Hvordan lage en hund stop biting

Du kan tenke at hunden din nipping og biting er et tegn på kjærlighet. De prøver bare å spille, ikke? Ikke akkurat. Dette er en dårlig vane som du trenger å nippe i knoppen så snart som mulig. Hvis du vil vite Hvordan lage en hund Stop Biting, Det er noen tips du kan følge for å lære kjæledyret ditt at denne oppførselen ikke er akseptabel.

Mouthing og biting er & # 8220; normal & # 8221; oppførsel for hunder. De bruker munnen til å kommunisere med andre hunder og utforske verden rundt dem. Fordi han mener at du er medlem av sin pakke, er det ikke uvanlig for din pooch å bruke munnen til å spille og kommunisere med deg.

Mens det kan virke søtt, er denne oppførselen ikke trygg. En liten feil og hunden din kan ende opp med å skade deg eller et annet menneske. Selv om det ikke er smertefullt, og du har ikke noe imot det, Denne oppførselen må stoppes.

Biting er en av de mest Vanlige grunner hvorfor hundeeiere til slutt gi opp sine kjæledyr. Det er viktig å lære å gjøre en hund slutte å bite så tidlig som mulig. Jo lenger denne oppførselen fortsetter, jo vanskeligere vil det være å bryte vanen.

Hvordan lage en hund Stop Biting

Hundbitende skjorteDet første du må vurdere er om hunden din er bittende lekfullt eller aggressivt. Det er ganske enkelt å fortelle forskjellen, og det er ekstremt viktig at du gjør det.

Lekfull biting vil ikke bryte huden. Hunden din vil ha et avslappet ansikt og ører. Hals hans vil trolig være wagging. Aggressiv biting vil være smertefullt, og hunden din vil se anspent. Det kan være tegn på aggresjon før bitt som å vise tenner, grovering og aggressivt kroppsspråk.

Hvis hunden din er aggressiv, må du søke hjelp av en profesjonell trener eller hundeadferdsspesialist så snart som mulig. Hvis det er lekende bite, må du begynne å trene hunden din for å slutte å bite umiddelbart. Han trenger å innse at han ikke kan leke med mennesker på samme måte som han spiller med sine jevnaldrende.

1. Bruk ikke-kontakt former for spill

Kjæledyrseiere liker å spille spillet som jeg skal referere til som "kloen" med sine hunder. Måten dette spillet fungerer er som dette: Du plasserer hånden over hundens hode, vri fingrene dine og beveger hånden din slik at kjæledyret ditt vil jage det. Vi har alle gjort det.

Spill som dette Lær din valp som biter er greit. Jeg har også sett kjæledyrseiere vri føttene når den nye hunden ligger på bakken. Mens disse "spillene" er morsomme og bedårende, De sender feil melding.

Du vil høste hva du sår hvis du spiller spill som dette med din pooch. Han vil lære at det er greit å bite deg, noe som også vil bety at det er greit å bite andre mennesker. Unngå disse spillene, og ikke bringér eller spill aggressivt med deg Canine Companion. I stedet, prøv spill som tug-of-krig og hente det.

2. Erstatte et leketøy eller tygge

En annen metode for å prøve er omdirigering. Bruk et leketøy som lokker hunden din. Jeg liker å bruke squeaky leker, fordi de distraherer hunden og omdirigere hans oppmerksomhet raskt.

Når hunden din begynner å bite deg, omdirigere hans oppmerksomhet direkte til leketøyet. Når han tar leketøyet, begynner du å spille et ikke-kontaktspill (som slep eller henting). Dette vil lære Fido at biting er uakseptabelt, men det er andre morsomme ting som du kan gjøre sammen som ikke krever tenner-til-hudkontakt.

MER: De 10 beste hundene leker for kjedsomhet og mer

hundespill

3. Bite mens du petting

Hvis hunden din prøver å bite deg når du kjæledyret, er det et vanlig problem. Når han først begynner å bite deg som du kjæledyr, omdirigere ham ved å bruke hundebehandler. Pet din hund med en hånd og hold noen godbiter i den andre. Når han lar deg sette ham i en kort periode uten å bite, belønne ham med en godbit.

Hvis Fido begynner å bite som du kjæledyr, vis ham de godbitene, men ikke gi ham noen ennå. Etter at han har sett godbitene, begynner du å pette ham igjen. Hvis han ikke biter denne gangen, belønner han ham med en hundebit for å styrke denne positive oppførselen.

4. Kommando trening / verbale signaler

Som jeg forklarer i videoen min ovenfor, anbefaler noen eksperter å lage en høy tonehjulet lyd når hundens tenner berører huden din. Hunder yelp når en annen hund biter dem for hardt. Etterligne denne lyden er en naturlig måte å vise en hund som du ikke liker det han gjør, og at hans oppførsel er uakseptabel.

Hvis du ikke liker ideen om å lage en høy tonehjulet lyd, kan du bruke din egen verbale cue. Jeg liker å bruke en enkel "ow" lyd. Hvis du har gjort det Grunnleggende kommandoopplæring Med din pooch vil det være svært gunstig. Så snart hundens tenner berører huden din, gi ham en kommando til & # 8220; Sit & # 8221; eller si "8220; No & # 8220; Drop det & # 8221; eller hvilken kommando du bruker til å få hunden din til å stoppe uønsket oppførsel.

Så snart valpen din begynner å bite deg, gjør lyden du velger og så la hånden gå limp. Bruk alltid den samme lyden som den verbale cue-kommandoen for å stoppe nipping, bite eller mouthing. Pass på å være i samsvar med den.

Bruk den verbale cue treningsøvelsen ikke mer enn 3 ganger innen 15 minutters periode. Hvis du trenger å gjøre det mer enn 3 ganger på 15 minutter, er det tid for en tid ute. Ignorer hunden din i minst 15 minutter før du viser ham mer oppmerksomhet. Dette vil bidra til å styrke treningen og vise ham at biting ikke er en akseptabel oppførsel.

Les neste: 15 Fakta om frykt aggresjon hos hunder du må vite

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan lage en hund stop biting