New england pet expo sparker av denne helgen

New England Pet Expo sparker av denne helgen

For de av dere i nakken på skogen (jeg er fra Maine, forresten), den 6th Årlig New England Pet Expo sparker av denne helgen. Det vil bli avholdt på Aleppo Shriners Auditorium i Wilmington, Massachusetts. Målet med showet er å utdanne kjæledyrforeldre i New England om alle ressursene som er tilgjengelige for dem i sitt lokale område. Det tjener også som en flott plattform for ideelle organisasjoner for å nå ut for støtte fra samfunnsmedlemmer.

Showet er bare åpent på lørdag, 19. septemberth fra 10 A.M. til 6 P.M. Deltakere vil få muligheten til å oppdage mye informasjon som vil være til nytte for deres furrige familiemedlemmer. Fra adopsjon til opplæring og utdanning til kjæledyr forsyninger, har denne Expo litt av alt. Det vil være over 100 anerkjente selskaper og organisasjoner på hånddeling verktøy og informasjon for å hjelpe kjæledyr foreldre til å ta bedre vare på dyrene sine.

New England Pet Expo sparker av denne helgen

I SLEKT: Topp 10 må ha hundetrening forsyninger

Det vil bli agility demonstrasjoner, en kjæledyr talent konkurranse, en kostyme konkurranse, og kjæledyr / eier musikalske stoler skjer hele dagen. Det vil også være noen spesielle gjester og informasjon om adopsjonshendelser som kommer opp i New England-statene. Snakker om adopsjon, Det vil være dusinvis av redningsgrupper på arrangementet, og en mega-adopsjonshendelse vil skje på Expo også.

New England Pet Expo tilbyr også rabatterte vaksinasjoner, hjerteorm og loppebeskyttelsesmiddel, og mikrochipping. Rabies vaksinasjoner vil ikke bli gitt på årets Expo. Andre aktiviteter på dagsordenen inkluderer levende underholdning, lydighetsdemonstrasjoner og forfatteravlesninger og boksigneringer. Kjæledyr eiere som går til arrangementet vil ha muligheter til å lære om kjæledyrpleie, Pet Grooming, Dyradferd og trening, ulike typer kjæledyr / raser, reiser med kjæledyr, veterinær FAQs og frivillighet.

Husdyr er velkomne på arrangementet, men de må være nåværende på alle aldersmessige skudd, med mindre du planlegger å ha sine skudd oppdatert mens du er på Expo. En rabies-tag med året stemplet på det er en akseptabel form for bevis på vaksinasjoner, og du kan også ta med blodtiter hvis du ikke immuniserer hundene dine eller katter årlig. Hunder er pålagt å være på en fast bly eller en låst uttrekkbar bånd som ikke lenger er 6 meter. Hvis din kvinnelige kjæledyr er i varme, kan hun ikke delta, og du vil også bli pålagt å signere et kjæledyravfall ved inngangen til Expo.

New England Pet Expo sparker av denne helgen

I SLEKT: Topp 10 beste hundedør (for vegger og dører)

Noen av utstillingene som vil være på hånden, inkluderer alle Paws Pet Talk Radio, Angell Animal Medical Center, Banfield Pet Hospital, Boston Poop 911, Jungle Bob, Petfinder.com, pinups for pit bulls, og shorty rossi "pit sjefen" og hans hund hercules. Opptak til Expo er gratis, som er parkering.

New England Pet Expo er produsert av fantastiske eksponer, en st. Louis, Missouri-basert selskap. 360 Sports & Syngrass leverer torv for kjæledyr for å gjøre sin virksomhet på, og dogpoopbags.com donerer alle posene for arrangementet. På samme måte gir Boston Poop 911 opprydding for alt avfallet. Med en interessant oppstilling av aktiviteter, en lang liste over utstillere og sponsorer, og tonnevis av moro for firbenet og tobente deltakere, høres det ut som denne Expo kommer til å bli en flott tid!

Hvis du ikke kan gjøre denne kjæledyrutstillingen, kan det være en som kommer til ditt område snart. Fantastiske Expos har arrangementer planlagt i Virginia, Arizona, Pennsylvania, Oregon, Ohio, og mange andre stater i de neste par månedene. Sjekk ut deres hjemmeside for mer informasjon. Pet Expos er en fin måte å få informasjon om de nyeste trender i kjæledyrsteknologi, produkter, helse og opplæring.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » New england pet expo sparker av denne helgen