Golden retriever raseprofil

Den gyldne retrieveren, også kjent som en gylden, er en av de mest populære hundene i USA. De er for tiden rangert som 3RD på popularitetsskalaen til den amerikanske kennelklubben.

Golden Retriever raseprofilMed deres kjærlige smil, dype øyne og dumt exuberance, har Golden Retrievers gjort familier over hele verden, nyter fordelene med å ha en familiehund. De anses å være en stor rase med middels energi, så de trenger en familie som er aktiv og i stand til å inkorporere hunden sin i den daglige rutinen og aktivitetene.

Disse hundene gjør det ikke bra når de er alene i lange perioder. De liker å tilbringe tid med familien og Går for eventyr. Hvis du liker å svømme, fotturer, sykle eller gå med hunden din, vil Golden Retriever være en god passform for familien din.

Fans av denne rasen elsker gyldenens umiskjennelige utseende og deres kjærlige natur. En gylden vil gjøre seg kjent når besøkende kommer til ditt hjem, men det vil ikke ta ham lang tid å varme opp til de nye ansiktene. Disse hundene elsker å leke med folk og få oppmerksomhet.

Golden Retriever raseprofil

Golden Retriever raseprofil

Hovedegenskaper av Golden Retrievers

Disse store rase hundene gjør gode familie kjæledyr. De liker å være rundt barn og slikke all den oppmerksomheten de kan få. Det er egentlig ikke rart at de er en av de mest populære hunderrasene.

Golden Retrievers er klare, noe som gjør dem enkle å trene. De elsker å ha en jobb å gjøre, og derfor er de også ofte brukt som tjenestehunder. Deres kjærlige natur tar perfekt med sin høye intelligens for å gjøre dette rase en god kandidat til en arbeidshund.

Mange eiere elsker Golden`s vakre, lange jakke. Det er sikkert en av deres særegne egenskaper, men det krever mye grooming. Uten daglig børsting og riktig vedlikehold, kan denne hundens jakke bli mattet og sammenflettet veldig raskt.

Størrelse på Golden Retrievers

Golden Retrievers er en del av den store rasen kategorien. De kan stå mellom 21.5 til 24 inches høy på skulderen og kan veie mellom 55 til 75 lbs. Som alle andre raser, har hunnene en tendens til å være på den minste størrelsen på skalaen i forhold til mennene.

Levetid av Golden Retrievers

Mange ting kan påvirke hvor lenge din følgesvenn vil bli hos deg - hvor godt han har trent, hvor mye han spiser, og til og med genetikk. De fleste golden retrievers vil leve i en alder av 10-14 år gammel. Å holde hunden din i optimal form kan legge til et par år i sitt liv, mens han la ham bli overvektige, kan ta år av det. Jo mindre belastning som han har på sin kropp, jo lykkeligere og sunnere vil han være.

Fysiske egenskaper av Golden Retrievers

Golden Retrievers heter Slike Fordi alle har fargen på en gullfrakk. Deres gylne jakke kan komme i mange forskjellige nyanser, men det vil være av gylden nyanse. Deres strøk, så lenge de er preparert riktig, er lyse, skinnende og slanke. Deres strøk kan også være enten rett eller bølgete. Noen gyldne retrievere har lengre hår enn andre.

Golden Retriever raseprofilEn karakteristisk de alle har, er et dobbeltlagsfrakk; en vannavstøtende ytre jakke som er tett og en tykk underlag som vil bidra til å holde dem varme i det kaldere været. Disse strøkene kombinert vil bidra til å holde smussen og ruskene av hundens hud og også gjøre vannet bare glatt av pelsen.

Beslektet artikkel: Labrador Retriever raseprofil

Golden Retrievers har en bred skalle, men ingen av deres bein vil stikke ut. De har en aerodynamisk design for hodet. Deres snute er middels lengde og blander jevnt inn i skallen sin.

Når du ser på ansiktet på en golden retriever, bør du se en lykkelig hund som leter etter noen kjærlig og hvem er ivrig etter å behage. Du vil se en hund som vil nyte litt kjærlighet. Når du ser på øynene, ser de ut til å være våken og selvsikker. Goldens har ganske store brune øyne som gjør at du bare vil bli forelsket i dem.

Hodet deres sitter på en middels lengde nakke som letter seg inn i skuldrene. Deres nakke skal være robuste og muskuløse og i stand til å håndtere sitt lek og arbeid. En golden retrievers kjever er sterke, og de er i stand til å trekke på trær, dekk eller noe annet du har for dem å leke og jobbe med.

Golden Retriever har en elegant utseende kropp. De er sterke, men bør ikke være robuste utseende, eller ha en fat bryst. De vil ha en fin lang, rett tilbake med ben som er rette og slanke. Deres dewclaws bør stå på. Deres føtter er mellomstore og vil ha tykke pads på dem.

De har en fin lang hale som vil ha mye fjæring av hår som kommer ut av det. Det vil vifte ut. Når de er våken eller i aksjon, bør det være nivå med ryggen eller med en liten kurve opp. Halen skal aldri kurve over ryggen. Når i ro kan det henge ned. En gylden hale vil være tykk på bunnen og avta seg til et punkt på slutten.

Levende arrangementer for Golden Retrievers

Golden Retrievers er en middels energihund. De trenger et hjem som er aktivt og vil ha mye tid til å være rundt familien sin. De er best egnet for aktive singler, par og unge familier. De bør inkluderes i alle dine familiehendelser.

Disse hundene passer best til et hjem hvor noen vil være hjemme hos dem de fleste dager.

Golden Retrievers liker ikke å være alene i lange perioder. De elsker å være i stand til å gå med deg når du må gå. De vil ikke ha noe mer enn en fin familie kjøring eller å gå ut for en tur.

Golden Retrievers kan leve i enhver levende tilstand - by, forstad, eller landlig - bare sørg for at de kjenner sine grenser, og gi dem daglig trening for å holde dem lykkelige.

Golden Retriever raseprofil

Mest kjente Golden Retriever Facts

Golden Retrievers er i den store rasen familien og er bare store, kjærlige teddybjørner. De vil ha kjærlighet og hengivenhet og bare vil være nær deg. Golden Retrievers vil bare ha kjærlighet - kjærlighet fra deg, kjærlighet fra andre mennesker, kjærlighet fra andre dyr, kjærlighet fra hvor som helst de kan få det.

Denne rasen ønsker å være nær mennesker og nyte en god spilletid, pat, eller bare å være cuddled på sofaen. Uansett hvor du er, er hvor de vil være. De liker også å være rundt andre dyr. Dette er en stor rase for hundeeiere med andre hjørnetenner eller katter i deres hjem.

Golden Retrievers er født sosialister. De vil være rundt alle. Hvis de er igjen alene, vil de gå og finne noen som vil dusje dem med kjærlighet, og med deres elskelige utseende ansikt og lett å gå personlighet er det ikke vanskelig for dem å finne noen til å gi dem oppmerksomheten de søker.

Uansett hva Golden Retriever gjør, er de gode på det.

De er veldig intelligente og raske til å lære. Golden Retrievers er fantastiske som arbeidshunder. Mange av jobbene deres inkluderer guide eller terapi hunder, søk og redning jobber og narkotika sniffing. De er også brukt mens Jakt for å hente, derav navnet.

Goldens er også fantastiske svømmere, så de kan bli lært å gjøre forskjellige retrieving jobber i vannet også. Hvis du leter etter en hund som du kan jobbe med på agility trening eller konkurransedyktig lydighet, er dette en rase å se på.

Denne hunden trenger en jobb, så sørg for å gi ham en. Selv om det får avisen eller våkner barna om morgenen, tar Golden Retrievers å behage. De beste Golden Retrievers er slitne Golden Retrievers.

Golden Retriever raseprofilDenne rasen trenger å ha noe i munnen - en ball som de vil spille fanger med, en avis som de bare hentet, eller et bein til gnave på. Hvis de ikke har noe trygt at de er lov til å tygge på, Det kan hende du finner ut at de vil komme opp med sin egen Chew Toy, som kan inkludere skoene dine, møbler eller barneleker.

Underviser din Golden Retriever Hva er akseptabelt å tygge på, er svært viktig siden han vil kreve noe å tygge eller bare for å bære rundt i munnen. Sørg for å ha mange leker som er holdbare og gjort tilgjengelig for ham.

Hvis du leter etter en skummel vakthund, fortsett å se. Hvis du leter etter en hund som vil gi deg beskjed om at noen er i gården din, men også gi dem en lykkelig hilsen, så er dette hunden for deg. Goldens er mer sannsynlig å bjeffe i velkommen mens de nærmer seg en fremmed for å få et klapp. Du vet at noen er i gården, men de er ikke veldig sannsynlig å være redd.

Ytterligere lesing: 14 beste vakthunder og raser som er gode vakthunder

Hvis du lurer på om du kan få flere hunder i hjemmet ditt, vil din Golden Retriever fortelle deg, & # 8220; sikkert ting! Ta dem på nytt! Jeg liker nye venner!& # 8221; Golden henting er veldig passive og vil bare ha det gøy. De kan komme sammen med nesten hvilken som helst annen hund. Selv noen hunder som kan ha en tendens til å være aggressive, bør ha det bra med en golden retriever, så lenge de blir introdusert riktig og trygt.

Å ha flere hunder i huset kan sikre at de alltid er slitne fra å leke med sine venner. Bare vær sikker på at det ikke er noe på gulvet som kan bli ødelagt mens de spiller. Golden Retrievers kan også dra nytte av å ha en fin stor inngjerdet bakgård hvor de har mye plass til å hoppe og sprette rundt.

Tenker du på å ha andre dyr i huset ditt i tillegg til hunder? Som kanskje katter, kaniner, eller til og med skilpadder? Golden Retriever bryr seg ikke hva deres nye venner er, så lenge de er venner. Sørg for å gi riktige introduksjoner til de mindre dyrene. Ditt gylden trenger å vite at dette er en venn og nei, dette er ikke mat.

Det har også vært mange gyldne henter som har hatt sin 15 minutters berømmelse på den store skjermen. Den største kjente serien med filmer som du vil finne som er full av golden henting, er Air Bud serie. De har spilt basketball, fotball, reiste over hele verden og til og med funnet Santa Claus. Disse hundene har hatt en så stor mottakelse at de fortsetter å lage nye filmer med rasen.

Golden Retriever History

I så tidlig som 1835, Lord Dudley Marjonibanks, Den første Lord Tweedmouth, begynte å avl en hund som ville være en stor retriever mens han jaktet. Han ønsket også en jevn temperert hund som ville være en god følgesvenn i hjemmet.

Lord Dudley Marjonibanks er mest referert til som Tweedmouth. Han eide en eiendom som heter Guisachan (uttalte Gooeesicun) i nærheten av Inverness i Highlands of Scotland. Han brukte de vanlige setningene og spaniels av tiden for sin jakt, men fant at han ønsket en hund som var mer oppmerksom på deres mester enn hva disse hundene gjorde.

I 1868 tok Tweedmouth en hund som heter Nous, som var en gul bølget belagt retriever (en etterkommer av det lille Newfoundland og tidligere Labrador-raser som ble brukt av fiskeren) hjem for å rase med sin hund Belle som var en tweed vann spaniel. Denne rasen har siden blitt utryddet.

Belle kom fra en rase som var ivrig etter å hente mens ut jakt og var også en god følgesvenn i hjemmet. I 1871 ble Nous og Belle oppdrettet for andre gang.

Golden Retriever raseprofilTweedmouth ville holde de gule valpene fra disse kullene for å fortsette å jobbe med hans avlsprogram. De andre valpene vil normalt bli gitt til venner og familie. De gule valpene som han ville holde han, ville fortsette å avl med andre bølgete eller flatbelagte retrievere, andre tweed vann spaniels, og en rød setter. Han holdt alltid hundene som han ønsket å fortsette å avl og gi bort de andre.

Ved 1900-tallet tok Herre Tweedmouths sønner de første Golden Retrievers til Amerika. De var ikke registrert hos kennelene på den tiden. De var imidlertid verdsatt for deres evner i å være en stor ressurs når de tas ut på jakt og også for deres gode naturtemeter inne i hjemmet. De fortsatte da med å være gode konkurrenter i hundeshow og lydighetskonkurranser.

I 1904, Don of Gerwyn, en lever-belagt etterkommer av Tweedmouth-aksjen vant den internasjonale Gundog League-rettssaken. Han er en av de mest kjente hundene i hans linje for denne prestasjonen. I 1908 hadde Golden Retrievers, kjent som flatcoats (Golden), deres første debut i England på Crystal Palace Show.

I 1911 anerkjente Englands kennelklubb dem som "Retriever - Gul eller Golden". Deres navn ble senere endret til "Retriever - Golden" i 1920. I 1925 anerkjente American Kennel Club den gyldne retrieveren. I juli 1977 hadde American Kennel Club sitt første lydighetsmesterskap. De første 3 hundene for å oppnå tittelen på mesteren var alle Golden Retrievers.

Det har vært mange gyldne retrievere som har brukt tid i rampelyset. Flere av disse hundene har brukt tid på settene "Homeward bundet", "Air Bud" og deres spin-offs, så vel som TV-showet "Full House."

En gylden kalt frihet tilbrakte sin tid på å spille på det hvite hus med president Gerald Ford. Hun var en gave fra Fords datter, Susan. Frihet tilbrakte mesteparten av sin tid på det ovale kontoret eller spille i bassengene på Camp David.

Golden Retriever raseprofil

Golden Retrievers General Health and Common Ailments

Golden Retrievers som helhet er veldig sunne. Det er noen problemer som kan oppstå med dem, og noen hunder er mer utsatt for disse problemene enn andre. Sørg alltid for å gå gjennom en anerkjent oppdretter som skjer på hundene sine for disse genetiske problemene.

Hip dysplasi er et vanlig problem som kan forekomme i Golden Retrievers. Dette er en genetisk lidelse som er forårsaket når lårbenet ikke sitter i hoftehyllen riktig. Dette kan forårsake mye ubehag og hindre dem i å komme seg rundt. Alvorlig leddgikt kan også oppstå, men det kan korrigeres med litt kostbar kirurgi.

Sammen med Hip dysplasi er Albue dysplasi, som også kan oppstå. Dette er når leddene i beinet ikke retter opp riktig og kan glide ut av stikkontakten.

Golden Retrievers er noen ganger referert til i veterinærfeltet som kreftgjengere. De er kjent for å få mange forskjellige former for kreft. Noen Former for kreft som er vanlige er hemangiosarcoma, lymfosarcoma, mastcelletumorer og bein kreft.

Kreftbehandlingene kan bli svært kostbare og kan forårsake en finansiell og følelsesmessig drenering på deg og din familie. Pass på at du har mange sjekker med veterinæren din for å få tegn på kreft så tidlig som mulig.

Golden Retrievers kan ha et problem på hjertet kalt, subaortisk stenose. Dette er når aorta smalser begrenset blodet som bæres vekk fra hjertet. Dette kan vanligvis oppdages i de tidlige stadiene som en liten murmur. Dessverre har det vært kjent å forårsake plutselig og umiddelbar død i hjørnetenner, inkludert hunder som er tidlig i årene. Sørg for at hjertet sjekket på alle dine årlige veterinærbesøk for å fange eventuelle tidlige tegn.

Tidlige katarakt er kjent for å være et problem i Golden Retrievers også. Dette er normalt et genetisk problem, så sørg for at foreldrene har blitt testet for grå stær før du kjøper din nye valp. Foreldrene til valpen skal være registrert og sertifisert med Canine Eye Registry Foundation. Du finner mer informasjon om dette senere i denne Golden Retriever raseprofilen.

Golden Retriever raseprofil

Slik groom en golden retriever

Golden Retrievers har en vannavstøtende dobbeltlags kappe som er tett. Disse hundene skuret, skuret og skuret. For å holde mengden hår som flyr rundt huset ditt, sørg for å gjøre daglig børsting. Med deres underjakke vil du til og med gjøre dobbeltbørsting om dagen under årstidens forandring.

Du vil bade din Golden Retriever om en gang i måneden for å holde kappen rene og kvitt noen rusk som kan bli sittende fast i den. Etter en svømmetur i sjøen eller bassenget sørg for å vaske ham ned med noe ferskvann for å kvitte seg med smuss, rusk eller klor som kan være skadelig for kappen hans.

Ører

Golden Retrievers har foldet over ører, noe som kan forårsake mange problemer med øreinfeksjoner og bakterier hvis de ikke er kontrollert regelmessig. Pass på at etter at du er ferdig med å svømme deg Tørk ut ørene hans med en myk klut. Om en gang i uken sjekk for voksoppbygging, rødhet eller lukt.

Du kan bruke en varm, våt klut til å tørke bort overflødig voksoppbygging. Du kan bruke en bomullspinne på innsiden av øret, men aldri gå inn i ørekanalen - dette kan føre til flere problemer enn du prøver å fikse. Hvis du finner ut at hunden din får en ekstrem mengde oppbygging i ørene, ta kontakt med veterinæren din om å bruke en rengjøringsmiddel på dem. Disse rengjøringsmidlene kan bidra til å redusere mengden voksoppbygging.

Negler

Din Golden Retriever kan ikke være i stand til å bære sine egne negler ned med bare trening. Sørg for det klipp eller slipe neglene med jevne mellomrom. Du bør ikke høre neglene, klikk, klikk, klikk mens han går gjennom huset.

Hvis neglene deres blir for lange, kan dette føre til at de knekker eller bryter. Enda verre er å ha dem bli fanget på noe og rive av, dette vil bety en tur til veterinæren for å få masker i det minste.

VIDERE LESNING: Dremel vs. Safari vs. Epica: Sammenligning av beste kjæledyr negleklippere for hunder

Tenner

Golden Retriever raseprofilOral Care er svært viktig for å hjelpe hunden din til å holde alle tennene hans. Du kan pensle tennene med jevne mellomrom, og bruk også tannprodukter som antlers og kubein for å holde plaketten og tartaren fra å bygge opp. Teething godbiter og chews er ikke en akseptabel erstatning for Vanlig børsting, selv om.

Jobber bort den ekstra plaketten og smuss som sitter fast på tennene hans, vil bidra til å holde dem sunne. Golden henter har en tendens til å trenge noe i munnen, så sørg for å gi dem noe som kan fungere vekk på plaketten på tennene mens de tygger.

Fedme

Fedme er et veldig enkelt problem å holde i sjakk, og det er også veldig enkelt for hunden din å bli. Sørg for at han har en tilstrekkelig mengde trening og ikke en overdreven mengde mat vil sørge for at din gylne forblir på en sunn vekt.

Hvis din Golden Retriever er for tung for sin ramme, kan det forårsake enda flere felles problemer. Dette vil gjøre det vanskelig for ham å gå og komme seg rundt.

Golden Retriever raseprofil

Hvordan trene Golden Retrievers

Siden Golden Retrievers vil vokse til å være så store hunder, Det er veldig viktig at de har tidlig trening og lærer å oppføre seg. Heldigvis er de så ivrige etter å tilfredsstille at trening dem er vanligvis ganske enkelt. Med litt hengivenhet fra deg så vel som din tid, kan en golden retriever lære tauene veldig raskt og vil være ivrige etter å gå videre til neste trinn.

Under treningsøktene jobber du på en jobb som din Golden Retriever kan gjøre for deg. Hvis du vil ha et kjæledyr som vil hente og slippe ut, jobber du med det. Hvis du vil at hunden din skal gjøre søk og redning, jobbe med dem på finne ting fra en duft.

Andre gode treningsøvelser er lydighet og smidighetsopplæring. Disse aktivitetene holder hunden din mentalt stimulert og fysisk utmattet. De vil hjelpe ham å vokse til å være en godt avrundet pooch.

Hvis din Golden Retriever ikke er riktig opplært, utøves, eller sosialisert, kan han være veldig skummelt for å skitne voksne og noen barn. Det er ikke at hunden din prøver å skremme dem, bare at de er så store, og det er lett i deres spenning å banke over de eldre og barna.

Trening

Din Golden Retriever krever mental og fysisk stimulering på daglig basis. Du bør ha ham utøvd i minst en time hver dag. Avhengig av timeplanen din, kan du bryte dette opp til noen få forskjellige treningstider hele dagen.

Golden Retriever raseprofilSelv om valpen din kanskje vil gå full kraft mens han spiller, må du holde sitt spill tamet for de første 2 årene. Vekstplatene skifter fremdeles og danner i de første 2 årene av sitt liv, så sørg for at valpen din ikke hopper for høyt, eller at han ikke kjører full kraft for å holde vekstplatene fra å skifte feil.

Når du ser på øvelser å gjøre, bør du gjøre de fleste av dem enten i vannet eller på mykt gress. Ikke gå jogging eller løp med puppen din ennå. En fin tur på fortau vil ikke skade ham, du prøver bare å unngå noen jolter til kroppen hans.

Det er mange forskjellige øvelser som du og hunden din kan nyte. Din Golden Retriever vil nyte enhver øvelse du vil gjøre, inkludert fotturer, jogging, svømming, smidighet, lydighet eller noe annet du kan tenke på.

Se etter noen Puslespill at du kan gi hunden din for de regnfulle dagene når det er vanskelig å komme seg utenfor. Mental stimulering kan noen ganger være like slitsomt som fysisk trening for kjæledyret ditt. Hold puslespill rundt at han kan jobbe med når han kjeder seg.

Hvis alt annet feiler, få barnet ditt eller nabolaget barna å komme over og spille hent i et trygt område vekk fra veien. Det kan gi barna og hundens timers underholdning.

Golden Retriever raseprofil

Hva å mate Golden Retrievers

Sunn ernæring er svært viktig for å holde Din Golden Retriever Lean, Trim og Sunn. Når de over spiser, kan denne rasen bli overvektig. Canine fedme forårsaker mye belastning på hundens ledd og organer. Dette vil øke sjansene for å ha hofte eller albue dysplasi.

Hold din Golden Retriever til bare hundemat (jo høyere karakteren jo bedre), og hold tabellroppene bort. De fleste hundematprodusenter har bestemte typer produkter for de forskjellige raser, eller i det minste for en liten hund mot stor hund.

Anbefalt Les: Dyrt hundematvarer: Er de verdt den høye prisen?

Du må kjøpe mat til store hunder. Du vil også ønske å passe på mengden fyllstoffer som er i hunden Mat Merket du velger. Gå for kjøtt over korn når du velger kjæledyrets kosthold. Din Golden Retriever skal få 2-3 kopper mat om dagen, splittet i 2 måltider.

Beste hundemat for Golden Retrievers

Velge den beste maten til Golden Retrievers er avgjørende, da det vil møte hundens unike individuelle ernæringsmessige behov. En samtale med veterinæren din eller en hundens ernæringsfyser vil lære deg om de riktige kravene til en gylden og hvilken hjørnesett kan være best for din fido.

Husk at alle Golden Retrievers vil ha forskjellige ernæringsmessige behov, avhengig av alder, vekt og eventuelle helsemessige forhold de måtte ha. Her er raske plukker for den beste hundematen for Golden Retrievers:

  • Wellness Core Natural Grain Free Dry Dog FoodWellness Core Natural Grain Free Dry Dog Food
  • Fromm familie gull ernæringsmessige voksen hundemat
  • Merrick Grain Gratis Oppskrift Tørr Dog Food
  • Evangeres kornfrie kjøttelskers medley tørr hundemat
  • Naturens sort instinkt kornfri tørr hundemat
  • Hi-Tek Naturals Grain GRATIS voksen hundemat

Du finner mer informasjon på generell Beste hundemerker i denne anmeldelsen.

Hvordan er Golden Retrievers med barn?

Golden Retrievers elsker barn. De er mennesker og de liker å spille; Hva er ikke å like? De er også sterke og robuste hunder, så de er i stand til å ta all den kjærligheten som små barn vil skille seg ut. Hva med eldre barn? Golden Retrievers tror de er fantastiske! Eldre barn gir dem noen til å kaste ballen!

I deres spenning kan Golden Retrievers glemme at mindre barn ikke alltid er robuste på bena sine. De kan støte på dem, banker dem over. Prøver å lære hunden din å være forsiktig rundt babyer og småbarn kan være viktige, men som barna vokser opp, vil de snart bli raske venner som din gylden vil merke seg hvor som helst barna går.

Golden Retriever raseprofil

Hvor å adoptere Golden Retrievers og Golden Retriever Valper?

Det er tre forskjellige måter å skaffe på Din nye Golden Retriever. Du kan gå gjennom en oppdretter, en adopsjonslys, eller gjennom klubber. Bare vær sikker på at hvilken avenue du velger, velger du en som er anerkjent.

Oppdretter

Leter du etter en anerkjent oppdretter bør være av din høyeste bekymring når du ser for å kjøpe din nye valp. Se etter noen som er interessert i deg, din familie og hvordan du bor. Du vil Ønsker en oppdretter hvem er interessert i vennens velferd og hvor de skal plasseres.

Anerkjente oppdrettere vil også sørge for at de voksne er godt tatt vare på, at valpene er godt sosialiserte, og at kullene er i et rent og trygt område. Din oppdretter skal være åpen og ærlig om de forskjellige sykdommene som er genetiske i Golden Retriever, og de burde ha flere forskjellige tester gjort på valpene før du får dem.

Disse testene skal registreres med det ortopediske fundamentet for dyr (OFA). Test bør inkludere hip dysplasi og albue dysplasi. De bør også ha øynene testet gjennom Canine Eye Registry Foundation.

Du kan kontrollere at disse testene er gjort og hva deres resultater er På OFA-nettsiden. Husk at alle resultatene er tilgjengelige på OFA-nettsiden, ikke bare de bestått testene. Sørg for å sjekke hva poengsummen er før du vedtar din nye valp.

Du kan finne mange anerkjente oppdrettere som er registrert hos American Kennel Club. Et annet sted å finne anerkjente oppdrettere er på Golden Retrievers Club of America.

Adopsjonslys

Dessverre, av mange forskjellige grunner, kan Golden Retrievers ikke alltid holde seg i deres hjem. Dette betyr ikke at de er dårlige hunder eller at det er et problem med hunden.

Golden Retriever raseprofilNoen kunne ha kommet inn i lyet på grunn av en pause i hjemmet eller forbipasserende en kjære. Mange av disse hundene er flotte og trenger bare et nytt for alltid hjemme. Og la oss innse det, du kan hoppe over valpen scenen ved å gjøre dette.

Det er mange flotte nettsteder som du kan gå til og finne din nye følgesvenn, og selvfølgelig bør du prøve å finne ut så mye informasjon som du kan om disse hundene. Du vil også kunne se enklere om det er noen problemer i eldre hunder. Hip dysplasi og andre genetiske standarder vil være mer fremtredende i en eldre hund.

Noen nettsteder for å sjekke ut er

Klubber

De Golden Retrievers Club of America er et flott sted å samle informasjon om hvor du skal finne og skaffe deg din nye Golden Retriever. De vil også hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha med din nye hund eller på noen oppdrettere. De er en utmerket ressurs for å finne anerkjente oppdrettere eller hunder som har behov for hjelp.

Hva skal du se etter?

Når du skaffer den nye valpen, vil du først og fremst være fri for valpemøller. Disse stedene er bare i det for pengene og ikke bryr seg om hundens velvære eller hvor de skal bli plassert. Andre tegn på valpemøller er hvordan hundene er plassert og hvor mange kuller er på farten til enhver tid.

Andre Sikkert tegn på forseelse er når det ikke er noen papirer tilgjengelig for din nye hund (med mindre du får en lysthund under visse situasjoner). Alle nye valper skal ha sine skudd og bli testet av veterinærer og fagfolk før de kan bli gitt ut.

Valper bør aldri bli tatt bort fra sine mødre før de når 8 år. De trenger denne gangen for å lære riktig sosialisering ferdigheter og også ha tid til alle sine kontroller. Sørg for å besøke veterinæren din innen dager for å få din nye hund. De vil kunne gå over din valp og sjekke deres helse.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Golden retriever raseprofil