Typer av pit bulls og mobbe raser: et omfattende utseende

Pit Bull Police Dogs

Du ville ikke kalle alle flat-faced rase "pugs" bare på grunn av deres squished muzzles, rett?

Så hvorfor kaller så mange mennesker alle boxy-headed hunder "Pit Bulls?"

Rare, va?

Av de utallige raser der ute, se så mye misidentifisering som Pit Bull. Begrepet selv er nondescript, lånt fra navnet på den amerikanske Pit Bull Terrier, selv om det ofte brukes på alle boxy-headed doggos, uansett deres rase sminke.

Faktisk, Mange mennesker klumper om et dusin forskjellige raser under monikeren & # 8220; bully raser.& # 8221; Dette inkluderer den amerikanske Pit Bull Terrier, og det er nærmest fettere, samt raser så fjernt relatert som Dogo Argentino og mer.

Dette er spesielt uheldig, som Pit Bulls og Bully raser er ofre for utallige myter, misforståelser og negativ mediedekning. Så, de har alle en tendens til å bli malt med samme unflattering og brede børste.

Vi vil grave inn i dette problemet nedenfor, forklare hva en pit bull er og ikke, og gi deg scoop på disse kule & # 8212; og dessverre malignert & # 8212; doggos.

Behovet-å vite ting: Typer av Pit Bulls

  • Fire hunderaser er ofte klumpet sammen og kalt & # 8220; Pit Bulls.& # 8221; Dette inkluderer den amerikanske Pit Bull Terrier, den amerikanske Staffordshire Bull Terrier, Staffordshire Bull Terrier, og den amerikanske Bulldog.
  • En bredere paraply term & # 8212; & # 8220; Bully rase & # 8221; & # 8212; brukes på disse raser og Omtrent åtte andre. Denne gruppen (som vi vil dekke under) inkluderer alle & # 8220; Pit Bulls & # 8221; så vel som åtte andre blokkerte pooches.
  • Mange av disse raser deler lignende forfedre, men de er alle forskjellige raser, med varierende egenskaper, tendenser og behov. Vi deler litt info om hver av disse raser og prøver å markere deres forskjeller under.

De fire grunnleggende typer "pit bulls"

Årsaken til hundens forvirring

En del av grunnen til at det er så mye forvirring rundt & # 8220; Pit Bulls & # 8221; og deres slektninger er at forskjellige raseregistre gjenkjenner forskjellige raser.

For eksempel gjenkjenner American Kennel Club (AKC) ikke engang den amerikanske Pit Bull Terrier (APBT) som en rase! I mellomtiden, AKCs over-the-Pond-motpart (United Kennel Club eller UKC) gjør gjenkjenne APBT.

Takeaway? Du må holde avle registre i tankene når du diskuterer lignende og relaterte raser.

Det er flere mobbe raser vanligvis merket "pit bulls" eller "pitbulls."Disse hundene kan dele et stort, blokkert hode og forfedre likheter, men de er alle forskjellige dogger!

Disse raser inkluderer:

1. American Pit Bull Terrier

American Pit Bull Terrier er en mobbing

Om: Rasen bak "Pit Bull" -navnet er American Pit Bull Terrier eller APBT. Denne mellomstore hunden er kjent for sin lojalitet og atletisk, noe som gjør ham til en elsket følgesvenn. Han går også av navnet Pit, Pittie, Pibble og mer, av fans av rasen.

Historie: Det er en forferdelig sannhet, men Aptens tidlige år ble skygget av dogfighting og bull baiting, to felles blodsport tilbake på 1800-tallet.

Disse hundene ble utviklet av avls engelske Bulldogs med Terriers, i et forsøk på å kombinere den atletiske dyktigheten og tålmodigheten til en terrier og styrken til en bulldog.

Hundene ble ganske kjent ganske fort, da deres rykte som en voldsom arbeidshund gjorde dem ideelle for livet rundt gården der de utmerkede seg i jakt og vekttrekking. Pitbullet selv fant seg på den store skjermen, fyller skoene som den første Petey i de små rascalsene.

I dag holder Apbts et bredt spekter av jobber, inkludert politiet arbeid, konkurransedyktig smidighet og & # 8212; Kanskje kallet de er best egnet for & # 8212; profesjonell sofa oppvarming og crumb-mellom-the-cushion-funn.

Beskrivelse: Agten har en solid bygning, som står mellom 17 og 21 tommer på tålerne. Vekter varierer mellom 35 og 60 pounds, selv om en velbredet prøve ikke bør være så stor at den påvirker sin gang.

Agten skal bevege seg jevnt, da han er ment å være en allsidig idrettsutøver som bærer seg med tillit. Halen hans er lang og aldri forankret, per standarder, selv om det kan være tynt og piskelignende, så se på beina hvis han er spent!

Hodet hans er stort, men bør være proporsjonalt med sin kropp, med en bred topp og bred snute fri for rynker. Han burde imidlertid ha uttrykksfulle rynker på pannen og kan ha øyne i hvilken som helst farge annen enn blått (merk at noen APBT kan ha blå øyne ved fødselen, men de skal mørke over tid). Hans ører er satt høyt og bør brette seg over, og nakken hans skal være tykk, men ikke altfor så.

Abbts har en kort frakk som er glanset i utseende. Hans hår kan være ganske stivt til berøring, og for å møte standarden, bør den aldri være krøllet, lang eller sparsom.

Farger: Agents er ofte sett i blå, rød, svart og hvit og brindle farger. Per UKC standard, alle farger og mønstre er akseptabelt bortsett fra Merle og albino (ja, det er Merle Pit Bulls)! Etikettene "røde nese" og "blå nese" er ofte forbundet med rasen, som er en annen måte å si en pooch med en levernose eller en valp med en svart eller grå nese, henholdsvis.

Vanlige helseproblemer: Med en levetid på 12 til 14 år er Apbts generelt sunne hunder, selv om de har flere helseproblemer å se etter, inkludert:

  • Hip dysplasi
  • Medfødt hjertesykdom
  • Luxerende Patella
  • Allergier
  • Hudproblemer
  • Cataracts

Breed Registies:

  • United Kennel Club (UKC)
Hva du kan forvente fra en APBT

Apbts er lykkeligste med sine familier. De er lojale mot en feil og vil elske deres peeps betingelsesløst.

Med det i tankene er de ikke en hund som kan håndtere lange perioder alene i en hage eller i huset uten tilsyn. De er utsatt for separasjonsangst og vil gjøre deres ulykke kjent, noen ganger ved å redecorere huset ditt med innardene av dine favorittkastede puter.

Hvis du forventer et langt skifte, ansetter en hunds walker eller popping i under lunsjpause, er det en god ide, som er kasseopplæring.

Agten er en smart rase, men han kan være sta. Fast veiledning er nødvendig, men fokuserer alltid på positiv, belønningsbasert opplæring siden Agbts kan være overraskende følsomme.

Tidlig sosialisering med mennesker, hunder og andre kjæledyr er et must. Denne rasen har en sterk byttestasjon og bør aldri stole på bly utenfor et inngjerdet område. De vil ikke nøle med å jage en vei, ekorn og kan ha selektiv hørsel når de er på rulle.

APBTs korte frakk fungerer bra i varmere forhold, skjønt kaldt vær kan være et problem for pitties. Når temperaturen faller under 40-tallet, begrense utendørs tid til korte potty pauser og investere i en anstendig frakk for turer eller se på innendørs treningsalternativer.

De kaster en god mengde og kan være utsatt for øreinfeksjoner, så følg dem for lukt eller tegn på rødhet. 

Med sin historie som en arbeidshund, er det ingen overraskelse at Apbts krever en god del trening. En lang, daglig tur eller kraftig romp i gården kan oppfylle dette behovet. Når det er sagt, er Apbts kjærlig referert til som "House Hippos" av sine eiere, da de pleier å vekke rundt huset og lur når de ikke kjører rundt. 

2. American Staffordshire Bull Terrier

Den amerikanske Staffordshire Terrier er en mobbing

Om: De American Staffordshire Bull Terrier eller amstaff er en tidlig fetter av AMPT, men har forskjellige forskjeller i størrelse og utseende. Han har et større, tyngre utseende, selv om han deler Aptens legendariske lojalitet.

Historie: Amstaffs ble avlet i USA på slutten av 1800-tallet, ved hjelp av Staffordshire Terriers importert fra England. Ved avl av denne grunnlaget med andre terrier, ble en større hund oppnådd, danner den amerikanske Staffordshire Bull Terrier.

Som AgBT ble Amstaff opprinnelig brukt i Bull Baiting og Dogfighting, men raskt overgått til arbeidsroller rundt gården, militæret og til og med på filmsett. Husk Petey fra de små rascalene vi snakket om ovenfor? Den andre hunden skuespilleren som spilte ham var en Amstaff!

Beskrivelse: Amstaff er mellom 17 og 19 tommer på skulderen. Deres høyde og vekt er proporsjonal, og de veier vanligvis mellom 40 og 75 pund. Hans bygg bør være atletisk, muskuløs og støys, og han burde aldri ha et legg.

Amstaffens hode er bred med en full snute og bredt sett, mørke øyne. Hans ører sitter høyt og kan stige eller hvile halvrisen, men i standarden, bør det aldri henge. Hennes nakke er sterk uten løs hud, taper til kraftige skuldre, en kort rygg og en lav hengende, tynn hale.

Amstaffens kappe er kort og glanset med en stiv, prikket tekstur. I motsetning til Agbts, er Amstaffs ikke merket med den "røde nesen" og "blå nese" -titlene, da alle Amstaffs har svarte neser, per standarden.

Farger: Amstaffs er akseptabelt i en regnbue av farger og mønstre i henhold til AKC-standarder, men hele kroppen hvit, lever eller svart og tan er ikke favorisert.

Vanlige helseproblemer: Amstaffen er en relativt sunn rase hvis levetid faller mellom 12 og 14 år, typisk. Han er utsatt for noen få helseproblemer, for eksempel:

  • Medfødt hjertesykdom
  • Hip dysplasi
  • Albue dysplasi
  • Luxerende Patella
  • Spondylosis
  • Skjoldbruskkjertelsykdom
  • Cerebellar ataksi
  • Hudfølsomhet og allergi

Breed Registies:

  • American Kennel Club (AKC)
Hva kan man forvente fra en Amstaff

Amstaff er en trygg rase som har godt dokumentert mot, men hjemme kan han være en goofball.

Han adores sin familie og er ivrig etter å snakke og spille, og krever en god mengde daglig oppmerksomhet. Han er ikke en hund som kan håndtere å bli ignorert eller igjen ute, så sørg for at du er klar til å forplikte seg til en elskelig, oppmerksomhet-sulten kjære.

Han trenger fast, konsistent trening fra en tidlig alder med mange høyverdige belønninger på hånden. Dette inkluderer sosialisering med hunder, mennesker og andre kjæledyr, sammen med vanlig lydighetsarbeid. Han elsker ingenting mer enn å gjøre hans mennesker lykkelige, men han er sensitiv og bør aldri korrigeres hardt hvis han går ut av linjen. Han har også en sunn prey-stasjon, så hold din Amstaff i et bånd til enhver tid når han er utenfor inngjerdede områder.

Amstaffs krever ikke mye grooming med sine korte strøk, men du bør vaske ham etter behov og overvåke ørene og tærne for tegn på følsomhet. Han kaster ikke tonn, men han kan kaste seg.

Din Amstaff er en arbeidshund i hjertet, og mens han ikke er imot å slappe av og fange opp på Netflix med deg, bør han gå daglig og ha regelmessige spilløkninger for å brenne av sin energi.

Ikke bare vil pågående trening hjelpe ham til å føle sitt beste, men det kan også bidra til å opprettholde sin vekt (disse pooches kan pakke på pund hvis du ikke er forsiktig).

3. Staffordshire Bull Terrier

Staffordshire Bull Terriers er en mobbing

Om: The Staffordshire Bull Terrier eller staffy er en eldre rase enn de to foregående og førte til deres utvikling (det bør også bemerkes at ansatte er den eneste av de tre anerkjent av både AKC og UKC).

En kompakt hvalpe med overraskende styrke, det er elsket for hans "smilende" utseende og goofy natur.

Historie: Ikke overraskende er personalens historie ganske lik den for Apbts og Amstaffs. Sporing av sine opprinnelige røtter til Bulldog, ble utviklet for blodsport.

Men mens de ansatte er røtter er forferdelige, men han fortsatte å bli en elsket følgesvenn rundt om i verden. Ikke bare er han en god hus hund, men siden han er en terrier i hjertet, tjente han at han fortsatte å kontrollere uønskede skadedyr som rotter.

Beskrivelse: Staffier står 14 til 16 tommer på skulderen. Vekten varierer fra 24 til 38 pounds. Han burde være muskuløs, men likevel smidig og aldri så stor at han ser tegne eller sliter med å bevege seg jevnt. Han er en solid hund hvis tykke nakke og brede skuldre passer sin generelle form.

Det ansatte hodet er kort og bredt med definerte kinn, noe som gir ham "smilet" vi nevnte ovenfor. Nesen hans er alltid svart og øynene hans skal være mørke. Hans ører står, men bretter seg på enden, og legger til sitt generelle varsling, bekymret uttrykk.

Staffy strøk er korte og glatte, og de bør alltid virke skinnende.

Farger: Staffier kommer i en rekke farger og mønstre, inkludert brindle, fawn, sort og blå. De eneste forbudte mønstrene per standarden er leveren og den svarte og tan-kombinasjonen.

Vanlige helseproblemer: Staffier er generelt sunne og bor mellom 12 og 14 år. De har noen helseproblemer i deres historie, inkludert:

  • L-2-Hydroxyglutaric Aciduria
  • Albue dysplasi
  • Hip dysplasi
  • Cataracts
  • Luxerende Patella
  • Hudallergi

Breed Registies:

  • American Kennel Club
  • United Kennel Club
Hva du kan forvente fra en medarbeider

En staffy passer til familielivet, som det eneste som er større enn hans smil er hans hjerte. Han elsker å være med sine to-leggede venner og gjør det beste når han er en sentral del av familieenheten. Han burde aldri bli igjen alene for å eksistere i en hage eller kennel, som han er for følsom.

Sosialisering med fremmede, hunder og andre dyr er nødvendig for å unngå aggresjon.

The Staffy er en av de vanskeligere raser på vår liste for å trene. Han er intelligent og tror ofte at han vet hva som er best, så han er ikke en hund for nybegynnere. Positiv trening er viktig for å få kontroll over denne uavhengige stripen tidlig.

Du bør aldri stole på håndtaket i et åpent område, da hans byttedyr tvinger ham til å jage det han ser, enten det er en kanin eller en drivende veske.

Din staffy vil være en vanlig shedder som etterlater sitt korte spiky hår bak på møbler. Børsting etter behov kan kutte ned på disse innskuddene.

Staffier krever daglig trening for å bli innhold. En lang, meandering gange eller tur med mange severdigheter og lukter kan tilfredsstille både hans fysiske og mentale stimuleringsbehov. Han trives også med høy intensitetsøvelse, som jogging.

Hans nese er kortere, men husk at han kan overopphetes i varmere vær.

4. American Bulldog

American Bulldog er en mobbing

Om: De American Bulldog er en sterk arbeidsavle som er bygget for å være en bonde rett; hånd doggo. Han deler en Pitties solide form og stort, blokkert hode, men han er mye større.

Historie: Den amerikanske bulldogen ble avlet i USA på 1700-tallet, ved hjelp av en blanding av bulldogimport fra England. Han ble designet for å oppfylle mange roller rundt en eiendom, inkludert Guardian, fange hund og herder. Hans popularitet falt gjennom årene, men han gjorde en nylig gjenoppblomstring de siste årene..

Beskrivelse: Amerikanske bulldogs står mellom 20 og 28 tommer på tålerne. Vekter varierer fra 60 til 120 (!) pounds avhengig av sex. Hans muskuløse kropp bør fortsatt tillate en jevn gang. Han er tungt utbenet og bygget, men bør ikke se altfor store eller runde som den mer kjente (engelsk) Bulldog.

Hodet hans er stort og bredt med en bred snute og merkbare jowls. Hans uttrykk er alltid våken, og ørene hans er satt høyt, med mørkebrune øyne som er foretrukket (men ikke nødvendig). Amerikanske Bulldogs har vanligvis svarte neser, men røde og brune schnozzes er også tillatt.

Den amerikanske Bulldogs kappe er mindre enn en tomme lang og stiv til berøring. Det skal ligge flatt og aldri vise en bølge eller krølle.

Farger: Amerikanske Bulldogs kommer i mange farger og mønstre, inkludert hvite, fawn, og brindle. De eneste diskvalifikasjonene er solid svart, solid blå, Tricolor, Merle, og en solid svart maske.

Vanlige helseproblemer: De amerikanske bulldogene lever mellom 10 og 15 år, som er lengre enn de fleste bulldogs, men han har flere bemerkelsesverdige helseproblemer, for eksempel:

Breed Registies:

  • American Kennel Club
  • United Kennel Club
Hva du kan forvente fra en amerikansk bulldog

Amerikanske Bulldogs er Great Family Dogs som er svært beskyttende for deres hjem og mennesker. Han er kjent for sine slurvete kyss, men han vil ikke tilby de til fremmede. Han er naturlig stand til nye mennesker eller hunder, så sørg for at han er godt sosialisert i valphood og utover for å unngå problemer.

For en bulldog, er han på den enklere siden å trene. Han reagerer godt på belønninger og lærer raskt. Han kan være tyrhodet hvis underutøvet eller kjedelig, så sørg for at du ikke bruker for mye repetisjon, eller han vil raskt stille deg ut. Kombinere læring med moro og lekeferier er ideell.

Han er en vanlig shedder, selv om det ikke er et overveldende beløp. Hans korte frakk er lett å ta vare på, bare trenger børste for å fjerne løs hår og bading når det er skittent.

Amerikanske Bulldogs trenger daglig trening. Han er en Perfekt raseplate for en løpende partner, Selv om en lang tur eller gå sammen med spill av tug-of-krig eller henting fungerer bra, også.

Han er ikke en hund som kan brenne av sin damp i bakgården alene. Han vil bli frustrert og destruktiv, noe som gjør en hunds walker et must hvis du er kort tid.

Andre raser noen ganger forvirret med Pit Bulls

Vanligvis forvirrede mobbe raser

De fire raser som diskuteres tidligere, er alle noe nært beslektet og deler relativt lignende historier, noe som bidrar til å forklare hvorfor de ofte er klumpet inn i samme "Pit Bull" -kategorien.

Men Det er også noen få raser som er ikke Spesielt nært knyttet til pitties som folk ofte forveksler med Pit Bulls & # 8212; de er ofte klumpet sammen som en gruppe kjent som & # 8220; bully raser.& # 8221;

Men det er viktig å merke seg at dette bare oppstår fordi Disse rasen har blokkerte hoder, noe som gjør dem vaguelt lignende - ser ut til pitties.

Vi diskuterer noen av de mest bemerkelsesverdige eksemplene nedenfor.

Dogo Argentino

Dogo Argentino er en mobbing

Om: En mektig jakt rase fra argentina, den Dogo Argentino er regelmessig feil for å være en hvit pit bull. Disse mastiffene er imidlertid mye større, men.

Historie: Opprinnelig utviklet for blodsport, viste denne rasen seg til å være en formidabel jaktkammerat i begynnelsen av det 20. århundre. Han sluttet jevnlig med store spilljakt for en rekke dyreliv, inkludert Pumas og Wild Boar. Over tid fant de seg selv i Guardian og Companion Roller, også.

Beskrivelse: Dogoen er en stor hund som veier mellom 80 og 100 pounds. Han står mellom 24 og 27 tommer på tålerne. Mens han er en kraftig rase, bør han fortsatt bevege seg med nåde og smidighet. Hans skuldre er formelig, og som resten av kroppen hans, bør være godt muskuløs, men ikke disproportionately så.

Hodet hans er imponerende, men bør ikke vises store eller overdimensjonerte. Det er bredt uten rynker og virker glatt. Øynene hans er alltid mørke og hans uttrykk bør forbli våken med ørene deres høyt. Han har en blokkert snute og en tykk nakke, som ofte fører til sin forvirring med andre mobbe raser.

Dogos har en kort, rett frakk som er jevn og glanset. Det ligger flatt og er aldri lenge eller bølget.

Farger: Dogo er helt hvit, selv om en sporadisk svart flekk er akseptabelt.

Vanlige helseproblemer: Dogos lever i gjennomsnitt 10 til 12 år, og kan oppleve noen få helseproblemer, inkludert:

  • Hip dysplasi
  • Skjoldbruskkjertelproblemer
  • Øyelokk misdannelse
  • Hjertesykdom
  • Hudallergi og følsomhet
  • Døvhet

Breed Registies:

  • American Kennel Club
  • United Kennel Club
Hva du kan forvente fra en Dogo Argentino

Dogo er sterkt beskyttende for sin familie og hjem. Han tilpasser seg godt til familieliv og barn, selv om han trenger tid til å varme opp til ukjente ansikter. I tillegg til å sosialisere ham med folk, trenger han gjentatt positive eksponeringer til andre hunder og dyr for å hindre aggresjon.

Dogos er ikke en rase for nybegynnere. De er selvsikker og vil utfordre deg. På grunn av dette og deres størrelse må trening starte umiddelbart og være pågående. Han trenger å lære grenser før han er for stor og uhåndterlig. Fortsett å trene positivt og konsistent.

Hans korte frakk krever ikke mye grooming. Han trenger bare et bad når det er absolutt nødvendig, selv om fargen hans kan forlate ham sårbar for solbrenthet, så ta forebyggende tiltak når det er nødvendig, for eksempel å bruke t-skjorter til å beskytte huden sin. Du må kanskje også motvirke ham fra å lazing i solen under høye UV-indeksdager.

Dogos har noen av de høyeste treningskravene til alle mobbe raser. Han er en sterk hund som har tilsynelatende ubegrenset energi til tider. Daglig trening er et must og er best oppnådd gjennom jogging, fotturer, lange turer og mental stimulering som puslespill eller sport, som lydighet og smidighet. Han er ikke En hund for lat eiere.

Bull Terriers er en

Bull terrier

Om: De Bull terrier er en solid hund laget for å jobbe. Erkjennelig ved hans distinkte utseende, er dette foreslåtte potethodet noen ganger forvirret med andre mobbe raser på grunn av hans navn, uttrykk og farging.

Historie: En slektning til Bulldog og Staffordshire Bull Terrier, Bull Terrier er resultatet av å blande Bulldogs med ulike terrier for å skape en mer grusom hund for Bull Baiting og andre blodsport. Når sporene ble endelig forbudt, fant Bull Terriers sitt sted i hjemmet og antok rollen som følgesvenn.

I dag fortsetter disse søte valpene med merkelige ansikter å holde oss firma, men de gjør også gode ferminfanger.

Beskrivelse: Bull Terriers kommer i to størrelser sett: standard og miniatyr. Standard Bull Terrier står på 20 til 24 tommer høy og veier 45 til 80 pounds. Miniatyren står 10 til 14 tommer høy og veier 24 til 33 pounds. Bull Terrier-kroppen er muskuløs, men aldri stor eller altfor avrundet som en bulldog.

The Bull Terrier har et unikt hode som er langt og ovalt, ofte kalt "eggformet" av oppdrettere. Hans øyne er mørke og nedsunket i naturen. Nesen hans er alltid svart og ørene hans sitter høyt og stikket oppover.

Bull Terriers har en kort frakk som er skinnende og grov i tekstur. I motsetning til andre mobbe raser, er huden hans rynket og sitter tett mot ham kroppsbrød.

Farger: Bull Terriers er klumpet i to grupper av AKC: Hvit og farget. Hvite hunder kan ha fargestoffer på hodet, men bør være helt hvitt andre steder. Fargede varianter er svarte, brindle, rød, fawn og tricolor.

Vanlige helseproblemer: Bull Terriers har en forventet levetid på 10 til 14 år og kan vise noen helseproblemer, som:

  • Luxerende Patella
  • Hjerteproblemer
  • Nyresykdom
  • Hudfølsomhet
  • Tilbøyelighet til å få vekt
  • Døvhet

I tillegg mistenker noen myndigheter at bull terrier kan være en av de få raser for å vise autistisk-lignende atferd.

Breed Registies:

  • American Kennel Club
  • United Kennel Club
Hva du kan forvente fra en Bull Terrier

Bull Terriers er vennlige valper som aldri har møtt en fremmed.

Han er et solid valg for en familiehund og trives når han er med hans mennesker. Han forlenger ikke alltid det samme innbydende til andre hunder eller dyr, men så tidlig sosialisering er et must.

Forvent mye latter med din Bull Terrier fordi han er kjent i hunden verden for hans goofiness.

Mens en morsom goofball, er han også en terrier, og han er en av de vanskeligste mobbe raser å trene. Han har sitt eget sinn og vil sette det til å bruke som han ser hensiktsmessig, noe som kan bety å redusere treningstiden din kort.

Konsistent, positiv opplæring bør startes tidlig, men forventer at Bull Terrier har sine øyeblikk. Det er bare en del av hans personlighet. Han er ikke Et godt valg for en første gangs hund eier.

The Bull Terrier`s Short Coat Sheds Sesongly. Han krever ikke massevis av grooming, med sporadisk børsting og bad som opprettholder sitt gode utseende.

The Bull Terrier er en energisk valp som trenger daglig mental og fysisk trening.

Hans krav er ikke høy skjønt, så en tur og bakgård henting er helt akseptabelt. Han nyter også sport, noe som gjør ham til en god passform for smidighet, diskhund og flyball.

Bokser

Boksere er A

Om: De bokser er en mellomstor av rase som er kjent for sin happy-go-heldige natur. Hans firkantede nese og muskuløs kropp får ham ofte til å bli forvirret med Pit Bulls og andre mobbe raser.

Historie: Boxers er en etterkommer av en utdødd tysk jakt rase kalt bullenbeisseren. Boxeren ble avlet for å bli brukt i hundeshow, selv om de har vist seg å være talentfulle herders, politipupper og vakthund også.

Beskrivelse: Boksere måler mellom 21.5 og 25 tommer på tålerne. De varierer i vekt fra 55 til 70 pounds, og deres vekt skal være proporsjonal med høyden uten å virke altfor store. Han burde alltid bevege seg jevnt, selv om noen med en bokser vet at de noen ganger lar deres kledne natur skinne med litt sprett.

Boksere har et stort hode, men det er aldri overdimensjonert i forhold til kroppen deres. Rynker ser ut i nærheten av ørene og nesen, og han bør alltid vises med mørke øyne. Han har en kort, blokkert snute med en litt uopprettet nese, noe som gir ham sin signaturpout.

Boxerens kappe er veldig kort og skinnende i utseende. Det skal være jevnt og ikke altfor grovt til berøring.

Farger: Fawn og Brindle er de eneste AKC-akseptable farger.

Vanlige helseproblemer: Boxers bor mellom 10 til 12 år og kan oppleve noen få helseproblemer, som:

  • Aortisk stenose
  • Kardiomyopati
  • Hip dysplasi
  • Entropion
  • Oppblåst
  • Degenerativ myelopati
  • Skjoldbruskkjertelsykdom
  • Kreft

Breed Registies:

  • American Kennel Club
  • United Kennel Club
Hva du kan forvente med en bokser hjemme

Boxer er en allsidig utmerket familiehund. Han er goofy med en lekfull ånd som mesker godt med barn, noe som gjør ham En fantastisk hundekammerat for kiddos. Han er den perfekte eventyrpartneren og trives som en jogging eller fotturer.

Han er lykkeligste når han er med sin familie og bør ikke stå alene mens alle andre går ut og har det gøy. Han vil helst være der med deg og vil gjøre hans misnøye kjent med sin tilbøyelighet til å utvikle separasjonsangst.

Boksere er en av de enkleste bully raser å trene. Han er lett overbevist med mat eller positiv forsterkning og er intelligent nok til å nyte å lære nye ting regelmessig. Han er også en vennlig fyr, men som med enhver rase, bør du sosialisere ham med fremmede, nye hunder og små dyr fra en tidlig alder.

Boxers grooming behov er minimal. Han trenger bare børsting og bading når det er absolutt nødvendig. Sporadisk shedding hår trenger fjerning for å holde kappen skinnende, men annet enn det og vanlige spiker trimmer, han er en bris.

Boksere er en høy energi rase som krever daglig trening. En lang tur og bakgårdsspill kan møte disse behovene, men han er også en utmerket passform for hundesport, som smidighet og herding. Boksere er imponerende jumpers, så sørg for at verftet ditt har et gjerde som er minst seks meter høyt og aldri forlater ham i et lukket område uten tilsyn.

Engelsk bulldog

Den engelske bulldogen er en mobbing

Om: En lav-ridning kjøttkule med en squished snute, den engelsk bulldog er en favoritt i den ikke-sportsgruppen. Vi vet at det er dumt, men engelske bulldogs er noen ganger forvirret med andre mobbe raser til tross for å være ganske annerledes i utseende.

Historie: Dating tilbake til 1800-tallet, var Bulldogs en gang mye mer atletisk (og sunn) enn de er i dag. Opprinnelig brukt i bull-baiting, de var kraftige hunder med sterke kjever, utholdenhet og en kampånd. Over tid, de gravitated i hjemmet og avl resulterte i kortere snuzle og heavyset form sett i dag.

Beskrivelse: Mannlige bulldogs veier opp til 50 pounds mens kvinner topp ut rundt 40. Relativt kort, de når 14 til 15 tommer på skulderen. Han beveger seg med en signatur rullende gang, men alltid tungt og med tillit. Han har brede skuldre og en avrundet kropp som er kompakt i lengden, noe som gir ham et boulder-lignende utseende.

I forhold til kroppene deres har Bulldogs et stort hode med lavt sett, mørke øyne. Alle andre farger, inkludert blå, er diskvalifikasjoner av rasen standard. Hans korte, brede muzzle er opptatt, noe som fører til hans berømte pout. Halen hans er kort og stumpy og kan være rett eller krøllet i utseende.

Bulldogs har en jevn jakke som hviler flatt mot kroppen. Han er en rynket fyr fra hodet til tå med tykk, løs hud som er utsatt for å brette seg, spesielt rundt halsen og brystet.

Farger: Rød, hvit, fallow og fawn er akseptabelt, sammen med en hvilken som helst kombinasjon av dem. Godkjente mønstre er PIEBALD, Brindle, Tikking og Masker. Forskjellige farger eller mønstre, inkludert Merle, er forbudt per AKC-standarden.

Vanlige helseproblemer: Bulldogs er ikke den sunneste rasen, med en forventet levealder mellom 8 og 10 år. De er født nesten utelukkende av keisersnitt og er følsomme for anestesi. Bulldogs er utsatt for en rekke alvorlige helseproblemer, inkludert:

Breed Registies:

  • American Kennel Club
  • United Kennel Club
Hva du kan forvente fra en engelsk bulldog

Bulldogen gjør en utmerket familiehund. Han er robustende nok til å spille, men er ikke så hoppet at han vil sende småbarn som flyr til venstre og høyre hvis han har bodd med dem fra en tidlig alder. Han kommer sammen med andre doggos og kjæledyr bare bra, men du bør oppfordre ham til å dele leker og mat for å unngå besittelse.

Bulldogs er søte, men de er også sta. Han er en søt fyr som er lett motivert av positiv forsterkning, men så med tidlig trening, vil han være på sporet på kort tid. Noen ganger kan han gjøre ting sin egen vei, men hvis du holder ting opptatt og positivt, vil han waddle på linje.

Din bulldogs korte frakk er lett å ta vare på med bad og børsting etter behov, men hans rynker og ruller kan bli litt yucky. Sjekk og rengjør ansiktsfolkene etter behov, og sørg for at han er blottet tørr etter å ha kommet inn fra regnet. Ellers kan han lide av hudirritasjon eller sopp infeksjoner.

Den engelske Bulldog er en lav energi hund rase Serverer som den ultimate sofaen potet. Han er glad for å plop ved siden av deg og binge på TV med en bolle med grub, noe som gjør ham til en utmerket Breed kandidat til leilighetslivet.

Du må oppmuntre din bulldog til å trene daglig med minst en tur når forholdene er egnet eller innendørs spill hvis det er for varmt. Hvis ikke, er Bulldog utsatt for pakking på pund.

Olde English Bulldogge

Olde English Bulldogge er en mobbing

Om: De Olde English Bulldogge er en muskuløs, mellomstor hund med et uttrykksfulle ansikt. Han ligner sterkt en engelsk bulldog med en høyere, atletisk ramme, som vanligvis får ham forvirret med pitties.

Historie: Olde English Bulldogge (OEB) ble utviklet på 1970-tallet da en gruppe bulldog fanciers banded sammen for å bygge tilbake rasenes opprinnelige utseende, en avgang fra den engelske bulldogen sett i dag, hvis korte snute og Rotund bygger sterkt påvirker hans helse og utholdenhet. I dag samsvarer OEB tett utseendet på Bulldogs fra 1800-tallet.

Beskrivelse: OEBS er mellom 16 og 20 tommer på tålerne. De veier hvor som helst fra 50 til 80 pund, noe som gjør dem større enn dagens engelske Bulldog. Han beveger seg med en jevn, trygg gang. Hennes nakke er definert, som fører til brede, kraftige skuldre og en godt bygget kropp som er proporsjonal. Noen har dockede haler, men en full, uendret hale er foretrukket.

OEB-hodet skal være stort, men ikke overdrevet med en kvadratisk nese. Noen rynker og hengende jugger er avgjørende, men det skal heller ikke være overdreven. Nesen hans er alltid svart og bred, med sin snute lengde lenge nok til å ikke hindre pusten. OEBS har alltid brune øyne. Alle andre farger er en feil, per standarden.

OEB har en kort frakk som er glanset. Hans hår er medium i tykkelse og bør aldri vises lang eller frynset.

Farger: Oeb kommer i mange nyanser og mønstre, som brindle, hvit, svart og pied. Diskvalifiserende farger er blå, svart og tan og albinisme.

Vanlige helseproblemer: OEBS har en forventet levetid på 9 til 12 år med helseproblemer, inkludert:

  • Hip dysplasi
  • Entropion
  • Hudproblemer
  • Oppblåst

Breed Registies:

  • United Kennel Club
Hva du kan forvente fra en Olde English Bulldogge hjemme

OEB gjør en utmerket familiehund. Han er en kjære med sitt folk, selv om han kan være beskyttende med fremmede. Han er behagelig med andre dyr, inkludert hunder og katter. Som en brachycephalic (kortfattet) rase, bør OEB leve innendørs og aldri bli igjen i lengre perioder utenfor i ekstrem kulde eller varme.

Som med de fleste mobbe raser, kan OEB være sta. Tidlig trening som er belønning basert er best for ham. Han kan være en skremmende tøff fyr i utseendeavdelingen, men han er en stor softie på innsiden, så aldri disiplin din oeb hardt.

OEBs korte kappe er lavt vedlikehold. Han kaster en moderat mengde, men børsting og bading etter behov vil holde sin håndomhet intakt. Spesiell forsiktighet bør tas med ansiktsfolkene sine, men for å unngå hudirritasjon. Rent og / eller tørk dem når det er nødvendig.

Din OEB trenger regelmessig trening, selv om hans krav ikke er så høye som andre mobber raser. En daglig tur vil være tilstrekkelig sammen med noen mental stimulering i form av bakgårdspill eller interaktive leker.

Patterdale Terrier

Patterdale Terrier er en mobbing

Om: De Patterdale Terrier er en arbeider med mer kjøring enn Energizer Bunny. Mens han er den minste puppet på denne listen, kan han bare være den mest tålmodige. Til tross for hans mindre størrelse, er hans brede øyne og vendt ører ofte forvirret med Pit Bulls og Pit Bull-blandinger.

Historie: Også kjent som den svarte falt terrier, kommer Patterdales fra Nord-England. De ble oppdrettet for å drepe dyr som preyed på sauer, inkludert rev og badgers. Han mer enn å gjøre opp for hans mangel på størrelse i mod og atletisk, egenskaper som gjør ham til en verdsatt sportshund i dag.

Beskrivelse: Patterdale er litt av en liten tornado på bare 12 tommer i høyden og 13 pund i vekt. Ikke la dette lure deg, da han bruker hver bit av seg selv i alt han gjør. Fra nakken til halen hans er han godt muskuløs og bygget for å gå tå til tå med det han viser seg i en burrow.

Patterdales har et stort hode med en fremtredende panne og sterk, spiss nese. Øynene hans er plassert langt fra hverandre og generelt mørk, selv om den eneste motløste Øyenfarge er blå. Hans ører står, men brett, gir dem en diskett, Puppylike Look.

Patterdale kommer i tre frakkvarianter: glatt, ødelagt og grovt. Alle er grove til berøring og vanntett, selv om den grove jakken er lang over hele mens den ødelagte typen har noen lengre flekker på nesen.

Farger: Alle farger er sett på annet enn hvitt, selv om et solidt mønster er foretrukket i stedet for et spottet utseende.

Vanlige helseproblemer: Patterdales bor i opptil 13 år og er relativt sunne med bare noen få helseproblemer, blant annet:

Breed Registies:

  • United Kennel Club
Hva du kan forvente fra en Patterdale

The Patterdale elsker sin eier, men er ikke altfor hengiven. Han bør inkluderes i familieaktiviteter når det er mulig, spesielt for å holde denne ekspertgraven og troublemakeren fra å gjøre sin egen morsomme som han ser hensiktsmessig. Han kan være litt mye for familier med barn, men med trening og kondisjon, kan han være en behagelig familiehund så lenge han er en del av handlingen.

Din Patterdale er en terrier til beinet, noe som betyr at han vil presse deg.

Ofte.

Han er ikke en hund for en nybegynner og vil gå over dem som gir ham muligheten til å gjøre det. Han trenger struktur og lydighetstrening fra en tidlig alder sammen med hyppig, pågående sosialisering. Han er scrappy og ikke det beste valget for et liv med andre hunder. På grunn av sin høye byttedyr, bør han aldri stole på små dyr.

Patterdales trenger liten grooming, uavhengig av frakktype. Han kaster litt og trenger ikke spesiell stripping som noen terrier. Han ble designet for å være lavt vedlikehold, noe som gjør ham til en utmerket jegers følgesvenn eller farmhand.

Patterdale er ikke et hushund. Han trenger kraftig daglig trening og en jobb å gjøre. Jogging og fotturer er gode alternativer for ham, som er hundeaktiviteter som lokkets coursing, smidighet, ratter og mer. De fleste vil også nyte å jage en flørt pole lokke i bakgården din.

Husk: En trøtt Patterdale er en lykkelig (og veloppdragen) Patterdale.

Cane Corso

Om: De Cane Corso er en stor italiensk mastiff som er verdsatt rundt om i verden som en følgesvenn og beskytter. Hans brede hode og voluminøse nese er noen ganger forvirret med andre mobbe raser, inkludert Pit Bulls, selv om han er langt annerledes i utseende og opprinnelse.

Historie: Dating tilbake til gamle romerske tider, CANE CORSO er en arbeidshund som ble avlet for å bistå i Boar Jakt og vakt eiendom. Hans imponerende størrelse og styrke passer begge jobber, og han er fortsatt brukt til begge i dag. Rasen nesten forsvunnet som hans popularitet avtaget, Selv om en gruppe dedikerte oppdrettere i midten til slutten av det tjuende århundre hjalp dem med å komme tilbake.

Beskrivelse: Corso er en kraftig bygget mastiff som står fra 23.5 til 27.5 inches på tåler, avhengig av sex, og vanligvis veier mellom 90 og 120 pounds. Hans vekt bør alltid være forholdsmessig med sin høyde, og påvirker aldri sin smidighet eller gang. Han har en tykk nakke og bred bryst, taper til en velmældig ramme.

En Corsos hode er bred med rynker som gir ham litt karakter mellom øynene hans. Øynene selv er generelt mørke, med lettere nyanser av brun akseptabelt i grå hunder. Blå og gule øyne er feil, per AKC-standarder. Hans nese er bred med merkbare jowls.

Hans frakk skal være kort og glanset. Til tross for kappen sin mangel på lengde, har han en underjakke som tykner i kalde forhold. Til berøring, hans hår er stivt.

Farger: Cane Corsos kommer i mange farger, inkludert svart, blått, fawn og rødt. Den eneste AKC-fargen diskvalifisering er Tan Patterning.

Vanlige helseproblemer: Cane Corsos bor mellom 10 og 12 år og kan oppleve flere helseproblemer, inkludert:

Breed Registies:

  • American Kennel Club
  • United Kennel Club
Hva du kan forvente fra en Cane Corso

Cane Corsos kan være skremmende i utseende, men de er milde giganter med sine familier og ganske kjærlige. Han trives i huset og er ikke en kandidat til utendørs levende. Han krever løpende kontakt med mennesker, og han trenger grundig sosialisering med fremmede, hunder og små dyr.

Tidlig trening er viktig i å forme en godt avrundet, lydig hund. Korsoen din vil vokse raskt, og få et håndtak på valpimpulser så snart som mulig er et must for å unngå en mobbing av en hund som gjør sin egen ting. Bruk faste, men positive metoder, og du vil bli belønnet med en topphytte doggo som forsøker å adlyde kommandoer.

Corsos korthårede kappeskur, men han trenger ikke mye grooming utover et bad her og der og børsting for å fjerne løs hår. Drooling er en klar bekymring, spesielt når han drikker, så hold vannskålen på en passende overflate og et håndkle som er praktisk for å tørke bort overflødig drippage.

Din Cane Corso trenger mer trening enn andre mastiffer. Han er en hard arbeidstaker og trenger daglige fysiske og mentale utfordringer. Lange turer og fotturer er rett opp i smug, og hvis du kan få ham i en sport som Schutzhund eller sporing, er det en utmerket måte å sette sine naturlige evner til å jobbe.

Presa Canario

Presa Canarios er en mobbing

Om: Offisielt kjent som Perro de Presa Canario, Presaen er en kraftig spansk mastiff. Han er ofte lumpet inn med Pit Bulls, selv om han er en bemerkelsesverdig forskjellig rase både i utseende og bakgrunn.

Historie: Opprinnelig fra Spanias Kanariøyene, er Presa en stor arbeidsavle som fikk sin start med storfe, hovedsakelig å beskytte dem mot ville hunder og svin. Han var også opptatt av å fange svin eller runaway storfe. I tillegg ble de dessverre brukt i dogfighting for en kort stund, selv om dette ikke var deres opprinnelige formål. I dag er presaen fortsatt en verdsatt gårdshund, selv om han også er en favoritt fangsthund blant Wild Hog Hunters.

Beskrivelse: Presaen veier mellom 80 og 110 pounds og står 22 til 26 tommer høye. Rammen hans er muskuløs, spesielt rundt skuldrene, taper tilbake til en definert midje og rett hale med en tykk base. Han bærer seg med den største tilliten og beveger seg med en lang gang.

Hodet hans er stort med et uttrykksfulle ansikt og distinkt svart maske. Snuten skal være bred med merkbare jowls. Presa øyne spenner fra en middels brun til nesten svart og bør aldri være lys.

Presas kappe er kort og grovt til berøring. Han mangler en underjakke, men i sann mastiff mote, kan huden hans være løs, spesielt rundt halsen.

Farger: Presas kommer i mange nyanser, inkludert fawn og sølv, og alle variasjoner av brindle mønster.

Vanlige helseproblemer: Presas har en forventet levetid på 9 til 11 år. De står overfor noen få helseproblemer, inkludert:

  • Hip dysplasi
  • Luxerende Patella
  • Kardiomyopati

Breed Registies:

  • American Kennel Club
  • United Kennel Club
Hva du kan forvente fra en Presa Canario

Presaen er en verge i hjertet og elsker sin familie voldsomt. Han er ikke den samme med fremmede, men som han ofte anser med mistanke. Men gjennom tidlig sosialisering kan han lære å tolerere deres tilstedeværelse.

Siden presas er så store, kraftige hunder, bør trening begynne så snart han kommer hjem, inkludert grunnleggende lydighet, oppførsel og introduksjoner til nye mennesker og dyr for å dempe sin tendens til å være standoffish. Noen ganger kan han være litt sta, men med godbiter og tålmodighet, vil han bli på oppgave.

Grooming En Presas korte frakk er lett, og han krever bare å bade når det er nødvendig. Han er en gjennomsnittlig shedder og en rask børste er alt han trenger for å fjerne løs hår. Hans ører bør overvåkes for oppbygging og rengjøres tilsvarende.

Mens Presa er en Arbeidsavle, Han krever ikke mye trening. Han er avslappet innendørs og en daglig spasertur og bakgårdsspill kan tilfredsstille sine behov helt fint.

Ting å vurdere før du får en mobbing

Som en stolt mamma til to mobbeblandinger i min pakke, vet jeg hvorfor så mange mennesker er trukket til mobber raser. Men som med enhver hunderas, er det ting du trenger å tenke på før du bringer et hjem, sammen med hindringer du kanskje ikke forventer, for eksempel:

  • Ikke ideell for førstegangs eiere: Bully raser kan være utrolig sta, eller bedre ennå, "bull-headed."Spesielt de søte, rynke bulldogene. De er generelt ivrige etter å behage og matmotivert, men også mesterlig ved å skyve grenser og perfeksjonere selektiv hørsel. Hvis du er Leter du etter din første hund, Denne gruppen kan ikke være det beste alternativet.
  • Separasjonsangst: Bully raser er notorisk lojale og tør jeg si det, altfor festet til deres mennesker. Dette kan føre til en konstant doggy skygge rundt i huset, men det kan også resultere i noen gnarly skade (eller støy) hvis valpen din er igjen. Dette gjør dem mindre egnet for leilighetslivet. I tillegg til kasseopplæring, Du må kanskje bli kreativ i å holde bully rase ut av trøbbel når du ikke er rundt.
  • Helseproblemer: Noen mobbe raser, som Agbts og Amstaffs er utsatt for hudfølsomhet og allergier. Andre, som den engelske Bulldog, står overfor et fjell med helseproblemer som kan være dyre å behandle.
  • Trening behov: Det varierer fra individ, men de fleste mobber raser krever daglig trening og mental stimulering. Noen verktøy, som vårpoler og flørt polakker, kan brukes i gården for å dekke poochen din ut, eller du kan logge dem opp for en sport, som dock hopping eller smidighet. Noen gjør også gode jogge følgesvenner. Møte deres behov kan være vanskelig, men til slutt resulterer det i en lykkeligere, sunnere pooch.
  • Prey Drive: Mobbe raser, spesielt de med terrier forfedre, har Høye byttedyrstasjoner som kan gjøre vandre en smerte hvis poochen din ikke er lært å "forlate det" i en tidlig alder. Dette gjør også tilbakekalling vanskelig.
  • Gass: Bully raser er fulle av farts. Så mye at de burde ha en advarselsetikett. Å eie en leveres med et utvalg av forferdelige lukter og lyder, som oppstår, uansett hva du spiser dem. De er bare En Gassy Breed Bunch. Dette er ikke en avtalebryter for alle, men det kan være vanskelig å leve med, spesielt hvis du skriver med en under skrivebordet ditt...
  • Sosialisering behov: Bully raser kan være iboende standoffish til rare hunder eller dyr, så tidlig arbeid er nødvendig for å sikre en veljustert valp. Valp trening Klasser er ideelle når han har hatt alle sine skudd, men pågående eksponering for andre hunder, folk og dyr er et must. Dette hjelper med små dyr, som prey-stasjonen vi nevnte ovenfor, kan være et problem med katter.
  • Breed bans: Noen land, byer og levende samfunn har rase-spesifikk lovgivning som forbyr eierskapet til visse mobbe raser, som Agbts (skjønt Noen byer er heldigvis uheldigvis disse forbudene!). Dette påvirker ikke bare hvor du bor, men kan strekke seg inn i ting du vanligvis ikke ville tenke på, som hvor du styrer hunden din for ferie eller doggy daycare, Som ikke alle kennel eller hundeanlegg aksepterer pit bull-type raser. Disse restriksjonene kan også gjelde for flyselskaper.
  • Negative stereotyper: En uheldig del av livet med en mobbing er dom. Ikke alle er en fan av dem, og noen er vokal om det, uavhengig av hvor godt trente, vennlige eller kjekke hunden din er. Dette kan bety ekkel kommentarer kastet veien i løpet av turer eller forferdelige kommentarer på dine Puppers bilder på nettet. Å ha en mobbing krever at du er en ambassadør for dem. Tyk hud gjør ikke vondt, heller, heller.
  • Forsikringsspørsmål: Ikke alle villaeiere eller leietaker forsikringsselskap vil gi dekning hvis du eier en mobbing. Andre kan dekke deg, men i en høyere hastighet. Dette varierer fra forsikringsselskap, så du må sjekke med din første eller handle rundt hvis du planlegger å bringe en mobbe rase hjem. Ikke alle selskapene har disse retningslinjene, men. State Farm, For eksempel, gjør det ikke.
Mobbe rase spørsmål

Pit Bull og Bully Breed FAQs

Mange spørsmål flyter rundt om pit bulls og mobbe raser. Som en helhet er de feilidentifisert og klumpet i en gruppe, så det er ikke en overraskelse at mye misinformation er der ute.

La oss løpe gjennom de vanligste spørsmålene sammen!

Hva er typer mobbe raser?

Det er mange raser som faller under bully rase paraply. Det er bulldogs, som engelsk, så vel som Terriers, inkludert Patterdale. Du kan til og med finne Mastiffs i gruppen, for eksempel Presa Canarios. 

Hvordan kan jeg fortelle hvilken rase min bully pup er? 

Som du kan se fra rasene vi diskuterte, er noen mobbe typer bemerkelsesverdig lignende i utseende til hverandre. Å identifisere raser på et blikk er utrolig vanskelig og generelt unøyaktig. Ikke alle brune, 50 pund Pupple med en stor, Ole Noggin er en Pittie, selv om de fleste lyskilder merker dem som sådan. Din beste innsats hvis du vil vite at hundens nøyaktige rase er en DNA-test, som Legge ut på

Hva er den farligste rasen av Pit Bull?

Ingen. Enhver hund kan bite. En farlig hund er resultatet av dårlig trening, omsorg og andre faktorer. En rase er ikke mer farlig enn en annen. Alle hunder bør behandles med respekt, sosialisert og overvåket for å hindre biter.

Hvilke farger er Pit Bulls?

Pit Bulls kommer i mange nyanser og mønstre. Ifølge UKC-standarden er alle akseptable bortsett fra Merle og albinisme. Du kan av og til høre "rød nese" og "blå nese" forbundet med rasen, som er en annen måte å si en hund med en levernose eller en valp med en mørkere nese, som grå eller svart.

Hvilken type mobbing er best? 

Den beste mobben er den som fungerer med din livsstil. Noen mennesker nyter den avslappede naturen til engelske bulldogs, mens andre elsker sportsligheten i Agbts.

Hvor stor gjør Pit Bulls?

Den amerikanske Pit Bull Terrier eller APBT veier mellom 35 og 60 pounds. Høydeområder varierer, med menn som står mellom 18 og 21 tommer på tåler og kvinner fra 17 til 20 tommer. Men noen mobbe raser & # 8212; som den amerikanske Bulldog & # 8212; kan vokse ganske mye større og nå 120 pounds eller så.

Hvilke andre raser ser ut som Pit Bulls?

Over et dusin raser ligner amerikanske pit bull terrier og er regelmessig forvirret med dem. Vi diskuterer de fleste av de vanlige ovenfor.

Hvorfor slår Pit Bulls på sine eiere?

De ikke, med mindre du teller sneak tunge kyss på sofaen. Så langt som hunder generelt Slå på eiere, Det kan være et resultat av misbruk, dårlig brukte aversive treningsteknikker, eller sykdom (som rabies.)

Er pit bulls bra med barn?

Ja, men som med alle hunder, bør barna bli lært å behandle dyret med respekt. Alt for ofte barn er bitt fordi barn er igjen alene med hunder eller tillatt å være grov med dem.

Doggos har grenser, akkurat som folk, og som pupalder, kan han være i smerte og ikke i stand til å håndtere så mye kontakt. Når det gjelder din Pittie, bør han sosialiseres med alle typer mennesker, inkludert barn, fra en tidlig alder som enhver annen hund. 

Er pit bulls bra med andre hunder?

Agbts og andre mobbepupper krever tidlig sosialisering. De er naturligvis avviklet til rare hunder, men hvis de kontinuerlig sosialiserte, kan de gjerne leve med andre pooches.

Gjør Pit Bulls gode vakthunder?

Pitties kan gjøre det bra sehunder, men de fleste bransjens fagfolk finner dem for vennlige for vakt hund arbeid.

Deres bilde kan være tøft, men du kan enkelt overtale en pit bull for å slå et blikk øye hvis du gir ham noe velsmakende. Andre raser er ikke så lett å gå.

Hvordan låser Pit Bulls sine kjever?

De gjør det ikke. Hundlås kjeve en gammel, lang-disproven myte som gjør absolutt ingen mening. Hvordan ville de spise? De låser imidlertid øynene på informasjonskapsler hvis de tilbys.

***

Har du en pit bull eller en annen mobbing rase hjemme? Hvilken type? Er han en profesjonell sofa potet eller en høyoktanutøver? Gi oss beskjed i kommentarene!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Typer av pit bulls og mobbe raser: et omfattende utseende