10 Beste hunderaser som kommer sammen med katter

Hund og katt som ligger sammen

Hvis du ønsker å dele hjemmet ditt med både katter og hunder, se etter en hunderavl som er typisk vennlig med felines. Mens det til slutt kommer ned til den enkelte hunden (og katt), har enkelte raser tendenser som hjelper dem med å komme sammen med andre arter. For eksempel, mange arbeider hunder ble oppdrettet for å se over og beskytte sine familiemedlemmer, inkludert andre dyr. Og noen hunder, spesielt dufthunder, ble avlet for å jobbe tett i pakker, så de er vanligvis vennlig med andre furry familiemedlemmer. Sportslige hunder, som retrievers og spaniels, kommer vanligvis sammen med noen, inkludert katter. Og leketøy hunder var for det meste oppdrettet for å være kjærlige følgesvenner til andre arter.

Her er 10 Hunderaser som ofte kommer sammen med katter.

Rase egenskaper

Generelt er mange hunderaser med høye byttedyr ikke egnet for boliger med katter. For eksempel kan en kattbevegelse utløse en synhund for å jage den, selv om en dufthund vanligvis vil forlate kattens kjente duft alene. Rasen som er generelt sosialt og glade for å få venner med noen pleier å gjøre det beste med katter. Dessuten er hunder med lav til moderate energinivåer gode for katter, da de ikke vil skremme eller stresse sine feline følgesvenner med utbrudd av aktivitet. I tillegg er hundene raser som vanligvis er folk som er behagelig og trent, ideelle, da de kan bli lært hvordan de skal sameksistere pent med en katt.

Tips

Alle hunder er enkeltpersoner. For eksempel, selv om beagles pleier å være god med katter, kan din beagle kanskje ikke være. Alltid introdusere hunder og katter forsiktig til du vet at de vil komme sammen. En profesjonell trener eller behaviorist kan tilby tips for å gjøre introduksjonen gå mer jevnt.

01 av 10

Beagles er en delmengde av hunden kalt en dufthund, noe som betyr at de bruker sin eksepsjonelle luktesans for å snuse ut byttedyr. Disse hundene jobbet tradisjonelt i store pakker med jegere som fulgte pakkene til fots eller hesteryggen, så det var avgjørende at de kom sammen med andre dyr. Beagles er gregarious og congenial. Og de fleste vil leve lykkelig med andre dyr, inkludert katter, som de sannsynligvis vil se som bare et annet medlem av pakken.

Raseoversikt

Høyde: 13 til 15 tommer

Vekt: 20 til 25 pounds

Fysiske egenskaper: Muskuløs, solid kroppskommet skull-squarish muzzel lang, floppy ears-perky lang hale holdt oppover

  • 02 av 10

    Som beagle, er bassethunden også en dufthund. Som en pakkehund er bassethundene vennlige og vennlige. Med sine korte ben og lange, tunge kropper, er bassethundene også sakte, noe som er ideelt for å leve med katter, da de sannsynligvis ikke vil spook eller være skremmende for deres feline venner. De er lojale, tålmodige og lav nøkkelhunder.

    Raseoversikt

    Høyde: 11 til 14 tommer

    Vekt: 50 til 65 pounds

    Fysiske egenskaper: Lang kropp med korte ben-lange, hengende ører - rynket panne - hengende lepper-myke øyne

  • 03 av 10

    Cavalier King Charles Spaniel er en del av American Kennel Club Toy Group. De ble oppdrettet for å være kjærlige, lojale runde hunder og all-around vennlige følgesvenner. Kavalieren er så søt som de kommer. Denne rasen kan komme sammen med nesten hver person og dyr som er tenkelige, inkludert katter. De er tilpasningsdyktige og milde små skapninger.

    Raseoversikt

    Høyde: 12 til 13 tommer

    Vekt: 13 til 18 pounds

    Fysiske egenskaper: Middels lengde, silkeaktig bølgete belegg - voksne har fjæring på ørene, brystet, bena, føttene og halen

  • 04 av 10

    Hvis du husker Lassie (en grov collie), vet du at Collies er elskere, ikke fighters. Selv om ikke alle herding hunder lever godt med katter, er Collies litt mellower enn noen andre herding raser og generelt kan motstå instinktet til besetningen når oppførselen ikke ville være hensiktsmessig (for eksempel å jage familien katten). Pluss, collies pleier å være milde hunder, inkludert med barn og andre familie kjæledyr.

    Raseoversikt

    Høyde: 22 til 26 tommer

    Vekt: 50 til 75 pounds

    Fysiske egenskaper: Tett glatt eller grovt frakklang, smal ansikt - kommer i sabel og hvit, tricolor, blå merle og hvit

    Fortsett til 5 av 10 nedenfor.
  • 05 av 10

    En av de mest populære raser i verden, den gyldne retrieveren er en virkelig mild hund. Og dets gode manerer strekker seg til katter sammen med folk. Golden Retrievers er kjærlig og søtmodig, så vel som tilpasningsdyktig og utgående. Som svært trenbare og folk-behagelige hunder, kan de fleste goldens bli lært å leve med CATS.

    Raseoversikt

    Høyde: 21 til 24 tommer

    Vekt: 55 til 75 pounds

    Fysiske egenskaper: Robust, muskuløs kropp med et glatt gullfrakk, bredt hode og vennlige og intelligente øyne

  • 06 av 10

    Poodles kommer i tre størrelser: standard, miniatyr og leketøy. Mens alle tre er svært intelligente og kan trent til å oppføre seg rundt katter, er de mindre miniatyr- og leketøyvarianter generelt mindre skremmende for en katt. Faktisk er leketøypoodler omtrent størrelsen på mange katter og vil ofte bli nærkamerater og lekekamerater med sine feline venner.

    Raseoversikt

    Høyde: Standard: 15 inches-miniatyr: 10 til 15 inches-leketøy: 10 tommer og under

    Vekt: Standard: 45 til 70 pounds-miniatyr: 15 til 18 pounds-leketøy: 5 til 9 pounds

    Fysiske egenskaper: Krøllete, tett, enkeltlagsfrakk som kan være en av mange solide farger, inkludert hvit, svart, grå, brun og aprikos

  • 07 av 10

    Veier mindre enn syv pund i gjennomsnitt, er maltesisk rundt størrelsen på en katt, noe som fører til at mange katter føler seg komfortabel rundt den. Denne leketøy rasen er en mild og kjærlig følgesvenn med en enkel holdning. En maltesisk er vanligvis fint som ligger på sofaen, og ignorerer mye av noe annet som skjer, inkludert en kattens aktiviteter.

    Raseoversikt

    Høyde: 8 til 10 tommer

    Vekt: 4 til 7 pounds

    Fysiske egenskaper: Mørk, varsel øyne innhyllet av hvit pels som er naturlig lang og silkeaktig-enkeltlagsfrakk uten en underjakke

  • 08 av 10

    Newfoundlands er de milde gigantene i hunden verden. Newfies er tålmodige, rolige og beskyttende for deres familiemedlemmer. De er vanligvis flotte med folk i alle aldre og kjæledyr i alle typer, inkludert katter. Denne store rasen er generelt kjent for sin rolige oppførsel og noe lavt aktivitetsnivå, så størrelsen bør ikke være så skremmende for en katt.

    Raseoversikt

    Høyde: 26 til 28 tommer

    Vekt: 100 til 150 pounds

    Fysiske egenskaper: Store, tunge belagte, kraftige kroppsbredde, massive hodetelefoner som ligger nær hodet

    Fortsett til 9 av 10 nedenfor.
  • 09 av 10

    Pomeranianen er en åndelig og engasjerende leketøyhund. På bare tre til syv pund, er de mindre enn de fleste katter. Så disse fluffete små hjørnetenner er sjelden en trussel mot feline venner. De er vanligvis kjærlige hunder med et moderat energinivå, og de har en tendens til å leve fredelig med andre kjæledyr, katter inkludert.

    Raseoversikt

    Høyde: 6 til 7 tommer

    Vekt: 3 til 7 pounds

    Fysiske egenskaper: Lang dobbeltbelegg-fox-lignende ansiktspoeng, oppreist øre-krøllet hale

  • 10 av 10

    Pugs er sjarmerende og glade små hunder som kan komme sammen med nesten alle. De fleste pugs mangler tilbøyelighet til å jage eller på annen måte plage en katt, så de kan vanligvis leve med felines. Faktisk, fordi pugs er slike vennlige og sosiale hunder, kan en katt bidra til å holde dem selskap når deres mennesker er borte.

    Raseoversikt

    Høyde: 10 til 13 tommer

    Vekt: 14 til 18 pounds

    Fysiske egenskaper: Liten, barreled kroppsrunde, rynket hode-kort nese-krøllete hale

  • Raser å unngå

    Generelt, hvis du har katter, unngå hunderaser som har et høyt instinkt for å jage. For eksempel er Terriers tålmodig, feisty og full av energi. De ble først og fremst avlet for å jakte og drepe små furrige dyr. Mest beholde dette instinktet, og katten din kan bli et mål. Videre, noen høyenergi Herding raser, som grensekollier, ofte ikke kan stoppe seg fra herding alle i huset, inkludert katter. Og kattene kan ikke sette pris på å være herded av en entusiastisk hund.

    Slik introduserer du hunder og katter (uten skader)
    Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » 10 Beste hunderaser som kommer sammen med katter