Hvordan få hunden til å slutte å hoppe opp på fremmede?

Hvordan få hunden min til å slutte å hoppe opp på fremmede?

En av fordelene med å eie hunder er deres morsomme og lekende personlighet. Men hva skal du gjøre når denne faktoren blir et problem? Hvordan stopper du hunder fra å hoppe på fremmede? Dette kan være et stort problem når du ikke har kontroll over hunden din. Spesielt når du eier en stor hund som kan skade en fremmed.

Vi vil forklare årsakene til at hunden din kan hoppe opp, sammen med hvordan du skal stoppe det. Det er ingen løsning, derfor vil vi forklare det viktigste forebyggende tiltaket å vurdere. Dette vil tillate deg å bekjempe det riktige valget for deg og din hund, slik at du kan Stopp hunden din fra å hoppe på fremmede.

Hvorfor hopper hunden min på fremmede?

Det er to hovedgrunner til at hunden din kan løpe opp og hoppe på fremmede. Vi har forenklet dem her, slik at du kan utlede hvilken som påvirker valpen din.

Hilsen stil

Den vanligste forklaringen på en hund som hopper opp på noen, er å hilse på dem. Det er noe de har lært av en svært ung alder, og det har blitt sendt ned fra grå ulv til domesticated hunder Vi kjenner i dag.

I villmarken, Grey Wolf Pups vil nå opp til sin mor når hun går inn i hulen, pote på munnen hennes, og slikk ansiktet hennes. Dette gjøres i et forsøk på å få henne til å regurgitate mat til dem. Domesticated avl har ganske mye utryddet behovet for denne oppførselen, som oppdrettere og eiere wean valper når det er hensiktsmessig. Men hopper opp for å se sin mor, vil valper fortsatt bruke dette som en hilsen. Denne instinktuelle oppførselen har derfor forblitt, selv om behovet har siden venstre.

Du vil se nesten alle valpene som utfører denne oppførselen for å hilse på sin mor, og så fortsetter de å hoppe opp når de møter folk som de blir eldre. Det blir en atferdsmessig vane. Selv om det er veldig søtt for en liten valp å hoppe for din oppmerksomhet, blir det mye mindre søtt når en Rottweiler hopper opp på fremmede og barn. Selv om det er søte intensjoner bak denne loven, kan det være farlig.

Utilsiktet opplæring

Selv om dette er den mindre vanlige forklaringen for en hunds oppførsel som hopper opp på noen, skjer det fortsatt. Det er heller ikke så uvanlig som du tror. Under den Opplæring av hunden din, Eiere vil grundig rose sine kjæledyr når de utfører en positiv oppførsel eller ønsket triks. For eksempel kan du lære hunden din å sitte, og når de gjør det riktig, roser du dem spent. De vil hoppe opp, bjeffe og vandre sine haler mens du sier & # 8220; god hund!& # 8221; og belønne dem med en godbit. Fra dette punktet vil hunden din vurdere dette en positiv oppførsel å gjøre i nye spennende situasjoner som å møte fremmede.

Hunder vil knytte din ros og den positive følelsen med handlingen av å hoppe opp. Derfor kan du kanskje ha trent hunden din til å utføre dette. Opplæringen kan også forekomme fra generell positiv forsterkning, Selv ikke under trening. Hvis du kommer hjem, hilser du spennende hunden din, de kan begynne å tro at dette er akseptabelt og den riktige måten å hilse på noen. Din oppførsel og oppmuntring påvirker hunden din daglig, spesielt når de er i de følsomme periodene i livet som en valp og en ung hund.

Hvordan stoppe en hund fra å hoppe på fremmede?

Det er noen forskjellige ting du kan gjøre for å stoppe eller forhindre at hunden hopper på fremmede og vi utdyper dem nedenfor.

Forsinkelse hilsen til hunden din er rolig

Som positiv forsterkning og forening kan spille en slik avgjørende rolle i å oppmuntre hunden din til å hoppe opp under hilsener, motvirke dette er en fin måte å forhindre å hoppe opp. Ved å hindre at hunden din hilser en gjest til de er rolige, Dette vil positivt forsterke en rolig hilsen og hindre at de hopper opp over tid.

Hvis en gjest går inn i hjemmet ditt, er låsingen din i et annet rom ikke slik å få dem til å roe seg, de kan til og med bli mer engstelig. I stedet kjøper du en sterk og komfortabel seletøy og lede og fest dem til hunden din. Sitt rolig med hunden din i et område en liten vei fra døren og få dem til å sitte eller ligge ned. Når gjest kommer inn i hjemmet ditt, hold hunden din sittende og nær deg. Ikke skjule dem, bare rolig dem med kjærlighet og en beroligende tone. Pass på at gjesten din er rolig og prøver ikke å samhandle med hunden din eller lage øyekontakt til de er rolige. Når hunden din har riktig roet ned, nærmer deg gjesten din med dem fortsatt på selen og la dem forsiktig hilse på dem.

Ignorer hunden din når han hopper

Ved å bare anerkjenne hunden din når de hopper opp, er de klar over at denne oppførselen får dem oppmerksomhet. Derfor, ved å ignorere hunden din og oppmuntre gjestene til å gjøre det samme når de hopper opp, kan det hindre det fra Reoccurring. Når hunden din har innsett at hopping vil ikke gi dem den oppmerksomheten de søker, vil de stoppe.

Det er viktig å merke seg det Denne metoden kan ikke fungere godt med svært hyperaktive hunder eller de som kan hoppe veldig høyt. Høye hoppende hunderaser som Pitbulls og Greyhounds kan være i stand til å hoppe opp til ansiktet ditt. Derfor, selv med å ignorere dem, er det ganske vanskelig å unngå dem, spesielt når de kan forårsake smerte.

Gi hunden din noe å bære i munnen

Noen ganger en forsterket distraksjon kan forhindre at hunden hopper opp. Noen Behaviorists foreslå å gi hunden din en leketøy eller teppe for å holde når de hilser deg, nesten som en gave. Dette krever litt trening og tålmodighet. For det første må du finne ut hva slags leketøy eller teppe hunden din foretrekker. Noen foretrekker baller, men hvis de er tunge chewers Da vil du kanskje unngå tennisballer. Andre foretrekker myke leker, squeaky leker, eller til og med tepper.

For å trene hunden din for å gi deg dette, må du først forsterke ideen om at de bringer deg dette er en god ting. Begynn med å trene dem for å holde leketøyet i munnen og belønne dem med en godbit. Neste fremgang til dem som bringer det til deg som et spill med henting, men la det gå ned på gulvet og oppfordre dem til å bringe det til deg. Til slutt vil de begynne å gjøre det ved døren, og denne oppførselen kan utvikle seg til gjester som besøker.

hunder hopper på fremmede
Du kan gi hunden din et leketøy for å stoppe det fra å hoppe på fremmede.

Hunden hopper på fremmede - FAQ

Her er de fire mest spurte spørsmålene om hunder som hopper på fremmede, slik at du kan føle deg fullstendig informert om emnet.

Hvordan stopper jeg min valp fra å hoppe på andre hunder?

Den beste måten å forhindre at hunden din hopper på andre hunder er positiv forsterkning. De hopper på deg fordi de er glade for å hilse på deg eller møt noen andre, for ikke å frustrere deg. Selv om du straffer hunden din og roping på dem, kan stoppe dem, kan det også forårsake frykt og angst i hundene dine, så vel som å skade deres tillit til deg og mennesker.

Når valpen din hopper på en annen hund, ta dem av hunden, fortell dem å sitte, og la dem få dem til å fortsette å spille når de er rolige. Dette er imidlertid mye lettere å teoretisere enn å sette i praksis som valper er spennende og har korte oppmerksomhetsspenninger. Hvis du kan sette dem på gulvet etter å ha hoppet og distrahere dem med leketøy, kan dette omdirigere sin energi.

Hvorfor prøver hunden min å hoppe på andre hunder?

Dette avhenger av hundens alder og kjønn. Imidlertid er de vanligste årsakene Excitability, Play, og en mann som prøver å montere.

Vanligvis er en hund som hopper på andre hunder en form for lek, og du vil se den andre hunden som gjengjelder det hvis de føler seg komfortable. Se også etter positive og negative kroppsspråkskilt for å undersøke om det er spill. Når mannlige hunder blir begeistret, kan de prøve å kompisere med en hund ved å montere dem, dette er vanligvis ganske merkbart som de vil sikte på å spesifikt montere den bakre enden av den andre hunden.

Hvordan kan jeg få hunden min til å roe seg rundt andre hunder?

For å få hunden til å roe seg rundt andre, de trenger å være godt trent. For de som har alvorlig angst, aggresjon eller andre grunner for mulig negativ energi, må du kanskje vurdere en fast sele og nese til hovedproblemet er blitt bekjempet.

Lærer hunden din å sitte og være veldig nyttige verktøy for å kontrollere deres spenning og oppførsel. Hvis hunden din blir over spent, fortell dem å sitte og bli til de er i stand til å roe seg ned. Du kan også lære dem kommandoen & # 8216; sakte, for å få dem til å roe seg ned under et møte. Pass på at møtet oppfordres gradvis, og de holdes forsiktig tilbake, slik at de har tid til å slappe av når det er nødvendig. Det er ingen tidsbegrensning for to hunder å møte ansikt til ansikt

Hvordan stopper jeg hunden min fra lunging på andre hunder?

Gradvise introduksjoner og tålmodighet er nøkkelen til et rolig og trygt møte for hunder. Men med noen bekymringer med aggresjon, Vi anbefaler å konsultere en profesjonell behaviorist.

Med to godt sosialiserte hunder har du få bekymringer, ellers må du være forsiktig. Redningshunder og de med tidligere traumer krever spesielle tiltak for å møte andre hunder, spesielt hvis de viser aggressiv lunging.

Forhindre at hundene dine hopper på fremmede tar tålmodighet, forståelse, og vanligvis litt trening. Men med tiden vil valpen din komme dit.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan få hunden til å slutte å hoppe opp på fremmede?