Spaniel hunderaser

Spaniel hunderaser er en type fuglhund kjent for å spyle spillet ut av den tette busken. De ble typisk delt inn i to typer spaniels, land og vann. Land Spaniel fungerer ved å krype fremover og peke på spill-slik at jegere skal ta byttedyr i garn. Vannet Spaniel-rasen henter og trekker merker fra vann.

Selv om deres opprinnelige hensikt var på jakt, er spaniels gode følgesvenner for både nye og erfarne hundeeiere. Deres kjærlighet til vann og atletisk evne gjør dem til en høy-energi-venn som alltid er oppe for et eventyr. For tiden er 15 forskjellige raser av spaniel hunderaser anerkjent av AKC.

 1. American Water Spaniel

American Water Spaniel ble opprinnelig oppdrettet for å være en all -omfattende jakthund, denne spaniel hunder rasen er en høy energi hund som elsker å jage og hente. Disse hundene er dyktige svømmere med en vannbestandig dobbeltjakke. De elsker å tilbringe tid på vannet, henter spillet fra små båter, men er glade for å brenne sin energi som kjører og leke med familien sin.

Selv om American Water Spaniel brukes til å jakte på alt lite spill, spesialiserer de seg på vannfugl -giving ham allsidighet i en rekke hundesport og aktiviteter. Høy-energi hunder krever en til to timers trening om dagen, enten går, henter eller mental stimulering. Disse hundene er designet for menneskelig interaksjon, og de kan svare på ensomhet med ødeleggelse.

American Water Spaniel binder vanligvis med en person, selv om de vil forbli vennlige mot hele familien. De har ikke noe imot fremmede, men kan forbli distansert eller upartisk. American Water Spaniels tilpasser seg godt til andre familie kjæledyr, som hunder og katter, men kan bli territoriale med merkelige hunder.

Spaniel hunder raser brittany

2. Bretagne

Mens de ofte blir referert til som Bretagne Spaniels, droppet AKC "Spaniel" fra deres navn i 1982. Bretagne rasen ble avlet som pistolhunder, noe som gjorde en allsidig jakthund og familie følgesvenn. De er pakket full av energi, trenger rikelig med trening for å okkupere dem. Vurder denne rasen Energizer Bunny of the Dog World.

Brittanys elsker å ha en bestemt oppgave å utføre. Denne spaniel hunderavlen krever en time eller mer av Høy effektøvelse en dag for å tilfredsstille deres energibehov. Brittanys er flotte med barn og andre dyr i hjemmet, takket være deres lykkelige og enkle natur. De kan bli destruktive og nevrotiske hvis de er alene i lange perioder, spesielt uten tilstrekkelig trening.

Cocker Spaniel Dog Breed

3. Cocker Spaniel

Selv om det overveiende et følgesvennsdyr, er Cocker Spaniel en fuglhund i hjertet. De har en munter disposisjon som gjør dem til et godt familie dyr, spesielt når de snuggler på sofaen. Disse dyrene har det bra med konstant interaksjon med familien, blomstrer på familiens oppmerksomhet og interaksjoner. 

Meget trenbar, Cocker Spaniel er både mild og pålitelig i familiemiljøer. Kjent for sin flytende jakke, er Cocker Spaniel det minste medlemmet i AKC Sporting Group. De har et utmerket temperament som gjør denne rasen perfekt for familier med små barn, andre kjæledyr og dyr, og eldre leilighetsboere. Til tross for riktig sosialisering, kan cocker spaniel være ganske nervøs, viser underdanig urinering og bjeffer.

4. Den engelske Springer Spaniel

Disse spaniel hunderaser kan ha blitt oppdrettet for spylingsspill og som en pistolhund, men den engelske Springer Spaniel gjør en utmerket følgesvenn for de som ønsker en høy-energi hund som er utrolig hengiven. Denne rasen må utgjøre noen av sine høye energireserver, spesielt hvis de ikke jobber med oppgaver gjennom dagen.

Engelsk Springer Spaniel er utmerket med barn når de blir tatt opp med dem, og er hengiven for sine familier. Selv om de er gode med andre dyr i hjemmet, kan denne rasen med fugler være en bekymring på grunn av deres jaktnivå. Den engelske Springer Spaniel er en vokal hund og vil bjeffe på fremmede som kommer til hjemmet. Denne spaniel hunden raser ikke den beste beskytteren av huset; På grunn av deres kjærlige natur og oppmerksomhetssøking, vil de kreve oppmerksomhet fra alle som kommer gjennom døren.

Engelsk Toy Spaniel Dog Raser

5. Den engelske leketøy spaniel

Vanligvis kalt "Charlies" etter den beryktede konge som elsket dem, er den engelske Toy Spaniel en enkeltperson Pup med en ondskapsfull gnist. I motsetning til andre spaniels, er engelsk leketøy spaniel en relativt lav energi hund. De krever ikke store mengder aktivitet - ofte fornøyd med en spasertur gjennom parken. Deres enkle natur gjør dem perfekt for leiligheten som bor eller eldre på jakt etter en følgesvenn.

Utviklet som en følgesvenn hund, er den engelske leketøy spaniel stille, avslappet og rolig. Det foretrekker å tilbringe tid med sin menneskelige, snuggled på sofaen over overdreven aktivitet. Med en sterk tiltrekning til deres menneskelige, kan den engelske leketøy spaniel lide av separasjonsangst, gjør dem klamrende og overveldet med venstre i lange perioder.

Den engelske leketøy spaniel kan være ganske uavhengig, spesielt når det gjelder trening kommandoer de er først gitt. Denne rasen er klar til å tilfredsstille, blomstrer på samspillet som tradisjonell trening gir. De pleier å være nervøse og kan bite når de skremte eller hvis de ikke liker en person. Disse hundene er av og til kjent for å bjeffe, men er ikke tilbøyelige til å fungere som å se hundene.

Papillion Spaniel hunderaser

6. Papillonen

Hvis du ikke tror på kjærlighet ved første blikk, kan Papillon bare være hunden for å forandre deg. Synkende fra leketøy spaniels, disse hundene er fantastiske følgesvenner og svært aktiv. Ikke la sin lille størrelse lure deg; Disse hundene er ikke den mest komfortable laphunden! De trives på å tilbringe tid med familien, alltid igjen i nærheten av handlingen når det er mulig. Papillons gjør det ikke bra med lange perioder med separasjon, da de i stedet ikke forlater din side.

Papillonen er en lys, nysgjerrig og lekfull pupp, men forstår ikke alltid sin lille størrelse. Han opprettholder en storhundens holdning med høy våkenhet. Denne lille rasen er mektig, villig til å ta på seg noe. Denne rasen er generelt veldig kjærlig, og tilbyr kyss til alle som vil akseptere dem, noe som gjør ham energisk og utgående. Papillonen er veldig kjærlig med barn, men vil noen ganger svare på grov håndtering ved å nippe eller bite. På samme måte er denne rasen mottakelig for andre dyr (inkludert katter) i hjemmet.

Walisiske springer spaniel hunder raser

7. Den walisiske springer spaniel

Disse spaniel hunder raser ble oppdrettet som en pistolhund for å skylle ut spillet. Welsh Springer Spaniel er populær blant familier og jegere likt. Disse svært kjærlige hundene er nydelige følgesvenner til nesten alle familiemiljøer; de tilpasser seg selv godt til leiligheten. De er ikke lave energidunder, skjønt, så vær forberedt på å tilby rikelig med trening, oppmerksomhet og trening for å stimulere den walisiske Springer Spaniel.

Springer Spaniel er en mellomstor hund, notert for sin silkeaktig mørk rød og hvit jakke. Den walisiske Springer Spaniel er entusiastisk og mottakelig for å glede sin familie, men de har blitt rapportert at de er mindre utgående enn den engelske Springer Spaniel. Som sådan er denne rasen kjent for å være litt reservert rundt fremmede, noe som gjør tidlig sosialisering nødvendig for å hindre skamhet. Til tross for å være en jakthund, er denne rasen mottakelig og kjærlig mot andre dyr i hjemmet, inkludert små kjæledyr. De reagerer godt med barn, spesielt hvis de har blitt utsatt i hele livet.

Walisiske springer spaniels er ganske atletisk, med rikelig med utholdenhet og energi. De er vant til å jobbe i alle miljøer og betingelser - uavhengig av terrenget. På grunn av deres lidenskap for jakt, leasing valpen Utendørs anbefales sterkt, hovedsakelig som de vil jage små gnagere eller fugler.

Sussex spaniel hunderaser

8. Sussex Spaniel

Betraktet som en sjelden og uvanlig spaniel, er Sussex Spaniel ofte funnet blant feltene eller jakttester. Denne hunden er en bevisst jeger, med solid utholdenhet og "alltid skyve på" mentalitet. Som sådan samsvarer han godt for aktive familier som liker lange turer. Hvis han ikke er trent til å jakte, vil denne valpen lykkelig forfølge lokale "byttedyr" i bakgården, inkludert insekter, sommerfugler og fugler.

Den mest bemerkelsesverdige egenskapen til disse spaniel hunderaser er deres bære stemme. Denne hunden kan være utrolig vokal, spesielt når det hører lyder eller merker besøkende på eiendommen. Sussex Spaniel utvikler et sterkt bånd med familiemedlemmer; Bli destruktiv og engstelig er igjen alene i lange perioder.

Tilpasningsdyktig med barn, Sussex Spaniel er en jevnt temperert hund som gjør det bra hvis det er hevet med barn. En ulemper av den sterke båndet og vedlegget utvikler seg, er potensialet for å vokte familiemedlemmer. De kan være uvillige til at andre mennesker nærmer seg sin familieenhet, som fungerer som et resultat. Tidlig sosialisering med mennesker, dyr og miljøer kan begrense denne oppførselen.

Spaniel hunderaser Nederlandse Kooikerhondje

9. Nederlandse Kooikerhondje (Kooiker)

En hengiven, kjærlig familie følgesvenn, Kooikerhondje er en jakthunderavl som trives i mange miljøer. Opprinnelig brukt som jakthunder, de utmerker seg også på Hundesport som flyball, takket være deres høye energinivåer. Disse hundene krever rikelig med trening, fra daglige turer, trening, eller bare å leke med familien sin. De foretrekker både mental og fysisk stimulering, takket være deres konservative natur og atletisk evne.

Nederlandse Kooikerhondje er en godmodig, vennlig hund som gjør en fantastisk familie følgesvenn. Super Alert Nature gjør denne rasen ideell som en vakthund også. Husk at Kooiker er ivrig innbydende av familie og venner, men kan være ganske reservert med fremmede. For å dra nytte av disse egenskapene, melde deg på lydighetstrening så snart som mulig.

Felt spaniel hunder raser

10. Feltet spaniel

Utviklet i utgangspunktet for å hente land og vann, har feltet Spaniel opprettholdt sine jaktkunnskaper selv nå. Både lojal og kjærlig, denne rasen elsker mennesker og deres familier. Feltet Spaniel er perfekt for den travle familien med høy energi, som ønsker å underholde ubegrensede mengder energi. Denne rasen krever trening, trening og samhandling med sin familie.

Selv om de kan reserveres med fremmede, er de en generell trygg hund. Feltet Spaniel er ikke typisk sjenert, fryktelig eller aggressivt. Denne rasen vil naturlig binde seg til ett familiemedlem over alle andre, selv om de vil være beste venner med alle familiemedlemmer. Feltet Spaniel reagerer godt på barn, selv om de foretrekker en mildere tilnærming til å spille. Denne hunden er utrolig matdrevet, og svarer godt på positiv forsterkning. Husk at de også vil stjele mat når det er mulig, så alltid husk å holde det holdt av tellerne.

Clumber Spaniel Dog Breed

11. Clumber Spaniel

Spanning fra en ganske reservert til en "Jeg elsker alt" personlighet, Clumber Spaniel er en rolig arbeidshund med et rykte for å være søt og mild. Kjent for å få sin vei, kan denne spaniel hundeavlen ha noen destruktive atferd som danner hvis du ikke etablerer ditt lederskap tidlig.

Kjent for å scavenging, kan Clumber Spaniel bli fanget å stjele mat fra kjøleskapet eller av en plate igjen. Disse destruktive atferdene kan elimineres gjennom tidlig korreksjon, så sørg for å styrke de handlingene du vil se. Mens det kan virke dumt, vil du kanskje beholde alle pantry dører som er låst med barnelås; Denne rasen er kjent for å bryte inn i dem uten problemer. Dette inkluderer kjøleskapet, pantryet og søppel.

Denne spaniel hunderaser kan tilpasse seg godt til både leiligheten, takket være deres lave treningsbehov. Selv om disse hundene liker å jobbe, nyter Clumber-rasen også å spille henting eller mental stimulering som triksetrening.

Siste tanker

Selv om de fleste spaniel raser oppsto som Jakt eller felthunder, De kan gjøre gode følgesvenner for de familiene som ønsker noen til å holde tritt med sine aktive livsstil. Spaniel er en vakker kombinasjon av høy energi og intelligens mens de fortsatt er kjærlig og lojal mot sine familier. De liker å tilbringe tid med familieenheten, liming nøye, og ønsker å være i nærheten.

De fleste spaniel raser krever rikelig med trening, men hundens lille fysiske størrelse gjør noen tilpasningsdyktige til leiligheten. Sørg alltid for at din spaniel har riktig sosialisering og samhandling med andre hunder, små dyr, katter og barn. Desensibilisering av valpen din i en tidlig alder kan forhindre aggresjon, dominans problemer, sjenert oppførsel eller frykt. På samme måte er det alltid viktig å sikre at rasen er fra en anerkjent kilde for å sikre optimal fysisk helse. Denne riktige screeningen vil eliminere risikoen for at spaniel rasen utvikler eller arverer genetiske forhold som kan forårsake helseproblemer med hunden din.

Les neste: 13 beste jakthunder du bør vite om

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Spaniel hunderaser