Gobærsken (golden retriever x husky mix): en raseprofil

Golden Retriever Husky Mix

Søker du etter en vennlig furry venn som følger med deg på et eventyr? I så fall kan den energiske gobæren være den perfekte poochen for deg. Disse blandede rasepuppene er kjent for deres lojalitet, lekne personligheter og ubestridelig liv for livet.

Nedenfor deler vi alt du trenger å vite om disse fantastiske mutene. På denne måten vil du kunne avgjøre om disse distinkte doggosene er riktig egnet for familien din.

Hva er en gegær?

En goberian er et kryss mellom en renraset Golden Retriever og Siberian Husky. Denne designeren Hybrid hund rase har ikke en godt dokumentert historie, men gagere ser ut til å ha blitt noe vanlig i løpet av det siste tiåret. 

For de fleste familier, Gobsere gjør kjærlig, intelligent og livlig Hunderaser for travle familier. Det er imidlertid viktig å forstå både foreldrenes egenskaper, vaner og behov for å sikre at goberian gjør en fin furry venn for din livsstil. 

Forstå foreldre raser av goberianen

Som med en blandet hund, er det viktig å gjøre deg kjent med egenskapene til begge foreldre raser. Husk at det ikke er noen garanti for at din goberian pooch vil være en perfekt 50/50 splitt av Golden Retriever og Husky.

Derfor bør du være forberedt på å ta på seg en gegær som virker mer som en forelder enn den andre. Vi dykker inn i egenskapene og temperamentene til både Golden Retrievers og Huskies nedenfor.

Golden Retriever: Den quintessential Family Floof

Golden Retriever Informasjon

Halvparten av goberianens personlighet og egenskaper kan spores tilbake til den hengivne, god natured Golden Retriever. Disse vennlige furrige vennene rangerer konsekvent i de 5 mest populære raser ved AKC På grunn av deres lykkelige gå heldige holdninger og kapasitet til følgesvenn. Med gyldne retrievers å være en populær hund, er det ikke rart at Golden Retriever-blandinger pleier å være populære raseplukker også!

Golden Retrievers gjør gode familiehunder, Selv om de også er godt egnet for terapi og servicearbeid. Med lojale, livlige personligheter, elsker disse furrige vennene å tilbringe tid og leke med sine eiere. Denne intelligente rasen er relativt lett å trene og trenger hyppig trening for å holde halen hans.

Disse lekne valpene er mellomstore hunder, vanligvis veier mellom 50 og 75 pundS. Så lenge du kan møte denne rasenes lek og treningsbehov, er du sikker på å finne en best kompis i en golden retriever.

Siberian Husky: En høy oktan, puckish pooch

Sibirisk husky informasjon

Den høye energien Husky er en fantastisk sledehund som veier mellom 35 og 60 pounds. Disse kjekke hundene er kjent for sine noen ganger isete blå øyne og utgående personligheter. Huskies har en historie som pups i en pakke, så de gjør det beste i livlige husholdninger med mange kjære (være de tofot eller firefot). 

Siberian Huskies krever rikelig med trening og mental stimulering på en daglig basis. Disse atletiske hjørnetenner har også et rykte som Master Escape-artister, så Disse uhyggelige hundene er ikke alltid Beste valg for første gang hundeeiere. På grunn av deres noen ganger sterke vilje personlighet, vil disse valpene holde deg på tærne når det gjelder trening.

Så lenge deres behov er ordentlig møtt, den sibiriske husky (og Husky blandede raser) Lag fantastiske, energiske familiefester. Disse vennlige fire-footers har det bra med andre kjæledyr, barn og fremmede. Med slående godt utseende og en (noen ganger) verdig demeanor, er den sibiriske husky sikkert å stjele hjertet ditt. 

Goberian egenskaper og egenskaper

Mens det kan være vanskelig å finne ut karakteristikkene til blandede rasehunder, er det noen generelle retningslinjer for hva du kan forvente av borerne. Som med noen pooch, er det alltid en god ide å møte dine potensielle valps foreldre på forhånd for å sikre at deres personlighet retter seg mot det du leter etter.

  • Størrelse og form: Gobsere er mellomstore til store dyrehunder som veier mellom 40 og 70 pund. De er vanligvis 22 til 24 inches høye på skulderen, og har en husky-lignende bygge med floppierør som minner om den gyldne retrieveren.
  • Temperament: Goberian hunder er vennlige og intelligente følgesvenner som liker å tilbringe tid med sine familier. Disse blandede rase kompisene har en tendens til å gjøre det bra rundt fremmede, barn og andre kjæledyr. Med en livlig, atletisk personlighet, Disse valpene trenger absolutt plass til å løpe rundt og kreve en god mengde daglig mosjon for å holde halen sin. Så lenge familiemedlemmene deres kan holde tritt med Goberianens energiske, aktive personlighet, gjør disse hundene fantastiske og kjærlige furry beste venner.
  • Frakk og farger: Den dobbelte belagte goberian kan ta på en rekke kappfarger, inkludert svart, hvit, krem, brun og grå. Disse dashing hunder kan også vedta de blå øynene til husky, eller ha varme brune øyne, som gull.
  • Intelligens: Disse hundene er naturlig ganske smarte, så de bør være ganske enkle å trene. Som blir sagt, hvis gobærer ikke er riktig underholdt på daglig basis, kan de være utsatt for destruktiv oppførsel. Goberaian eiere bør sørge for at deres doggos er mentalt og fysisk stimulert gjennom dagen.
  • Opplæringsutfordringer: Mens disse hundene vanligvis er ivrige etter å behage, kan de ha litt av en stædig stripe, så de trenger konsekvent trening for å bli gode hundeborgere. Gobsiske foreldre er naturlig lekende valper, så disse hundene har en tendens til å holde på valp-lignende personligheter godt inn i voksen alder som kan være utfordrende for noen eiere. I tillegg kan disse menneskelige vennene være utsatt for separasjonsangst og trenger å få en tilstrekkelig mengde daglig mosjon for å holde seg i sitt beste.
  • Grooming: Gobærske strøk vil sannsynligvis kaste ganske tungt og må børstes regelmessig. Du vil også sørge for at du rengjør dine goberiansører regelmessig, spesielt hvis han liker å svømme. Som med enhver hund, bør din goberians tenner ideelt sett børstes på daglig basis.
  • Helse: Gobsere er ganske sunne valper som bor hvor som helst fra 10 til 15 år. Disse valpene kan være mer utsatt for helseproblemer som deles av både gyldne retrievere og huskier, inkludert hip dysplasi, oppblåsthet, epilepsi og von Willebrands sykdom.

Beste familier og situasjoner for en goberian: Er disse hundene riktig for familien din?

Gode ​​familier for boriere

Her er en rask sjekkliste for å sikre at en goberisk hund er riktig passform for familien din.

  • Du har et livlig husholdning. Disse kjærlige hundene vil ikke ha noe mer enn å tilbringe tid med sine familier. Siden disse valpene kan være utsatt for separasjonsangst, er det best hvis de er plassert med en familie som har noen hjemme mesteparten av tiden.
  • Du elsker å trene. Disse valpene er naturlig aktive og setter pris på hyppig spilletid. Hvis du leter etter en Lojal Vandring Buddy Eller en pooch som følger med deg på lange turer eller kjører, kan en goberian gjøre et fantastisk valg.
  • Du har rikelig med plass og en inngjerdet hage. Disse mellomstore hundene elsker å leke og vil trenge rom for å streife rundt og utforske. Hvis din goberiske arver den husky foreldrenes tendens til å unnslippe, vil du sikkert trenge en sikkert inngjerdet hage for å holde hunden din trygge.
  • Du har nok tid til å engasjere seg med disse aktive hundene. Siden borerne er aktive, intelligente og folk-behagelige pooches, vil de sannsynligvis kreve mye oppmerksomhet. Før du bringer hjem en av disse beste vennene, snakk med familiemedlemmene om den beste måten å delegere oppgaver og tid rundt din fremtidige pooch.
  • Du er klar til å takle trening. Mens disse smarte hundene er glade for å lære triks for en godbit, kan de være sta til tider. Ideelle goberiske eiere er tålmodige, og fast bestemt på å levere konsekvente, positive treningsøkter for å se sine furrige venner sveve.
  • Du er klar for en evig beste venn. Det er ikke nektet at disse søte hundene er utrolig viet til sine kjære. Så lenge du kan møte Goberianens unike behov, er du sikker på å finne en livslang følgesvenn i disse hundene.

Å koke den ned, en goberian sannsynligvis ikke den beste hunden for din livsstil hvis du ser etter en avslappet pooch som hovedsakelig holder til seg selv. Disse aktive, rambunctious hunder elsker å tilbringe tid med mange mennesker. De trenger en familie som kan holde dem underholdt både mentalt og fysisk for å føle sitt beste. 

Hvordan kan du finne en Golden Retriever X Husky Mix?

Sporing av spesifikke blandede rase mutter kan være vanskelig, men her er noen poeng å huske på for å finne din furrige venn.

  • Skure Internett. Bruke spesifikke rasefiltre på hundematching nettsteder som petfinder kan hjelpe deg å begrense søket ditt med bare et par klikk. 
  • Snakk med dagens goberiske eiere. Hvis du kjenner noen goberiske eiere, spør dem hvordan de snublet over deres furry beste venn. De kan være i stand til å peke deg til en oppdretter eller i det minste, i riktig retning. 
  • Snakk med foreldreoppdrettere. Golden Retriever og Husky oppdrettere kan være i stand til å koble deg med en søt goberisk mutt. 
  • Pass på at du jobber med en anerkjent oppdretter. Når du sporer en goberian, sørg for at du Fremtidig valp kommer fra en anerkjent oppdretter. Å gjøre det kan bidra til å sikre at din potensielle valp er en glad og sunn hund. 
  • Sjekk shelters. Du kan kanskje finne en Golden Retriever og Husky Mix på et lokalt dyrehytte også. Bare husk at de fleste redningsgegere vil trolig ha noen andre raser blandet i dem, i tillegg til Golden Retriever og Husky (som gjør dem enda mer spesielle og unike)!

Lignende raser og raseblandinger til goberian

Engelsk Springers ligner på Goberians

Skal du fortsatt tenke på om disse lekne pupene er den perfekte passformen for dine behov? Her er noen andre lignende raser og blandede raser for å ta hensyn til.

  • Saintberhusky: Disse søte Saint Bernard og Siberian Husky Mixes er mer avslappet enn deres husky foreldre. Saintberhuskies er fantastiske familie følgesvenner og gjør spesielt godt med barn.
  • Golden Lab: Dette krysset mellom en Labrador og Golden Retriever er et naturlig folk-pleaser, med en kjærlig personlighet. Disse pooches er fantastiske svømmere og lang tid å være hvor deres mennesker er. 
  • Gollie: Denne grensen collie og Golden Retriever Mix er sinnsykt smart og dedikert til sin familie. Disse aktive hundene elsker å utføre triks for de de elsker. 
  • Golden Shepherd: Dette korset mellom en Golden Retriever og Tysk Shepherd produserer en lojal, lydig hjørne følgesvenn som passer for omtrent alt. Disse aktive, fleksible hundene krever rikelig med trening for å holde halen deres. 
  • Bassky: Bassky er et kryss mellom Mellow Basset Hound og Rambunctious Siberian Husky. Denne unike blandingen resulterer i en søt, glad, gå heldig pooch som alltid er klar for neste runde med henting. 
  • Brittany Spaniel: Disse renrasede valpene er morsomme, livlige, og alltid klar til å følge deg på ditt neste eventyr. Brittany Spaniel er ivrig etter å behage og svært trygge. 
  • Engelsk setter: Den engelske setteren er en søt, lekfull valp som elsker å være rundt andre hunder og folk. Disse spotted hundene gjør gode familiefester. 
  • English Springer Spaniel: Den engelske Springer Spaniel er en vennlig, hengiven fuglhund ivrig etter å behage hans eiere. Disse aktive valpene elsker å tilbringe tid med familie og venner. 

***

Totalt sett gjør Goberian en fantastisk hundekammerat med en entusiastisk og hengiven personlighet. Disse aktive, lojale hundene er sikker på å lage Firever beste venner.

Har du en av disse dashing hunder hjemme? Viser han mer av sin gyldne retriever eller husky side? Vi vil gjerne høre alt om det i kommentarene nedenfor!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gobærsken (golden retriever x husky mix): en raseprofil