Redbone coonhound: hund rase profil

Redbone Coonhound

Redbone Coonhound er en mild-mannered, men energisk hunden hund med middels til stor størrelse med en vennlig og lojal disposisjon. Lett anerkjent av sin strålende røde farge, er disse hardt arbeidende hundene velegnet til både jakt og følgesvenn. Redbone Coonhounds kan være gode familiehunder når de er riktig opplært og sosialisert. Redbones er også kjent for sine stemmer, som de fleste hundene, de bukter. Noen finner Redbone`s Bay ganske søtt og sang-lignende, mens andre finner det irriterende.

Raseoversikt

Gruppe: Hund

Høyde: 21 til 27 tommer på skulderen

Vekt: 45 til 70 pounds

Frakk og farge: Kort, glatt jakke i fast rød

Forventet levealder: 10 til 12 år

Egenskaper for Redbone Coonhound

KjærlighetsnivåHøy
VennlighetHøy
BarnevennligHøy
KjeledyrvennligMedium
Trening behovHøy
LekenhetHøy
EnerginivåMedium
TrenbarhetMedium
IntelligensMedium
Tendens til å bjeffeHøy
Mengde sheddingLav

Historien om Redbone Coonhound

Redbone Coonhounds stammer fra Red Foxhounds brakt til USA av skotske innvandrere i slutten av det 18. århundre. Mens du kanskje tror at navnet ditt kommer fra fargen, kommer det faktisk fra navnet på en tidlig oppdretter, Peter Rødbone.

Flertallet av rasenes utvikling fant sted i det sørøstlige USA, spesielt i staten Georgia. Over tid ble de skotske foxhounds oppdrettet for raccoon-jaktegenskaper og ble til slutt krysset med irske hunder og muligens blodhunder som førte til Redbone Coonhound vi kjenner i dag. Opprinnelig presenterte Redbone`s strøk en svart sadleteback, men gjennom år med avl av pelsen utviklet seg til sin bemerkelsesverdige røde farge.

Ved slutten av 1800-tallet var Redbone Coonhound en veletablert rase. Redbones har fortsatt å fungere som gode jegere og lojale følgesvenner. Redbone Coonhound ble offisielt akseptert i American Kennel Club (AKC) Hound Group i 2009, men de er fortsatt sjeldne utenfor Nord-Amerika. Rasen er omtalt i Hvor den røde brenneren vokser og The Outlaw Josey Wales.

Redbone Coonhound Care

Redbone Coonhounds har korte, glatte strøk med en ganske lav shedding. Rutine Grunnleggende grooming med ukentlig børsting er alt som vanligvis er nødvendig for å holde Redbones som ser sitt beste ut. De har en tendens til å ha en særegen hund lukt, som du kan holde i sjakk med vanlig bading.

Som alle hunder med lange disketter, er det viktig å Hold ørene rene og tørr for å forhindre infeksjon. Trim hundens negler for å hindre splitting og tårer. Pensle hundens tenner et par ganger hver uke på et minimum for god tannhygiene og for å forhindre tannkjøttinfeksjoner.

Redbones er intelligente hunder, men de kan også ha en stædig stripe. Ordentlig opplæring er en absolutt nødvendighet og vil bidra til å styrke båndet mellom deg og hunden din. De er lett opplært for å jakte på plikter, men andre verdslige kommandoer klikker ikke som naturlig. De trenger mye tålmodighet og utholdenhet når de blir utdannet som de er sagt for å være utsatt for hunden oppmerksomhetsunderskudd. Som vanlig for de fleste Hounds, er de også kjent for kreativt tolke kommandoene dine i stedet for å følge dem på den måten du har tenkt på. Dette kan ikke være den beste rasen for en nybegynnerseier å trene som en følgesvenn i stedet for en jakthund.

DrikkeSosialisering er like viktig. Redbones er generelt vennlige for alle, noe som gjør dem dårlige vakthunder, men gode følgesvenner. Sann til deres jakthundrøtter, de er vanligvis ikke for mye klamrende med sine eiere.

Denne rasen har masse energi og kan lett bli kjedelig, så tilstrekkelig trening er viktig-så mye som 90 minutter per dag anbefales av noen eksperter. Disse hundene er gode svømmere, så dette er et annet alternativ for å oppfylle hundens bevegelsesbehov. Redbones bør holdes i bånd eller i inngjerdet område og ikke tillatt å streife seg fri. Når de fanger en interessant duft, følger de den med intensitet. Med et sterkt ønske om å jakte, kan denne hunden bli ganske langt veldig rask. Å ta hunden din for en lang tur med mange muligheter til å snuse, vil bidra til å holde ham lykkelig og stimulert.

Redbones har en tendens til å komme godt sammen med barn og andre hunder. De kan spille for energisk for en pjokk, men å leke med eldre barn kan holde hunden og barna underholdt. Det kan være vanskelig for et yngre barn å kontrollere denne hunden på snor - spesielt hvis hunden fanger duften av potensiell mat.

Redbones har en veldig høy prey-stasjon og er hardt kablet for å jage vaskebjørn og andre små dyr. Ekstra forsiktighet bør tas for å sosialisere hunden din til katter. Hvis de to skal dele en husstand, bør rødbenet ideelt sett hevet fra valpeskap med katten. Heldigvis er de sagt å gjøre det bedre med katter enn andre Coonhound-raser.

Hvis du vedtar en Redbone Coonhound, vær oppmerksom på at deres bukt kan være et problem i en leilighet, Urban eller Suburban-innstilling. Heldigvis er de ikke så vokale som andre hunder når de ikke er på jakt.

Vanlige helseproblemer

Ansvarlige oppdrettere Forsøk å opprettholde den høyeste rase standarder Som etablert av klubber som AKC. Hunder avlet av disse standardene er mindre tilbøyelige til å arve helseforhold. Imidlertid kan noen arvelige helseproblemer forekomme i rasen. Følgende er noen betingelser for å se etter:

Diett og ernæring

En Redbone Coonhound trenger ca 2.5 kopper tørr hundemat per dag. Det er best å gi to mindre måltider per dag i stedet for et stort måltid eller tillate gratis fôring. De er kjent for å være entusiastiske spisere og er tilbøyelige til å overspise.

Pass på å overvåke kjæledyret ditt for å se om han får vekt. Fedme kan forkorte en hunds levetid og sette ham i fare for andre forhold. Diskuter en overvektig hund med veterinæren din for å få anbefalinger for en fôringsplan, matbeløp, hundemat, og treningsbehov.

10 beste hunderaser for jakt
Fordeler
  • Minimal shedding

  • Gode ​​jaktkammerater

  • Energisk og livlig

Ulemper
  • Dårlig vakthunder

  • Utfordrende å trene

  • Høyt bukt og hylende

Hvor å adoptere eller kjøpe en Redbone Coonhound

Hvis du tror du har funnet den perfekte kjæledyrskampen i Redbone Coonhound, begynner du å nå ut til en advokatorganisasjon:

Disse gruppene vil kunne parre deg med en anerkjent oppdretter eller redning i ditt lokale område. Hvis du ikke er sikker på at rasen er riktig for deg, kan du kanskje prøve pleieomsorg for å teste om en Redbone Coonhound er et ideelt kjæledyr for ditt hjem og livsstil.

Flere hunderaser og videre forskning

Hvis du tror at Redbone Coonhound er den rette hunden rase for deg, sørg for å gjøre mye forskning før adopting en. Snakk med andre Redbone-eiere, anerkjente oppdrettere og hound redningsgrupper for å lære mer.

Hvis du er interessert i lignende raser, se på disse for å utforske deres fordeler og ulemper:

Ellers, utforske vårt brede utvalg av hund rase profiler. Med en liten undersøkelse kan du finne den rette til å bringe hjem.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Redbone coonhound: hund rase profil