Border collie mixes - utrolig sjarmerende collie crossas

Border Collie Mixes - utrolig sjarmerende Collie Crossas

Hvis du knuser opp så mye energi og intelligens som du kan forestille deg i en rase, kommer du opp med den fantastiske Border Collie. Disse hundene er Workaholics of the Canine World, og de har bodd og jobbet sammen med mennesker i århundrer. Hundre år med avl har utviklet et så sterkt herding instinkt at det ikke bare er får og storfe som holdes i kø. En Border Collie vil gjerne fløte kyllinger, gjess og til og med barna dine - som kan komme veldig praktisk!

Så hva skjer når du kombinerer disse hundene med en annen rase for å få en border Collie Mix? Les videre for å finne ut hvor fantastisk disse korsasene kan være. Her viser vi de øverste border collie mix raser.

Du vil kanskje også like: Hundemat til Border Collies

Golden Retriever Border Collie Mix

Golden Retriever Border Collie Mix

Når det gjelder personlighet, må dette være en kamp laget i himmelen. Begge hundene rangerer veldig høyt på den amerikanske kennelklubben (AKC )s liste over populære hunderaser, så resultatet er uunngåelig å bli en vinner.

Din valp vil ha alt som trengs for det ultimate i et familievennlig kjæledyr, og de ser også bra ut. Disse hundene er enkle å trene og vil være utrolig lojale mot deg og din familie. Hvis du elsker grensen Collie rasen, men vil ha en pooch som er bedre egnet til en familie med små barn, er dette rasen for deg.

Husk at dette er en ekstremt energisk rase! Hvis du er en familie som liker å tilbringe sine helger Streaming filmer hjemme hele dagen, kommer dette ikke til å fungere. EN Golden retriever Border Collie Mix trenger en stor øvelse, så de passer best til en familie som nyter utendørs opplevelser og mange fysiske aktiviteter.

Border Collie og Poodle Mix

Border Collie og Poodle Mix

Også kjent som en Bordoodle, en borpoo og en borderpoo, er denne rasen en utmerket familiehund som er ganske lavt vedlikehold og har et herlig temperament. De ser også bedårende, men kan ha utseendetegenskapene til enten foreldre rase. Du er mest sannsynlig å få en mellomstor hund som står mellom 15 og 22 tommer høy og veier mellom 30 og 60 pounds.

Intelligensen kommer ikke til å være et problem som de er en kombinasjon av to av mest intelligente raser. Men hjernekraft kan spyle over til stædighet hvis du ikke er forsiktig. Dette er en hund som vil tro at de vet bedre enn deg. Du må vise dem som er sjefen helt fra starten og sørg for at de er sosialisert veldig bra fra en ung alder.

De er en annen krysser som trenger mye trening i form av daglige turer og utendørs lek med mange leker. Kategorisert som et medium - være forberedt på noen vanlige grooming plikter.

Border Collie Pomeranian Mix

Border Collie Pomeranian Mix

Et helt herlig kors som produserer en fluff ball som er full av energi og gir mye kjærlighet til deres menneskelige familie. Dette kan være et godt valg hvis du er på utkikk etter en mindre hund som de har en kompaktbygging. Dette er imidlertid ingen runde hund! Disse gutta har mye energi og trenger en aktiv familie som kan ta dem på masse utendørs opplevelser.

Sosialisering og lydighetstrening som er rolig og konsistent er også viktig for å stampe ut eventuelle tidlige holdningsproblemer.

Border Collie Australian Shepherd Mix

Border Collie Australian Shepherd Mix

Dette er hva som skjer når du kombinerer de to mest intelligente herdinghunder på planeten. Du vil finne det vanskelig å få en mer intelligent hybridhund. Herding er i blodet deres, så forvent å se dette på den måten de samhandler med deg og din familie.

Alt dette hjernekraften kan være litt for mye hvis du er en første gangs hund eier. Det ville være best å forlate denne rasen til noen som har mer erfaring. Du må dedikere mye tid til å trene og trene for å få det beste ut av denne rasen.

De blir veldig lett kjedelig og vil ikke like å være igjen hjemme hele dagen mens du er på jobb. Dette kan føre til kjedsomhet og frustrasjon og til slutt destruktiv oppførsel. Denne rasen passer best til noen som jobber utendørs og kan ta sitt pooch på jobb!

Finn ut hvordan du skal Lindre hundens kjedsomhet.

Border Collie German Shepherd Mix

Border Collie German Shepherd Mix

Disse to raser er epitome av hengivenhet og hardt arbeid, og det er det du får i denne sjarmerende hybrid. Husk at du kan få personligheten til enten foreldre. Hvis din Pup arver hovedsakelig Tysk Shepherd Personlighetstrekk, du vil få mest lojale hunden der ute. Ulempen er at denne lojaliteten kan bli litt vanskelig å håndtere og kan se ut som aggresjon for andre mennesker. Med riktig opplæring og sosialisering kan dette holdes under kontroll.

Hvis grensen collie mix valper tar etter deres grense collie foreldre, kan de være mer uavhengige og litt mer utfordrende å trene. Denne rasen trenger den rette eieren. Noen som er mer erfarne med å håndtere en intelligent og kraftig hund.

Labrador-Border Collie Mix

Labrador-Border Collie Mix

Dette er en svært populær grense Collie Hybrid, og det er tusenvis av dem som bor i hjemmet over hele USA. De Labrador Retriever er komfortabelt den mest populære hunden i landet og er den øverste hunden på AKCs liste over Amerikas mest populære raser.

Hvis du inviterer denne fantastiske, glatte Collie-blandingen for å leve med deg, vil livet aldri bli kjedelig. Labradors er de evige valpene i hundens verden og har alle egenskapene til en boisterøs og lekfull pup godt inn i voksen alder. I mellomtiden har grensekollien ubegrenset energi. Resultatet kan være utmattende!

Denne rasen, kjent som Borador, ville mest passe veldig energiske familier og par som har en utendørs livsstil. Pass på at du har den fysiske utholdenheten for å holde tritt med dem!

Uansett hvilken hund du velger fra Border Collie Mixes-listen, vil du ha en intelligent og lojal hund som snart vil jobbe seg inn i hjertet ditt.

Flere kjæledyr produktanmeldelser

Igloo Dog Houses
Hund telt
Pet skalaer
Dog bilbarrierer
Bilseter til hunder
Hunden dørklokker
Område tepper for hunder
Hunden husvarmere
Motorsykkel Dog Carriers
Dog Memorial Stone

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Border collie mixes - utrolig sjarmerende collie crossas