American english coonhound: dog breed profile

American English Coonhound

Som andre Coonhound raser, er den amerikanske engelske Coonhound en vedvarende og hengivenjeger av racongen. Denne smidige, elegante og muskulære rasen er en hardt arbeidende hund som har stor utholdenhet - og kan til og med klatre på trær. På den annen side er de ekstremt hengivne pakningsdyr og gjør søte og kjærlige kjæledyr for aktive eiere.

Raseoversikt

Gruppe: Hund

Vekt: 45 til 65 pounds

Høyde: 23 til 26 tommer

Frakk: Medium lengde

Frakkfarger: Kombinasjoner av rød, hvit, sitron, bluetick og Redtick

Forventet levealder: 11 til 12 år

Kjennetegn på den amerikanske engelske Coonhound

KjærlighetsnivåHøy
VennlighetHøy
BarnevennligHøy
KjeledyrvennligHøy
Trening behovHøy
LekenhetMediu
EnerginivåHøy
TrenbarhetMedium
IntelligensHøy
Tendens til å bjeffeHøy
Mengde sheddingMedium

Historien om den amerikanske engelske Coonhound

Den amerikanske engelske Coonhound er en av seks amerikanske kennelklubb (AKC) -Rekognisert Coonhound-raser som ble avlet av Frontiersman for et svært bestemt formål. Disse hundene ble designet for både sti og "tre" vaskebjørn - fordi ja, disse hundene er unikt utstyrt for å klatre på trær - som tidlig nordamerikanske nybyggere oppdaget var en ideell kilde til mat, pels og fett.

Amerikansk etter fødsel og engelsk av forfedre, det trodde at den amerikanske engelske Coonhound var nedstammet fra engelsk foxhounds som ble brakt til Amerika i 17. og 18. århundre. Det var da at "backwoods" oppdrettere krysset foxhounds med andre hunder for å skape den amerikanske engelske Coonhound. En gang kjent som den engelske Fox og Coonhound (og kort som Redtick Coonhound eller Engelsk Coonhound), var rasen kjent for å jakte begge revene i løpet av dagen og deretter vaskebjørn om natten...Og som det viste seg, begynte disse hundene til slutt å spesialisere seg i de nattlige skapningene.

Mens foxhunting var en favoritt tidsfordriv i Storbritannias sørlige kolonier siden slutten av 1600-tallet, hadde George Washington også en dyp forståelse for engelsk-stil hest og hound foxhunts. Import av engelske foxhounds under Amerikas tidligste formative år har til slutt revitalisert genbassenget som ble brukt av koloniale oppdrettere for å skape Amerikas ulike Coonhound-raser.

Helt siden kolonitiden har den amerikanske engelske Coonhound holdt seg utrolig populært blant "coonjegere", og i dag anses det som spesielt kjent for både sin utrolige utholdenhet og fart. Den amerikanske engelske Coonhound har blitt registrert i Stiftelsens aksjene siden 1995, og gjorde sitt første Westminster Kennel Club Show Utseende i 2012.

Amerikansk engelsk Coonhound Care

Det er viktig å gi et sunt, balansert kosthold for disse hardt arbeidende, aktive hundene - ikke bare for å støtte deres slanke og atletiske legemer, men også for å holde kappen sin sunne og skinnende. Rasenes korte og harde beskyttende strøk krever ukentlig børsting (som også vil bidra til å minimere shedding). Som de fleste raser, bør deres negler bli trimmet med jevne mellomrom, og de bør få regelmessig bading og ørerengjøring.

Den amerikanske engelske Coonhound har et veldig høyt energinivå. Enda bedre, de er spesielt begeistret for å være en del av en pakke, så de gjør ideelle følgesvenner for aktive familier, da de vil være mer enn glade for å bli med i eiere for en løp, vandre, eller til og med sykkeltur. Disse pakningsdyrene vil også generelt komme godt sammen med andre kjæledyr og barn i hjemmet. Men på grunn av deres ønske om å være rundt sine familier til enhver tid, er disse ikke hunder som bør stå alene i lange perioder.

Den amerikanske engelske Coonhound krever en eksepsjonell mengde trening, men på grunn av deres ekstremt sterke prey-stasjon, bør de aldri gå av bånd eller lov til å spille ball eller streife seg fritt utendørs uten begrensninger av et sterkt og solid gjerde.

Denne rasen vil kreve tidlig sosialisering som valper, da de er utsatt for visse atferdsproblemer, som for eksempel besittelse over mat eller leker. American English Coonhound er noen ganger beskrevet som å ha en "splitt" personlighet, fordi de på den ene siden kan være tålmodige og motiverte jegere, men også søte og myke familie følgesvenner. Rasenes byttedyr og tilsynelatende endeløs energi kan noen ganger stå i veien for trening, da de ikke alltid er ivrige etter å engasjere seg i aktiviteter som ikke krever jakt vaskebjørn.

Disse hundene har også en tendens til å være en mer "vokal" rase, så de regnes som en bedre kamp for erfarne hundeeiere. Selv om de er i stand til å produsere en veldig høy hule, blir den amerikanske engelske Coonhound ansett som litt for vennlig og sosialt med fremmede for å gjøre for en virkelig effektiv vakthund.

Vanlige helseproblemer

Den amerikanske engelske Coonhound er generelt en sunn rase, men fordi det fortsatt er først og fremst avlet som en arbeidshund, bør de overvåkes nøye for helsemessige forhold, inkludert hofte og albue dysplasi og øyesykdommer som Progressiv retinal atrofi og katarakt. Denne rasen ører bør kontrolleres regelmessig for å fjerne overflødig voks og rusk. Siden den amerikanske engelske Coonhound er en stor, dypkrok, kan de også være tilbøyelige til å blate, noe som er en plutselig og livstruende mageforhold, så eiere bør gjøre seg kjent med advarselsskiltene og lære hva de kan gjøre for å hindre denne farlige tilstanden.

Diett og ernæring

Den amerikanske engelske Coonhound bør fungere godt med en høy kvalitet kommersielt eller hjemme-forberedt (under veterinær tilsyn) hundemat. Imidlertid bør amerikanske engelske Coonhound-eiere være oppmerksomme på at arbeidshund har forskjellige ernæringsmessige behov enn hunder som lever mer stillesittende livsstil. Frisk, rent vann bør være tilgjengelig hele tiden for disse energiske hundene. Som med alle raser, bør behandler gis i moderasjon, og deres diett bør kontrolleres - Coonhounds kan være spesielt utsatt for vektøkning og fedme-relaterte problemer.

10 beste hunderaser for jakt
Fordeler
  • Sosialt og vennlig

  • Hardtarbeidende

  • Går godt sammen med barn og kjæledyr

  • Myk og hengiven

Ulemper
  • Sterk byttedyr

  • Vokal

  • Krever betydelig daglig trening

  • Liker ikke å være alene

Hvor å adoptere eller kjøpe en amerikansk engelsk Coonhound

Pass på å sjekke dine lokale dyrehytter og redningsgrupper for amerikanske engelske Coonhounds som har behov for et evig hjem. Nasjonale redningsorganisasjoner som American English Coonhound Association kan være en nyttig informasjonskilde som hjelper deg med å finne din nye beste venn.

Flere hunderaser og videre forskning

Pass på å gjøre leksene dine når du velger en hunderas. Snakk med andre amerikanske engelske Coonhound-eiere, anerkjente oppdrettere og redningsgrupper for å lære mer om denne rasen og deres omsorg. Det er en rekke Hunderaser, Og med en liten undersøkelse kan du være sikker på at du finner den rette hunden å bringe hjem.

Hvis du er interessert i å lære om lignende hunder, bør du vurdere disse andre Coonhound-raser:

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » American english coonhound: dog breed profile