16 Høy energy dog breeds + tips for å håndtere hyper dogs

16 Høy Energy Dog Breeds + Tips for å håndtere Hyper Dogs

Høy energi hund raser kan være intelligent, morsom og aktiv, akkurat slik du vil at kjæledyret ditt skal være. Men når det gjelder å lage en hund et medlem av familien din, er de fleste eiere forvirret om å velge dem.

Noen av disse høye hundene kan utrolig familie kjæledyr, men du må sørge for at familien din er aktiv nok til å takle hyperhunden. Her er vår liste over de beste beste High Energy Dog-raser for deg å vurdere.

16 De fleste High-Energy Dog-raser

Følgende er noen av de høye energihundene som kan holde deg på tærne som medlem av familien din. La oss se på dem i detaljer.

1. Tysk Shepherd

Schæferhunder er ikke bare en av de høyeste energihundene, men blant rasene som viser seg å være perfekte familiefester. Deres skinnende frakk, elegant utseende, og vennlig oppførsel gjør dem virkelig bedårende. Med en tysk hyrde, er det eneste du må være forsiktig med å tømme sin overskytende energi. Det er denne høye energien er det som gjør at de kan fungere som søk, guide og herding hunder.

Du må holde en tysk hyrde opptatt og aktiv hele tiden. Inaktivitet bores hunden til omfanget av å gjøre ham gretten. Gi disse høye energihundene nok jobber og lek med dem, og de vil være de beste kjæledyrene for enhver familie, spesielt med barn.

2. Irsk setter

Hvis du vil ha en av de høye energimundene raser å følge deg med på jogging og fotturer, så en Irsk setter kan være det beste mulige valget. De er fulle av energi og kan være de perfekte følgesvenner for en aktiv familie. Deres rike kastanje rødhue gjør dem til å se alle grand og elegante.

En irsk setter trenger å kjøre mye. Innfør trening og trening som krever mye bevegelse, tugging, hente, osv. Fravær av slike aktiviteter kan påvirke hunden din i den grad å snu ham engstelig eller gjør ham til å engasjere seg i negativ oppførsel.

3. Shetland Sheepdog

En Shetland Sheepdog tilhører de høye energihundens raser åpenbart fordi det fungerte som en allsidig Herding og vakt hund for bønder i Shetlandsøyene, Ligger utenfor kysten av Skottland. Hundene beskyttet i utgangspunktet avlingene fra sultne sauer og fugler, mens også herding, som en av deres hovedaktiviteter.

I dag kan en Shetland Sheepdog være en Utmerket High Energy Family Companion, Holde deg alle glade og engasjert med ham. Pass på at hunden har nok plass til å løpe om og utnytte sin energi. For å sikre dette, presenterer mange jaktende spill med en flueball og sprints, og du vil elske å se på hundespillet ditt.

4. Dalmatian

Dalmatian ble historisk oppdrettet og brukt som en Coaching Dog sammen med hester. Som et resultat, i dag, som en av de høye energimundene, kan Dalmatian jobbe i mange andre kapasiteter. Det er en Athletic og Agile High Energy Dog som kan vakkert følge deg på dine løpende og fotturer. Denne spesielle hunden rasen er god på det meste av hundesportene også.

Dalmatians er svært vennlige med barn, men de er ikke så lettvogner som de ser ut til å være. Du må fokusere mye på trening og trene behov for å holde dem aktive og la dem lede den overskytende energien de har. Hvis du ikke klarer å gi dem jobb og aktiviteter, vil de ikke bare bli hyperaktive, men vil også utvikle vaner som å snappe på folk eller overdreven bjeffing.

Hyper hund (trening og trening)
Med mindre hunden din er klinisk hyperaktiv, trenger de bare mer trening og mer daglig fysisk aktivitet.

5. Russell Terrier

Som en av de populære høye energihundene raser, viser Russell Terrier tegn på høy intelligens også. Det er derfor, i en hvilken som helst sportsinnstilling med avanserte treningsøvelser, gjør denne hunden utrolig bra. Rasen har mye fysisk energi som trenger drenering gjennom Vanlige aktiviteter.

Hvis du ikke gir din Russell Terrier med nok mulighet til å trene, vil hunden snart finne morsomme måter å holde seg aktiv og de måtene kanskje ikke er for velkommen til familien.

6. Puddel

De Puddel er en blant de mellomstore høye energihundens raser, noe som gjør det ganske interessant hund. Opprinnelig var pudler vannet retrievere og de pleide å hoppe i vannet for å hente vannfugler til jegere. Selv om de ikke engasjerer seg i lignende aktiviteter lenger, opprettholder de en sterk følelse av hardt arbeid og høy energi.

Pudler er As svært intelligent som de er leken. De kan også være gode rundt barna. Men bare sørg for å holde puddelens sinn og kropp aktiv gjennom lydighetstrening og regelmessig trening. Disse høye energihundrasene kan bli kjedelig og være litt ødeleggende i fravær av oppgaver.

7. Beagle

De Beagle er blant de mest anerkjente høye energihundene der ute. Hundene har Sterke scenting evner fordi de var jegere og dette yrket gjør dem superaktive på samme tid. Deres overskytende energi trenger å brenne gjennom daglige øvelser og morsomme aktiviteter.

Øvelsene du introduserer for Beagle, bør inneholde sniffing relaterte aktiviteter fordi hunden er veldig god på dem og nyter dem også. Denne høye energihunden er også smart og kan være iboende sta eller til og med mischievous til tider.

8. sibirsk husky

En av de søteste utseende høye energihundene, Siberian Huskies tradisjonelt trukket sleder i frysende temperaturer. Ikke rart, de har et meget høyt nivå av energi, som skal renne ut gjennom kraftig trening. Ellers vil disse hyperaktive hundene oppføre seg som en maniac som kjører om målløst i fravær av en riktig jobb å gjøre.

Høy energi og anstrengende aktiviteter som sledding og vekt trekking er bra for denne rasen. Imidlertid liker de kaldt vær og er ekstra følsomme for varme. Så sørg for at de blir så aktive som de vil, men bare i de kalde værforholdene.

Sjekk ut vår Husky hundenavn!

9. Engelsk Springer Spaniel

An Engelsk Springer Spaniel kan vise seg å være et godt kjæledyr for noen form for familier som bor i alle typer hjem, til og med en liten leilighet eller en leilighet. Hunden tilhører imidlertid de høye energihundens raser, og trenger derfor mye trening på daglig basis. Så lenge du kan Hold pooch engasjert i anstrengende utendørsaktiviteter, Du vil aldri møte et problem med sin hyperaktivitet.

Mens du planlegger treningsøvelser for denne høye energihunden, må du sørge for at mange løpende og henter aktiviteter. Fysiske oppgaver er viktigere enn mentale aktiviteter for denne rasen.

10. Miniatyr Pinscher

De Miniatyr Pinscher (Minipi) tilhører den korthagede tyske Pinscher-rasen, som er en av de høye energihundene. Hundene er vanligvis fryktløse og intelligente. De kommer med et så høyt nivå av energi som de til og med kan jage sin egen hale i stedet for å sitte stille på et sted.

Med mange lekende spill og treningsøvelser, kan denne rasen vise seg å være et velkomstmedlem i familien din. Mangel på øvelser, derimot, kan gjøre dem litt aggressive. Disse høye energimundene er vanligvis mistenkelige for fremmede også.

11. Australian Shepherd

Som en av de høye energihundene raser, en Australian Shepherd er på randen av å være ganske hyperaktiv, men også ganske intelligent på samme tid. Deres energinivå er uovertruffen, noe som ofte er resultatet av deres historie. Så, australske hyrder var avlet og hevet til å jobbe i gårder og herdedyr Og ganske naturlig, de er alltid på utkikk etter noen aktiviteter. Disse høye energimundene er gode til smidighet og diskkonkurranse.

Som kjæledyrforelder må du holde din australske gjeter aktive og engasjert hele tiden. Hvis du forlater dem alene uten aktiviteter, vil de slå gretten og handle stædige. Opplæring og regelmessig trening er et must for denne høye energihunden. Som helhet er de gode følgesvenner for alle slags familier.

Noen hunder bytter fra hyperen våken til å sovne veldig fort.

12. Border collie

Border collie er ikke bare en blant Høy energi hund raser men også den mest intelligente rasen. Disse hundene er ekstremt aktive og best anerkjente for deres smidighet og diskkonkurranse. Border Collies gjør gode kjæledyr og kan øyeblikkelig gjøre alle medlemmene av en familie bokstavelig talt forelsket i sine søte antics.

Rasen stammer imidlertid som Sheepdogs, så deres naturlige instinkt er å jage og besetning. Det er hvorfor; de må alltid ha en jobb for hånden for å engasjere dem. Hvis du ikke gir dem en jobb, vil de bare jage rundt noe i huset eller ute, inkludert biler. Gi dem nok oppmerksomhet til å tømme sin energi fysisk og mentalt, og de vil være det mest fantastiske kjæledyret du noensinne har hatt.

1. 3. Golden retriever

En av de mest populære og høye energihundene raser, den gyldne retrieveren er en vennlig, medfølende, tolerant og svært beundret familie kjæledyr. Bortsett fra deres intelligens, har denne hunden høye nivåer av energi, som krever en positiv utluft ut gjennom trening og aktiviteter.

Golden Retrievers er naturlige idrettsutøvere og utfør ekstremt godt i sport som smidighet og konkurransedyktig lydighet. Du kan bruke hundens energi ved å få ham til å delta i en slik hundesport, bortsett fra regelmessig trening.

14. Labrador Retriever

Labrador Retrievers ble opprinnelig oppdrettet for de fysisk krevende jobbene, som krever høye nivåer av fysisk energi. Labs er intelligente, lekne, aktive og litt hyperaktive til tider.

Hvis du har en Labrador Retriever, sørg for at du får ham til å trene i minst 45 til 60 minutter om dagen. Mangel på aktiviteter vil oppmuntre hunden til å oppføre seg på visse negative måter. Som de fleste høye energihundens raser, trenger de også lydighetstrening i betydelig grad.

15. Belgisk malinois

Med sterk Herding og beskyttende instinkter, Denne høye energien hunder raser krever intens trening. Belgisk Malinois er bemerkelsesverdig våken og intelligent. De har høye nivåer av fysisk energi, som trenger drenering i riktig retning.

En belgisk malinois kan også være litt hyperaktiv til tider. Hvis du ikke gir dem nok plass til fysisk aktivitet, kan de engasjere seg i negative aktiviteter i stedet for bare å snu gretten.

16. Welsh Corgi

En av Små høye energihundraser, En walisisk Corgi tradisjonelt besetninger storfe, hester og sauer. Hundene er ikke bare fulle av høy energi, men er også ganske smarte. En fordel med denne høye energihunden er at det er ganske lydig og lett å trene. Som et resultat er hundene ideelle for nye eller første gangs hundeeiere og familier med barn.

Selvfølgelig krever hundene en kanal for å lufte ut overflødig energi. Så, du må sørge for å introdusere poochen til vanlige treningsøvelser som dekk dem fysisk og mentalt.

Hvordan å roe en høy energi hund ned?

Mens de høye energihundene raser kan være morsomt og interessant, kan det til tider å håndtere sin hyperaktivitet vise seg å være en utfordring. Tatt i betraktning dette, er følgende noen av de teknikkene du kan prøve ut til rolig ned din hyperhund.

1. Pass på at din høye energihund får nok trening

Overskytende og uhåndterlige energien til hyperhundens raser skyldes ofte det faktum at De får ikke nok trening. Så, hvis du har en hund fra en av de høye energihundens raser, trenger du en riktig treningsplan for hunden å begrense sine tendenser, ellers vanskelig å bremse.

Visse høye energihundaser synes å være i konstant bevegelse og er ikke i stand til å slå seg ned selv etter slutten av en lang dag. For dem bør du introdusere noen fokuserte spill som et middel for å la dem lufte noe av deres overflødige energi. Slep og henting er en utmerket Energibrenner spill i denne forbindelse. Det kan også oppfylle formålet med mini treningsøvelser også.

Sport som Agility eller Lure Coursing er også egnet for High Energy Dog-raser. Disse spillene vil utgjøre selv de mest aktive raser. Ved siden av, få dem til å kjøre regelmessig fortrinnsvis i en hundepark med andre raser av hunder rundt.

2. Sørg for at din høye energihund er mentalt stimulert også

Det er ikke bare de fysiske treningsøktene som vil holde de høye energihundene raser i sjakk. De må være mentalt aktiv og stimulert også. Du kan introdusere noen morsomme øvelser som gjemsel eller behandler dispensering Puslespill å holde hunden din mentalt aktiv og våken, og dermed drenere ganske mye av sin energi.

3. Revurdere din høye energi hunds diett

Hyperaktiviteten til noen av de høye energihundrasene kan også være et resultat av høyere nivåer av sukker i maten. Ja, billige hundematvarer inneholder ofte overdreven sukkerbaserte ingredienser så; Du bør sjekke etiketten og holde seg borte fra dem. Du kan også revurdere hundens hele diettplan og Eliminere alle de fyllstoffene, Sukker, fargestoffer og biprodukter. Junk Foods har en direkte innvirkning på hundens energinivåer.

Gjør det til et poeng å mate High-Energy Dog Raser med høy kvalitet naturlig mat som inneholder lett identifiserbare ingredienser. De bør ikke inneholde kjøttbiprodukter, konserveringsmidler og fyllstoffer overhodet.

4. Belønne hunden din for rolig oppførsel

Du kan bare føle deg for lettet og glad for å se din høye energihund sove på sengen sin eller kanskje, bare chilling på sofaen. Men Det er viktig å belønne høy energi hund raser for deres rolige oppførsel, nå og da.

Gi dem en favorittbit eller noe de liker for den positive oppførselen, og dette vil oppmuntre din pooch til å oppføre seg på samme måte oftere. I fravær av slike belønninger vil en hyperaktiv hund anta at du bare samhandler med dem når de er hyperaktive. Dette vil i sin tur gjøre kjæledyret, mer rastløs.

Se på denne Zak George`s video for noen gode tips om beroligende hund en hyperhund!

5. Lær din hyperhund noen manerer!

Enkelte oppføringer av de høye energihundens raser ser ut til å være hyperaktivitet, men de er i de fleste tilfeller mangel på oppførsel og lydighet.

Derfor bør slike hunder gå gjennom alvorlig trening der de lærer å engasjere seg med deg for å få det de vil, i stedet for å hengive seg i noen upassende oppførsel. Opplæringen tillater hunden din å kontrollere impulser, noe som de fleste høye energihunden raser ut på. Trene ham å sitte mens du ber om noe som en måte å si & # 8220; vennligst & # 8221; til slutt blir til en vane som han inculcates.

Når er det på tide å gi en hyperaktiv hundemedisinering?

Selv etter at du har prøvd alle de ovennevnte beroligende teknikkene på din hyperhund, kan de fortsatt vises hyperaktive og agitated. Klinisk hyperaktivitet hos hunder er en medisinsk tilstand som trenger behandling. På samme token er ikke alle høye energiminene klinisk hyperaktive. Så, hvis hunden din sjelden beroliger, er det på tide å konsultere en veterinær for en klar diagnose.

Veterinæren vil typisk gjennomføre noen tester og observere oppførselen til din høye energihund for å finne ut om de er klinisk hyperaktive. Han kan da foreskrive noen medisiner for hunden din, som vanligvis inkluderer hundversjoner av Adderall, Concerta, og Dexedrin narkotika. Veterinæren kan også foreskrive noen spesifikke beroligende øvelser for poochen din.

Så, all denne artikkelen presiserer nettopp alt du trenger å vite om Høy energi hund raser. Med dem kan livet ditt bli mer begivenhetsrikt og spennende bare hvis du tar litt ekstra forsiktighet for å sikre at energien dreneres på riktig måte, og at hunden din ikke ender med å være et misbehavet kjæledyr.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 16 Høy energy dog breeds + tips for å håndtere hyper dogs