Beagle: dog breed profile

beagle hund rase

Beagle er en av de mest populære og gjenkjennelige hundens raser. Beagles er energiske, bekymringsløse og optimistiske hunder, men de kan ha en stædig stripe. Beagle er en ideell rase for aktive husholdninger. Den komiske og jevntherded demeanor av denne rasen gjør det til et godt valg for Familier med barn, Men husk at ikke alle hundene kommer sammen med barn, uavhengig av rasen.

Rasen ble opprinnelig avlet i 16. århundre England som kaninjakt hunder. Beagles er kjent for deres tendens til å vokalisere, spesielt med sin signatur "Bay", som er mye som en hule. Noen beagles vokaliserer ut av kjedsomhet, men mange bukt bare fordi de vil, uansett hvor mye aktivitet de får.

Raseoversikt

  • Gruppe: Hund
  • Størrelse: 15 inches eller mindre i høyden på skulderen, med to varianter av de under 13 tommer og de fra 13 til 15 inches-20 til 25 pounds.
  • Frakk og farge: Korte strøk i alle hundfarger, inkludert, men ikke begrenset til tri-farge (tan, svart og hvitt), rød og hvit og sitron og hvit
  • Forventet levealder: 10 til 15 år

Egenskaper av beagle

KjærlighetsnivåHøy
VennlighetHøy
BarnevennligHøy
KjeledyrvennligMedium
Trening behovHøy
LekenhetHøy
EnerginivåHøy
TrenbarhetMedium
IntelligensHøy
Tendens til å bjeffeHøy
Mengde sheddingMedium
1:51

Klikk på Spill for å lære mer om den bekymringsløse, men stædige beagle

Historien om beagle

Beagles kan spores tilbake til 16. århundre England, hvor engelskmenn ofte eide pakker med hunder. De mindre hundene var beagles, som ble brukt i jakt Kaniner og annet lite byttedyr. De ble også brukt som pistol hunder, spyling spill for jegere.

Over tid ble rasen utviklet i England og senere i Nord-Amerika. Beagles ble mer raffinert og anerkjent i Nord-Amerika ved slutten av 1800-tallet, til slutt blitt en av de mest populære raser. Selv om det fortsatt brukes i pakker for jakt i dag, blir Beagles ofte sett som fantastiske følgesvenner og familiehunder. Rasen ble anerkjent av American Kennel Club (AKC) i 1885.

Beagles er dufthunder, sporing av sitt byttedyr med jordfjerning. Deres ivrige følelse av lukt rangerer med blodhunder og bassethunds. De brukes av USAs avdelingsdepartementet for å oppdage smuglingsmatvarer i bagasjen.

Snoopy fra "peanøttene" tegneserie er en beagle, som reflekterer rasenes popularitet på den tiden Charles Schulz begynte å tegne tegneserien i 1950. President Lyndon Baines Johnson eide flere beagles mens i det hvite hus.

Beagle Care

Beagles har korte, vannbestandige strøk med en moderat til høy grad av shedding. Rutine Grunnleggende grooming er alt som vanligvis er nødvendig for å holde beagles ser sitt beste ut. Heldigvis, kappen deres tar ikke opp mye rusk, så du trenger ikke hyppige bad eller rydder opp hva hunden din sporer inn i huset.

Pass på å holde deres disketter rene for å hindre øreinfeksjoner. Husk også Trim hundens negler regelmessig for å hindre overgrowth, som kan påvirke gangen. Det er også godt å pusse hundens tenner minst et par ganger i uken for å opprettholde god oral helse.

Selv om de noen ganger kan virke lat på overflaten, har beagles masse energi og behov vanlig øvelse å bruke den opp. Ellers kan hunden frigjøre den ondskapsfulle naturen inne. Gå hunden din en eller to ganger daglig og gi det rikelig med sjanser til å løpe og leke. Som dufthunder, liker de å snuse alt langs dine turer, som vil trene hundens sinn så vel som hans kropp. Men du vil trenge god leiekontroll og trening, så du kan kontrollere hunden din hvis han får en duft som han vil spore. Fordi Beagles kommer godt sammen med andre hunder, kan gratis kjører i en skikkelig lukket hundepark moro for dere begge.

En hage med et fysisk gjerde er foretrukket til en med et elektronisk gjerde, da en beagle kanskje ikke stopper når han fanger duften av interessant byttedyr. Pass på at hunden din har en identifikasjonskrav eller mikrochip-beagles kan være rømningsartister, grave under gjerder og finne andre måter å unnslippe.

Disse fryktløse hundene er velegnet til både jakt og følgesvenn, men Riktig lydighetstrening er en absolutt nødvendighet. Uten det kan Beagles bli urettferdig og defiant på grunn av deres sterke vilt natur. De er notorisk vanskelige å trene og beordre, og du må gjøre det morsomt og interessant for hunden din å være oppmerksom på dine ønsker.

Beagles kan være fantastiske følgesvenner og gode familiehunder når de er riktig opplært og sosialisert. Etter å ha blitt oppdrettet for å være i pakker, går de godt sammen med andre hunder og mest gjør det bra med katter, spesielt hvis det er hevet sammen. De er gode med barn så lenge barnet er gammelt nok til å behandle en hund med respekt og tolerere den høye energien Beagle kan vise. Vær også oppmerksom på at disse hundene anses å være mouthy, så de kan munnen en barns arm for å spille, som kan være skremmende.

Ta sin bjeffende og baying i betraktning. De vil bukke når de oppdager en interessant duft, men de kan også bli problembarkere på grunn av kjedsomhet eller separasjonsangst. Beagles trenger menneskelig følgesvenn eller fellesskap av andre kjæledyr hele dagen.

Vanlige helseproblemer

Ansvarlige oppdrettere forsøker å opprettholde det høyeste rase standarder Som etablert av kennelklubber som AKC. Hunder avlet av disse standardene er mindre tilbøyelige til å arve helseforhold. Imidlertid kan noen arvelige helseproblemer forekomme i rasen. Generelt er Beagles vanligvis sunne hunder. Imidlertid kan de fortsatt utvikle helsemessige forhold. Følgende er noen betingelser for å se etter:

  • Epilepsi: En nevrologisk sykdom som forårsaker anfall.
  • Hypothyroidisme: En tilstand forårsaket av utilstrekkelige skjoldbruskhormoner.
  • Intervertebral disk sykdom: En tilstand som oppstår når platene mellom ryggvirvler buler og trykker på nerver.
  • Progressiv retinalatrofi (PRA): En genetisk sykdom preget av den bilaterale degenerasjonen av netthinnen.

Diett og ernæring

Beagles elsker å spise og er beryktet for å oppdage, raiding, og spise alt de kan. Du bør gi to måltider en dag på opptil 3/4 kopp tørr hundemat per måltid. Beløpet vil variere av hundens størrelse, alder, aktivitetsnivå og andre faktorer. Hold hundematen og din menneskelige mat godt sikret mot denne tyven. På grunn av deres omnivorøse appetitt må du overvåke hundens vekt og handle når du ser det blir overvektig. Diskuter hundens behov med veterinæren din for å få anbefalinger for riktig mat, fôringsplan og beløp.

10 beste hunderaser for jakt
Fordeler
  • Kosete, lekne hunder som gjør gode familie kjæledyr

  • Komme godt sammen med andre dyr

  • Kort frakk trenger ikke mye grooming

Ulemper
  • Elsker å grave og vanskelig å trene

  • Høyt, hylende bark

  • Kaster regelmessig

Hvor å adoptere eller kjøpe en beagle

Sjekk ditt lokale dyrehjem for å se om det er en beagle i nød eller et hjem. I tillegg, sjekk statlige og regionale redningsgrupper, som inkluderer, men er ikke begrenset til:

Den nasjonale Beagle Club of America også Lister oppdrettere på sin nettside, Selv om gruppen ikke støtter eller garanterer enhver organisasjon eller person.

Flere hunderaser og videre forskning

Hvis du tror at Beagle er riktig for deg, må du sørge for å gjøre mye forskning før du får en. Snakk med andre beagle-eiere, anerkjente oppdrettere og redningsgrupper for å lære mer.

Hvis du er interessert i lignende raser, se på disse for å sammenligne fordeler og ulemper:

Utforsk de mange Hunderaser der ute. Med en liten undersøkelse kan du finne den rette til å bringe hjem.

Se nå: Hvis hunden din kunne skrive, ville de si dette

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beagle: dog breed profile