31 Beste arbeidshundaser: kunne hjørnetenner!

Saint Bernard

Som du kanskje forestiller deg, er arbeidshundaser hunder som ble oppdrettet til, vel, arbeid.

Mange av disse hundene er fortsatt å jobbe rundt i verden i dag. Det er ikke uvanlig å finne en husky som drar en slede eller en stor Pyrenees som beskytter en flokk av sauer, for eksempel.

Imidlertid er det store flertallet av disse hundene følgesvenn i dag. Likevel, fordi de ble opprinnelig avlet til jobb, er de ikke alltid så avslappede og enkle å ta vare på som andre raser.

Før du velger en arbeidshund, må du vurdere veldig nøye om du kan håndtere deres behov eller ikke. Vi diskuterer flere populære arbeidsraser nedenfor, men først, la oss snakke om noen av egenskapene mest arbeidende hunderutstilling.

Arbeidshundaser: Key Takeaways

  • Arbeidshunder omfatter en gruppe av bredt lignende raser, som først ble utviklet for å utføre en rekke forskjellige arbeidsplasser, alt fra vaktmester til sledetrekking.
  • AKC anerkjenner for tiden 31 raser i arbeidsgruppen, inkludert Huskies, Mastiffs, Great Danes, og flere andre kjente raser.
  • Flere raser i arbeidsgruppen kan gjøre gode familie kjæledyr, men andre er ganske store og selvsikker, noe som gjør dem upassende for uerfarne eiere.
Huskies trekker sleden

Vanlige egenskaper for arbeidshundaser

Selv om hunder i arbeidsgruppen Tydeligvis varierer fra en rase til den neste (så vel som blant enkeltpersoner), de fleste viser noen få lignende egenskaper, evner og tendenser.

Medium til gigantisk i størrelse

Fordi disse hundene ble avlet for å gjøre en slags arbeid, de spenner ofte fra medium til gigantisk i størrelse. Disse hundene er stor og stor; de fleste vil veie minst 40 pund, og noen kan være opptil 200 pounds i ekstreme tilfeller.

Dette er noe å huske på om du vurderer å legge til en av disse hundene til familien din. Arbeidshundraser er ofte uegnet for leiligheter og små rom av denne grunn.

Intelligent

For å gjøre jobben sin riktig, måtte mange av disse rasene være intelligente. I dag beholder mange av dem fortsatt denne intelligensen og er derfor lettere å trene enn noen andre raser.

Selvfølgelig er denne intelligensen et dobbeltkantet sverd. Disse hundene krever mental stimulering for å bli lykkelig. Mange av dem ønsker det å jobbe.

Dette kan gjøres gjennom et konsekvent, energi-drenering og morsomt treningsprogram, som ofte er den mest praktiske løsningen. derimot, Interaktiv mat leker og spill er også gode alternativer. 

Vanligvis folk-sentrert

Disse hjørnetenene ble avlet for å jobbe med og for deres mennesker, så de er vanligvis ganske folk-sentrert. Mange av dem er en person-hunder, men som betyr at de vil binde tett med en person og kanskje ikke lytte til noen andre.

Dette kan ikke plage alle eiere, men det kan være et poeng med påstand i noen familier.

folk-sentrert hunderaser

Varsling

Mange arbeidshunder ble brukt som vakthunder - eller i det minste de kunne brukes som vakthunder. På grunn av dette, mange er veldig våken og vil bevare instinktivt, Selv om deres forfedre ikke har bevoktet noe i lang tid.

Mange av disse hundene vil bjeffe på naboer som de går forbi eller være litt edgy rundt fremmede. Selvfølgelig, fordi de er så intelligente og mange er ivrige etter å tilfredsstille deres person, kan dette kompenseres av riktig opplæring.

Ofte beskyttende

Igjen, disse hundene ble ofte brukt som vakthunder i noen kapasitet, selv om det ikke var deres rasens primære formål. Og dette betyr at mange er fortsatt beskyttende til en viss grad i dag.

For noen eiere kan dette betraktes som en god ting. Kanskje du leter etter en hund som er litt mer beskyttende. I dette tilfellet skal mange av disse rasene være egnet.

Men hvis du ikke ser etter en beskyttende hund, Du må være forsiktig med hva som jobber med deg. 

Boksere jobber hunder

Tidlig sosialisering er viktig for alle disse raser for å sikre at de ikke er det også beskyttende, selv om du leter etter en vakthund.

Du vil ikke at hunden din automatisk antar at alle han ser er en fiende, som er hvor viktigheten av sosialisering og opplæring kommer inn. 

Liste over arbeidshund raser

AKC anerkjenner for tiden 31 forskjellige arbeidsraser. Vi vil prøve å gi deg en kort oversikt over hver nedenfor, for å hjelpe deg med å ha ned i alternativene dine.

1. sibirsk husky

Sibirsk husky

Siberian Huskies er gode hunder, som kan være et anstendig valg for førstegangs eiere, men de er også en stor håndfull.

De er treårige i en idretts kropp. De er trent, men lett distrahert og veldig oppfunnet - hvis de ikke vil gjøre noe, vil de gi deg beskjed med den klassiske blåøyet Stare og litt hollering.

Og mens den husky jakken er sikkert vakker, vil det til slutt ende opp med å dekke alt du eier, da disse hundene er episke shedders. Daglig børsting er et must, og du vil til og med ønske å investere i en kvalitet kjæledyr vakuum For å opprettholde ditt hjem.

Huskies kan sikkert gjøre gode familie kjæledyr, men du må vite hva du kommer inn på og har en plan for Holde Huskies opptatt med leker.

2. Alaskan Malamute

Alaskan Malamute

På mange måter er Malamutes ganske lik Siberian Huskies, bortsett fra at de er litt større, boned og større samlet.

De er også ganske like med Huskies Personality-Wise. Så lenge de er sosialisert når ung, De er vanligvis lekende og milde med to-footers.

Bare vær forberedt på å dedikere ganske mye tid til å trene og trene, før du legger til en malamute til familien din. Du må også være villig til å utføre litt grooming, inkludert vanlig (og grundig) børsting og # 8212; Disse floofs kaster like mye som huskies.

3. Bernese Mountain Dog

Bernese Mountain Dog

Hvis du er en ny hundeeier, kan en Bernese-fjellhund være det beste alternativet for deg i denne gruppen. Disse tricolored cuties ha store personligheter og gjøre kjærlige, vennlige følgesvenner.

Bernese Mountain Dogs er store og født til jobb, men de er også kjærlige og ganske milde. De er også ganske enkle doggos, som elsker bare å palse rundt med sitt folk.

Disse hundene gjør det beste i kaldt vær, da de er bygget for jordbrukslandene i Sveits. Så, eiere som bor i solbeltet, vil kanskje vurdere en rase som er bedre egnet for deres klima.

4. Større sveitsisk fjellhund

større sveitsisk fjellhund

En nær slektning til Bernese-fjellhunden, jo større sveitsisk fjellhund er kjent for å være en pålitelig og hard arbeidstaker.

Rasen ble opprinnelig utviklet for herding, men de ble også brukt i en rekke andre roller. Og fordi deres herding instinkter ikke er like sterke i dag som noen andre hunder raser, vil de sannsynligvis ikke prøve å besmitt dine barn.

Større sveitsiske fjellhunder krever litt mosjon, men de er vanligvis vennlige og enkle å trene.

5. Akita

Akita

Disse hundene hagler fra Japan, hvor de ble brukt som vakthunder i århundrer. De har en imponerende holdning og kraftig bygning, så vel som de beskyttende instinktene for å gjøre ville være problemløsende til å tenke to ganger.

Selv om hengiven med sine peeps, er Akitas ikke bare sterke, men også mistenkelige for fremmede, noe som gjør dem til et dårlig valg for nybegynnere. De kan også forårsake problemer for familier med andre hunder, da de ikke alltid kommer sammen, spesielt godt med andre hjørnetenner.

6. Anatolian Shepherd Dog

Anatolian Shepherd Dog

Anatolske Shepherd Dogs er nedstammet fra noen av de eldste i blodlinjene i hjemmet i verden. De er en tidløs rase med uten frills.

For det meste brukt til vaktformål, er mange av disse valpene fortsatt veldig opptatt av å beskytte sine venner og familie. De krever regelmessig trening og sosialisering, så vel som en fast, men likevel kjærlig eier, som de kan være ganske krevende.

7. Svart russisk terrier

Svart russisk terrier
Bilde fra Wikipedia.

Disse hundene er store. Bare se på den vakre giganten! Faktisk spiser svarte russiske terrier ofte skalaene på 140 pounds, og de kan stå så høyt som 30 tommer.

Disse selvsikker og smarte hjørnetenner er enkle å trene, men de er også veldig energiske. Så, du må være forberedt på å hjelpe dem å brenne av overflødig energi på daglig basis hvis du adopterer en.

På grunn av deres søte, men grove strøk, krever svarte russiske terrier regelmessig grooming med nesten daglig børsting.

8. Bokser

Boxer hunden

Den atletiske boksen er ikke bare hengiven og vennlig, men utrolig opptatt og lekfull, noe som gjør rasen til en av de beste alternativene for nye hundeeiere.

De er beskyttende til en viss grad, men ikke nesten til samme nivå som Akitas eller noen av de andre arbeidsrasene diskuteres her.

Boksere er ganske høye energi hunder som trenger mye trening, men de har lavt vedlikeholdsfrakker, og de er berømte for å være milde og tålmodige med barn. 

9. Bullmastiff

Bullmastiff hund

Bullmastiffs ble avlet for å beskytte engelsk skoger fra poachers, hvor de fryktløst forfulgte trespassere. Men til tross for denne historien, er de ganske fulle i dag, spesielt mens chillin` hjemme med sine peeps.

Som de fleste andre hunder krever Bullmastiffs en betydelig mengde sosialisering mens de er unge. Men de er gode beskyttere og familie følgesvenner Hvis du har litt erfaring med store, assertive raser, så vel som tiden til å tilegne seg dem. 

10. Cane Corso

Cane Corso

Denne rasenes navn oversetter omtrent til "bodyguard-hund."Som du kanskje forestiller deg, har de sterke beskyttende instinkter og et motsatt utseende, som fungerer som deres første forsvarslinje mot inntrengere.

Men Cane Corso er vanligvis ikke noe mer enn en snuggle-bug når du henger ut hjemme med pakken. De er lojale og intelligente, men de er også sterke vilje (og bare ren sterke), så de er ikke et godt valg for nybegynnere.

11. Chinook

Chinook-Dog

Denne hunden rasen er en av de sjeldneste der ute og # 8212; På et tidspunkt, raser befolkningen droppet til nær enkelt siffer. Men heldigvis har de hoppet tilbake litt de siste årene (det er sannsynligvis mer enn 800 hundre løp rundt å være gode gutter og jenter i dag).

De ble avlet som to-formålte transportører og hadde betydelige nivåer av fart og styrke. I dag er de kjent for å være rolige, folk-orienterte hunder, spesielt rundt barn.

Disse hjørnetenatene har ikke betydelig høye treningsbehov, men du bør fortsatt forvente å ta dem for vanlige turer. 

12. Doberman Pinscher

Doberman Pinscher Dog

Dette er noen av de mest populære hundene i denne gruppen, rangering som den 17. mest populære hunden rasen i USA.

Dobermans er fryktløse og årvåken, noe som gjør dem til en av de beste vakthundene der ute. Men de er veldig følsomme og milde med sine familier, og de er blant de mest kjærlige hundene i verden.

De har noen ulemper skjønt. For eksempel, mens de er noen av de enkleste hundene å trene, krever de også ganske mye aktivitet og vil bli kjedelig (og dermed ødeleggende) raskt.

1. 3. Dogo Argentino

Dogo Argentino

Dogo Argentino er en kortbelagt, muskulær rase som ble opprinnelig utviklet for å jakte stort spill. Og vi tuller ikke rundt om & # 8220; stort spill.& # 8221;

Disse gutta og gals jaktet villsvin og andre formidable fiender.

Men i den moderne verden utfører Dogos en rekke plikter, alt fra servicearbeid til vakthunder plikter. De er vanligvis veldig søte og hengiven med familien, men de krever tidlig sosialisering, da de kan være for beskyttende rundt fremmede.

14. Dogue de Bordeaux

Dogue de Bordeaux

Først av alt: Ja. Du har sikkert sett denne rasen på den store skjermen.

Disse mastifflignende hundene ble avlet for å vokte - dermed deres tøffe, imponerende figurer. Men med venner og familie er de vanligvis milde kjære.

Dogue de Bordeaux er ikke så lett å trene som noen andre raser, så du må ha litt erfaring med hunder for å lykkes med disse fantastiske hundene. Videre, å finne den rette oppdretteren er spesielt viktig, som noen linjer ikke er så vennlige som andre.

15. Giant Schnauzer

Giant Schnauzer
Bilde fra Wikipedia.

Disse hundene er rett og slett større versjoner av Standard Schnauzer, slik at de deler en rekke av de samme egenskapene. Og fordi gigantiske Schnauzers er svært intelligente og enkle å trene, gjør de ofte egnede hunder for førstegangs eiere.

De krever mye aktivitet og grooming, men så vær sikker på at du er klar til å dedikere den tiden før du vedtar en. Giant Schnauzers elsker spesielt spill som utfordrer deres kropp og sinn.

16. Tysk Pinscher

Tysk Pinscher Dog
Bilde fra Wikipedia.

Som en av Tysklands eldste raser, er disse hundene kjent som prototypen til andre Pinscher-raser.

De er rene, no-nonsense hunder, som opprinnelig ble utviklet for å fange og drepe rotter. Kanskje ikke overraskende gitt den gnagende fjerne rollen de spilte, disse hundene er mindre enn de fleste andre arbeidsraser & # 8212; de overskrider sjelden 45 pounds eller så.

Tyske pinschers krever ikke mye grooming i det hele tatt, men trenger litt trening. De er ikke de enkleste hundene å trene, med sin høye intelligens som gjør dem litt manipulerende.

17. Great Dane

Great Dane

Store dansker er litt vanlige og er best kjent for sin gigantiske størrelse, da de vanligvis betraktes som den største eksisterende rasen. Men disse elskelige goofballs synes ikke alltid å forstå hvor stor de er.

Great Danes er ganske søte med deres folk, men de ble oppdrettet som beskyttende foresatte, og det viser. De er tålmodige med barn og generelle gode familiehunder. De gjør til og med gode servicehunder i mange tilfeller.

Men disse store & # 8216; ol canines krever regelmessig opplæring og sosialisering for å sikre at de forblir trygge.

18. Great Pyrenees

Great Pyrenees

Avlet for å beskytte fjellmarker (og å ligne sauene de var opptatt av å vokte), er store Pyreneene enormt kraftige. Men som de fleste andre store hunder, er de vanligvis milde giganter.

De tilbringer mesteparten av sin tid på å lette rundt, men kan komme til handling i et øyeblikks varsel hvis de trenger det. De kan være et godt valg for nybegynnere, men de krever ganske mye aktivitet og god plass til å streife roam (dette er ikke En leilighetsvennlig rase).

19. Komondor

Komondor hund

Vi gir deg et sekund å nyte det bildet. Som du kan se, er Komondorok (flertallet av Komondor) unike hunder.

De er store og robuste, som de fleste andre arbeidsraser, men de har hvite ledninger i stedet for det vanlige hunden håret. Som med mange andre husdyr-beskytter raser, Dette ble sannsynligvis utviklet for å hjelpe dem med å ligne sauene de var vakt, som sannsynligvis bidro til å holde sauene rolig.

Komondorok er smidig og lettfotet til tross for sin store størrelse, og de trenger god plass til å løpe rundt. De er ideelle for nybegynnere og krever spesiell grooming, så sørg for å gjøre leksene dine før du bringer dette rasen hjem.

20. Kuvasz

Kuvasz hund

Bred som både jakthunder og foresatte, ble Kuvasz opprinnelig utviklet for velstående adelsmenn. Store hunder, disse fire footers veier vanligvis mellom 70 og 110 pounds eller så.

Kuvaszok (et annet morsomt flertall) er ikke så lett å trene som andre raser, og de kan være svært uavhengige. Faktisk gjør deres samlede avvikende holdning og forsettlig natur dem bare egnet for erfarne hundeeiere.

Likevel, disse hundene kan gjøre gode følgesvenner for de rette familiene & # 8212; De trenger bare mye trening og sosialisering på forhånd.

21. Leonberger

Leonberger hund

Leonbergeren er en gigantisk og kraftig hund som også er kjent for sin eleganse. Dekket i en vanntett, middels lengdejakke og en svart ansiktsmaske, er rasen ganske enkelt å identifisere på synet.

Vanligvis er disse hundene vennlige, men de er også gode vakthundene. De er ganske intelligente, men krever også rikelig med grooming og trening. De er ikke ideelle for første gangs eiere, men de kan gjøre gode familie kjæledyr for de med litt erfaring.

22. Mastiff

Engelsk Mastiff hund
Bilde fra Flickr.

Tidligere kalt engelsk mastiffer, disse gigantiske hundene er relativt populære, spesielt så langt som store raser er bekymret. De er ikke ideelle for nybegynnere, men mange erfarne eiere blir forelsket i rasen.

Mastiffs er utrolig lojale og beskyttende samtidig som de er vennlige til kjente ansikter. Imidlertid er de avviklet rundt fremmede, noe som betyr at det er viktig for dem å bli sosialisert tidlig og ofte. Trening er også viktig for denne rasen, hvis bare på grunn av sin kolossale størrelse.

23. Boerboel

Boerboel

Boerboels er store, brede og blokkerte. Som du kan forvente av slike gigantiske hjørnetenater, betraktes de som en mastiff-rase (de kalles noen ganger sør-afrikanske mastiffer) og sannsynligvis deler en felles forfedre med andre mastiffer.

Boerboels ble oppdrettet for vaktformål, så de gjør ikke raske venner med fremmede. De er et spesielt godt valg for nybegynnere, og de krever regelmessig opplæring og sosialisering for å sikre at de forblir vennlige og behagelige.

24. Napolitansk mastiff

Napolitansk mastiff
Bilde fra Wikipedia.

En øyeblikkelig gjenkjennelig rase, er napolitanske mastiffen forbløffende stor og dekket i kraftige rynker og folder. Men til tross for deres imponerende utseende (noen veier mer enn 150 pounds), er disse hundene alle kjærlighet og slobber med sine pakker.

Vi er ikke tullet om Slobber & # 8212; Disse hundene kaster i bøtte-lignende mengder. De er ikke et stort utvalg for de som vil ha en ryddig rase.

Napolitanske mastiffer krever litt trening, men ikke så mye som noen andre raser. Videre er de utfordrende å trene og ofte beskrives som sta. På grunn av dette er de ikke det beste alternativet for nye eiere.

25. Tibetansk mastiff

tibetansk mastiff

Disse gamle hjørnetenner er øverste vakthunder. De er enorm og imponerer, generelt skremmende inntrengere av før ting blir alvorlige.

Tibetansk mastiffer har hjernen til å gå sammen med deres brawn, men mens de er ganske intelligente og lærer raskt, tar de ikke til tradisjonell lydighetstrening i de fleste tilfeller. De er svært uavhengige hunder og ble oppdrettet for å jobbe alene, så de stole vanligvis på deres dom i stedet for å se på eieren for veiledning.

Tibetanske mastiffer er ikke veldig vanlig, så de ofte Hent svært høye priser.

26. Newfoundland

Newfoundland hund

Igjen har vi en annen slående kolossal hund. Det er nesten som det er et mønster her..

Newfoundland har en nydelig personlighet og er best kjent for sin affinitet for barn. Newfies er ganske trenbare og reagerer godt på tradisjonell lydighetstrening. På grunn av disse faktorene, og i motsetning til så mange andre i arbeidsgruppen, kan disse hundene få gode kjæledyr til første gangs eiere.

I det minste er det første gangs eiere med nok plass til en 150 pund, morsom, morsom ball av pels.

27. Portugisiske vannhunder

Portugisisk vannhund

Som newfies, portugisiske vann hunder er en annen rase som vanligvis passer for nybegynnere. De er vanligvis kjærlige, vennlige, enkle å trene, og veldig ivrige etter å tilfredsstille deres folk. De vil snakke rundt med barna hele dagen, og de er spesielt Awesome Beach Companions.

Portugisiske vannhunder krever profesjonell grooming, men du vil ha ditt valg av mange forskjellige kutt, som er litt kul. Disse hjørnetenatene krever en god øvelse, så daglige turer og rikelig med hentingstid eller svømming er nødvendig.

28. Rottweiler

Rottweiler

Disse hundene er ganske populære, men de er definitivt ikke et flott alternativ for nye hundeeiere. Enkelt sagt, disse assertive og selvsikrede fire-footers er mye mer hund enn de fleste nybegynnere vil kunne håndtere.

Likevel er veljusterte rottweilers rolige og sikre uten å være unødvendig aggressive, og de er noen av de mest kjærlige og kjærlige hundene som er tilgjengelige.

Rotties er åpenbart kjempebra på vakt ting, men & # 8212; med riktig opplæring og en erfaren eier & # 8212; De kan også utmerke seg i service, støtte eller terapi sammenheng også.

29. Samoyed

Samoyed hund

Som du kanskje mistenker gitt sine tykke, hvite strøk, ble Samoyed avlet for å jobbe i noen av verdens kaldeste klima. Faktisk brukte rasens grunnleggere til og med dem som levende lap-warmers!

De er pakkere dyr gjennom og gjennom, så de ønsker oppmerksomhet og elsker deres folk. Faktisk vil de ikke like å være alene i lengre perioder, så disse er best egnet for folk som tilbringer mye tid hjemme.

Samoyed er smarte hunder, men de kan også være mischievous hvis de ikke får kjærligheten og oppmerksomheten de trenger.

30. Standard Schnauzer

Standard Schnauzer er egentlig bare en mindre versjon av Giant Schnauzer.

Disse er vennlige floofs med fancy ansikts pels, men ikke la deres apperance lure deg: de kan også være våken og dyktige vakthundene. De er kjent for å være enkle å komme sammen med og mild med barn, så de er ikke et dårlig valg for nybegynnere.

Bare vet at de krever en god del trening og sosialisering for å hindre atferdsproblemer fra å utvikle seg. De har også ganske spesifikke Grooming behov, Du må budsjettere for.

31. Saint Bernard

Saint Bernard hund

Vi hadde ikke tenkt å forlate disse fantastiske hundene for sist & # 8212; Det er bare hvordan alfabetet fungerer. Det burde ikke bli ansett som en liten mot rasen, da vi er store fans av disse hundene.

Saint Bernards er en av de mest berømte arbeidsrasene i verden, og du har sikkert sett dem redningstrengede oppdagelsesreisende i filmer og tegneserier (dessverre hele tønne-av-brandy-tingen ser ut til å være en myte).

De er våken og tålmodig, spesielt med barn. De kan gjøre gode familiehunder så lenge de er sosialisert og trent på riktig måte. Og til tross for å være stor, krever de bare en moderat mengde trening.

Vanlige jobber for arbeidshundaser

Mange av disse hundene raser fortsatt jobber i dag. Hvis noen trenger en hund for å få noe gjort, kommer de nesten alltid til å velge en arbeidsavle. Disse hjørnetenene har arbeid i blodet, og det viser ofte.

Rottweilers og Doberman Pinschers, for eksempel, har historisk jobbet i Politi og militære sammenhenger (selv om de i stor grad er blitt erstattet av andre raser I den moderne verden). Det er fordi disse rasen fortsatt holder sine naturlige beskyttende instinkter, mens det fortsatt er lett å trene.

Andre raser, som den større sveitsiske fjellhunden er fortsatt brukt til herding. Selvfølgelig er de fleste hunder som utmerker seg på herding i & # 8212; vent på det & # 8212; Herding Group, men de har ikke et monopol på jobben.

større sveitsisk fjellhund

Herding tendenser kan imidlertid være en hikke for noen familier, men. Mange av disse hundens raser vil beslutte om du trener dem til eller ikke. Dette fører dem til å prøve å besøke ting som barn, som kan skape et alvorlig problem. Du kan også ha problemer med å trene bort denne oppførselen.

Mange arbeidsraser brukes også som Service, ESA og Therapy Dogs i dag. De er svært trenbare, noe som gjør dem perfekte for denne jobben. Det er også andre raser som brukes som servicevogner, selvfølgelig, avhengig av hvilken jobb som skal utføres.

Andre arbeidshunder brukes i søk og redning. Denne jobben krever ikke bare et høyt nivå av intelligens, men også stor fysisk utholdenhet - to kvaliteter Mange arbeidsraser har.

Slede trekking er en oppgave som hovedsakelig forlot den sibiriske Husky og Alaskan Malamute. Dette var jobben de ble oppdrettet for. Med det sagt, skjønt, noen andre hunder raser gjør det involvert i slede som trekker noen ganger også.

Og endelig, Mange av disse hundens raser brukes også til beskyttelsesformål. Mange av disse hjørnetenatene har naturlige beskyttende instinkter, noe som gjør dem perfekte vakthunder etter litt trening. 

Arbeidsraser for familier

Pass på å velge den beste arbeidshunden for familien din

Det er alltid viktig å velge en rase og individuell hund som passer godt sammen med familien din. Men gitt sin store størrelse, styrke og assertive naturer, krever arbeider raser enda mer nøye vurdering.

De fleste arbeidshunder er ikke egnet for nybegynnere. Det er imidlertid noen som kan være ok hvis du er klar til å bruke den nødvendige tiden til deres omsorg.

Alle disse hundene krever ganske mye trening og mental stimulering. De er ikke hunder som vil nyte å bli igjen alene uten mye å gjøre hele dagen. 

Så vær sikker på at du Gjenv nøye gjennomgangen til rasen du ønsker å legge til i familien din og prøv å møte flere i person før du bringer hjem din nye hund.

Tross alt, vil du unngå mye hodepine hvis du oppdager at en gitt rase ikke passer godt for deg før du tar med ett hjem.

Du vil ikke legge til Fido til familien din bare for å oppdage at livsstilene dine bare er uforenlige.

Gode ​​arbeidsraser for nybegynnere: En rask rundup

Som vi har nevnt, gjør noen arbeider raser gode valg for hundebegynnere, men andre, vel, ikke så mye.

Bare for å gjøre ting enklere, vi har listet rasernes nybegynnere bør fokusere på under (i ingen bestemt rekkefølge):

  • Bernese Mountain Dog
  • Standard Schnauzer
  • Samoyed
  • Saint Bernard
  • Great Pyrenees
  • Portugisisk vannhund
  • Bokser
  • Newfoundland

***

Har du en av disse kraftige raser? Tenker på å vedta en? Gi oss beskjed i kommentarseksjonen nedenfor.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 31 Beste arbeidshundaser: kunne hjørnetenner!