nyheten er at de elsker vann, så bade vil ikke være et problem.

Kjappe fakta:

  • Smart og ivrig etter å behage
  • Vennlig og lojal
  • Pasient og ro
  • Energisk og lekfull
  • Kaster mye, krever vanlig grooming

Du vil kanskje også like: Hundemat for Golden Retrievers

Retrievere for babyer

Bulldog

Hvis du leter etter en virkelig lojal, tålmodig og lett å ta vare på hunden, få en bulldog. Disse uimotståelig goofy kjæledyr elsker sine eiere og familiemedlemmer og binder lett med babyer og barn. De er robuste, sterke og lekne, noe som gjør dem perfekte for familier med barn som elsker å leke ute. Men ikke misforstå Bulldogs leknemlighet med høy energi - disse hundene er faktisk ganske fulle og avslappede skapninger. De elsker å lurte og sove rundt i huset, og vil sjelden forstyrre deg for turer.

De er hengiven med familiemedlemmer og hyggelige selv mot fremmede. De er imidlertid ganske beskyttende følgesvenner, spesielt når det gjelder barn.

Fordi de har komprimerte kjever, krever Bulldogs spesiell forsiktighet når det gjelder deres munnhelse, spesielt, tenner rengjøring. Og fordi de er rynke små hunder, du trenger å rense dem fra tid til annen for å hindre smussoppbygging. På den annen side kastet de veldig lite, så de er ganske lave vedlikehold.

Kjappe fakta:

  • Vennlig og kjærlig
  • Robust og lekfull
  • Rolig og lav energi
  • Beskyttende og lojal
  • Skur svært lite, men trenger hjelp med oral helse og rengjøring

Buldog for babyer

Newfoundland

Newfoundland, en mild gigantisk en hund, er så stor med barn, det er kallenavnet "Nature`s Babysitter."Supremely intelligent, lojal, tålmodig og beskyttende for barn, Newfoundland er sannsynligvis hunden å ha hvis du trenger hjelp med barnevakt. Seriøst, disse hundene er så smarte og i stand, de er enkle å lære å hjelpe med barn. Med litt trening kan Newfoundland bli lært hvordan man skal se barn mens ingen er rundt, trekke dem i en slede på snøen, og til og med redde liv i nødsituasjoner som de er fantastiske svømmere.

Imidlertid er de rotete skapninger - ikke bare de kaster overdrevet, de dykker også som det ikke er i morgen. De trenger også ganske mye plass som de er så store, og de bør helst ha tilgang til vann som de elsker å svømme. Likevel, disse er først og fremst søte-natured familiehunder, som foretrekker å leve hvor deres familie bor.

Kjappe fakta:

  • Stor og sterk
  • Svært intelligent og lett å trene
  • Lojal og beskyttende (spesielt av barn)
  • Rolig og tålmodig
  • Skur og kaster mye

Relatert innlegg: Hundemat for shedding

Newfoundland for babyer

Puddel

Fantastiske følgesvenner med et karakteristisk utseende, Poodles er intelligente, elegante, milde og responsive kjæledyr. Disse hundene lever for å imponere sine eiere, og derfor er de en av de beste raser for trening - siden de er smart og lydig, De er utrolig enkle å lære å oppføre seg rundt babyer, barn og fremmede.

Snakker om fremmede, er de fleste pudler sjenert rundt ukjente mennesker, men med venner og familie? De er vennlige, kjærlige og eventyrlystne. Dette gjelder spesielt for standard rasen, som selv om det er fantastisk med barn, er ganske likegyldig for fremmede. Miniatyren, derimot, har vanligvis en og eneste eier - ofte er dette barnet i familien, som de har store med små mennesker. Likevel er begge raser en av de vennligste familiehunder som ikke har noe imot å tilbringe timer rundt babyer.

Så langt som shedding går, vil du være glad for å høre at Poodles er en av de enkleste hundene å ta vare på som de kaster veldig, veldig lite. De må imidlertid være børstet regelmessig - rundt tre ganger i uken.

Kjappe fakta:

  • Smart og ivrig etter å lære
  • Mild og sjenert (mot fremmede)
  • Vennlig og lojal
  • Energisk og lekfull
  • Kaster ikke, men må børstes regelmessig

Du vil kanskje også like: Hundemat for pudler

Poodles for babyer

Beagle

Søt, liten, vennlig og energisk, den Beagle er en flott familiehund som trives på følgesvenn. Selv om beagles er eventyrere som elsker å utforske rundt, er de også ganske rolige og tålmodige med babyer og barn. De er ganske smarte og enkle å trene for å oppføre seg ansvarlig rundt barn, noe som gjør dem ikke bare en av de søteste, men de fleste barnevennlige hunder der ute.

Fordi de er så energiske, er beagles best egnet for familier med unge barn som elsker å kjøre rundt - disse hundene gjør gode treningspartnere som aldri er for trette til å spille spill. Viktigere, de er også vennlige til fremmede og andre kjæledyr, så ikke bekymre deg hvis du allerede eier en annen hund eller en katt - så lenge de er nede for å spille, vil Beagles ikke diskriminere.

Det bør imidlertid nevnes at denne rasen kaster ganske mye, og krever regelmessig bading og børsting. De er også hounds, noe som gjør dem "flotte" på hylende og bjeffer når noe eller noen interessant er rundt.

Kjappe fakta:

  • Liten og glad
  • Lekfull og energisk
  • Vennlig og mild
  • Smart og relativt enkelt å trene
  • Skur og trenger vanlig bading og børsting

Relatert innlegg: Hundemat for beagles

beagles for babyer

Bull terrier

Fordi deres historie kommer fra Bull-Baiting, Bull Terriers er ofte forbundet med aggressivitet, Men disse hundene er ingenting av de slags vennlige, milde og lekende, Bull Terriers er noen av de beste familie kjæledyr man kan håpe på. Med en liten, solid kropp, en beskyttende holdning og svært aktiv natur, er de perfekte følgesvenner for energiske småbarn og barn som fortsatt lærer hvordan man skal behandle hjørnetenner riktig.

Bull Terrier er en hengiven og hengiven hund som foretrekker å tilbringe tid med familiemedlemmer. Faktisk er denne rasen så lojal og mannlig, det liker ikke å være alene i lengre tid. Dette er flott for nye foreldre, da de generelt ikke har en tendens til å reise så mye når babyen er født, men kan være litt problematisk for familier som elsker å reise ofte og ikke ta sine kjæledyr med dem.

Denne rasen er ganske enkel å ta vare på, da det ikke kaster mye, men siden de er svært energiske og mischievous, er det sannsynlig at de trenger vanlig bading.

Kjappe fakta:

  • Liten og solid
  • Energisk og lekfull
  • Vennlig og beskyttende
  • Hengiven og lojal
  • Kaster ikke mye

Bull Terrier for babyer

Irsk setter

Aktiv, vennlig og smart, den Irsk setter er et flott kjæledyr for familien med barn som elsker å leke ute. Denne rasen er en ekte familiehund - lojal og hengiven, det foretrekker å tilbringe tid med familiemedlemmer over noe annet. Det er derfor de er så flotte med barn, spesielt energiske småbarn, som de aldri er for trette til å leke og løpe rundt med familiemedlemmer.

Den irske setter er smart og elsker å lære nye ting (for det meste fordi det betyr å tilbringe tid med eieren!), så det er lett å trene ham eller henne til å oppføre seg ansvarlig rundt babyer. Vær oppmerksom på at dette er en nysgjerrig hund med høyt energinivå, så selv om du har det bra med å la ham være, vil din irske setter trolig foretrekke å bli lært nye, nyttige ting fra tid til annen.

Med en fantastisk lang, mahognyjakke, krever disse hundene regelmessig børsting og kammering - om lag to til tre ganger i uken. En liten pris å betale for å ha en så vakker hund, hvis du spør oss.

Kjappe fakta:

  • Energisk og lekfull
  • Vennlig og hengiven
  • Nysgjerrig og ivrig etter å lære
  • Skur mye, krever regelmessig børsting og kaming

Irsk setter for babyer

Collie

Vakker, lojal og mild, collies er først og fremst folk elskere. De er svært nærliggende mot sine familiemedlemmer, spesielt babyer og barn, og er kjent for å være beskyttende for dem. Viktigere, collies er svært intelligente, i stand til å lære alle slags nyttige triks, inkludert - tro det eller ikke - hvordan å besmitt dine barn. I virkeligheten bør dette ikke komme som en overraskelse, da denne typen rase ble opprinnelig avlet som herding hunder. Selvfølgelig, uansett hvor morsomt barn-herding kan være, er det best å motvirke oppførselen av sikkerhetsgrunner (du vil ikke skremme barna dine).

Denne rasen er generelt godt mannered og meget vennlig, noe som betyr at de sjelden misbehager og er hyggelige til og med fremmede, inkludert andre hunder. En collie er derfor et perfekt valg hvis du ikke har noen hundopplevelse.

Collies kan ha lang og grov eller kort og glatt frakk, men uansett hvilken rase du velger, vet at disse hundene kaster moderat og derfor krever regelmessig grooming, inkludert børsting og kamming.

Kjappe fakta:

  • Intelligent og lett å trene
  • Ivrig etter å lære nye ting
  • Vennlig og rolig
  • Lojal og beskyttende
  • Skur moderat, krever vanlig grooming

Border Collie for babyer

Pug

Liten og lett å ta vare på, en pug er en avslappet rase som elsker å henge rundt barn og andre familiemedlemmer. Med en sjarmerende personlighet og lekfull natur, har denne hunden lange spill-økter med barn, og siden det er så lite, er en stor bakgård ikke et krav. Faktisk er en Pug et perfekt valg hvis du og din familie bor i en leilighet.

Som nevnt, er denne rasen ganske lettvint, så selv om du har en alvorlig rolig pjokk som elsker å lurte det meste av dagen, vil denne hunden ikke tankene - han vil snuggle helt opp ved siden av barnet og lure sammen.

Krever minimal trening, dette er et lavt vedlikeholdsdyr som ikke vil gjøre livet ditt komplisert. Men takket være deres søte rynket utseende, må Pugs regelmessig rengjøres, spesielt rundt ansiktet, slik at de ikke utvikler hudinfeksjoner. Det bør også sies at de kaster ganske mye.

Kjappe fakta:

  • Liten og avslappet
  • Vennlig og rolig
  • Lekfull og kjærlig
  • Skur mye og trenger regelmessig rengjøring

Du vil kanskje også like: Hundemat for pugs

Pugs for babyer

Flere kjæledyr produktanmeldelser

Dog kostymer for Halloween
Dog Christmas antrekk
Hund drage kostymer
Pokemon kostymer
Star Wars Dog Costumes
Hund støvler
Sokker for hunder
Hund vinter strøk
Hundens gensere
Hundes gensere

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 10 Beste hunderaser for babyer