Beagles: breed informasjon, egenskaper, bilder og fakta

Beagles: Breed informasjon, egenskaper, bilder og fakta

Nye kjæledyr foreldre bør alltid gjøre hva de kan for å forberede seg på deres nye ankomst. Hvis du tenker på å få en beagle, så heldig for deg er det et vell av informasjon tilgjengelig om dem! Vi har satt sammen en omfattende guide til Beagles, og hvordan det best kan forberede seg på din nye hundhund, fra fôring og grooming til personlighetstrekk og utgifter.

Raseoversikt

Dog Breed GroupHøydeVektForventet levealderEnerginivå
Hound hunder13-15 tommer18-30 pund 12-15 årModerat

Historien om beagle

Beagle Dog rasehistorien er tenkt å gå tilbake så langt som 1500-tallet i England. Engelskmannen ville eie pakker med hunder brukt til kaninjakt, så vel som andre små byttedyr. Disse hundene ville også bli brukt som pistolhunder og ville spyle ut spill for jegerne å skyte.

Rasens utvikling stammer fra England og flyttet senere til Nord-Amerika da den første Beagle ble importert fra England tidlig på 1870-tallet. hvor beagle ble mer anerkjent og raffinert av slutten av 1800-tallet og ble til slutt anerkjent av den amerikanske kennelklubben, ellers kjent som AKC, i 1885. Historien har vist at Beagleen er en spektakulær jakthund, et rykte som de fortsatt opprettholder i dag.

Foreningen av mestere i Harriers og Beagles og Beagle Club ble grunnlagt i 1891 og 1890.

Beagles brukes av USAs avdelingsdepartementet som en måte å oppdage smuglingsmatvarer som har blitt lagret i bagasjen, dette skyldes at de er dufthunder, og legger dem i rangeringer med blodhunder og bassethudter med deres luktesansende.

Tidlige utviklingsstadier av beagle resulterte i en beagle liten nok til å passe inn i lommen, sto bare 8-9 tommer høye, ellers kjent som "Pocket Beagles". Forventet levetid for en Pocket Beagle var ikke annerledes enn en moderne beagle, og disse små poochene ble fortsatt brukt til kaninjakt som de var små, skiller seg og raskt på føttene. De kan bare ha vært små hunder, men disse mindre hundene var ekstremt gode på jaktjobben, og Beagle-størrelsen endret seg bare som etterspørselen skiftet til store jakthunder i stedet.

Portrett av en beaglehund på bakgrunnen av en vakker solnedgang himmel om sommeren etter regnet mens du går i naturen

Breed høydepunkter

  • Beagles er ofte rettet mot tyver med hensikten med å stjele dem og selge dem på enten for eksperimentering og forskning. Det er ekstremt viktig at en beagle blir microchipped av denne grunn.
  • Beagles er notorisk vanskelige hunder å housetrain.
  • Beagles har kallenavnet for å være "Chowhounds", noe som betyr at de vil over-spise hvis gitt muligheten.
  • Beagles kan også være veldig Stædige hunder og krever mye av lydighetstrening tidlig i livet.
  • Mange beagles ender opp med å bli gitt opp til shelters som følge av at deres eiere er uvitende om hvor ofte de bukker og ikke vet hvordan man skal kontrollere det.

Rase utseende

Beagles er kongelige, vennlige ansikt, vakre dufthunder, med en god grunn til å være så godt elsket over hele Amerika, og det er mange viktige egenskaper til Beagle Dog rase utseende som definerer rasen. Hvis du ønsker en visning av vesen eller en av en renere linjen, kan du gjøre deg kjent med de estetiske egenskapene, hjelpe deg med å kjenne rasen bedre.

Størrelse

MålMannHunn
Høyde (til toppen av hodet)19-22 inches18-20 tommer
Visner høyden14-16 tommer13-15 tommer
Lengde22-25 tommer20-24 tommer
Vekt 22-24 pund20-22 pounds

Frakk

Trekk Beskrivelse
Hound fargeHunden farger inkluderer to varianter - hvit, svart og brunfarge eller blå, hvit og tan (mindre vanlig, rød og hvit)
LengdeKorte strøk
TeksturGlatt tett pels
MønsterBeagles bør forventes å ha et hvitt tips til halen, hvite føtter, en hvit bryst og et hvitt ansikt, med resten å være brunfarget bortsett fra et stort område med svart over ryggen
MotstandVærbestandighet Ytre lag av pels og tykk myk underlag for varme.
TykkelseVeldig tette strøk

Ansikt

TrekkTrekk
Beskrivelse
ØyneMørkbrun eller hassel
NeseAlltid svart
MuzleHvit med sagging jowls
Ører Brede, lange og floppy ører
HodeRektangulær, litt kuppet, lang og smal, med ørene som legger til ekstra bredde.

Bygge

TrekkBeskrivelse
MasseVeldig muskuløs med lite kroppsfett (med riktig kosthold og mosjon).
Generell størrelseMiddels statur for enkel bevegelse gjennom underbrush når du jakter.
KroppsfasongKvadrert kropp, med en bred bryst.
BenKortere på forsiden, lengre på baksiden, for å hjelpe drive seg fremover.
TilleggsfunksjonerEn relativt korte muskulære haler, og brede spredt tær for ekstra balanse og sikkerhet.

Interessante beagle fakta

  • Snoopy hunden, fra tegneserien "peanøtter", og beste kompis av Charlie Brown, er også en beagle!
  • En beagle med navnet "Purin" gjorde Guinness World Record for "de raskeste 10 meter reist på en ball av en hund", gjort i 9.45 sekunder.
  • Beagles har rundt 220 millioner duft reseptorer på nesen deres! (Mennesker har bare rundt 5 millioner)
  • Beagles regnes som de beste sporingshundene i verden.
  • Ørene hjelper dem faktisk med å holde dufter nærmere nesen lenger, så scooping opp den duftende luften som de går.
  • En beagle kalt Elvis i Denver Zoo, brukes til å oppdage om deres bosatt isbjørn er gravid ved å snuse henne poop!
  • Vice President Lyndon B Johnson hadde en beagle som gikk av navnet "beagle".
  • "Uno" var den første beagle for å vinne Westminster Kennel Club Dog Show i 2008.
  • Queen Elizabeth Jeg underholdt ofte gjester på sitt kongelige bord ved å la lommen beagles til cavort midt i sine kopper og plater.

Beagle Dog rase personlighet

Personligheten til en beagle er den av en boisterøs småbarn mye av tiden! De er en høyt, spennende, lekfull og elskelig rase. De er en ekstremt vennlig rase som gjør en fantastisk familie følgesvenn, som familiehunder, de blir ekstremt festet til deres menneskelige pakke, så vel som å være lojale mot en feil. Generelt sett er beagles veldig gode med ukjente mennesker og andre dyr så lenge de blir sosialisert riktig fra en tidlig alder, men vurderer at de ble brukt som kaninjegere, kan de nyte å jage mindre kjæledyr hvis de ikke er utdannet mot det som valper.

Når det gjelder temperament, har Beagles blitt mildere hunder med tiden, siden deres tidlige, mer hensynsløse, jagerruter.

De er fantastiske sosialt ledsagere og på grunn av deres elskelige personlighet Beagles er enkle å introdusere til nye mennesker. Og fordi de er packhunds, nyter de en stor familie som helst er tilstede for det meste av dagen, da de kan slite med separasjonsangst hvis de er alene for lenge og kan bli destruktivt som et resultat.

Hunden vandrere må være oppmerksomme på at hunden din ikke kan komme ut av båndet fordi Beagles er kjent for å være rømningsartister når de har snuset noe interessant på luften. Jakt er i sin natur, selv om de bare jakter en gammel burger i papirkurven i nærheten.

En beaglehund sitter i det ville blomsterfeltet

Raske personlighet fakta

  • Beagles kommer sammen veldig bra med barn og andre kjæledyr.
  • De kan være engstelige når de er alene i lange perioder.
  • Fordi de er paketejakt hunder, har de en naturlig evne til å komme sammen med andre hunder.
  • Beagle valper kan være hyperaktive og ufokuserte gjør dem vanskelig å huske.
  • En beagles nese kan distrahere dem fra en oppgave, eller slå dem til rømningsartister!

Beagle Care

Finne ut hvordan det er best å ta vare på din nye Beagle, kan være ganske skremmende, akkurat som det ser etter noen levende skapning. Men så lenge du har forsøkt å undersøke rasen på forhånd og gjøre deg kjent med de viktigste elementene i Beagle Care, kan du være sikker på at du har gjort alt for å gi dem et godt hjem.

Opplæring

Selv om de er en svært intelligent rase som er ivrig etter å behage, er beagles notorisk vanskelig å trene. Nøkkelen til å trene en beagle vellykket er pasienter; Du kan finne at de går av sporet, så du trenger bare å finne den beste måten å bringe dem tilbake til saken for hånden. Positiv forsterkning er alltid en fin måte å gå, og noe som beagles er kjent for å svare godt på.

Hvorfor er beagles vanskelig å trene?

Beagles blir oppdrettet som jakthunder, noe som betyr at de er spesielt flink til å finne og spyle ut byttedyr når det er på jakt. Problemet er at fordi de har blitt avlet på denne måten, er deres jaktinstinkter ekstremt kraftige og kan ta over; De sliter med å bli satt eller holde fokusert, spesielt hvis de får en interessant duft på vinden.

Beagles er nysgjerrige av naturen, så vel som å være ekstremt drevet mot sitt mål, selv om de kanskje ikke har det samme målet som deres trener. Når du gjør grunnleggende lydighetstrening med beagle, må de alltid være i båndet hele tiden og ha rikelig med positiv forsterkning når de svarer godt på instruksjon.

Pottetrening

På grunn av deres mangel på oppmerksomhetsspenning mens de er unge, kan du finne din nye hundesituasjon vanskelig å potty tog. De viktigste tingene å huske er imidlertid; Ikke å skjule dem når de har en ulykke, men å være fast og selvsikker, å belønne dem når de bruker valpputen eller gå ut, og å se dem nøye for noen tegn på at de kanskje ønsker å lindre seg selv om så, raskt sette dem i snor og ta dem utenfor.

Lydighetstrening

Noen av de viktigste kommandoene for å lære beagle er "hush", "sitte", "kom" og "hæl". Disse grunnleggende lydighetskommandoene kan gjøre resten av Beagle oppdragelsen mye lettere for deg selv og hunden din; "Hush" er spesielt viktig da beagles er veldig vokale hunder som må læres når de skal være stille.

Arbeid

Hvis du gir Beagle Buddy med et arbeidshjem, kan du være sikker på at når deres grunnleggende trening er nede, vil de jobbe briljant for deg. De er bestemt, ivrige etter å behage, ekstremt lojale og intelligente. Når du har vært i stand til å finjustere deres reaksjon på kommandoer, vil du oppdage at de er en veldig responsiv hund som kan gjøre gode arbeids- og jaktkammerater.

Curly Pleasure Woman Wearing Casual Clothes Stroking En hund godkjennende mens hun spiser etter å ha blitt tillatt. Dyrehage Konsept og livsstil

Fôring

Som mange hunder er det flere diettalternativer for en beagle. Du kan velge mellom en rå hundemat diett, tørr kibble eller våt hundemat. Det viktigste å huske på når du prøver å bestemme hvor best å mate beagleen din er at denne rasen er utsatt for overdreven vektøkning, så det er nøkkelen til å sikre at de spiser riktig mengde hundemat og er begrenset på snacksene sine og behandler.

Du vil kanskje også like: Hundemat for beagles

Rå hundemat

Råmatningsdieter vokser raskt i popularitet, og bruker rå kjøtt, grønnsaker, eggeskall og hele bein, akkurat som du forventer at de skal spise i naturen. Vi må huske at alle hunder var en gang vilt og gradvis domesticert med tiden, så rå matvarer imøtekomme deres naturlige instinkt, selv om det generelt er et dyrere alternativ. Din hundens generelle helse kan også være massivt dra nytte av denne dietten.

Kjeks / tørr kibble

Et kibble diett kan passe noen fra et lavt budsjett til et høyt budsjett som det er et svært bredt spekter av god kvalitet kibble mat på markedet. Det viktigste er å sørge for at du gjør din forskning i kibble du tenker på å bruke og sørge for at de ikke bruker for mange fyllstoffer eller bulking agenter.

Fordi Beagles jobber hunder, krever de rikelig med protein i maten for å hjelpe musklene til å gjenopprette etter en lang dags arbeid. Du må også være sikker på å unngå hundemat som er for høy i fett, da Beagles kan få vekt lett hvis deres diett ikke overvåkes nøye. Kibble som gir en god balanse mellom protein, karbohydrater og sunne fettstoffer, samtidig som du unngår bruk av biprodukter, konserveringsmidler og bulking agenter er den ideelle maten til enhver beagle.

Våt hundemat

Enhver hund må være sint å passere opp en Våt hundemat diett alternativ; Det er deilig og chock-full av saus og rikelig med mykt protein for å holde dem innhold, men våt mat kommer med sitt eget sett med risiko for vektøkning og tannhygiene som må vurderes.

Mange våte matvarer er ofte svært høye i fett, og på den billigere enden kan også inneholde sukker, som du kan forestille deg det er ikke bra for hundens tannhygiene. Tørr mat kan bidra til å holde hundens tenner rene (selv om børsting alltid er nødvendig), mens våt mat ikke gir den slipende kvaliteten som tørr mat kan gi.

Drikker Beagles mye vann?

En gjennomsnittlig 30 pund beagle bør drikke rundt 30 til 60 gram, eller 4 til 7.5 kopper, vann per dag. En gravid Beagle kan drikke litt mer enn vanlig, men det bør ikke være en merkbar forskjell. Hvis du merker at beagleen din ser ut til å drikke betydelig mer enn de vanligvis ville, for eksempel å gå fra en bolle til to-tre per dag, kan det være et tegn på diabetes, nyre- eller leversykdom, en urinveisinfeksjon, eller livmorinfeksjon og så er det best å nærme deg veterinæren din umiddelbart for ytterligere råd. Veterinæren din vil kunne utføre noen tester for å prøve å finne ut kilden til problemet.

Vær forsiktig med sin vekt

Beagles er en velkjent rase for å slite med overdreven vektøkning når de blir eldre, det er viktig at når du spiser beagle, er du sikker på å holde seg til de anbefalte delstørrelsene og holde deres snacking og godbiter til et minimum, eller bytt ut Din standard behandler for noe mye sunnere, som en gulrot.

Et par vinklehund som spiller i gården, en eldste Beagle-hund blir kysset av en yngre

Grooming

Beagles har en frodig kort mediumlengde jakke som er tykk, noe som betyr at de har rikelig med pels å slippe. Fordi de jobber hunder, har de en dobbel frakk, noe som betyr at det er et andre lag for å holde dem varme i kaldt vær; underlagsisolasjonen kroppen og er tett og myk, hvor topplaken gir et værbestandig lag for å hjelpe dem med å skjule mot vind, regn og sol. Dette betyr at Beagle vil kaste mye gjennom året, og spesielt mer under de to shedding sesongene (vår og vinter).

Administrere shedding

På grunn av den konstante shedding, ville det være klokt å forberede deg på din nye valp ved å komme sammen noen de-shedding-produkter, for eksempel de-shedding shampoos og balsam, samt en god de-shedding børste. Ideelt sett vil du pusse beagle hvert par dager og gi deg selv om 15 minutter for å få jobben gjort grundig. Dette kan også brukes som en bindingsperiode mellom deg og din valp!

Badetid

Beagles har en ganske morsom vane med å rulle rundt i alt som de liker lukten av! Som du kan forestille deg, er dette ikke det hyggeligste det er å måtte håndtere, og resulterer i at de trenger ganske mange flere bad enn den gjennomsnittlige hunden, så pent duftende hundevasker er et must.

Helse

Beagles er generelt ansett som en av de sunnere hunderaser, med en gjennomsnittlig levetid på 12-15 år. Selv om enhver hund, eller noe menneske for den saks skyld, har beagles visse helsemessige forhold at de kan være utsatt for, samt å utvikle generelle helseproblemer som kan påvirke de fleste hunder. Oppført i tabellen nedenfor er alle de potensielle helseproblemene din Beagle kunne oppleve gjennom hele sitt liv. Ikke la det panikk deg skjønt! Det er all mulighet for at beagleen din kunne gå hele livet uten en enkelt av disse problemene som påvirker dem.

  • Ørehematomer: Ørehematomer er preget av hevelse i øretflappen og er opphopningen av blod i ørepinnen. Det er en tilstand forårsaket av blodkar som brister og blødninger i rommet mellom brusk og hud. Dette er mest sett i hunder med disketter, da det kan utløses av traumer som risting av hodet eller overdreven riper; Vanlige øreinfeksjoner er ofte en utløser for overdreven riper. Denne tilstanden løser ofte seg selv, men hvis det er spesielt dårlig, kan du nærme deg veterinæren din om å ha den drenert for å hjelpe helbredelsesprosessen.
  • Hip dysplasi: Hip dysplasi er resultatet av en arvelig tilstand, denne tilstanden påvirker lårbenet og måten som passer inn i hofteleddet. Hip dysplasi er smertefullt og resulterer i lameness, eller potensielt en manglende evne til å gå i de mest alvorlige tilfellene. Det påvirker vanligvis eldre hunder, men det er tegn som kan bli oppdaget av en veterinær mens de fortsatt er valper. Hip dysplasi kan også utløses av skade eller rask vekst på grunn av et høyt kaloriinntak. Det er behandlinger og veterinærmedisin som ville være ideell for å hjelpe hunden din til å navigere i det daglige livet og håndtere smerten, og hvis det er behov for det, er det operasjoner som kan bidra til å rette opp problemet, selv om dette ikke alltid kan være den perfekte løsningen.
  • Luksende patella: Luksende patella er en tilstand som forårsaker løse knær og knædysplasi, mye som hip dysplasi, det er en smertefull tilstand som kan resultere i lameness og forårsaker felles slapphet. Det finnes medisiner og behandlinger som kan hjelpe hunden din til å håndtere ubehag eller smerte som de kan oppleve, men dessverre er det ingen forebyggende medisiner, enkle løsninger eller botemidler for denne tilstanden.
  • Epilepsi: Epilepsi er et begrep som dekker flere lidelser, for eksempel anfall, reaktive anfall, fits og kramper. Epilepsi antas å være arvet, og så hvis du adopterer en rase som har stor risiko for å montere det, er det best å se dem nøye for enhver indikasjon på at hunden din kan lide med dem. Vær også sikker på å snakke med veterinæren din, som vil kunne gi deg råd om måter å forberede seg på og håndtere et anfall, bør man forekomme. Anfall er en alvorlig bekymring med beagles, og den viktigste tingen å huske er å holde seg rolig hvis et anfall skjer, og husk det rådet som er gitt til deg.
  • Arvelig døvhet: Beagles kan arve døvhet, og det er vanligvis lett å gjenkjenne hvilken beagle som kan bli døve av deres kappfarge, spesielt hvis de har mye hvitt på hodet.

Det kan virke som mye, men beagles er kjent for ikke egentlig lider av mange helseproblemer, selv om det ikke gjør vondt for å bli informert, spesielt hvis dette er din første beagle.

Trene

Når det gjelder treningsbehovet til en beagle mens de er unge, vil de ha nytte av minst 30 minutter om dagen, men det er best å sikte i en time til en og en halv time hvor det er mulig. Selvfølgelig, som de blir eldre, kan du godt finne ut at de er litt mindre interessert i trening når de kommer forbi alderen som de vil bli forventet å jakte, som sannsynligvis vil være rundt 8 til 10 år når de nærmer seg anciennitet, så Pass på å holde tritt med sine treningsbehov til da!

På grunn av beagles er å jaktehundene, har de en nesten endeløs energiforsyning, og deres kraftige luktesans vil lede dem på en sti i flere timer hvis det er gitt muligheten. På grunn av disse raseegenskapene, er de i stand til å fortsette å gå hele dagen uten å bli sliten, og så er de perfekt egnet for noen som bor en aktiv livsstil, noen som er villige til å regelmessig ta dem i lange turer rundt hundparken. De ville spesielt gjøre det bra med noen som nyter de mer fysisk krevende aktivitetene som fotturer, og vil til og med ha nytte av hundesport som Agility Training.

Vedta ikke handle

Dessverre er den triste virkeligheten for mange beagles at deres nye eiere ikke er i stand til å håndtere sine boisterous personligheter og vokalisering, og som et resultat, mange beagles befinner seg i shelters i stedet for eierne tar seg tid til å trene dem riktig. Å kjøpe en ny valp oppfordrer bare leserne til å fortsette å lese, men hunden når det allerede er så mange uten boliger som venter på den perfekte familien. Hvor det er mulig, er det alltid best å seriøst vurdere å gi et hjem for en valp som har mistet deres, og å hjelpe deres drøm om en kjærlig familie blitt en realitet.

hund på naturen i parken. Bytt valp

Beagle redning

Det er mange flotte beagle-spesifikke redningsgrupper i hele Amerika som kan gi deg den perfekte beagle for ditt hjem, samt fylle din nye valpes liv med kjærligheten, omsorg og oppmerksomhet som det fortjener. Her er bare noen få eksempler på redningsgruppene som er tilgjengelige for Beagle Rehoming.

American Beagle Relight Network - basert i Texas, Rehoming Beagles i hele Amerika.

Midwest Beagle Rescue, Education & Welfare - Basert i Midtvesten, Rehoming Beagles In Western Pennsylvania, Ohio, Michigan, Indiana, Illinois og Wisconsin, samt å vedta Minnesota, Iowa og Missouri.

California Beagle Rescue -Based i California, Rehoming Beagles i hele Amerika.

Beagle Rescue League - Basert i Bucks County, Pennsylvania, Rehoming Beagles of Eastern Pennsylvania, New Jersey, og de omkringliggende fylkene.

Du kan også snakke med ditt lokale dyrehytte for råd om hvor du skal vedta en beagle fra, eller forskning hvor du kan finne en relativt lokal Beagle Rescue.

Anerkjente oppdrettere

Å finne en anerkjent oppdretter er aldri lett, men det er alltid best å ta deg tid til å prøve å finne den beste kilden til beagle valpen. Den sikreste måten å garantere at du finner deg selv en god oppdretter ville være å se gjennom AKC-markedet, eller kontakte National Beagle Club for informasjon om oppdrettere.

Du kan også finne en anerkjent oppdretter med henvisning, dette snakker jeg med veterinæren din eller kanskje en pålitelig venn som også har en beagle. Du kan også kontakte din lokale Beagle Club eller besøke profesjonelle hundeshow, og gjøre forbindelser med de riktige personene som kan hjelpe deg med å finne en beagle valp av din egen.

Pris

Beagle valper har en tendens til å koste hvor som helst mellom $ 400 og $ 1000, det er visse variasjoner av rasen som kan være verdt mer, for eksempel, sitron beagles kjent for deres brunfarge og hvit farge anses å være sjeldnere enn tricolor variasjonen og kan koste mellom $ 500 og $ 1.300.

Å bli dyrere stille, hvis du er i stand til å finne en beagle som kommer fra en renraset slægt og en anerkjent oppdretter, ser du på potensiell kostnad på opptil $ 5000, spesielt de er AKC registrert.

Alternativt kan kjøretøy vedtas fra husly for så lavt som $ 200, noe som gir deg litt mer penger til å forberede seg på deres ankomst.

Ekstra utgifter

Ikke bare trenger du å se på kostnaden for å kjøpe Beagle selv Du må også se på de ekstra Pet Care-utgiftene som hunden lisensavgifter, som kan variere mellom $ 10- $ 20 for faste kjæledyr, eller $ 20- $ 50 for uoppdaget eller ukjente kjæledyr. Selv om noen områder ikke krever en hundelisens i det hele tatt. I tillegg bør følgende forberedelser og hensyn gjøres:

  • Leker og treningsutstyr
  • En krage og ID-tag
  • Mikrochipping
  • En kasse (hvis ønsket)
  • Mat og vannskåler
  • Månedlig matkostnad
  • Månedlig tilleggskostnad (om nødvendig)
  • Pet Health Insurance
  • Medisinsk behandling
  • behandler
  • Grooming
  • General Pet Care
  • Beagle Club (hvis ønsket)

Planlegging av kjæledyrpleieutgifter før tid kan spare deg for mye problem i fremtiden, og hjelpe deg med å føle deg bedre forberedt på din nye Puppy Pal.

Portrett av en beaglehund på bakgrunnen av en vakker solnedgang himmel om sommeren etter regnet mens du går i naturen

FAQs:

Spørsmål: Hvem skal få en beaglehund?

EN: Beagles, å være dufthund, ville være godt plassert med en eier som ville gjøre bruk av deres scenthound evner, for eksempel en jeger. Beagles krever en eier som er villig til å jobbe hardt med dem, gi dem rikelig med trening, og være villig til å spille på forespørsel. Selv om beagles holdes i et bredt utvalg av boliger, er de best foreslått å bli holdt av en eier som kan gi dem rikelig med plass, stimulering og til og med arbeid hvis mulig for å holde seg aktive.

Spørsmål: Er en beagle en god første hund?

EN: Så lenge du gjør din forskning og vet hva du kan forvente, kan en beagle være en fantastisk første gangs hund. Selv om de er en av de mer stædige hundene, med den riktige treningen, er de enkle nok til å håndtere. De er milde, vennlige, kjærlige og lekne hunder som har en proclivity mot å være ekstremt lojal mot familien sin. Det eneste å huske på hvis du tenker på å ha en beagle som din første hund er at de krever mye trening, både mentalt og fysisk som de har et ekstremt høyt energinivå.

Q: Beagles høyt vedlikehold?

EN: Når det gjelder grooming og generell omsorg, er Beagle Dog-rasen faktisk svært lavt vedlikehold; Deres korte strøk krever ikke mye børsting, selv om deres tendens til å rulle i interessante luktende ting betyr at de krever flere bad. Men deres krav, men rikelig med trening og engasjert trening betyr at opprettholdelse av et tilstrekkelig nivå av stimulering kan være mer krevende enn du tror.

Spørsmål: Er beagles gode familiehunder?

EN: Beagles er en av de mer vennlige, lojale, kjærlige, lekne og lydige hundene og en av de mer populære raser i Amerika for familier, så vel som arbeidere. De er gode med barn, men som det er med en hund, må du alltid være sikker på å lære barnet ditt, hvordan du er best å håndtere deres hundespal, slik at valpen din ikke føler seg mishandlet. De sliter også med å være alene og gjøre best med en aktiv familie, alt i alt, de lager gode familiehunder.

Spørsmål: Beagles liker å kose?

EN: Så livlig en rase som de kan være, vil Beagles alltid gjøre tid til en god kose på slutten av dagen. Faktisk er beagles ekstremt hengiven og har en tendens til å søke eierens oppmerksomhet mye av tiden, noe som kan være utfordrende for en travel eier, men vet at de bare gjør det fordi de elsker deg så mye. De elsker familien sin og vil alltid være nær, så vær sikker på at valpen din alltid vil ha en klem hvis du gir dem ut.

Q. Er fox hunder og beagles det samme?

EN: Selv om de deler det samme forfedre og ser veldig mye ut, foxhunden og beagle eller ikke den samme rasen. Beagles er faktisk mindre hunder, hvor foxhunden står i gjennomsnitt på åtte inches høyere enn dem. Foxhounds er for tiden den mer foretrukne rasen for jakt som de er overveiende brukt til større spill, mens Beagle er for lite spill. Beagle nå, oftere enn ikke, finner seg i familieboliger på grunn av sin vennlighet og elskede raseegenskaper.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beagles: breed informasjon, egenskaper, bilder og fakta