Redbone coonhound hundeprofil

Rødbenet Coonhound Dog, Ellers kjent som røde, er rasehunder som opprinnelig er fra USA. Reds klassifiseres som hunder, og slik er tilfellet med andre hunder, deres hovedfunksjon er å jakte. Selv om de også betraktes som eksepsjonelle følgesvenner og gode familie kjæledyr.

Navnet på Redbone Coonhound Dog er avledet fra fargen på det er frakk, som er en dyp og rik rød farge. Disse vakre hundene er også kjent med andre navn som Redbone, Redbone Hound og Red Coon Dog.

Redbone Coonhound hundeprofilDen amerikanske kennelklubben (AKC) anerkjent og registrert rasen i 2009. Det er AKCs 164th Registrert rase, og den andre Coonhound skal registreres av Kennel Club.

Røde er etterkommere av røde foxhounds og røde irske foxhounds. Det var de skotske innvandrerne som brakte røde foxhounds til Amerika i 17th århundre. Røde irske foxhounds, i sammenligning, ble importert til USA før borgerkrigen.

Jakt er ikke den eneste grunnen til å avlere en rødbone coonhound. Det kom en periode da Redbone Coonhound Dog oppdrettere fokuserte på å avl en prangende og sterk farget rød hund. I dag er denne rasen også ønsket for sitt vakre utseende.

Denne korte veiledningen til Redone Coonhound-hunden vil gi deg all den informasjonen du må bestemme om denne rasen er riktig for deg. Hvis du allerede har vedtatt en av disse vakre hundene, vil denne veiledningen fortelle deg hva du kan forvente fra din hundekammerat og gi noen tips for å ta vare på disse rasene unike behov.

Rødben Coonhound Dog Breed Informasjon

Rødben Coonhound Dog Breed Informasjon

Hovedegenskaper av Redbone Coonhounds

Redbone er navnet som coon Hunter kalt de røde hundene de eide tilbake på dagen. Hundens opprinnelse og forfedre var ikke kjent da da. Selv om de la merke til de fantastiske sporingsferdighetene og evnen til å tree vaskebjørn som disse hundene behandlet.

Ulike oppdrettere skjønte raskt det store potensialet i å redde en hund med enda mer overlegne ferdigheter. Oppdrett fra da begynte videre å avlne disse hundene for å utvikle sine ferdigheter enda lenger.

I dag anses Reds som tilpassbare, samarbeidende, raske elever og har en særegen kald nese. Disse egenskapene gjør dem til en av Beste valg for jegere Ønsker en ærlig, talentfull, kompetent følgesvenn.

Redbone Coonhound hunden er rask og smidig. De er flotte svømmere og har muligheten til å tilpasse seg nye miljøer, fra swamplands til åser.

Fysiske egenskaper av Redbone Coonhounds

Rødbenet Coonhound er en rase som er middels i størrelse, støys og solid. Deres strøk skiller seg av en dyp rød farge, slank, kort og grov. Denne unike kappen gir beskyttelse mens du jakter.

Redbone Coonhound DogDe har store muzzles i forhold til deres generelle kroppsstørrelse. De har rene og muskuløse skuldre og en katt-paw type føtter struktur som er kompakt og godt polstret. Tærne er godt vedtatt å jakte, med negler som er satt godt.

Den brune til hasselede øyne er runde i form, sett fra hverandre, med øyelokk som ikke går. Deres ører er satt lavt og fint i tekstur. Den Redbone Coonhound hunden har en nakke som generelt holdes oppreist og stolt, sammen med en liten sammenleggbar i halsen.

Den gjennomsnittlige høyden på Redbone Coonhound 21 - 27 tommer (53 - 66 cm). Gjennomsnittlig vekt på denne rasen er 50 - 70 pounds (23 - 32 kg). Redbone Coonhound Dog har en levetid på ca 11-12 år.

Lignende rase: Beagle rase profil

Personlighetskarakteristikker for Redbone Coonhounds

Reds er utrettelige og fryktløse jegere. De er sterke, dedikerte, bestemt, full av energi, vedvarende og ubarmhjertig, spesielt under en jakt. Imidlertid er de også vennlige, kjærlige, søte og følsomme. De kan være usedvanlig gode kjæledyr, spesielt når de vokser opp i familien.

Disse hundene kan lide av separasjonsangst eller kjedelig lett og bli ødeleggende når de er alene.

Rødbenet Coonhound Dog er en arbeidshund. De kan spore og jakte på byttet i en lang periode, selv når stien har gått kaldt. De er aktive og har en høy prey-stasjon. Rød er imidlertid sagt å være en av de mest avslappede og avslappede av Coonhound-raser.

De kan ikke stå for å være alene. De er energiske, fulle av energi og trenger fysiske aktiviteter for å stimulere sinnet.

Hvem ville være en passende eier?

Redbone Coonhound anbefales ikke for nye eiere. Denne rasen trenger en fast, men kjærlig eier, selvsikker og konsistent. Uavhengigheten, energien og selvsikkerheten til rasen kan bare vise seg å være vanskelig å håndtere for nye eiere.

Redbone Coonhound hundeeiere bør være villige til å tilbringe mye tid med deres hundesituasjon. Hvis de ikke er villige til å gjøre det, eller de ikke har tid, foreslås det at de ikke kjøper en rødbone.

Denne rasen må absolutt bli underholdt med stimulerende aktiviteter, ellers blir de rambunctious. De vil definitivt finne en måte å underholde seg selv, selv om det betyr å tygge på eierens sko eller ødelegge varer i gården.

Anbefalt: Hva bryter dufter for jakthunder?

Rødben Coonhound Dog Breed Informasjon

Hvordan vil hunden min reagere på andre mennesker og kjæledyr?

Den Redbone Coonhound hunden er vennlig, søt og kjærlig, spesielt til sin familie. Dette kan ikke holde sant, skjønt, hvis de står overfor en fremmed. De kan reagere annerledes på folk de ikke vet, og de de gjenkjenner.

Imidlertid kan enhver aggressivitet og naughtiness av hunden bli bremset hvis rødbenet har blitt utsatt for andre mennesker før. Hvis de hadde sjansen til å sosialisere med folk i ung alder, vil de være mer utsatt for vennlighet mot fremmede.

Som med hundens interaksjon med fremmede, har røde en tendens til å være på vennlige vilkår med andre kjæledyr hvis de er i stand til å sosialisere seg med dem som starter i en tidlig alder. De kan til og med være vennlig med en katt Hvis de vokste opp sammen.

Men som de har en høy prey-stasjon og er kjente jegere, har de fortsatt en tendens til å løpe etter andre katter og mindre dyr. Reds kan være vennlige med kjæledyr i eget hjem, men De kan også skade kjæledyrene til andre naboer.

Sammen med bjeffer på fremmede, kan den rødbenet coonhound hunden bjeffe på annen stimulering også. De kan tilpasse seg bylivet, men de har en tendens til å bjeffe mye. Hvis du har naboer som er følsomme for lyd og støy, forventer du at du enten trenger å flytte eller velge å ikke eie en rødbone.

Hvordan trene en Redbone Coonhound Dog

Begynn å trene din Redbone Coonhound hund i en tidlig alder. De vil være lettere å trene og vil være mindre sta. Tidlig trening vil også bidra til å etablere hvem som er leder og sjefen mellom dere to.

En ung rødbone finner måter å teste deg på hvert hjørne for å etablere med det de kan komme unna med, og dermed gjøre dem vanskeligere å trene. Likevel, når de har lært kommandoen, vil de beholde kunnskapen om det enkelt.

Redbone Coonhounds er følsomme, derfor vil du trenge mye tålmodighet og positiv optimisme under trening. De elsker mat, slik at maten kan brukes som en god belønning og positiv forsterkning. Selv om det er en godbit du aldri ellers gir dem. Denne behandlingen må kun reserveres for trening.

Reds er ganske kreative i å tolke dine kommandoer.

Du må sørge for at din røde vet at du er sjefen. Ikke la ham komme unna med alt du egentlig ikke vil at han skal gjøre. De kan være slem til tider. Husk at når rødbenet har lært noe, vil det være vanskelig å angre og fjerne det.

Disse hundene har en tendens til å endre eller vri en retning som du gir dem. Derfor sørg derfor under treningen som du retter noen kommandoer som ikke er gjort som instruert. Du må være sikker på at du er streng og i samsvar med treningsmetoden eller disse hundene vil raskt dra nytte av.

Slik bryr du deg om en rødbone coonhound hund

Redbones er ikke en høy vedlikeholdshund rase. De krever ikke mye grooming og krever sjelden tjenestene til en profesjonell groomer. Heldigvis har de heller ikke en tendens til å kaste håret så mye. De trenger bare børsting eller en tørke ned på sine strøk fra tid til annen etter behov.

Redbone Coonhound DogNår røde ser vann, dykker de i. Disse hundene elsker å svømme! Hvis hunden din går for en svømmetur mer enn en gang i måneden, vil vanlig bad ikke kreves veldig ofte. Den eneste gangen en rødbone coonhound hund virkelig trenger en vask er når de kommer inn i noe de ikke burde. Hvis de er skitne eller stinkende, er det på tide å komme i karet.

Ørene skal holdes rene med godkjente rensemidler og en bomullsboll, aldri med en bomullspinne. Du må også holde tritt med hundens tannpleie. Hans tenner bør rengjøres ukentlig for å hindre dårlig ånde, tartaroppbygging og opprettholde sunne tannkjøtt.

En rødbone coonhound hund bør ha neglene sine trimmet månedlig. Reds har en tendens til å ha på seg neglene oftere enn andre hunder. De er ganske aktive og kan skade en negl eller to under jakt. Ingrown negler kan også bli et problem, men dette problemet må håndteres av en profesjonell groomer eller veterinær.

Redbone Coonhound hund helse bekymringer

Generelt er Redbone Coonhounds sunne. Det er imidlertid noen vanlige plager som denne rasen er utsatt for. De inkluderer:

  • Hip dysplasi - Dysplasi kan også skje i albuene.
  • Overeating - Dette er en av grunnene til at en rødbone coonhound hund trenger å ha regelmessig trening. Reds `diett skal reguleres og kontrolleres. Deler bør distribueres etter behov, bare og ikke igjen i en selvbetjent maskintype Dog Food Dispenser.
  • Øyeproblemer - Denne rasen kan også være utsatt for øyeproblemer. Det anbefales derfor å sjekke tretty øyne regelmessig, spesielt hvis du tar rødt utendørs eller på jaktekspedisjoner ofte.
  • Hypothyroidisme - Dette er en tilstand som påvirker skjoldbruskkjertelen i hundens nakke. Denne kjertelen produserer et hormon som kalles thyroksin, som styrer sin metabolisme. Med denne tilstanden produserer skjoldbruskkjertelen ikke nok thyroksin. Denne tilstanden forårsaker hårtap og frakkforringelse, tørr hud, vektøkning, treghet, muskel tap, en langsommere hjertefrekvens, øreinfeksjoner og andre alvorlige helsekomplikasjoner.
  • Øreinfeksjoner
  • Tannproblemer

Anbefalt: Slik groom en hund hjemme selv - Introduksjon til DIY Dog Grooming

Redbone Coonhound Dog

Hvor å adoptere en Redbone Coonhound Dog?

Hvis du ønsker å se på Legg til en rødben Coonhound hund til familien din, du har muligheten til å vedta en fra en ly eller redningsorganisasjon eller kjøpe en valp fra en oppdretter. Fordi Redbone Coonhound ikke er en av de mest populære hundene raser, kan det være vanskelig å finne en på ditt lokale ly.

Det er noen rasespesifikke redninger som fokuserer på Hound Dogs, men det kan ikke være en lokalisert i ditt område. Hvis du er satt på å vedta denne rasen, vil den raskeste måten trolig være å jobbe med en oppdretter.

Som ved å vedta noen rase, er det noen ting å huske på når du velger en Redbone Coonhound Dog Breeder. Finne A Anbefalt og registrert oppdretter er alltid et godt alternativ. Avstå fra å kjøpe en valp hvis foreldre er ukjent, eller at du ikke har inspisert først.

Helse sertifiseringer og annet papirarbeid vil enkelt bli fullført og relayed til deg hvis oppdretteren er legitim og vet hva som skal gjøres. Penger er lav på prioritetslisten og Å finne et godt hjem er målet.

Hvor å adoptere en Redbone Coonhound Dog?Gode ​​oppdrettere vil velkommen spørsmål. De vil også stille spørsmål om hva slags hjem den potensielle eieren vil kunne gi valpen. De kan også gi tips og råd om omsorg for din Redbone Coonhound Dog.

Forskning valpen og rasen som du vil få som du vil når du vil kjøpe en bil, et hus, eller si et apparat. Det vil spare deg for penger i det lange løp. Å kjøpe en valp fra nettet anbefales ikke, da du ikke vet detaljene i valpen du får.

Vurdere om du vil få en valp eller en voksen rødbone coonhound hund. Legg merke til at mer tålmodighet, innsats og tid vil bli brukt til valper. Reds trenger trening fra en tidlig alder.

Man kan også velge å adoptere en rødbone fra et ly eller redning. I slike tilfeller er det noen tips:

  • Bruk nettsiden: Besøk nettsteder som Petfinder.com og Adopt-a-pet.com. Animalshelter kan også hjelpe. Besøk nettsteder som National Redbone Coonhound Association. De fleste av disse gruppene er glad i rasen du er interessert i, og kan peke deg i riktig retning.
  • Snakk med lokale dyrepersoner: Groomers, veterinærer, vandrere og andre kjæledyr fagfolk.
  • Kontakt Breed Rescue: Nettverk med folk i kjæledyr eller rase redningsprogrammer. Fosterprogrammer eksisterer også på noen redningsorganisasjoner som gjør at du kan ta et hjem og se hvordan det går derfra.

Enten du vedtar en valp eller en voksen rødbone coonhound hund, er det noen spørsmål som må besvares.

  • Hva er energienivået til denne spesielle valpen / hunden?
  • Hvordan relaterer hunden til andre mennesker, barn eller andre dyr?
  • Hva er temperaturen og egenskapene til hunden?
  • Alder?
  • Er hunden huset trent?
  • Har hunden noen helseproblemer?
  • Er foreldrenes foreldre kjent?

Og husk at så snart din nye valp (eller voksen rødt) kommer, ta ham / henne til veterinæren for riktig inspeksjon og å få alt Vaksiner oppdatert. Dette vil bidra til at forebyggende tiltak om mulige helseproblemer og bekymringer forhindres.

Hver av oss er på utkikk etter det perfekte kjæledyret, den rette som passer inn i våre unike omstendigheter og / eller familie. Hvis du vet hvilke egenskaper du elsker, og hva du ikke vil like i det hele tatt, blir det lettere å velge. Studer alltid den spesielle rasen du er interessert i på forhånd.

Hvis du føler at det er riktig som du eier en Redbone Coonhound, så gå og få en. Gå med instinktet ditt og ta godt vare på din nye venn. Hvis du tar vare på ham, vil din Redbone Coonhound Dog ta vare på deg.

Les neste: Golden Retriever raseprofil

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Redbone coonhound hundeprofil