20 Hunderaser med den sterkeste bittekraften

En av faktorene til en hunds styrke er bittekraften. Så vet vi hvilke hunderaser som har den sterkeste bittekraften? Ja, og det kan måles vitenskapelig. Bite-kraften til ethvert dyr er målt i pund per kvadratmeter (PSI). Denne pressenheten forteller hvor mye kraft utøves på en kvadratmeter plass. PSI som kjeftene av dyrene vil utøve, er vanligvis i gjennomsnitt.

Trykket kan være forskjellig avhengig av stoffet som blir bitt, hundens humør, og til og med hunden selv. For å gi deg en sammenligning, har mennesker en gjennomsnittlig bite kraft på 120-140 psi, og Nilen krokodille har en bite kraft på 5000 psi. Bite Force of Average Dogs varierer et sted rundt 230-250 psi, men noen har mer styrke.

La oss fokusere på hundene for nå. Selv om ingen steder så sterk som Nile Crocodile`s Bite, vil kraften til en sterk hundes bite ikke bare rive gjennom kjøtt, men det kan også bryte bein. Nedenfor viser vi at hunder som har den beste sjansen for å gjøre akkurat det. Hvis du vurderer å eie en av disse sterke hundens raser, må du jobbe med en profesjonell hundetrener for å sikre poochen din viser ingen tegn på aggresjon.

De fleste raser på denne listen er hunder som anses å være aggressive. Det er dyrene som vanligvis får sin bite force målt. Det som er viktig å huske er at en hund kan bli aggressiv hvis forsømt og misbrukt. De fleste hunder er ikke loners.

Myter om hundens bite kraft og den vitenskapelige sannheten

Hvordan bittekraft i hunder er måltDet er mye feilinformasjon om hundens biteforce der ute, med noen artikler som sier at visse hunderaser har bite kraftstyrke på 2000 pounds. Det er sterkere enn en bitekraft av en fullvokst voksen flodhest (ja, denne tingen). Tydeligvis er dette feil.

De eneste to studiene måle bittkrefter av hunder er av Ellis et al. og Lindner et al.

Studieresultatene ble rapportert i Newtons, med noen av de høyeste tallene som kommer til 2000 newtons. Herfra tok mange nettsteder tallet og feilet det som PSI, som faktisk er rundt 450 pounds per kvadratmeter (ikke 2000 psi).

Hvorfor noen Hunderaser har sterkere bite tvinge enn andre?

Flertallet av bite kraftstyrken i hunder avhenger av størrelsen på kroppen og hodeskallen og formen på kjeven deres. Hunder med de største hodene og deretter de største kjeftene alle hadde den sterkeste bite force, som forklarer hvorfor Mastiffs rangerte den høyeste av alle hunderaser.

Nå uten videre ado, her er hundene med de sterkeste biteforcene i verden. Slik at du vet, de vil alle være større enn din. Hver hundens bitt er farlig, Men disse kan være spesielt brutale hvis de utøver sin full kraft.

I SLEKT: 13 forbudte hunderaser og tips for å hindre aggressiv oppførsel

20 hunder med den sterkeste bitekraften

Hunder med den sterkeste biteformen

Mastiff raser

1. Kangal - 743 PSI

På bildet ovenfor brukes denne store, kraftige rasen i Tyrkia for å beskytte mot animalske rovdyr. Med den sterkeste bittekraften til enhver domesticert hund, gjør de det bra. Hunder i denne rasen er vennlige med familien sin. De er gode med barn.

Sunn hunder, Kangal, forventes å leve over 15 år. De gjør gode vakthunder.

Kangals er våken, territoriell og defensiv. De vil trenge sosial trening og "Pack Leader" trening for å være din daglige følgesvenn hund. Hvis du vil ha denne hunden, bør det være det eneste dyret i huset.

2. Cane corso - 700 psi

Cane Corso - 700 psiDenne vakthunden stammer fra Italia. Som de fleste variasjoner av "mastiff" var Cane Corso en krigshund.Hunder i denne rasen har kort hår med minimal shedding som gjør dem enkle å vedlikeholde.

De er også hardy og sunne mye. Intelligent og ivrig, de er enkle å trene. De fleste av disse pooches er stille og rolige.

Som andre vakthunder, Denne hunden liker vanligvis ikke andre hunder og katter. De gjør det vanligvis bra med barna i deres husholdning, men de trenger sosialiseringstrening som starter som en valp for å være på den sikre siden.

3. Dogue de Bordeaux - 556 PSI

Dogue de Bordeaux - 556 PSIDogue de Bordeaux er drooling giganten fra filmen Turner og Hooch. De er hengiven med familiemedlemmer. Litt lat, disse hjørnetenatene trenger ikke mange øvelser. I motsetning til noen andre mastiffer, er denne hunden flott med barn og andre dyr - en ekte mild gigantisk.

Nevnte jeg drolet? Mye? Mens det er vennlig med familien, er de mistenkelige for fremmede. De trenger et sikkert gjerde og sosialiseringstrening. Doguen kan virkelig pakke på pundene, så se dietten.

4. Engelsk Mastiff - 552 PSI

Engelsk Mastiff - 552 PSIEn annen mild gigantisk, disse valpene, er rost av de som eier dem. Mastiffs er hengiven og gjør det bra i familier som har barn. De gjør utmerket vakt og vakthund, men bare hvis trent til å være. Energisk og trenger daglig trening, denne hunden er flott for den aktive familien eller den store gården.

Alle Mastiffs er uavhengige og sterke vilje. De trenger en dedikert trener som er villig til å sette i tiden til å være en "pakkeleder."Som noen andre raser, kan den engelske mastiffen bli destruktiv når de er alene for lenge.

5. Dogo canario - 540 PSI

Dogo Canario - 540 psiOgså kjent som Perro de Presa Canario, er dette en gammel krigshund som fortsatt er kjent for å være aggressiv. Modige og lojale, hunder i denne rasen gjør gode vakthunder. Flott for den aktive familien, disse pooches trenger trening, en stor hage og mental stimulering. Pups i denne rasen sies å være vennlige hvis hevet med barn og andre dyr.

Denne rasen trenger en erfaren trener. For å få et vellykket forhold til sterke hunder som denne, må eieren ha tid og erfaring å sosialisere og trene dette dyret riktig.

6. Dogo Argentino - 500 psi

Dogo Argentino - 500 PSIRas For å være en stor spilljeger, har denne rasen gode reflekser og sterk statur. Disse hundene er rene og kaster veldig lite, noe som gjør dem enkle å vedlikeholde. Aktiv og vennlig, disse hjørnetenner er flotte for en stor familie. De trenger tid med familien til å være det beste de kan være.

En sterk og uavhengig hund, denne pels-babyen trenger en sterk, erfaren trener. Sosialisering og lydighetstrening må starte i ung alder og holde seg konsistent. Dette er en annen rase som må ha pakke lederopplæring.

Anbefalt: 15 mest populære kamphunder raser

American Bulldog - 305 PSI

Bully hunderaser

7. American Bulldog - 305 PSI

Ofte forvirret med en pitbull, er den amerikanske bulldogen sin egen rase. Disse milde, kjærlige hundene gjør det bra i hus med barn. Disse hjørnetenene er faktisk følsomme og trenger mye kvalitetstid med sine familiemedlemmer. Deres korte hår er lett å vedlikeholde.

Hunder i denne rasen er kjent for å kaste litt. Sterk vilje, disse fur-babyene trenger sterk trening som begynner i valp hette. Disse hundene trenger å få rikelig med trening og spilletid. De kan bli destruktive hvis kjedelig.

8. Pitbull - 235 PSI

Pitbull - 235 PSIAlle har hørt rasenavnet Pitbull, og flertallet av tiden, det er ikke på en god måte. Dette er en av de mest hatet raser i Amerika. Intelligent og lojal, disse muskulære følgesvennene er enkle å trene.

Med kort hår trenger Pitbull ikke mye tid på groomers. Kjent som "barnepikehunder", disse valpene elsker barn. De er lekne og beskyttende.

Pitbullet har nylig blitt avlet som å kjempe hunder. Pass på at du får mobben din fra en anerkjent oppdretter. Som andre sterke raser, må du begynne med Sosialisering og lydighetstrening tidlig.

9. Alano Español - 227 PSI

Disse store hundene er etterkommere av Europas bull-baiting, og før det, krigshunder i Midtøsten. Seriøs og rolig, disse hjørnetenatene er ikke hyper, i dine ansikts yappers.

Mens disse hundene liker å være "topphunder", kan de også være underdanig til den rette eieren. Denne rasen er aktiv og gjør det beste med en involvert eier.

Skeptisk til fremmede, denne spanske bulldogen trenger sterk, "Pack Leader" trening for å holde seg fra å bli farlig. Disse pooches er kjent for å være vanskelig å huske. De kan gjøre det bedre enn utenfor hunder.

10. Engelsk bulldog - 210 psi

Engelsk Bulldog - 210 psiDisse stout, store hunder vil ikke noe mer enn å være din neste runde hund. Vennlig og elskelig, disse hundene gjør det bra med barn og andre dyr. De er ikke veldig klamrende, så de gjør det bedre med alene tid enn noen andre raser. Ikke veldig aktiv, disse pooches trenger ikke mange øvelser.

Engelsk Bulldogs er ganske sta. Selv om de ikke er kjent for å være aggressiv, trenger de fortsatt en sterk trener på grunn av deres ønske om å gjøre ting deres vei. Disse valpene trenger et mildt klima. De gjør det ikke bra i varmt eller kaldt vær.

I SLEKT: 15 vanligste myter om hunder debunked

Tysk Shepard - 238 PSI

Shepherd hunderaser

11. tysk Shepard - 238 psi

Intelligent "arbeid" hunder, Schæferhunder brukes som politi hunder, guide hunder og farmhand hund. De er avviklet med fremmede og ikke lett distrahert. Disse hundene er energiske og elsker spilletid, men de er rolige og restrained også. Intelligent og følsom for eierens behov, disse pelsbabyene er enkle å trene.

Disse valpene kaster mye. Det kan være best hvis du ikke har teppe i ditt hjem. Hunder i denne rasen liker ikke andre hunder. Du må ha tygge leker og puslespill også fordi disse valpene elsker å tygge.

12. Nederlandsk Shepard - 224 psi

Nederlandsk Shepard - 224 PSISom andre herding hunder, vil disse hundene prøve å besmittelse alt - dyr, barn, biler, uansett. Den nederlandske Shepard er intelligent og aktiv. De vil trives i en aktiv familie som lærer dem triks og gir dem "jobber."Dette varselet, atletisk rasen, er ikke så kjent, men kan utføre alle arbeidsoppgavene en tysk shepherd kan.

Disse hjørnetenatene er vanligvis ikke vennlige med barn eller andre dyr. Trening for å lære det at alle mennesker er pakkeledere må være gjennomgått. Disse uavhengige, selvvillige valpene trenger en sterk, vedvarende trener.

1. 3. Malinois - 195 PSI

Malinois - 195 psiOgså kjent som den belgiske hyrden, er Malinois intelligent, selvsikker og hardt arbeidende. Denne tøffe arbeidet er egnet til alle slags klima, både kaldt og varmt. Lett å ta vare på, disse valpene kaster veldig lite og er ikke kjent for å kaste. Disse hundene er en sunn masse. De ble oppdrettet for utendørs og er egnet for det.

Selv om disse fur-babyene er laget for utendørs, elsker de deres menneskelige følgesvenn og trenger trening og sosialisering. Hvis de ikke får det, kan de bli aggressive og ødeleggende.

LIGNENDE: 15 Fakta om frykt aggresjon hos hunder

Diverse. Hund raser med den sterkeste bite force

Diverse. Hund raser med den sterkeste bite force

14. Bandog - 730 PSI

Bildet ovenfor, dette er en rase av varierte forfedre. Avl "Mastiff" raser skapte dem med "Bull Dog" raser. Denne rasen er fortsatt hovedsakelig avlet for å være vakthunder, og de utmerker seg. Modige og sterke, disse hundene vil legge ned sitt liv for sine kostnader. Disse imponerende dyrene har kort, lett å ta vare på strøk.

Som hovedsakelig vakthunder kan disse hjørnetenene være farlige. De trenger intens pakke lederopplæring. De er skeptiske og mistro til fremmede, så de trenger intens sosialiseringstrening fra fødselen.

15. Leonberger - 399 PSI

Leonberger - 399 psiEn rasen skapt fra flere andre raser, inkludert Saint Bernard, denne store hunden er ikke veldig kjent. Hengiven og leken, denne hunden er flott for barn. Disse aktive fur-babyene liker å være en del av familien og vil gjøre det du gjør. Leonbergers er aktive og nysgjerrige.

Disse valpene elsker å tygge og bark og trenger trening for å dempe disse ønskene. Mens de elsker barn, er de massive og kan lett skade et barn. De trenger trening i manerer som starter på valpenhood.

16. Doberman - 228 psi

Doberman - 228 psiDenne rasen er vakker en slank. De vokser til en stor størrelse, men er fortsatt utrolig takknemlige. Denne modige, lojale hunden er veldig kjærlig med sin familie. Han gjør en flott vakthund. Disse intelligente, følsomme hjørnetenner er enkle å trene. De vil trenge sosialisering og "pakke leder" trening, men de plukker det raskt opp.

Energisk og lekfull, disse hundene må utøves regelmessig for å holde seg fra å være aggressiv eller ødeleggende. Mens denne hunden er vennlig med barn, er det hevet med, og det er ikke generelt en "barnevennlig" rase.

17. Chow Chow - 220 psi

Chow Chow - 220 psiDisse kongelige hundene minner om en løve. Hans personlighet er beskrevet som mer "kattlignende" enn "hund-lignende."Chow Chow har ikke mye energi, så det trenger litt øvelse. Denne verdige rasen gjør hunder som er uavhengige og trenger ikke mange menneskelige følgesvenn. De er flotte for rolige, voksne eiere.

Disse hundene er uavhengige og selvvillige, noe som gjør dem vanskeligere å trene. Pooches fra denne rasen er ganske aggressive og gjør det ikke alltid bra med folket og dyrene rundt dem.

18. Rottweiler - 328 psi

Rottweiler - 328 PSIDisse hundene er rolige og modige. De kan få opptil 130 pounds ... muligens mer. Hunder i denne rasen er ikke hyper og trengende. Smart og imøtekommende, disse fur-babyene gjør gode arbeidshunder. Disse hjørnetenene er overraskende vennlige og sosiale og gjør det ikke bra med alene tid.

Trening må starte så snart som mulig mens de fortsatt er små nok til å bli lett håndtert. Rottweilers anbefales for erfarne eiere på grunn av deres størrelse. De liker vanligvis ikke andre dyr.

19. Tosa inu - 556 PSI

Tosa inu - 556 psiEn mastiff-type hund, dette er en japansk rase som trodde å ha mastiff, stor dansker og bulldog i sin forfedre. Disse pooches er store, men enkle å ta vare på. Selvforsikret og skremmende i utseende, Tosa Inu gjør en stor vakthund. Med riktig trening er disse hjørnetenene vennlige og familie-orienterte.

Hvis ikke trent og sosialisert riktig, kan disse hundene bli aggressive. Hunder i denne rasen er enorme. De tar opp mye plass og spiser mye mat. De trenger lydighetstrening som en valp, eller de kan lett bryte folk og ting.

20. Bokser - 230 psi

Boxer - 230 psiDenne rasen har en imponerende statur som ikke samsvarer med sin personlighet. De vil vanligvis ikke skade en flue, men de kan drepe furry små dyr hvis de ikke er trent. Denne kjærlige hunden er veldig vennlig med familien, inkludert barn og andre hunder. Boksere er intelligente og enkle å trene. De er gjennomsnittlige i deres ønske om å bjeffe og streife rundt.

Boksere som milde klima, så omsorg må tas når du går utenfor i kaldt eller varmt vær. Disse valpene gjør egentlig ikke bra når de er alene i lange perioder.

Ærlige nevner

Mens de ovennevnte er hundene raser med den sterkeste bittekraften, er de langt fra de eneste som har bitt du vil være forsiktig med. Følgende er andre hunderaser kjent for sin sterke biteforce. 

  • Labrador Retriever
  • Afrikansk ville hund
  • sibirsk husky
  • Great Dane
  • Wolfdog
  • Akita Inu

Faktisk, på grunn av av og til motstridende informasjon om rasebitiske kraft, hevder noen eksperter at noen av disse hundene har en sterkere bite enn de på listen.

Vanlige spørsmål om hunder raser med den sterkeste bittekraften

Likevel, har tvil om hvilke hunderaser som har den sterkeste bittekraften? Vurder følgende. 

Hvilken hund har den sterkeste bittekraften?

Mastiffen har den sterkeste bittekraften, etterfulgt av Rottweiler. 

Hvilken hund har den svakeste biteformen?

Den engelske bulldogen har den svakeste biteformen, etterfulgt av Bullmastiff og Shih Tzu. 

Hvilket dyr hadde den sterkeste bittekraften i 2020?

Saltvannskrokodillen har den sterkeste bittekraften. Andre ledere inkluderer flodhester, gorillaer, jaguarer, flotte hvite haier, isbjørner, bengal tigre og flektige hyener. 

Hvilken hund kan drepe en løve?

Den rhodesiske Ridgeback kan drepe en løve, og så kan en rottweiler. 

Hvilken hund er sterkere enn en pitbull?

Rottweiler er sterkere enn en pitbull og i stand til å slå den i en kamp.

Les neste: 20 dyreste hunder raser fra hele verden

Pin og del med andre hundelskere:

Den 20 hunden raser med den sterkeste bittekraften

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 20 Hunderaser med den sterkeste bittekraften