35 Ressurser til jegere med pistol hunder

Å eie en pistolhund betyr å bruke deg selv til den pågående treningen og ulastelig vare på en arbeidshund. Selv om dette kan virke som en uttømmende mulighet, er det heldigvis, det er mange gode ressurser der ute for å hjelpe pistolhundens eier gjennomført dette ansvaret.

Sikre sikkerheten din og sikkerheten til hunden din vil være din første prioritet. Jakt med en hund kan være et spennende eventyr, men det kan også være farlig. Hundeeiere trenger å holde tritt med jakthåndtak, grooming og noen Gun Dog Gear.

Nedenfor ressursene vil hjelpe deg med å holde deg på toppen av alt dette. Enten du liker å surfe på Internett, lese en tradisjonell bok eller se informativ DVDs med aspirasjoner om å gå for en jakt med en pistolhund, har jeg funnet noe som vil tilfredsstille dine behov.

I SLEKT: 30 beste jakthunder for alle typer spill og hunter

35 ressurser for ivrige jegere med pistol hunder

Uvurderte ressurser til jegere med pistol hunder

Nettsteder for Avid Hunters med hunder

1. Sportsdog

Dette er et nettsted dedikert til jakt, trening og sporing av arbeidende sportshunder. Nettstedet tilbyr pedagogiske artikler, treningstips, støtte og klær.

2. Gun Dog Central

Her er en pistolhunds nettside som tilbyr litt av alt, fra artikler til shoppingressurser, til treningsanbefalinger. Selve stedet er ganske uorganisert og rotete, men det er fylt med et vell av ressurser.

3. Gun Dogs Online

Denne ressursen har alt fra fora til artikler til jakthundre forsyninger. Et godt anerkjent og aktivt nettsted, den gjennomsnittlige pistol hunderen vil finne alt de trenger her.

4. Pistol hundeoppdrettere

Dette er et nettsted som tilbyr oppdretterressurser til jegeren på jakt etter sunn pistolhund lager. Det er også en stor ressurs for eiere som ønsker å avle sin pistolhund.

5. AKC Gundog Resources

Denne er en del av AKCs nettsted som viser informasjon om gjeldende AKC Gun Dog Championship.

Forum for pistol hundeeiere

6. Gun Dog Forum

Et forum spesielt designet for å samle pistol hunderjegere for å svare på spørsmål om pistolhundjakt, dette gir ressurser for å kjøpe pistolhunder, bidra til å spore hundens stamtavler og tips for å holde pistolhundens eiere oppdatert på relevante nyheter.

7. Gun Dog Breeders Forum

Her er et forum dedikert spesielt til avl, salg, trening og jaktopplevelser av pistolhundoppdrettere og de som jakter med pistolhunder. Flertallet av dette forumet er fokusert på avl og selge pistolhund lager.

8. Allsidig Dogs Forum

Dette er et forum som fokuserer på alle jakthunder og aktivitetene de deltar i. En ikke-spesialisert gruppe, dette er et forum som gir litt av alt for den ivrige hunteren og sportslige hundenes eier.

9. Duck jakt chat

Duck Hunting Chat er et forum som er spesielt for pistol hundeeiere som deltar i Duck Jakt. Dette betyr at dette forumet oftere enn ikke fokuserer på retrievers og deres eiere.

10. Refuge Forums

Dette er et annet forumsamfunn dedikert til andajakt og oftest retriever raser. Et godt organisert og aktivt forumsamfunn, det er mange gode ressurser og mange venner som skal gjøres her.

LES DETTE: 23 Step sjekkliste for å følge for din første jakt med en pistolhund

Profesjonelle organisasjoner for pistol hundeeiere

11. Nagdog

Nagdog er den nordamerikanske pistolhundorganisasjonen. Denne organisasjonen er spesielt utviklet for å gi pistol hundejakt muligheter til å pistol hunderjegere og deres hunder.

12. Nahra

Nahra er den nordamerikanske Hunting Retriever Association. I motsetning til Nagdog, er Nahra dedikert bare til jegere med Retriever Hunting Dogs. Organisasjonen tilbyr klubbesteder, samt arrangement og opplæringsinformasjon til Retriever Gun Dog-eiere.

1. 3. Navhda

Navhda er den nordamerikanske allsidige Hunting Dog Association. En ideell organisasjon, Navhda dedikerer seg til å fremme, fremme, og forbedre de ulike jakthundene raser over Nord-Amerika.

14. Den positive pistol hundeforeningen

Dette er en forening som er bygget på en moderne bevegelse for å bruke ikke-aversive treningsmetoder når du trenerpistol hunder. Selv om det ikke er så populært som andre profesjonelle organisasjoner, begynner den positive treningsmetoden tilnærming til å plukke opp i popularitet.

15. Den amerikanske jakthundklubben

Etablert i 1986, fremmer American Hunting Dog Club sikkerhet, bevaring og sportsmanship i jaktsamfunnet, og tilbyr mange arrangementer og aktiviteter for jakthunder og deres hunder.

Beste bøker for jegere med pistol hunder

Trening med Mo - hvordan Maurice Lindley trener peker hunder16. Trening med mo & # 8212; Hvordan Maurice Lindley trener peker hunder
av Martha H. Greenlee

En bestselger blant pistol hundeeiere og trenere, trening med MO fokuserer på trening peker hunder med en medfølende tilnærming.

17. Den ultimate guiden til fuglehund trening 
av Jerome B. Robinson

En favoritt bok av Steve Snell av Gun Dog Supply, Denne boken kombinerer tradisjonelle og moderne tilnærminger til å trene en pistolhund for å utføre til standard.

Pistol hund18. Pistol hund 
av Richard Wolters

En bok designet for den pekende hundeeieren som har tenkt å trene sin egen hund, fokuserer pistolhunden på å skreddersy trening til den mentale utviklingen av jakthunden.

19. Trene den allsidige jakthunden 
av Chuck Johnson

En bestselgende bok fra Chuck Johnson, denne paperbacken fokuserer på å bruke de naturlige talenter og instinkter i jakthunden for å skape en vellykket treningsmetode.

20. Hvordan hjelpe pistolhundene til å trene seg selv, og dra nytte av tidlig betinget læring 
av Joan Bailey

En annen bestselgende bok som fokuserer på å bruke en hunds naturlige talent, denne trinnvis veiledningen er fylt med lyse og beskrivende bilder og detaljer betydningen av en pistolhunds første 12 måneder.

Trenings DVDer for pistol hundeeiere

21. Smart arbeid og Smart Fetch - Evan Grahams Retriever Training DVD-serien

Disse trenings-DVD-fokuserer på bruken av retrieveren som en pistolhund og dekker grunnleggende opplæring til avanserte nødvendigheter.

22. Fowl Dawgs DVD-serien med Rick Stawski

Fowl Dawgs DVD-serien dekker alt pistol hunder eieren trenger å vite om å trene hunden sin fra en profesjonell og vellykket jakthund trener.

23. Chris Akin`s Duck Dog Basics Series Training DVDer

Denne grunnleggende trenings DVD-serien fra Chris Akin fokuserer på Duck Dog Training ved hjelp av en mer positiv tilnærming. Dette er en favoritt DVD-serie blant pistolhundne som tror på en lavtrykks-tilnærming til å trene sine hunder.

24. George Hickox DVDs

George Hickox er en erfaren trener med jakthunder og har en lang oversikt over suksess med sin treningsmetode. Denne DVD-serien er en bestselger på Gun Dog Supply`s nettsted.

25. Tom Dokken Training DVDer

En rimelig DVD-treningsserie dekker Tom Dokken DVD-serien alt fra å plukke en valp til å forberede seg på jakttesting. Dokkens tilnærming er prøvd og sant, og til tross for å være et rimelig DVD-sett, er informasjonen som disse DVD-tilbudet er uvurderlig.

I SLEKT: 25 smarte hunderaser som er lettest å trene

Beste magasiner for jegere med pistol hunder

26. Gun Dog Mag

Den mest anerkjente kvalitetsutgivelsen i pistolhunden, Gun Dog Mag dekker spørsmål og svar, pistol hundressurser og artikler av interesse.

27. Pekende Dog Journal

Et magasin dedikert spesielt til å peke på hundenes eiere, gir denne publikasjonen artikler fra erfarne fagfolk på veterinærpleie, trening og jakt med tips.

28. Eastmans `

Et annet General Hunting Magazine, Eastmans ` tilbyr både en jaktsjournal og buejaktjournal. Dette er absolutt det mindre Gundog-sentrerte magasinet på listen, men det gjør fortsatt en interessant lesing for den gjennomsnittlige jegeren.

19. Field and Stream Magazine

Et mer generelt blad rettet mot jegere og utendørsmenn, Felt og strøm Fokuserer ikke alltid på jakt og jakthunder, men de tilbyr alltid kvalitetsinnhold for jegeren.

30. Fuglhunder unna med Paulus Fuller

En online video publikasjon, Fuglhunder unna er en gratis publikasjon med både video og skriftlige artikler på fuglhundjakt. Denne publikasjonen gir informasjon om opplæring og omsorg for jakthunden, samt artikler om jakt.

Beste pistolhundforsyningsbutikker

31. Gundogsupply.Com

Dette er en av de mest omfattende nettbutikker som tilbyr pistol hunder forsyninger fra utstyr til treningsbøker.

32. Dogsunlimited.com

Her er en annen omfattende nettbutikk som tilbyr alt fra feltprøveforsyninger og trenings-DVDer til tilpassede kennelskilt.

33. Lion Country Supply

LCS fokuserer på å gi jakthundre forsyninger og forsyninger til jegeren. Unikt, de tilbyr også seminarer til jegere og samle hendelser.

Essensielle ressurser til jegere med pistol hunder34. Everythinggundog.com

Everythinggundog.com er en stor online ressurs for pistol hunde forsyninger inkludert kennel og grooming produkter til felt spesifikke elementer. I tillegg tilbyr de også et lojalitetsbelønninger.

35. Gun Dogs Online

Dette er en annen nettbutikk som bærer alle de store navnene i jakthundutstyr. Med jaktforsyninger til jegeren og for jakthunden, tilbyr Gun Dogs Online det beste av de beste merkenavnet.

Les neste: 12 typer jakthunder og hvilken du trenger

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 35 Ressurser til jegere med pistol hunder