Teddy bear dogaser: fluffiest, søteste valper rundt!

Teddy Bear Dog Raser
Legge merke til: Undefined indeks: fil i / Hjem / Kofmineb / Public_html / WP-Inkluderer / Media.PHP på nett 1675

Legge merke til: Undefined indeks: fil i / Hjem / Kofmineb / Public_html / WP-Inkluderer / Media.PHP på nett 1675

Til tross for at hunder er i live og bamser ikke er, er begge gode cuddler, som faktisk har mye til felles.

Hunder og teddybjørn er både bedårende og flotte for snuggling, og de kan bidra til å gi komfort når du trenger det mest. Mange hunder raser naturlig ligner teddy bjørner, og noen oppdrettere har forsøkt å skape valper som ser så mye ut som bamser som mulig.

Under, Vi snakker om noen av de mest teddy-bjørnlignende valper rundt, og hjelpe deg med å bestemme hvilken koselig hund som passer deg for deg. Vi diskuterer forskjellige raser som ser ut som bamser, så vel som noen av de vanligste designerhundene, som er produktet av flere raser.

Purebred hunder som ser ut som teddy bjørner

Mange purebred hunder har et sett med fysiske egenskaper - inkludert store øyne, søte funksjoner og fluffy strøk & # 8212; som ligner de av teddybjørner. Mange av dem har også den ekstra fordelen av å være omtrent den samme størrelsen som den gjennomsnittlige teddybjørnen.

1. Poodles

puddel-teddy-hund

Poodles er et åpenbart valg for de som leter etter en teddy-bjørnlignende hund. De er dekket av myk, krøllete hår; de har store, endearing øyne, og de forverrer seg rundt måten å leve bamser som utvilsomt ville.

Selv om Standard Poodles er faktisk ganske store valper, leketøy og miniatyrpudler handler om størrelsen på en bamse.

Poodles gjør fantastiske kjæledyr for første gang eiere, som de er veldig søte, smarte og enkle å trene. De er vanligvis veldig kjærlige med sine eiere, og de får venner med de fleste fremmede og andre hunder de møtes. Den eneste virkelige utfordringen Poodles tilstede er deres behov for vanlig (og noe forseggjort) grooming.

Poodles har blitt ganske populære de siste tiårene som de kaster relativt lite og vanligvis ikke forårsaker alvorlige allergiproblemer for de fleste. For mer puddelpuper, sjekk ut vår Liste over puddel blandede raser!

2. Yorkshire Terriers

Yorkshire-Terrier-Teddy-Dog Teddy Bear Dogs 3

Yorkies, som Yorkshire Terriers ofte kalles, er små små valper med flerfarget strøk som vil hjelpe dem med å blande seg med en haug med fylte leker. Søt, kjærlig og bedårende, Yorkies er lette å elske, og med mindre du har et spesielt kaldt hjerte, vil du sannsynligvis ikke kunne se på en uten å smile.

Yorkies er ganske gode hunder for førstegangs eiere, men de presenterer noen få utfordringer. De liker ikke å være alene i det hele tatt, så du må ta din nye bamse med deg når det er mulig (Heldigvis er det nok av Ganske veskebærere Du kan ta med Yorkie rundt i byen i).

De kan også være litt skittish rundt barn og andre kjæledyr, selv om riktig sosialisering kan bidra til å lindre disse problemene.

Legg merke til at mens Yorkies er sikkert søte, er de også ganske feisty, og de har veldig lekne personligheter.

3. Cocker spaniels

Cocker-Spaniel-Teddy-Dog

I motsetning til mange av de andre hundene på denne listen som i hovedsak opprettet for å være følgesvenner og ingenting mer, ble Cocker Spaniel først utviklet for å jobbe sammen med fugljegere. De når også større størrelser (noen voksne kan overstige 30 pounds) enn de fleste av de andre hundene på vår liste.

Til tross for deres størrelse og arbeidshistorie, passer Cocker Spaniels, med deres myke frakk og endearinguttrykk, rett inn med de fleste andre teddy-bjørnlignende raser, spesielt mens de er valper.

Selv om de er smarte, ivrige etter å behage, og lett å trene, er Cocker Spaniels ikke ideelle For første gangs eiere. De er ikke vanskelig å ta tog, men fordi mange er svært nervøse, urinerer de ofte når de blir skremt eller overexcited. De kan også være litt cranky - spesielt når de alder.

4. Bichon Frise

Bichon-Teddy-Bear-Dog

Bichon Frises er kjent for sine "hypoallergene" strøk, Men det er deres søte, små ansikter (og de søte uttrykkene de alltid bærer) som sikrer dem et sted på denne listen. Faktisk blir Bichon Friss ofte preparert på en måte som gjør at hodet kommer rundt, noe som videre fullfører bamseutseendet.

Fantastiske kjæledyr for nybegynnere Hundseiere, Bichon Frises er veldig søte, smarte og ivrige til. De presenterer ikke mange vedlikeholdsproblemer, bortsett fra deres behov for hyppig grooming, og de kommer sammen med omtrent alle, inkludert barn og andre hunder.

Som noen av de andre hundene som ofte brukes i blandede-raseprosjekter, skaper Bichon Frises ikke mye dander, så de Ikke gjør det vanligvis alvorlige allergiproblemer for deres folk. Hvis du vil ha litt variasjon på det klassiske Bichon-utseendet, sørg for å sjekke ut vår liste over Bichon blandede raser!

5. Shih tzu

shih-tzu-teddy-hund

De kan bli oppkalt etter jungelenes konge ("Shih Tzu" betyr "Little Lion"), men Shih Tzus ser mer ut som teddybjørner enn Simba hvis du spør oss. Vanligvis er de med relativt kort ansiktshår mest minner om teddybjørn, men alle Shih Tzus har et relativt teddy-bjørnlig utseende.

En annen god rase for nybegynnere kjæledyr eiere, Shih Tzu er en herlig liten hund som vanligvis foretrekker å tilbringe alle waking moment med mamma eller pappa. De kan være litt vanskelig til Huset tog (De fleste typer trening kan være utfordrende med disse hundene), men de vil lære om du begynner tidlig og ansetter konsistente regler og prosedyrer.

Til tross for å være kjent som runde hunder, noen Shih Tzus Excel i smidighetsforsøk, takket være deres overraskende atletisk og intelligens.

6. Chow Chow

Chow-Chow-Teddy-Dog

Den eneste store hunden på vår liste (med mindre du har valgt en standard, i stedet for leketøy eller miniatyr, puddel), er Chow en myk bunt av cuteness som ofte ser av bestemt teddy-bjørnlignende.

Og i motsetning til noen andre raser vi har nevnt, som bare sterkt ligner teddybjørn mens de er unge, fortsetter voksne chows å se ut som teddybjørn som de alder. De har også noen av de mest teddy-bjørne-lignende ører av enhver rase rundt.

Men Før du går tom og henter din egen chow, vær sikker på at du vet hva du får deg inn i. Chows er mye annerledes enn følgesvenn-orienterte raser som diskuteres tidligere. De lever ikke for å sitte på fanget ditt; De fleste vil foretrekke å opprettholde et armlengdeforhold med deg. Faktisk, Mange mennesker sammenligner Chows til katter.

Dette er ikke å foreslå at Chows ikke er kjempebra & # 8212; de er helt. Du trenger bare å forstå sine unike personligheter før du legger til en til familien din.

7. Lhasa apso

lhasa-apsos-teddy-hund

Lhasa Apsos kan bli preparert på et par forskjellige måter, noe som påvirker hvor mye de ligner teddybjørn. Mange har silkeaktig, gulvskumming strøk og ser nesten ikke ut som bamser i det hele tatt, men andre har kortere, shaggier strøk og ser ganske ut som bamser. En relativt kort hårklipp gjør at ansiktene ser ganske rundt, noe som bidrar til å fullføre utseendet.

I motsetning til noen av de andre runde hundene på denne listen, Lhasa Apsos er beskyttende små pooches. De ble faktisk avlet for å være kongelige vaktdogs, klar til å høres alarmen når som helst nødvendig (de var egentlig ikke forventet å gjøre noe med faren - de er ikke vakt hunder). Så, Mens de er veldig kjærlige og hengiven med sine familier, hilser de ikke fremmede veldig varmt.

Lhasa Apsos er spunky og lekende hjørnetenner som er ganske små i størrelse (få overskrider 15 pund). De er intelligente, men de er ikke spesielt interessert i å gjøre budet slik en puddel kan. Som de fleste andre raser på denne listen, krever Lhasa Apsos regelmessig grooming.

8. Maltesisk

maltesisk-teddy-hund

Maltesisk er en annen rase som kan sport noen av flere forskjellige strøk, og igjen, de med korte, shaggy jakker ser ut som de mest teddybjørnene. Hvis du vil ha det søte teddybjørn, se på forskjellige typer haircuts en maltesisk kan ha, og velg tilsvarende.

Malteses er nesten like kosete som bamser også, og de fleste vil helst være i eierens fang enn noe annet sted i verden. Men mens de sikkert liker å ledsage eieren rundt i byen og holde fast i mor eller fars side, er de også lekende valper, som liker å løpe, hoppe og spille som mange andre hunder to ganger deres størrelse.

I likhet med andre lapdogs, er Malteses ganske følsomme hjørnetenner som ikke liker å bli igjen alene i veldig lang tid. De er litt enklere å trene enn mange lignende raser, som gjør dem til et godt valg for første gangs hundeeiere.

Designer blandede raser som ser ut som teddy bjørner

Rasene nevnt fremfor alt ser ut som en bamser, men det er også noen blandede raser som sterkt ligner fylte dyr.

Likheten til teddybjørn er tilfeldige i noen av disse tilfellene, men noen få vanlige blandede raser er sanne "designer" hunder hvis likhet med teddybjørner er ganske bevisst (selv om ingen av de designer raser vi nevner, er som forsettlig som Panda Pup).

9. Zuchon (Shih Tzu X Bichon Frise)

Møt min Bichon / Shih Tzu Mix, Zeke. Kallenavnet for dette korset er en & # 8216; Teddy Bear` valp.

Zuchon er kanskje den mest teddy-bjørn som en annen blandet rase i verden. Faktisk er mange som diskuterer teddybjørnhunder, og refererer spesielt til Zuchons. Noen oppdrettere håper selv at AKC til slutt vil gjenkjenne disse blandede hundene og begynne å ønske deg velkommen til show og konkurranser.

Ser på den gjennomsnittlige Zuchon, vil du umiddelbart merke deres likhet med teddybjørn. De har veldig runde ansikter som ser ut som de av de fleste bamser (og deres skyggete ansiktshår bidrar til å understreke utseendet), og deres øyne er så søte de vil smelte din sjel.

Pluss, de kaster ikke veldig mye, takket være deres Bichon Frise-gener.

Personlighet klok, Zuchons er veldig endearing. De viser all lojalitet og elsker deres foreldreas raser, og de kommer vanligvis godt sammen med fremmede, andre hunder og barn. Som med flere andre små raser, kan housetraining være vanskelig, men hvis du holder på det, vil du vanligvis lykkes i det lange løp.

10. Goldendoodle (Golden Retriever X Poodle)

Goldendoodle-Teddy

Den gyldne doodle (så vel som Labradoodle, som handler den gyldne retriever forelder for en Labrador Retriever foreldre) er sannsynligvis en av de mest populære blandede rasehundene rundt. Mens de pleier å vokse sine teddy-bjørnlignende utseende, ligner de sikkert squeezable fylte dyr som unge valper.

Opprinnelig opprettet i håp om å produsere en laboratorie eller retriever-lignende hund som også er "hypoallergenic", "Goldendoodles er kjærlig, morsomme og vennlige, og De gjør ofte gode kjæledyr for første gangs eiere. Faktisk kan de veldig godt være de beste store hundene i verden for hundebegynnere.

Goldendoodles har ganske høye energinivåer, og du må Hold hjernene sine opptatt For å forhindre destruktive tygging og andre atferdsproblemer. Så må du sørge for at du er villig til gå på lange daglige turer og besøk parken ofte, men de presenterer ikke mange andre omsorgsutfordringer.

11. Cockapoo (Cocker Spaniel X Poodle)

Cockapoo-Teddy

En annen puddelblanding, Cockapoo er en av de søteste blandede rasehundene i verden. Kledd i en fantastisk shaggy frakk, disse endearing pooches definitivt ligner teddy bjørner - selv som de alder.

De fleste cockapoos er mindre enn andre puddelblandinger, for eksempel Goldendoodles og Labradoodles, som de vanligvis er i 10- til 30 pund rekkevidde. Som de fleste andre hunder hvis navn slutter med ordet "poo" eller "doodle", disse puppene kaster veldig lite og generelt ikke forårsaker hodepine for allergikere.

En av de største tingene med disse spesielle blandede rasehundene er at de kombinerer Cocker Spaniels cuteness med puddelens milde personlighet. Dette produserer en hund som er så liten, søt og lekfull som en cocker spaniel, men også så bra med barn som de fleste pudler.

12. Yorkipoo (Yorkie X Poodle)

yorkipoo-teddy-hund
fra Flickr Bruker Gabrielle.B

Yorkipoo er lett en av de mest teddy-bjørnlignende blandede raser rundt. De fleste er helt små (de fleste veier ca 10 pounds eller mindre), og de er så søte du vil sannsynligvis bli tvunget til å plukke en opp for en god kose.

Yorkipoos har all søthet du forventer, gitt sine foreldre raser. Deres Poodle Parentage hjelper dem også med å komme sammen med barn, fremmede og andre hunder bedre enn noen Yorkies gjør. Yorkipoos krever ikke veldig mye trening, men de liker å merke sammen hvor deres eier går.

Legg merke til at Yorkipoos ofte er ganske vokale, så mens de Tilpass godt til Leilighet Livet, Du må være komfortabel med deres av og til uopphørlig bjeffing. De mener ikke å irritere deg (eller dine naboer) - de vil bare beholde sin familie trygg.

Har du en hund som er eksepsjonelt teddy-bjørnlignende? Fortell oss alt om henne! Har du spesifikt satt ut for å skaffe seg en levende bamse, eller har du bare lykke ut? Gi oss beskjed om dine erfaringer med Teddy Bear Dogs i kommentarene nedenfor.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Teddy bear dogaser: fluffiest, søteste valper rundt!