14 Beste vakthunder raser

Noen raser kan være forutsigbare & # 8220; Stand-by Dogs & # 8221; som de ser på en forbrytelse, men andre betraktes som de beste vakthundene for beskyttelse og vakt. Noen raser på nedenstående liste vil trolig overraske deg ved å være ekstremt gode vakthunder.

Hvis du blir klar til å vedta en vakthund for beskyttelse, husk å gjøre omfattende forskning på rasenes andre omdømme aspekter. Vurder også at noen boligforsikringsselskaper og leietakere ikke vil tillate å ha hunder som har et rykte som aggressive, bekjempe hunder eller generelt være store og skremmende.

Vakthunder må ikke alltid være store og sterke. Gode ​​vakthunder vil ha sterke personligheter og trenger ekstra trening for å gjøre dem perfekt for jobben. Dessuten, for familier med barn, gir denne listen en generell ide om hvordan raser oppfører seg rundt barn, men individuelle hunder vil variere, og det er et annet viktig aspekt å vurdere.

De 14 beste vakthundene og vakthundene

Beste se hundene

Family Guard hunder

1. Mastiffs

Denne rasen kommer i mange variasjoner, inkludert Bullmastiff, Engelsk Mastiff, Fransk Mastiff og mange flere. Mastiffs er flotte watch hunder. De kunne til og med bli vurdert vakter hunder. Fra den argentinske mastiffen til napolitanske mastiffen, er det sikkert å være en variasjon som passer til din stil og familie. Disse hundene er veldig kjærlige og flotte med barn.

De er ikke den smarteste hunden, og kan være vanskelig å trene, så de er best egnet for en erfaren hundeeier. Disse hundene er også egnet for varme klima, så hvis du bor i et varmt område, må hunden din være et innvendig kjæledyr.

Schnauzer vakt hunden

2. Schnauzers

Fra miniatyr til gigantisk, gjør hunder fra Schnauzer-familien gode vakthunder. Alle Schnauzers er mistenkelige for fremmede. De er dristige hunder; står på grunn og varsler familien til inntrengere.

Schnauzers vil forbli så til de blir varslet av eieren at en person er tillatt. Disse hundene er aktive, Med alle størrelser som trenger daglig trening. De er ok med barn, men barna dine trenger å vite den riktige måten å behandle og respektere en hund.

Australian Shepherd Guard Dog

3. Australian Shepherd

Ikke bare er de en av de beste vakthundene, disse er flotte rundt hunder og også veldig populær. Australske hyrder er gode med andre hunder og katter. De er gode med barn. Som de fleste herdinghunder har de en tendens til å nippe til å flytte mål som å kjøre katter, kjører barn eller joggere.

Australske hyrder er veldig intelligente hunder, og tar til trene lett. Disse ville bli ansett som mer av en vakthund enn en vakthund. De er ganske trengende og liker å være rundt deres familie mesteparten av tiden.

Tysk Shepherd Guard Dog

4. Tysk Shepherd Dog

Tyske hyrder er en av de beste vakthundene med god grunn. Mens de er avviklet med fremmede, er de ekstremt hengiven med familien sin. Denne rasen er vennlig med, og beskyttende for, barna i sin familie. De er også uavhengige, noe som gjør dem gode til å jobbe som en utdannet vakthund. Tyske hyrder er aggressive med andre hunder og katter som de ikke ble reist med.

Dette er et intelligent brød, og trener en bris. De er moderat adaptive til alle typer vær. Tyske hyrder kan tilbringe litt tid alene, men de foretrekker selskapet med folk. Faktisk anbefales sosialisering å temme noen av deres naturlig aggressivitet mot fremmede.

Rottweiler

5. Rottweiler

Rottweiler er en av de smarteste hunder i verden, men rasen Omdømme er helt annerledes. Det har i mange tilfeller et ufortjent dårlig navn som en av de mest farlige hunder der ute. Denne rasen er mer av en vakthund enn en vakthund. De er sikre og sterke. Rottweilers er rolige og beregne. De forblir nivå på hodet i de fleste situasjoner. De er ikke vennlige mot fremmede og dyr utenfor deres familie enhet.

Rottweilers har blitt merket som skummelt hunder og de gjør det generelt ikke bra med katter, i det hele tatt. Dette er intelligente hunder som tar godt på trening, men de er dominerende tenkende og trenger en sterk, effektiv trener. Disse hundene må være godt sosialisert i en tidlig alder for å kontrollere deres dominerende oppførsel. Rottweilers er bedre egnet til en erfaren hundeeier.

Poodle Guard Dog

6. Puddel

Det kan ikke være en hund som du forventer å finne på vår liste over de beste vakthundene. De er en annen rase som har dårlig rykte, men av forskjellige grunner. Poodles kan bli preparert for å se Prissy, og noen ganger rett og slett dumt, men det stemmer ikke overens med deres personlighet.

De er en av de mest intelligente, lett trente hundene i verden. De er klare, tenker hunder. De elsker utfordringer, og de trenger å spille spill og lære triks. Poodles gjør det beste i en husholdning der treningen aldri stopper, og de forblir aktivt engasjert i nye aktiviteter.

Disse hundene er svært vennlige. De er gode hunder for barn. Pudler er aktive og trenger daglig trening. De gjør gode vakt og ser på hunder. De har en høy bark og er ikke redd for å bruke den. En puddels høye intelligens betyr at de kan skille fra vanlig aktivitet og uvanlig aktivitet, og reagere på riktig måte.

Beste se hundene

Arbeidshunder (ingen barn)

7. Doberman Pinscher

Hvis du bodde i 1980-tallet, er dette en umiddelbart gjenkjennelig hund. De er en relativt ny rase, oppdrettet spesielt som vakthund. Dobermans er rolige og selvdisiplinert. Som noen av de andre beste vakthundene, er de svært intelligente og enkle å trene, og derfor er de en populær K9 politiet hund rase.

De trenger livslang mental og fysisk trening. Dobermans er veldig lojale mot familien sin og foretrekker å ikke bli igjen alene i lange tider. Selv om de anses å være trygge rundt barn i deres husstand, anbefales det ikke å avsløre en Doberman til barn de ikke er vant til. Dette er modige hunder som kan angripe hvis ikke trent riktig.

Dobermans blir ofte opplært som angrep hunder. Selv om de trenger mye trening og samhandling, krever de ikke en eksperthund eier. Deres intelligens og selvkontroll gjør dem til en god hund for mindre erfarne Hundeeiere også. De gjør det ikke bra i kaldt klima.

Dogue de Bordeaux Guard Dog

8. Dogue de Bordeaux

Dogue de Bordeaux er ikke en vakker hund, men de er definitivt en av de beste vakthundene. Den mest berømte er hooch fra filmen Turner og Hooch. Hvis du så filmen, trenger jeg ikke å fortelle deg om droolingen.

Dogues er veldig kjærlige og lojale. Dette er en annen rase som anses å være trygg rundt barn i husstanden, men ikke besøker barna. De liker ikke rare mennesker eller rare dyr. Faktisk bør de være det eneste dyret i huset ditt.

Dogue de Bordeaux er massiv og sterk. De kan ikke starte kampen, men de vil fullføre det, og resultatene kan være forferdelige. Dette er ikke en veldig smart rase, noe som gjør dem vanskeligere å trene. Av denne grunn trenger de ekspert eiere. For å gjøre opp for det, er dogues veldig tilpasningsdyktige og trenger liten øvelse. Dette betyr at til tross for deres massive størrelse, er de gode for Leilighet Living og små meter.

Rhodesian Ridgeback Guard Dog

9. Rhodesian Ridgeback

Rhodesian Ridgeback er ikke den smarteste av vakthundene på grunn av denne rasenes temperament. Han kan fortsatt være moderat lett å trene med en sterk, erfaren trener. De vil teste familiemedlemmer og andre dyr for å bestemme deres sted i rekkefølgen av ting, foretrekker å bli dominert.

Av denne grunn, og de er en av de mer Stædige raser, Rhodesere er ikke bra med barn eller andre kjæledyr. De trenger en eier som er fast og konsistent og minner omhengden som eieren er, faktisk topp hund. Ridgebacks ble opprettet i Afrika for å beskytte deres hjem og familiemedlemmer fra ikke bare folk, men løver og annet dyreliv. De er en veldig territoriell rase og ikke tilbake ned fra en kamp.

Rhodesian Ridgebacks kan også tolerere mer alene tid enn noen av de andre hundene på denne listen over de beste vakthundene. Dette gjør dem populære som eiendomsvakt hunder. Som med andre aggressive hunder, må de være konsekvent trent og sosialisert fra en ung alder for å holde dem håndterbare. Til tross for dette er de veldig kjærlige med sine eiere, og elsker kosninger og spilletid.

Boerboel vakt hunden

10. Boerboel

Dette er en annen rase som ble avlet for å beskytte familie og dyr fra afrikanske rovdyr. De er veldig skremmende i størrelse. De er massive, muskulære dyr som har noen av de sterkeste biter av alle hjørnetenner. Som de fleste hunder på denne listen, må de sosialiseres fra en tidlig alder.

Boerboel må bli introdusert til et bredt utvalg av mennesker, severdigheter og lukter å roe sin aggresjon. Disse hundene er veldig pakker orientert. De trenger en klar leder i familien. Boerboels kan være aggressive rundt fremmede.

De er beskyttende og territoriale. Av denne grunn må en Boerboel`s Pack Leader være en sterk, erfaren trener. Dette er ikke en kjent rase og informasjon om dem er vanskeligere å finne. Det er ikke konsekvent informasjon om hvorvidt denne hunden er god med barn. Sørg for å undersøke rasen grundig før du bestemmer deg for å adoptere.

Cane Corso Guard Dog

11. Cane Corso

Julen Corso er i Mastiff-familien, men i motsetning til de fleste Mastiffs (som engelsk eller argentinsk), er han ikke god med barn. Som andre hunder i denne delen, kan du finne nettsteder som sier at de er flotte med barn i sin familie gruppe. Disse hundene er store, tunge, kraftige hjørnetenner, og jeg vil ikke foreslå at noen risikerer det.

Cane Corsos er standoffish og bare som firmaet deres. De vil vanligvis ikke være rundt noen av dine venner eller andre dyr. Disse hundene er intelligente og Lett å trene, men krever fortsatt en sterk, erfaren trener på grunn av deres temperament. The Cane Corso trenger massevis av sosialisering som en valp som skal håndteres.

Til tross for dette, når de er sammen med familien, er de vennlige, lekne hunder. Faktisk liker Cane Corsos ikke å være borte fra eieren. De blir deprimert og ødeleggende hvis de er alene for lenge, og raskt utvikler seg angstproblemer. Disse hundene tolererer alle slags vær, men de liker ikke leiligheter. De må utøves regelmessig, og trenger en hage for å løpe rundt og utforske.

Beste se hundene

Små vakt hunder

12. Chihuahua

Tro det eller ikke, disse er noen av de beste vakthundene mens de også er en liten rase som er Flott med barn. Mens de er hengiven og vennlige til sine eiere, selv barn, liker de ikke fremmede. Chihuahuas har det fortjente rykte som ankelbitters. Hvis det er en fremmed rundt, vil du vite det.

Disse hundene tolererer ikke ekstreme temperaturer, og foretrekker et mildt klima. De trenger ikke mye trening og er flott for leiligheten. Chihuahuas er flott for første gang kjæledyr eiere. Det viktigste å huske, som med alle purebreds, avl er viktig. Dessverre har inbreeding skapt mye nervøs, nevrotisk chihuahuas. Du må få hunden din fra en anerkjent kilde.

Pomeranian Guard Dog

1. 3. Pomeranian

En annen rase du kanskje ikke har forventet å se som en av de beste vakthundene, er Pomeranian. De er en annen ankelbiter som ikke liker fremmede. De må sosialiseres fra en ung alder for å være håndterlig.

Pomeranians liker ikke barn. De er flotte for et pensjonert par, som de ikke liker å være alene, heller. Disse hundene er veldig nysgjerrige og de elsker å spille. De er veldig kjærlige med sine voksne eiere. Pomeranianens lange hår krever ganske mye grooming, så vær forberedt på det.

Dachshund Guard Dog

14. Dachshund

Disse stolte hundene er også gode vakthunder. De er ikke gode for husholdninger med barn. Dachshunds foretrekker å stå på egenhånd fire føtter og liker ikke å bli trukket, presset eller trukket.

De vil grille på barn som presser dem for langt, så noen barn i husstanden må læres hvordan man skal behandle en hund med respekt. Selv om disse hundene er vennlige med familien sin, og til og med andre dyr, liker de ikke fremmede. Du vil bli varslet om noen nærmer seg området.

Faktisk krever de litt sosialisering, slik at de er komfortable rundt selskapet. Som andre små hunder kan trening være vanskelig, men dachshunds er hjertelige, sunne hunder som er gode for første gangs kjæledyrseiere. Den største bekymringen med denne rasen er ryggen. Deres lange rygg er utsatt for skade, så de gjør det bedre i boliger uten trapper.

Neste liste: 30 mest lat hund raser perfekt for en sofa potet eier

Ønsker å dele dette?

De 15 beste vakthundene

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 14 Beste vakthunder raser