Breed profil: labrabull (labrador retriever x pit bull mix)

Labrabull blandet rasen

Leter etter en livlig, lojal følgesvenn for å krydre livet ditt? Blandede rasepupper som Labrabull & # 8212; et kryss mellom en Labrador Retriever og Pit Bull & # 8212; kan lage fantastiske furry familiemedlemmer.

Disse cross-Bred cuties (som også går av navnene Bullador og Pitador) tjener som energiske og hengivne familiehunder. Vi går over alt du trenger å vite om disse fantastiske mutene under.

Hva er en bullador?

Labrabulls er bedårende

Bullador er en blandet rasehund opprettet ved å krysse en Labrador Retriever og en amerikansk Pit Bull Terrier. Disse furrige vennene har ikke en godt dokumentert historie, men det er klart at Bulladors har samlet sine egne følgende på grunn av deres aktive, lojale og kjærlige personligheter.

De fleste elsker livet med sin labrabull, men Du vil sørge for at disse unike designer doggos er riktig passform for deg og din familie før du legger til en til pakken din. Du vil ha en fast forståelse av valpens foreldres egenskaper, vaner, og må sørge for at du kan gi din pitador med alt han trenger for å holde halen sin.

Forstå foreldre raser

Med noen blandet rase kompis, Det er nesten umulig å presisere en hunds individuelle egenskaper. Det er ingen garanti for at din Bullador vil representere en perfekt 50/50 delt av Labrador Retriever og Pit Bull foreldre. Som sagt, forstår foreldre raser av valpen din, kan gi deg et nøyaktig vindu av hva din Hybrid hund kan være som.

Utvikling av denne rasen-spesifikk kunnskap er viktig, men ikke glem å Ta deg tid til å møte valpens foreldre på forhånd. For nå vil vi dykke inn i det grunnleggende om hver foreldres rase, slik at du kan utvide din forståelse.

Den elskelige Labrador Retriever

Labs er søte hunder

Labrador Retrievers er noen av verdens mest ettertraktede hjørnetenner og er ansvarlige for halvparten av Bulladors personlighet. Disse vennlige fire-footers rangerer konsekvent som AKCs mest populære hundeslag og er kjent for sine tilpasningsdyktige, kjærlige personligheter. Labrador Retrievers har en tendens til å gjøre det bra med både familier og solo eiere så lenge deres treningsbehov er oppfylt.

Disse intelligente hundene er svært trenbar og er ivrige etter å behage sine eiere, så lenge det er noen godbiter (eller en kastet tennisball) involvert. Labs er mellomstore hunder, som vanligvis veier mellom 50 og 80 pund og har gyldne, svarte eller sjokoladefargede strøk.

Du finner at de fleste Labrador Retrievers og Labrador blandede raser er livlige, kjærlige hunder som er glad for å følge med menneskene på omtrent alle eventyr. Når det er sagt, trenger disse populære valpene en god mengde daglig mosjon for å holde halen sin.

American Pit Bull Terriers: Søt og kosete hjørnetenner

Pit Bulls er søte hunder

Den andre halvdelen av Pitadors personlighet kan tilskrives den amerikanske Pit Bull Terrier. American Pit Bull Terrier er ikke teknisk anerkjent av AKC, men er anerkjent av United Kennel Club (UKC) og American Dog Breeders Association (Adba). Generelt sett, Begrepet "Pit Bull" kan brukes til å referere til denne rasen, Men det er også noen ganger brukt på den amerikanske Staffordshire Terrier og Staffordshire Bull Terrier. Disse mellomstore muskulære hundene veier vanligvis et sted mellom 30 og 60 pounds.

Pit Bulls er super intelligente valper med tonnevis av energi. Mens disse hundene gjør fantastiske følgesvenner, må du investere i vanlige treningsøkter siden de kan ha litt stædig stripe. Disse valpene er totalt, som liker å holde seg opptatt med puslespill leker, utendørs opplevelser, eller gnave på deres favoritt tygge leker.

Disse valpene elsker å være rundt sitt folk, og de gjør det beste i husholdninger hvor noen vanligvis er rundt for å beholde dem. Pit Bulls og pit blandinger kan være naturlig forsiktig med andre hunder, så de trenger mye sosialisering tidlig for å finjustere sine manerer. Så lenge de får den rette mengden oppmerksomhet og trening, gjør disse omsorgsfullt, modige hundene gode familiemedlemmer.

Labrabull: Hva kan du forvente fra disse fantastiske mutene?

Hva du kan forvente fra en Labrabull

Det kan være vanskelig å knytte de nøyaktige egenskapene til en blandet rase pooch, men her er noen generelle retningslinjer for hva en pitador kan være som. På denne måten kan du avgjøre om disse morsomme og furrige vennene er en god passform for familien din.

  • Størrelse og form: Bulladors er vanligvis mellomstore til store dyrehunder som veier mellom 50 og 80 pund. De er vanligvis 20 til 23 inches høye, selv om det ikke er uhørt for blandede rasehunder å falle utenfor dette området. Pitadors har vanligvis en lab-lignende ramme med en godt tonet bygg og buede ører, antagelig fra deres pit bull foreldre.
  • Temperament: Labrabulls gjør gode vakthunder, selv om de er generelt vennlige mot fremmede. Disse hengivne hundene elsker å henge ut med sine familier, og de krever mye oppmerksomhet og mosjon for å holde dem føle sitt beste. Generelt sett må Pitadors være i en husholdning der noen er rundt mesteparten av tiden.
  • Frakk og farger: Labarbullet tar på seg en kort, rett frakk som den av hans Labrador og Pit Bull foreldre. Labrabull Coat Farge muligheter inkluderer svart, grått, sølv, krem, brindle, fawn og brun. 
  • Intelligens: Heldigvis er disse valpene naturlig intelligent på grunn av deres stjerne-studentforeldre. Når det er sagt, kan bulladoren arve noen av Pit Bulls noen ganger stædige holdning, så du må være tålmodig gjennom treningsøktene. Disse søte, følsomme valpene trenger konsekvente, positive treningsøkter. I tillegg skal disse smarte furrige vennene være engasjert regelmessig med et bredt utvalg av leker og puslespill for å holde dem underholdt. 
  • Opplæringsutfordringer: Disse dyktige kjære er i stand til å lære rikelig med triks på grunn av deres naturlige intelligens. Med det i tankene trenger disse høye energimundene god trening på daglig basis for å holde seg fokusert gjennom treningsøkter og dempe destruktiv oppførsel som kan oppstå utenfor kjedsomhet. Noen labrabuller kan være forsiktige med andre hunder, så du vil starte sosialiseringsprosessen så tidlig som mulig. Generelt sett er disse hundene best for mer erfarne hundeeiere, og de reagerer best til milde, men faste kommandoer. 
  • Grooming: Heldigvis er grooming for bulladoren ganske lavt vedlikehold. Men disse hundene kaster ganske mye, så du må børste sine strøk et par ganger i uken. Du må også holde tritt med daglig tannbørsting, månedlige bad, og rydde ut hundens ører regelmessig for å forhindre infeksjon. 
  • Treningsbehov: Disse lekne valpene har rikelig med energi og trenger å ha mye daglig trening for å holde halen sin. Du vil sørge for at disse valpene går for en løp, få en daglig tur til hundeparken, eller ha noen strenge spillesesser sammen med sine vanlige turer. Disse kompisene har ubegrenset energi og vil sette pris på boliger som har en stor, inngjerdet hage hvor de kan løpe og brenne av litt damp. 
  • Helse: Disse valpene lever rundt 10 til 14 år med riktig omsorg og behandling. Imidlertid deler noen pitadorer helseproblemer knyttet til begge foreldre raser, inkludert hypothyroidisme, oppblåsthet og hip dysplasi. Akkurat som du ville med noen pooch, vil du sørge for at labrabullet ditt blir oppdatert på hans besøk til veterinæren. 

Beste familier og eiere for en labrabulll

Beregner du fortsatt om den livlige Labrabull er den perfekte poochen for familien din? Her er en rask sjekkliste for å sikre at du kan gi disse fortjente hundene med alt de trenger for å blomstre.

  • Du elsker å komme ut og trene. Labrabulls er svært aktive hunder som trenger familier som kan matche deres energinivåer. Disse hundene er absolutt ikke avslappet tilbake, selv om de er glade for å kose seg ved siden av deg etter en lang dag med fotturer. Bulladors er hunder som gjør gode løpende venner og er alltid glade for å spille et spill med henting eller Frisbee.
  • Du er en pasient kjæledyr eier. Labrabulls har tydelige behov som er best oppfylt av erfarne kjæledyrseiere. Uten riktig omsorg kan disse smarte hundene bli kjedelig som kan føre til destruktiv oppførsel. Bullador er sterk og trenger å lære sin mutt manerer tidlig for å være en god hund borger i voksen alder.
  • Du er klar til å investere tid i trening. Labrabulls er følsomme kjære som trenger eiere som forstår deres unike treningsbehov. Disse energiske hundene er ivrige etter å behage, selv om de kan ha en stædig stripe. Derfor bør trening næres med tålmodighet, omsorg og mye praksis. Pitadors kan også være forsiktige med fremmede, så du vil være spesielt oppmerksom på sosialiseringsprosessen.
  • Noen er hjemme mesteparten av tiden. Disse kjærlige hundene vil ikke ha noe mer enn å følge sine familiemedlemmer fra rom til rom. Labrabulls liker ikke å være alene i lange perioder, så du må sørge for at familien din kan imøtekomme valpens behov.
  • Du leter etter en hengiven familie følgesvenn. Pitadors er kjent for deres evig hengivenhet til sine familier. Disse furrige vennene er sikker på å vise deg hvor mye de elsker deg og holder deg på tærne med sine eventyrlystne, entusiastiske personligheter.

Kort sagt, Labrabulls er ikke ideelle for noen som leter etter a Latt tilbake, svært uavhengig pooch som liker å tilbringe sin tid innendørs og henge ut på egen tidspunktet. Pitadors trenger familier som forstår rasenes behov for vanlig mental stimulering, trening og oppmerksomhet.

For de rette familier og husholdningsmiljøer gjør Labrabulls doting hunder med gull hjerter. Du er sikker på å finne en evig venn i disse ivrige fire-footers.

Hvordan kan du finne en bullador?

Finne en bullador

Sporing av designer raser som bullador kan være vanskelig. En av de beste måtene å begrense søket etter en av disse fantastiske mutene er å skure Internett ved hjelp av en tjeneste som Petfinder for å se om det er noen labrabull hunder i ditt område.

Hvis du er heldig nok til å kjenne en labrabull eier, vær sikker på å spørre dem om en henvisning til deres oppdretter. Mens denne oppdretteren kanskje ikke har et aktivt søppel, kan de være i stand til å lede deg til noen som gjør eller sette deg på en venteliste for din pooch.

Ikke glem betydningen av Velger en anerkjent hunderoppdretter for din fremtidige furry beste venn. Du må også gjøre tid til å møte valpens foreldre før du bringer hjem din beste kompis for å sikre at din Pitador er den perfekte poochen for familien din.

Alternativt, hvis du vedtar en larabull fra et ly (som er en utmerket ide), sørg for å bruke en betydelig tid på å besøke ditt nye potensielle familiemedlem for å få en skikkelig følelse av deres personlighet. Sørg for å spørre medarbeider om hundens historie, temperament og andre notater som lyet kan tilby.

Lignende raser og raseblandinger til labrabullen

Boksere er som bulladors

Hvis du ikke er sikker på om labrabullen er hunden til drømmene dine, er det noen andre lignende raser og raseblandinger for å ta hensyn til.

  • Tysk-Australian Shepherd: Denne australske gjeter og Tysk Shepherd Mix er livlig, lojal og elskelig. Disse smarte hundene elsker å tilbringe tid med sine familier, selv om de kan være litt skeptiske av fremmede.
  • Bokser: Boxer er en lettvint rase som gjør det bra med familie og venner. Disse entusiastiske, høyenergiske hundene er kjent for sine noen ganger komede antics.
  • Saint Berhusky: Dette Saint Bernard og Siberian Husky Mix er en stor skjønnhet som binder tett med sin familie, venner og andre hunder. Mens de kan ha en stædig strikke, er disse smarte hundene vanligvis ganske enkle å trene.
  • Border Collie Pit: Denne pit bull og Border Collie Mix er super smart, ivrig etter å behage, og full av energi. Disse munterte valpene kan ha en tendens til å være beskyttende for deres familiemedlemmer, selv om de er generelt vennlige fire-footers.
  • Puddel: Den stolte puddelen er aktiv, intelligent, og alltid glad for å spille. Disse kjærlige og lojale hundene elsker å tilbringe tid med sine familiemedlemmer og er generelt vennlige mot andre hunder.
  • Labsky: Dette er en Labrador og Siberian Husky Mix som resulterer i en smart, fantastisk pooch som er sterkt lojal mot sin familie. Disse valpene gjør det bra rundt andre hunder og trenger rikelig med trening.
  • Tysk Shorthaired Pointer: Tyske shorthaired tips er vennlige og smarte familiehunder som skal forlate sine signaturpunkter over hele ditt hjerte. Disse entusiastiske valpene er alltid klare for neste eventyr.

***

Labrabullen er en vennlig, evig venn som er sikker på å finne veien i hjertet ditt. Disse hengivne, livlige puppene har sikkert en uimotståelig zest for livet som er sikker på å gni på deg og din familie.

Har du en av disse søte kjolen hjemme? Handler han mer som en pit bull eller en labrador? Vi vil gjerne høre alt om det i kommentarene nedenfor!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Breed profil: labrabull (labrador retriever x pit bull mix)