De 10 fluffiest hundene raser

De 10 fluffiest hundene raser

Mens alle hundene er vakre på egen måte, er det noe å si om en walking sky som egentlig virkelig treffer riktig notat på hjertestrengene. Selvfølgelig, mens alle aspekter av deres personlighet - så vel som deres utseende - er ekstremt viktig å vurdere når du kjøper en ny hund, er det ingen skade i å foretrekke fluffiest hunderaser. Hvis du ikke er sikker på hvilken av disse fluffiest hundene du tror ville passe godt i hjemmet ditt, les videre! Vi har samlet den ultimate guiden til de 10 beste fluffiest hundrasene og hva du kan forvente fra rasen!

Fluffy hunderaser

Chow Chow

Vakker rød chow chow hund som står på en benk

Med en karakteristisk, teddybjørn og stolt natur, er Chow Chow en av de mest populære hunderrasene. Denne fluffete hunden hagler fra Mongolia og Nord-Kina, og antas å være en av Eldste hunderaser i verden. Faktisk kan de tidligste skildene i Chow Chow finnes i malerier og på keramikk dating så langt tilbake som Han-dynastiet (206 f.Kr.). De kan komme med to kapptyper - grov og glatt - med den tøffe frakken er den vanligste typen og fluffier av de to. De er dobbeltbelagte i begge tilfeller og kommer i et bredt utvalg av farger.

Ekstremt uavhengig og vurdert ofte med å til og med sine eiere, kan disse hundene lett tilpasse seg mindre hus og leiligheter. Imidlertid krever de fortsatt rikelig med trening og sosialisering, for å sikre at disse egenskapene ikke tar over og forårsaker noen problemer i husstanden. Deres dype øyne kan begrense sin perifere syn, og de vil trenge ekspert grooming regelmessig slik at deres myke pels ikke hindrer deres syn, videre.

Bernese Mountain Dog

Sjarmerende søt kvinne av Bernese Mountain Dog Stående i parken

En ekstremt allsidig hund som kan være lat og avslappet, samtidig som det er egnet til herding og vokter. Denne arbeiderhunden er en utmerket følgesvenn som er oppdrettet for å være rundt deres mester til enhver tid - gjør dem den mykeste hunden i mer enn en følelse! Som de ble opprinnelig avlet som herding hunder og for å bevare besetninger, kan denne rasen være opptatt av deres bjeffer og vil kanskje jage mindre kjæledyr. Imidlertid er de også ganske enkle å trene, på grunn av deres ivrige til å være snill, så disse egenskapene kan trent ut av denne myke hunden rasen.

Bernese-fjellhunden er dobbeltbelagt og kaster derfor nesten kontinuerlig. Som sådan vil disse dobbelte strøkene trenge regelmessig grooming, mens husstanden trenger en kjæledyrsklar støvsuger for å håndtere den daglige børstet og kaste at disse valpene gjennomgår. De kan være gode vakt hunder, og er strålende familie kjæledyr, komme sammen med alle i husstanden. Bare vær klar til å møte deres høye nivå av grooming behov, og disse fluff monstrene vil være din for livet.

Du vil kanskje også like: Bernese Mountain Dog Valper til salgs

Great Pyrenees

Great Pyrenees hund portrett på stranden

En annen myk hund med en dobbeltjakke, disse store hundene kommer i to subtypes - øst og vestlig - med den vestlige typen som fluffier og stockør enn den østlige variasjonen. De Great Pyrenees er en godt elsket hund, på grunn av deres avslappede, kjærlige og jevne temperament. Med en myk, myk jakke kombinert med et naturlig vaktinstinkt, gjør disse hundene til en ideell familiehund. Vær imidlertid oppmerksom på at disse valpene er vanlige i lyskilder, da de ikke er gode det beste valget i LUN Dog-rase for nybegynnere.

Meget hengiven og følsom, disse arbeidshundene ble opprinnelig oppdrettet til flokken, jakten og generelt oppholdet av deres mesters side til enhver tid. De krever også regelmessig børsting for å håndtere sin tykke frakk, da disse fluffete hundene kaster nesten hele tiden. Ideelt som vakthund for familien, da de sosialiserte og trent riktig, er disse hundene en av de beste myke hundene du kan håpe å finne.

Tibetansk mastiff

Vakker tibetansk mastiff. rød hund på bakgrunn av en spektakulær himmel. Rural landskap

Kjent for deres slående store størrelse, er tibetanske mastiffer en hunderavl som er designet for å håndtere de harde fjellkjedene og kaldt vær, mens herding og voksende husdyr. Likevel, til tross for deres massive størrelse og skremmende utseende, er disse fluffpuppene gode for enhver størrelse husholdning - selv om de krever god plass til å brenne av sin energi og leken natur. Den tibetanske mastiffen er ikke så avvik som Chow Chows, mens du har det samme nivået av ekstremt LUN-hår og tykt frakk, noe som gjør dem ideelle for de som vil ha større myke hunder med tykk, varm pels.

Vær oppmerksom på at tibetansk mastiffer ble avlet for kulde, så deres myke strøk trenger daglig børsting slik at fluffnivåene kan holdes til maksimale søte nivåer. Deres overdreven hår, når kombinert med sin store størrelse, kan raskt overvelde eiere, så det er viktig å holde seg på toppen av grooming behov med denne hunden rase.

Shetland Sheepdog

Søt, pels sabel hvit Shetland Sheepdog

Hailing fra Shetlandøyene (like ved kysten av Skottland), Shetland Sheepdog er en av de myke hunderasene du aldri vil glemme - for det meste på grunn av deres ikoniske rolle i Lassie. Ofte referert til som en sheltie, har disse bomullsbollhunderene lenge, mykt flufffylt hår som faller vakkert over hele kroppen, mens pelsen rundt ansiktet deres forblir kort. Dette er flott for de som ikke alltid kan komme til groomers som, mens de fortsatt trenger regelmessig børsting, kan eiere bruke litt mer tid mellom besøk til salongen, uten risiko for at Shelties pels kommer i deres øyne.

Disse hundene er strålende for familie kjæledyr og kan lett trent på grunn av deres pisk-smarte avl. Disse kjære hundene gjør for noen av de fluffiest valpene, og er så kjærlig, passer godt sammen med husholdninger som har barn. Vær imidlertid oppmerksom på at disse runde hundene kan betraktes som velcro hunder, på grunn av deres klamrende natur. Selvfølgelig bør dette gjøre for enkel børsting, som må gjøres veldig regelmessig på grunn av den dobbelte lag av rasen.

Skjegg collie

Beautiful Fun Bearded Collie Dog Old English Sheepdog Puppy Sitting

En annen rase som kommer fra Skottland, den skjegget Collie er en av de mest populære, fluffiest hundene på grunn av deres svært kjærlige natur. De kan være godt egnet til et bredt utvalg av forskjellige behov, fra smidighet til bare å være en følgesvenn, og deres milde natur gjør disse myke hundene ideelle kandidater til tjenestehunder.

The Bearded Collie hagler fra samme linje som den gamle engelske Sheepdog, men har noen få merkbare forskjeller. Så vel som å ha jevnere pels, har de også en mye lengre hale, som er fullpakket med hår, for ekstra fluff! De har imidlertid en tendens til å lide med øyeproblemer på grunn av måten håret faller over øynene sine - så vær oppmerksom på at denne rasen trenger mange vanlige turer til grooming salongen, for å forhindre dette.

Bichon Frise

Bichon Frise i aksjon utenfor

En av de mindre raser på denne listen, og ofte referert til som doggy teddy bjørner, den Bichon Frise er en av de mest populære hunderrasene. Med kortere, krøllete strøk som er like ondskap som rasen selv, er dette en hund som er veldig smart og kan ofte være veldig vanskelig å håndtere - til tross for deres mindre statur!

Bichon Frise har en hvit frakk som ikke kaster i samme hastighet som andre skyhunder avbedyper, så det kan være lettere å rydde opp etter, så vel som omsorg for pelsen selv. Deres strøk er også mindre sannsynlig å komme i veien for ansiktet deres, som det kan skje med andre kapptyper (spesielt langhårede raser). Imidlertid bør det bemerkes at disse boisterøse hundene ofte trenger en fast hånd, rikelig med trening av mye sosialisering - eller de kan bli ganske en håndfull, uansett hvor lett kappen er å opprettholde.

Gammel engelsk Sheepdog

En gammel engelsk sauedog står på toppen av fjellet i New Hampshire, ser på utsikten

Ikke helt ulik til skjegget Collie, den gamle engelske Sheepdog har samme linje og kulturarv som det er motpart - men har noen forskjeller som kan gjøre det bedre egnet til forskjellige husholdningstyper. Til å begynne, blir denne rasen ofte referert til som en "bobtail", på grunn av mangelen på hale - eller heller den ekstremt korte lengden.

Den gamle engelske Sheepdog er også mer muskuløs i bygg, og krever derfor en diett med mer protein, for å bidra til å opprettholde dette og deres ekstra energi. Imidlertid forårsaker denne muskulære rammen bare sin fluffete pels å skille seg ut mer, noe som gjør denne rasen den fluffiest av de to.

Samoyed

Samoyed hund poserer i den vakre parken

Når vi leser om floofhunden, er dette sannsynligvis rasen vi alle forestiller meg. Samoyeds er kjente slede hunder som har en særegen hvit kappe og mer enn nok fluff for å holde alle glade. Opprinnelig oppdrettet for å holde eierne varme mens du går, fotturer og herding, det er ingen overraskelse deres tykke, fulle frakk har blitt synonymt med bildet av de fluffiest hunderasene.

De er mellomstore, og ekstremt vennlige, lojale og kjærlige, så vel som å ha strøk som du kan smelte inn - noe som gjør denne en av de mest ønskelige raser. Dette er en godmodig hund som vil kreve daglig børsting, for å holde seg i topp fysisk tilstand. Vær oppmerksom på at dette er en hund som ikke liker å være alene for lenge, og kombinert med deres groomingbehov, er Samoyeds best egnet til husholdninger hvor noen er med dem til enhver tid og kan dedikere tid til deres høye energi og intelligent tankegang.

Relatert innlegg: Samoyed valper til salgs

Lhasa apso

Lhasa Apso Dog Show Champion Portrett i Slovakia

En annen rase som opprinnelig hyllet fra Tibet, var Lhasa Apso en vaktbeskyttelse som sto sammen med politiets styrker. I dag faller denne hunden under den ikke-sportslige rasen-typen og bruker hjernen deres i sine andre høyt trenbare områder, inkludert smidighet - så lenge det gleder dem til å gjøre det.

De er A Stædig hundens rase, og de går sikkert rundt som de vet hvor vakker de er! Men for erfarne eiere som er raske til å trene og sosialisere disse valpene, finner du en nådig, ivrig og kjærlig følgesvenn for livet i disse hundene.

Du vil kanskje også like: Hundemat for Lhasa Apsos

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » De 10 fluffiest hundene raser