5 Beste hunderaser for enslige menn

5 beste hunderaser for enslige menn

Hvis du er en eneste fyr på jakt etter litt kjærlighet og følgesvenn I ditt liv er det ingen bedre måte å få litt kjærlighet enn å få en furry venn for å dele ditt hjem. Det er tonnevis av hund raser der ute, men noen er et bedre valg for gutta alene enn andre.

Når du tenker på den rette hunden for deg, er noen av de tingene du må vurdere:

  • Størrelse - Du trenger en hund som passer inn i hjemmet ditt uten å få deg til å føle deg overfylt
  • Personlighet - sørg for at du nyter en lignende livsstil til ditt valgte kjæledyr - hvis du er den atletiske typen, kommer du sannsynligvis til å bli frustrert av en hund som bare ønsker å gå hjem etter en 5 minutters jogge
  • Enkel omsorg - Med mindre du virkelig vil tilbringe hele natten etter jobb Grooming ditt kjæledyr, En lav vedlikeholdshund er sannsynligvis det beste valget

Hvis du er klar til å finne en pooch for å være din livslang følgesvenn, her er din guide til de fem beste hunderrasene for enslige menn.

Labrador Retriever

En av de mest populære raser av hunden rundt om i verden, Labrador Retrievere er en glede å eie. Keen å behage sine eiere og Enkel å trene, De er et ideelt valg for gutta som leter etter et kjæledyr som vil leke med dem uendelig. Opprinnelig avlet for å hente fisk, de elsker å Play Fetch med eieren og vil være den perfekte følgesvenn for en dag på stranden takket være deres kjærlighet til vann. Det er også en haug med andre fordeler, inkludert det faktum at de er veldig enkle å groome og de er generelt ganske sunne med få kjente medisinske problemstendenser. Vennlig, bedårende og lojal, en Labrador Retriever kan være det ideelle valget for deg.

Relatert innlegg: Beste hundemat for laboratorier

Labrador Retriever

Relatert innlegg: Automatisk Hent Machine

Staffordshire Bull Terrier

Selv om "Staffier" kan ha et dårlig rykte på grunn av deres visuelle likhet med de ofte aggressive "bully raser", er Staffordshire Bull Terriers faktisk milde og vennlige og generelt har et veldig søtt temperament. Med deres muskuløse bygg og høye energinivåer er de en god følgesvenn for enhver fyr som elsker å trene, og du vil ha en jogging følgesvenn for livet. Enda bedre, ansatte er ikke for store, så du vil ikke ha noen problemer med å montere en på sofaen din mens du snuggle opp med din furrige venn for å se på TV på kvelden. Staffier er en av de mest maskulin ser kjæledyr der ute, så hvis du vil ha en hund som definitivt ser ut som en manns beste venn, kan Staffordshire Bull Terrier godt være ideelt for deg.

Staffordshire Bull Terrier

British Bulldog

Føyelig, lojal Og med det tydelige flate ansiktet, har en britisk bulldog en virkelig fantastisk personlighet. Hvis du er en fyr som leter etter en hund som de virkelig kan ha det gøy med, og hvem vil gi dem en levetid på latter, er en bulldog kjæledyret for deg. Denne rasen kan være best kjent for sin rynket kropp og grunting lyder, men disse hundene er sikre på å få deg til å smile hver dag. De er også et godt valg hvis du foretrekker en natt foran TVen for å gå ut for lange turer - Bulldogs er ikke så opptatt av overdreven trening og definitivt foretrekker å gå i stedet for å kjøre. De er et godt valg for folk som bor i kjøligere klima også, siden de ikke klare seg godt i varmen på grunn av at de flate muzzles forårsaker åndedrettsproblemer som gjør dem enkelt overopphetet. Hvis du er en snorer, vil du være i godt selskap med din pooch siden Bulldogs kan gjøre litt alvorlig støy når de sover!

British Bulldog for single menn

Great Dane

Hvis du håper at ved å få en hund, vil du kunne komme deg ut og møte flere mennesker, dette er definitivt sant hvis du eier en Great Dane. Disse Store hunder alltid tiltrekke mye oppmerksomhet, og uansett hvor du er, vil du finne at fremmede ofte slutter å kommentere ditt enorme kjæledyr! Likevel, til tross for deres store størrelse, er gode danskere veldig milde, rolige og kjærlige, og enda bedre hvis du ikke er så opptatt av å trene selv, de trenger ikke hvor som helst i nærheten av så mye trening som du kanskje kan forestille deg. Hvis du leter etter en passende manlig omgangshund, er en flott Dane ideell for deg - de er veldig folk-orienterte og vil elske å snuggle opp med deg på sofaen din, så lenge du har nok plass! Du tror kanskje at denne rasen er ute av spørsmålet for deg hvis du bor i en leilighet, men det er ikke nødvendig å bekymre deg som store dansker er like hjemme der som i et herskapshus takket være deres lave energi personlighet og myk holdning.

stor dansker for single menn

Border collie

Er du den ultra atletiske, konkurransedyktige typen? Trenger du et kjæledyr som kan holde tritt med deg uansett hvilken fysisk utfordring du står overfor? Hvis du leter etter en hund som er mer enn glad for å være ute i frisk luft med deg hele dagen langs løpende, klatring eller fotturer - en border Collie er rasen for deg. Det kan være vanskelig å jobbe for å eie en border Collie - de trenger all din energi og tid, og de har forbløffende utholdenhet, noe som betyr at de trenger mye trening. Men hvis du har den samme typen å stå opp og gå personlighet, vil du komme sammen sammen briljant. Border Collies er Utrolig smarte raser - Det har til og med vært rapporter om en som heter "Rico" som er i stand til å gjenkjenne over 200 forskjellige ord, så de er et godt valg hvis du er interessert i å forfølge aktiviteter som herding, flyball eller smidighet med din furrige venn.

Relatert innlegg: Hundemat til Border Collies

Border Collie for single menn

Disse fem raser er bare noen av de beste valgene for single gutter som leter etter en fire legged følgesvenn. Det er imidlertid mange typer hund der ute, fra den lille Teacup Chihuahua til den gigantiske mastiffen, og bare du vet hvilken som er den beste som passer til din livsstil. Gjør din forskning og tenk hardt om hva du leter etter i ditt ideelle pooch før du velger kjæledyret med hvem du skal dele livet ditt.

Sjekk ut vår raseveiledning på Pitbull Mastiff Mix.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 5 Beste hunderaser for enslige menn