Hvordan få en hund til å slutte å nippe når det er spent?

Hvordan få en hund til å slutte å nippe når du er spent?

Selv om en valp som spiller og nipping i våre hender, er veldig søt, blir det bekymringsfullt som de vokser. En voksen hund kan forårsake noen vesentlig skade, selv om de bare spiller. Hvis du vil vite Hvordan få hunder til å slutte å nippe når du er spent, Du har kommet til rett sted.

Prøver å trene en altfor spent hund er veldig vanskelig. De kan ikke bare nippe, men hoppe opp over deg. Vi ønsker å hjelpe deg med å identifisere hvorfor det er det hunden er begeistret nipping. I tillegg til å skissere de klare forebyggende og hensiktsmessige treningsmetodene. Ikke lenger vil du bekymre deg for smertefulle blåmerker og ømme hender!

Hvorfor er hunden min på fremmede?

Vi har skissert årsakene til at hunden din er nipping når de er glade. Dette skal ikke forveksles med forsvar, aggressiv eller angst indusert nipping.

Din hund ønsker å spille

Vi vet alle hvordan klumpete våre hunder kan få når de blir spennende og ønsker å spille. Deres nipping kan lett forklares av dem som bare ønsker å spille, og ta tak i nærmeste ting de kan, som dessverre er en del av deg!

Våre hunder er klar over at vi bruker våre hender til å spille på samme måte som de bruker sine kjever. Deres mål er mest sannsynlig ikke å forårsake smerte, men for å forklare deg at de vil spille. En hund kan prøve å engasjere deg i spill ved å referere til at du spiller med, trekker på hånden din. Det er rett og slett deres spenning i den potensielle spill-økten som får dem til å bite eller trekke bare litt for hardt. De kan til og med gripe hva de kan for å oppmuntre deg. Dette kan bety nipping på ankel, armer, og hvor som helst de føler for å få oppmerksomheten din.

De tror du liker det

Så overraskende som det er, kan hunden din tro at du liker å bli nippet på grunn av dine tidligere reaksjoner. Dette kan være på grunn av ditt positive utrop når de var en valp, og det var søtt, eller til og med på grunn av støyen du gjør når du er i smerte. Vi hører hva du sier, med en anerkjent empati nivå så høyt som hunder har, hvordan tolker de våre rammer av smerte som spenning? Det er rett og slett fordi vi kommunisere annerledes enn hunder, og lydene vi gjør er ikke som deres. Derfor er det ikke mangel på empati, men en feilkommunikasjon.

Når det gjelder når de er valper, vil mange av oss tro at det er bedårende å se sin lille valp tygge på fingrene. På grunn av deres lille størrelse, er det ikke så smertefullt heller. Oppmuntre til denne oppførselen i ung alder, selv om det vil øke sannsynligheten for at en voksenhund vil gjøre det samme med mye mer smertefulle konsekvenser.

Din hund er kjevebryter

Kjeve bryting, også kjent som mouthing, er en form for lek hunder vil delta i hverandre. De åpner munnen deres brede og etterligner biter og tyggere bevegelser rundt munnen og ansiktet til en annen hund. Det er i hovedsak en form for spillkamp. Når hunden din er spent på deg, kan det være det de forsøker å spille kjempe med deg og tror at dette ville være hyggelig for dere begge.

Derfor kan de ikke nødvendigvis prøve å nippe deg, og det kan være tilfeldig når de er glade og i spillmodus. Ved å flytte hodet er uregelmessig og raskt med en åpen kjeve, kan de ved et uhell nippe deg eller fange deg med en tann. Dette er spesielt sannsynlig for svært spennende hunder eller de som anses å være hyperaktive, da deres oppførsel og bevegelser vil bli mye raskere og uregelmessige. Dette øker muligheten for en utilsiktet skade fordi de er mindre kontrollert.

De vil føle seg rolig

Hunder kan bruke tygge, suge og bite et objekt som en form for selvsødig eller stimulering for å hjelpe dem til å føle seg mer rolige. På samme måte kan vi repetitivt klikke på en penn eller trykk på fingrene når vi er stresset, hundene har også sine egne håndteringsmekanismer, spesielt hvis de er engstelige. Derfor kan hunden din prøve å trøste seg selv, og målet er faktisk ingenting å gjøre med deg.

De kan være i nærheten av deg som en annen form for komfort, og den selvsødige nipen kan bare være målrettet mot hva som er nær. I dette scenariet, selvfølgelig er det mest sannsynlig deg. Det kan også være tilfelle at de bare ligger i et komfortabelt og rolig sted, og igjen, prøv å tygge noe i nærheten. Det kan ganske enkelt være tilfelle av deg på feil sted på feil tidspunkt.

Årsaker til hunden nipping
Hunden din vil kanskje føle deg rolig, og det er derfor det er nipping.

Hvordan stoppe hunden din fra nipping når du er spent?

Det er noen forskjellige trinn du kan ta for å hindre eller stoppe hunden din fra å nippe deg når de er glade.

Trinn 1: Tilbyr tygge leker til hunden din

Omdirigering av hundens tygging er en av de beste og første løsningene du bør prøve. Hvis hunden din er nippe for å spille eller selvforsyle, tillater denne teknikken dem til å gjøre det, men til riktig medium. Over tid vil hunden din aktivt søke etter deres tygge leker og begynn å unngå å nippe deg. Dette er imidlertid en prosess som krever tålmodighet og repetisjon til arbeid.

Når hunden din skyldtes deg, beveg deg rolig og trekker oppmerksomheten til tygge leketøy. Dette kan bare bety å vise dem det, for andre kan du kanskje engasjere seg i en sesjon av spill og riste leketøyet eller trekke det for å få dem til å tygge leketøyet. Ved å omdirigere sin energi, vil hunden din være i stand til å danne en tilknytning til deres behov for å nippe og hvor de skal sette den energien. Derfor vil de ikke se eller gå for deg å nippe.

Trinn 2: Ikke straff hunden din

Straffe hunden din vil ikke hjelpe dem med å få forståelse, Det lærer dem i stedet å frykte deg og mennesker. Vi fremmer ikke noen form for aggresjon eller fryktinducerende handlinger av to grunner: grusomhet, og det er rett og slett ikke gunstig. Hvis du vil at hunden din skal slutte å nippe deg, kan bruken av positiv forsterkning, omdirigering og naturlige avskrekking alle forhindre at de oppfører seg på denne måten uten behov for negativ forsterkning.

Å straffe hunden din kan faktisk indusere ny negativ oppførsel. Et trykk på nesen og roping på hunden din, kan føre til at de blir defensive. De kan begynne å snarl, snap og til og med utover bite. Videre vil deres tillit til deg redusere. Den nære båndet du har med din valp vil falme når det er så mange alternative måter å forhindre denne oppførselen. Husk at det ikke alltid handler om den raskeste måten å nå sluttresultatet, men hvordan du kommer dit.

Zak forklarer hans teknikker for å stoppe valpen din fra biting.

Trinn 3: Gi smak avskrekkere en tur

Selv om det ikke skal være en av de første metodene for å prøve, bør smake avskrekkinger på hendene og andre områder, hunden din bør stoppe dem som ønsker å legge hendene i munnen til nibble. Disse smak avskrekkende kan kjøpes online som dråper eller spray oftest. De vil inneholde en smak som hunden din ikke vil nyte. Så når de skal nippe deg, vil de smake på den ubehagelige smaken og enten stoppe, eller se etter noe annet å nippe.

Hvis du vurderer å bruke en spray deterrent, er det noen ting du må være oppmerksom på. For det første, sørg for at sprayen bare brukes på deg selv, sprøyter den inn i hundens munn, kan skremme dem så vel som fører til sprayen som kommer inn i øynene. Dette kan være farlig. Videre, sørg for å sjekke ingrediensene og at det er godt testet med nei giftige ingredienser ved inntak.

Trinn 4: Bruk fengselstid

Detention Time betyr ikke å isolere hunden din eller få dem til å bli i et rom alene. Det betyr å trekke oppmerksomheten din så de forstår at hvis de nipper deg, vil spilletid og hengivenhet bli tatt bort. Når du gir hunden din oppmerksomhet eller spiller med dem, vær forberedt på når de nipper. Så snart de gjør det, legg deg rolig ned i lekene og slutte å anerkjenne dem. Gi dem to eller tre minutter for å roe seg, så kan du gi dem oppmerksomhet en gang til.

Hvis hunden din forblir hyperaktiv skjønt, og fortsetter å prøve å nippe deg, ignorere dem og forlate rommet. Igjen, gi dem tid til å roe seg og så kan du reentere rommet. For at dette skal fungere skikkelig, må du sørge for at du gjør dette hver gang hunden din nips. De må være oppmerksomme på at disse konsekvensene vil skje hver gang hunden din nipper deg, så de vil begynne å stoppe.

Trinn 5: Sett hunden din på snor

Når en besøkende kommer over, kan det være bekymringsfullt å vite hvordan du skal stoppe hunden din, mens de er i ferd med å bli trent til å stoppe. Før en besøkende kommer, plasser hunden din på en bånd og hold dem vekk fra den besøkende til de er i stand til å roe seg ned. Imidlertid bør denne metoden bare brukes til hunder som kan roe seg ned i løpet av få minutter og blir holdt på båndet, vil ikke øke sin hyperaktivitet.

Hvis hunden din er ganske hyperaktiv, Det kan være verdt å sette dem i deres kasse til de er i stand til å roe seg ned. Pass på at hunden din er kasse trent og at du tillater dem å komme inn i kassen så rolig som mulig. Når hunden din er rolig, kan de slippe ut av kassen og lov til å møte den besøkende. Hvis deres oppførsel går nedoverbakke, ta dem tilbake til kassen og gjenta prosessen igjen.

Sett en bånd på en nippinghund
Sett hunden din på snor når du ikke kan roe den ned.

Trinn 6: Bruk positiv forsterkning

Når hunden din rolig samhandler med deg, en besøkende, eller til og med unngå å nippe i løpet av lay eller en hilsen, bør du prise dem. Positiv forsterkning er praising hunden din etter at de har vist god oppførsel. Dette er vanligvis ved å gi dem behandler, Så mange hunder er mat orientert. Noen hunder vil også positivt reagere på oppmerksomhet og ros. Selv om du vil holde ros og oppmerksomhet rolig, som å øke deres hyperaktivitet kan føre til mer nipping.

Når hunden din hilser deg, hvis de ikke nipper på deg, gi dem en godbit. Støt dem rolig og vær sikker på å belønne dem når de viser positiv oppførsel som dette. Hunder reagerer så mye bedre til positiv forsterkning enn negativ. De vil knytte mangelen på nipping med å motta en godbit, og vil da sikte på å gjenta dette for å oppnå det samme målet.

Hunder nipping når spennende - FAQ

Hver situasjon av hunder nipper når de er begeistret, er annerledes. Dette er grunnen til at vi har tatt med ekstra informasjon og svar i tilfelle du trenger litt mer informasjon om emnet.

Hvorfor biter hunden min ermer?

Når hunder blir begeistret, vil de bite og tygge ting. Det er en av deres mest fremtredende oppførsel av lek. Når de er glade, vil de følelsene ofte bli satt i spill. Hunden din vil gripe og tygge hva de kan, bare fordi de er så klare til å spille! Noen ganger betyr dette at din erme vil bli fanget i krysset.

Hvorfor gjør hunden min på besøkende?

Din hund kan nippe på besøkende fordi de er nervøse eller begeistret, Det avhenger av deres kroppsspråk som vises sammen med nipping. Er deres ører presset tilbake med frykt og deres kropp hunched i en mindre posisjon, eller hopper de og vri på halen? Svaret kan bestemmes av deres oppførsel i andre områder. Når du vet hva motivet kjører dem, kan du se på hvorfor de føler seg på denne måten.

Vil Squealing stoppe hunden min fra å nippe på meg?

Squealing vil ikke stoppe hunden din fra å nippe på deg, Faktisk kan det oppmuntre dem til å gjøre det. Lyden av en squeal kan tolkes som en støy av lek med hunden din, derfor kan de nippe hardere. Rolig ignorerer hunden din eller forlater dem for litt stille tid, vil stoppe dem fra å nippe mer enn en reaktiv reaksjon.

Skal jeg holde hundens munn lukket når de biter?

Du bør aldri holde hundens munn lukket når de biter. Det er ubehagelig for dem, øker sjansene for at de kan bite deg, og hjelper dem ikke med å lære det er en oppførsel du ikke vil demonstrere. Når hunden din nipper deg i spenning, gjør de ikke så for å skade eller frustrere deg, de gjør det for å spille. Vær tålmodig og lær dem at de kan tygge leker, men ikke deg. Gjør det gjennom positiv forsterkning og rolig omdirigering av energi.

Mange eiere har problemer med å håndtere spennende hunder som nipper dem. Tålmodighet og rolige atferd er nøkkelen til å hindre det og treningshunder ikke å gjøre det.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan få en hund til å slutte å nippe når det er spent?