20 Største hunderaser: største hjørnetenner rundt

Største hunderaser

Det er ingen vei rundt det: Store hunder er rett og slett fantastisk.

De er morsomme (hvis noen ganger overveldende) lekekamerater, gjør de fenomenale snuggling følgesvenner, og de fleste fungerer som betydelige kriminelle avskrekkende, til tross for deres ofte milde måter.

Mens det er dusinvis av raser som kvalifiserer som "stor" (som vi vilkårlig og løst definert som de som veier mer enn ca 50 pounds), Vi begrenser vårt fokus på bare de aller største raser i dag.

Så, Mens rottes, dobies, laboratorier, dalmatere og tyske hyrder er ganske store av vanlige standarder, vil du ikke finne noen av disse "store" raser på vår liste. Det sporadiske laboratoriet kan for eksempel tippe skalaene ved 100 pounds; Men siden de fleste vil mislykkes i å nå slike størrelser, vil de ikke være fokus i denne artikkelen.

I stedet, Du finner en rekke mastiffer, ekstra store husdyrvakt, og til og med noen få Jaktaser Blant de 20 undersøkt nedenfor. Du vil sannsynligvis være kjent med noen, men andre er ganske sjeldne raser som du aldri har sett.

Men før du går tom og legger til en av disse behemoths til familien din, Du må forstå arten av omsorg som gigantiske hunder trenger. Big hunder har sikkert mange fantastiske egenskaper, men de utfordrer også i mange henseender.

Derfor snakker vi også om noen av de viktigste tingene å vurdere om du har øye med en stor rase.

Tjue av de største hundene raser i verden

Vi har satt sammen 20 av de største raser i verden under.

De første par raser er mye ansett som blant de største, men det er vanskeligere å snakke definitivt når du blir litt lenger ned i listen, da det er rikelig med variasjon i kroppsstørrelse blant enkeltpersoner av enhver rase.

1. Great Dane

Great Dane

Store danskere er sannsynligvis den høyeste hunden rase i eksistens.

En spesielt høy person - passende kalt Zeus - var 44 tommer fra pote til tåler (i hovedsak hans høyde på skulderen). Dette opptjente Zeus (som dessverre døde i 2014) tittelen "høyeste hund noensinne", av Guinness World Records.

Great Danes veier også ganske mye - de fleste vil lett formørke 100-pundmerket, og de største individer overstiger 200 pounds. Heldigvis er de vanligvis veldig milde med sine familier (inkludert barn), og de er faktisk ganske følsomme hunder som er ganske enkelt å trene.

Du må gi din store dansker med rikelig med trening for å hindre destruktiv atferd fra å utvikle seg, og du vil ønske å ta din store dane med deg så ofte du kan - de liker ikke å være alene i lange perioder.

Fordi denne store hundene krever den største versjonen av i utgangspunktet hva som helst fra Ekstra store hundesenger og Great Dane-sized hundekasser til stor rase hundemat, Great Danes kan koste mye å eie. For ikke å nevne disse XL-veterinærene, da disse hundene har en tendens til å ha felles problemer på grunn av deres store statur.

2. Irsk wolfhound

Irsk wolfhound

Hvis store danskere er sannsynligvis den høyeste rasen, har irske ulvhunder sannsynligvis andreplassen låst opp, som de står ofte nesten 3 meter høyt på skuldrene. De har ikke en spesielt robust bygning, men deres store ramme betyr at de noen ganger vekt 175 pounds eller mer.

Irsk Wolfhounds er lett noen av de vennligste, goofiest, mest lekne hundene rundt, så de fleste ville aldri gjette det deres forfedre ble brukt på slagmarken og forventet å jakte i Boar, bjørn og andre store byttedyr.

Moderne irske Wolfhounds Excel i en rekke konkurransedyktige sysler, inkludert Lydighetsforsøk og sporingsspill.

Irsk Wolfhounds er relativt chill av store hundestandarder, så de er et godt valg for eiere som vil slite for å finne tid til å gå til parken i en time hver dag. Imidlertid trenger disse store valpene fortsatt regelmessig trening, så de er best egnet for eiere med inngjerdet meter.

3. Tibetansk mastiff

Tibetansk mastiff

Tibetansk mastiff foto fra Wikipedia

Selv om de kan se mer ut som en bjørn enn en hund, er den tibetanske mastiffen all hunden. De skjer bare for å være en av de største raser i verden, med en av de fluffiest, lengste strøkene rundt.

Faktisk, mange Tibetansk mastiffs sport a liten mane rundt nakken, hodet og skulderområdet, som ytterligere fremhever deres imponerende utseende.

Opprinnelig forventet å beskytte husdyr fra rovdyr, er tibetanske mastiffer mer vanlig som følgesvenn i den moderne verden. Imidlertid har de fortsatt alle evnene og tilpasningene som trengs for å jobbe for å leve.

Deres lange strøk gjør dem spesielt Godt egnet for kaldt klima, og deres uavhengighet og intelligens gjør dem til en verdig motstander for ulv og andre rovdyr av sauer og geiter.

dessverre, Tibetansk mastiffer er ikke ideelle for første gang hundeeiere. De er ikke folk pleasers som mange andre raser, og de kan også være ganske territoriale. Dette gjør dem utfordrende å trene, og de kan være farlige hvis ikke riktig sosialisert fra en ung alder.

4. Napolitansk mastiff

Napolitansk mastiff

Napolitansk mastiff foto fra Wikipedia. 

En ekte gigantisk, Den napolitanske Mastiffen nærmer seg rutinemessig 200 pund i vekt!

De er utvilsomt påleggende dyr med store hoder og kraftige bygninger, men de er egentlig ikke så høye - få overskrider 30 tommer på skulderen. Og mens de fleste har ganske milde og rolige temperament, gjør deres størrelse og styrke dem et dårlig valg for nybegynnere.

Hailing fra Italia, disse arbeider hunder ble opprinnelig brukt til å beskytte folk, territorium eller husdyr. Napolitanske mastiffer er ganske mistenkelige for fremmede, men de er veldig kjærlige med og beskyttende for sine familier. De kommer vanligvis sammen med barna godt, men de vil ikke nøle med å flytte og søke roligere omgivelser - disse er verdige hunder som krever dekorum.

Som de fleste andre mastiffer, disse valpene kaster mer eller mindre hele tiden, så de er ikke ideelle for ryddige og ryddige typer. De kaster også ganske tungt, men du kan børste og bade dem regelmessig for å bidra til å redusere dette problemet.

5. Engelsk Mastiff

Engelsk Mastiff

Engelsk Mastiffs er massive hunder, men de er ikke spesielt høye. De største individer kan stå 32 tommer høyt på skulderen, men de fleste er kortere enn dette. Uansett, vil du aldri forvirre en mastiff med en liten hund; Disse er tykke og kraftige hjørnetenner, som noen ganger overstiger 200 pund i vekt.

Mastiffs er ikke de enkleste hundene i verden for å trene. Med all respekt for rasen, er Mastiffs ikke akkurat strålende, og de føler seg ikke tvunget til å tilfredsstille deres folk som mange andre raser gjør.

Heldigvis, til tross for treningsutfordringene de presenterer, er Mastiffs generelt store, slobbery softies, som er milde og hengiven med sine familier.

Mastiffs er ikke alltid varme med fremmede, så de bør sosialiseres fra en tidlig alder for å sikre at de forblir vennlige. Stol på oss, du vil ikke vente på det - Sosialisering En aggressiv voksenmastiff er ingen enkel oppgave.

Engelsk Mastiffs er ikke like følsomme som mange andre store raser, og de vil faktisk håndtere å bli igjen alene i korte perioder ganske bra. Men de forventer fortsatt å bli behandlet som et familiemedlem - de vil ikke være lykkelige som bor i bakgården hele tiden.

6. Spansk mastiff

Spansk mastiff

Spansk Mastiff Photo Courtesy of Wikipedia

En annen behemoth av en rase, den spanske mastiffen rutinemessig formørker 200-pund mark. De er visuelt imponerende hunder som ville gjøre de fleste trusler (inkludert kriminelle og rovdyr) tenk to ganger før de handler.

Med en historie som strekker seg tilbake mer enn to årtusener, har den spanske mastiffen vært brukes i en rekke sammenhenger, men de alle inkluderte vaktmester.

Moderne medlemmer av rasen beholder disse beskyttende instinkter, og de er sjelden varme med fremmede. Tidlig sosialisering vil hjelpe, som vil eiers rolige, selvsikkere lederskap.

På grunn av deres størrelse og medfødt ønske om å beskytte sin pakke, er spanske mastiffer sannsynligvis ikke et godt valg for uerfarne hundeeiere. Imidlertid vil erfarne eiere trolig finne den spanske Mastiffs intelligens og lojalitet, veldig endearing.

7. Saint Bernard

Saint Bernard

Saint Bernards er kjent for å finne og redde tapt reisende midt i de isete sveitsiske alper, men de ble også brukt som vakthunder i noen deler av deres historie.

Dette kan slå Saint Bernard-eiere så rart, gitt at disse er Noen av de vennligste hundene på planeten - De fleste gjør raske og enkle venner med alle de møtes.

Veier opp til 175 pounds eller mer og av og til stående 30 inches høyt på skulderen, Saint Bernards er massive. Denne størrelsen gjør dem Utmerkede hunder for utarbeidelse av konkurranser, en hendelse som krever at hundene trekker en vektet vogn eller vogn. Til tross for å være noe utfordrende å trene, utmerker Saint Bernards faktisk i lydighetsforsøk også.

På grunn av deres størrelse, bygg og lang jakke, Saint Bernards er svært dårlig egnet for varme klima, Men de vil føle seg som hjemme bor i kalde og snødekte steder. De kaster om så mye som du ville forvente, og de drool enda mer enn du ville tenke mulig, så de er ikke bra for eiere som krever et pent og ryddig hus.

8. Pakistani Mastiff

Pakistani Mastiff

Pakistansk mastiff foto fra Wikipedia

Også kjent av navnet Bully Kutta, er Pakistani Mastiff en imponerende rase.

Stå opp til 33 tommer høy på skulderen, disse er virkelig massive hunder som av og til veier 200 pounds eller mer. De er hengiven med deres folk, men de varmes ikke opp til fremmede veldig raskt eller enkelt.

Pakistani Mastiffs jobber hunder som har blitt brukt til en rekke formål gjennom hele sin historie. Men de var mest vanlig oppgave med jakt og vokter plikter. I dag holdes de primært som kjæledyr, selv om noen bønder i Sørvest-Asia fortsetter å bruke dem til husdyrbeskyttelsesformål.

Gitt sin uavhengige og dristige natur, kan disse hundene være utfordrende kjæledyr, og de er helt upassende for første gangs eiere. De aksepterer ikke automatisk eierens autoritet, og de vil ofte ende opp med å dominere wishy-washy familiemedlemmer (så vel som barn).

9. Boerboel

Boerboel

Også kjent som den sørafrikanske mastiffen, Boerboel, som mange andre gigantiske raser med husdyrbeskyttelsesbakgrunner, er hard og modig i farefare, men hengiven med sitt folk.

Sensitiv og familie orientert, boerboel er en trofast følgesvenn som ikke liker å være igjen alene veldig mye.

Veier opp til 200 pounds til tross for bare å stå litt over 2 meter høy på skulderen, er boerboel bygget som en tank. De er Utrolig muskuløse og atletiske hunder som er nimbler enn du kan forvente Et slikt kraftig bygget dyr å være.

De trenger god plass til å streife seg og mosjon, eller de kan bli destruktive og mischievøse.

Selv om Boerboels er ganske smarte valper, de er ikke spesielt enkle å trene, takket være deres selvstendige natur. Gitt dette og deres enorme størrelse, er de ikke et godt valg for nybegynnere.

De er imidlertid fantastiske følgesvenner for de som er i stand til å innstille typen firma, men likevel kjærlig disiplin, krever disse hundene.

10. Kaukasiske gjeterhunder

Kaukasisk Shepherd Dog

Kaukasisk Shepherd Dog Foto fra Wikipedia

Som du forventer at en hund som også går av navnet "russisk bjørnhund," er den kaukasiske hyrden en stor hund.

Av og til veie mer enn 200 pounds og stå opp til 34 tommer høyt på skulderen, Kaukasiske hyrder ser enda større ut enn de er, takket være deres lange, fluffete strøk.

Kaukasiske hyrdehunder var opprinnelig oppgave med å bevare husdyr fra bjørner og andre rovdyr, og de brukes fortsatt i disse rollene i den moderne verden. Noen mennesker holder også disse massive valpene som følgesvenn.

Imidlertid beholder kaukasiske hyrder mye av deres mistenkelige og territoriale instinkter, så de krever mye sosialisering mens de er unge.

Dessverre kan det være litt vanskelig å trene kaukasiske hyrder. De er ganske intelligente, men de er vant til å finne ut ting på egenhånd, og de mangler folk-behagelige instinkter, mange andre raser har.

Følgelig er kaukasiske gjeterhunder bare egnet for svært erfarne eiere, og de er helt uegnet for nybegynnere.

11. Leonberger

Leonberger

Gitt at Leonbergers opprinnelig ble opprettet ved å blande tre andre raser på denne listen (Saint Bernards, Great Pyrenees og Newfoundlands), bør det ikke komme som en overraskelse at disse også er ganske store hunder.

De er ikke særlig høye (de fleste individer er rundt 28 til 30 tommer høye), men store gutter vil veie 170 pounds eller mer.

Til tross for deres store størrelse og skremmende utseende, Leonbergers er følsomme og kjærlige hunder som ikke liker å være borte fra sine eiere i det aller lenge i det hele tatt. De er veldig mistenkelige for fremmede, så tidlig og hyppig sosialisering er viktig.

dessverre, Leonbergers er ikke veldig enkle å trene, til tross for å være rimelig intelligente hunder.

Generelt sett er Leonbergers et dårlig valg for nybegynnere eiere. Hvis du bestemmer deg for å legge til en i familien din, vær sikker på at du gjerde i bakgården, Som disse er energiske hunder som trenger god plass til å løpe rundt.

Minimalt vil Leonbergers kreve 30 minutter med høyoktanen spilletid hver dag.

12. Great Pyrenees

Great Pyrenees

En av de mest berømte og effektive husdyr-beskytter raser, De store Pyreneene er av og til holdt som et kjæledyr, men det forblir et av de mest populære valgene for eiere med sauer eller andre dyr som krever beskyttelse.

De er ganske komfortable å bli igjen alene for det meste av dagen og natten, selv om de er ganske kjærlige med deres folk.

Great Pyreneene kan være utfordrende å trene. De er veldig smarte hunder, men de er også utrolig uavhengige og marsjerer til takt av sin egen tromme. Dette gjør dem utsøkt godt egnet for å håndtere hva slags utfordringer som kan oppstå når rovdyr truer deres flokk om natten, men det kan gjøre dem vanskelig for nybegynnere eiere.

Great Pyreneene er ikke alle forretninger - de er veldig lekne hunder som ofte har en ungdommelig oppførsel godt inn i voksenlivet. Men dette kan gjøre dem litt av en håndfull, gitt at de noen ganger kommer til 160 pounds eller mer i vekt.

1. 3. Presa Canario

Presa Canario

Presa Canario Photo Courtesy of Wikipedia. 

Offisielt kalt Perro de Presa Canario, Presa Canario er en Massiv rase som ofte veier 160 pounds eller mer, til tross for bare å stå litt mer enn 2 meter på skulderen. De har også store, blokkerte hoder som gjør at de virker enda større enn de egentlig er.

Opprinnelig brukt til å beskytte kyr fra rovdyr, Presa Canarios var også (og dessverre) brukt i hundebekjempende sammenstøpt til 1950-tallet. Denne historien er ofte fremdeles tydelig i moderne medlemmer av rasen, da de ofte antagonistiske mot andre hunder.

Presas (som de ofte kalles) kan også være ganske mistenkelige for fremmede, så tidlig sosialisering og trening er avgjørende.

Presa Canarios kommer i flere forskjellige fargevarianter (inkludert minst to forskjellige brindle mønstre). De kan kaste ganske mye, men de er vanligvis ikke veldig store søsken.

Presa Canarios har ganske høye energinivåer, og de krever hyppig øvelse og en stor inngjerdet hage.

14. Scottish Deerhound

Scottish Deerhound

Scottish Deerhound Photo Courtesy of Wikipedia. 

Skotsk Deerhounds er en av de lettere raser på vår liste - de veier sjelden mer enn 110 til 120 pounds. Men deres høyde (noen individer står 32 inches høyt på skulderen) og lengden gjør dem vanskelig å gå av.

En annen Jakt av rase (de var forventet å jage ned hjort), den skotske Deerhound er bemerkelsesverdig fort for en så stor rase. Og mens de vanligvis blir ganske avslappet etter å nå modenhet, trenger de fortsatt mange muligheter til å løpe rundt og strekke sine ben. En inngjerdet hage er i hovedsak obligatorisk for disse hundene.

Trening skotske Deerhounds er vanligvis litt utfordrende, da de er noe vanskelig å motivere. Men de er Veldig kjærlige og kjærlige hunder som har en tendens til å komme godt sammen med alle, Så disse treningsutfordringene forårsaker vanligvis ikke mange sikkerhetsfarer.

De kan imidlertid være vanskelig å huske, så Crate Training anbefales.

15. Cane Corso

Cane Corso

Tro det eller ikke, Cane Corso - en av de mest ærverdige oppdragene i verden - er relativt liten i forhold til noen av de andre hundene på vår liste.

Stor stokk corsos står litt over 2 meter i høyden og bare veie ca 100 til 120 pounds eller så, men deres gigantiske, blokkerte hoder og kraftige kropper får dem til å føle seg mye større enn de egentlig er.

Smart og relativt lett å trene, kan Cane Corso gjøre en utmerket følgesvenn for erfarne eiere, men De er litt mye for førstegangs eiere. I motsetning til mange av de andre gigantiske raser, er Cane Corsos fremfor alt, folk pleasers som vil ha sin eierens kjærlighet, hengivenhet og ros. De vil imidlertid utfordre timid eiere og testgrenser og grenser regelmessig.

Cane Corsos har svært høye energinivåer, så de trenger virkelig en stor, inngjerdet bakgård som de kan patrulje på daglig basis, og de trenger sporadisk Turer til hundeparken også. Vurder å legge til litt mental og fysisk utfordring til daglige turer med Walking Training Games som & # 8220; Barkour & # 8221;.

Men THei bør ikke henrettes til et ensomt liv i bakgården - disse er pakningsorienterte valper som trenger å være med deres folk så mye som mulig.

16. Dogue de Bordeaux

Dogue de Bordeaux

Før du går videre, la oss bare ta et minutt å sette pris på det ansiktet. Sikkert, det kan bruke litt botox rundt kinnene, og det er malt med et permanent belegg av drool, men du må elske dogue de Bordeaux unamused, men likevel forståelse.

Det er den typen ansikt du vil komme hjem til etter en lang mandag på kontoret!

La oss bare håpe at ditt hjem fortsatt er intakt når du ankommer - Disse sensitive, kjærlige og lojale valpene kan bli engstelige og Bored når du er alene i lange perioder, som kan utløse destruktive tyggeoppførsel.

Faktisk, mens de trenger mange muligheter til å løpe rundt ute og blåse av damp, elsker de ingenting mer enn sofa-cuddling med mamma eller pappa.

Dogue de Bordeaux er sikkert elskelig, men denne rasen vil trolig vise seg å være for utfordrende for de fleste nybegynnere eiere. De er 120 pounds muskel og mischief og kan være svært vanskelig å kontrollere om ikke riktig opplært og sosialisert.

17. Anatolian Shepherd

Anatolian Shepherd

Den anatolske hyrden er - som navnet antyder - en annen husdyrbeskyttelse. Imidlertid er disse store hundene (som noen ganger overstiger 150 pounds i vekt) litt annerledes enn mange andre raser som forventes å beskytte sauer og andre dyr.

For nybegynnere, Den anatolske hyrden er litt enklere å trene enn de fleste andre flock-bevarte raser. De er intelligente og følsomme, som er nyttige egenskaper du kan utnytte for treningsformål.

Men THei er ikke spesielt hengiven - selv med deres favorittfolk. De har en no-nonsense demeanor og forblir på konstant varsel for trusler.

Anatolske hyrder kan bli litt overbeskyttende hvis de ikke er ordentlig sosialisert, og selv om de vanligvis er milde med barn, vil de sjelden respektere barnas stilling i husholdningenes hierarki.

Tilsvarende, Anatolske hyrder er ikke et godt valg for mange familier, og de er best igjen for erfarne eiere som kan bruke tid og krefter for å sosialisere og trene disse kraftige hundene.

18. Newfoundland

Newfoundland

En av de beste hundene på vår liste for nybegynnere, Newfoundland er virkelig en mild gigantisk.

I motsetning til mange av de andre gigantiske raser som ble utviklet for å beskytte husdyr, folk eller eiendom, Newfoundlands jobber hunder som var forventet å hjelpe fiskere til å jobbe med sine garn og haulere ting rundt.

Relativt lab-lignende i personlighet, Newfoundlands er milde med sine familier (inkludert barn - de er fenomenalt tolerante for ungdommer), og de er vanligvis ganske varme med fremmede også.

De er ikke de største hundene på vår liste, men de største newfies (som de noen ganger kalles) kan veie opptil 150 pounds eller så. Og takket være deres lange strøk, ser de enda større ut.

Newfoundlands er ganske enkle å trene, og tHei har rimelige treningsbehov, så de er et ganske godt valg for familier som vil ha en stor hund. De kaster nok hår til å belegge hjemmet ditt tre ganger over, men du kan prøve å formidle dette gjennom hyppige utendørs børster og a Vaccum designet for å suge opp kjæledyrhår.

19. Bullmastiff

Bullmastiff

En av de mindre medlemmene i Mastiff-gruppen, The Bullmastiff er fortsatt en stor og imponerende hund. De er ikke spesielt høye (de fleste er bare litt over 2 meter høye på skulderen), men de er veldig tykke hunder som rutinemessig nå 120 til 130 pounds eller så.

En sann beskytter i hjertet, Bullmastiffen er ekstremt kjærlig med sin familie (inkludert barn), men han er alltid klar til å handle hvis det er nødvendig. De er ikke veldig vanskelige å trene, da de er ganske intelligente og elsker å behage sine eiere, men tidlig sosialisering er avgjørende.

De er ganske følsomme hunder, så vær sikker på å unngå sterke treningsmetoder og stole i stedet for positiv forsterkning.

Bullmastiffs har relativt lave energinivåer, og de trenger ikke den typen høyoktanøvelse noen av de andre raser på denne listen krever. Bare vær sikker på at du ser på kroppsvekten og overvåker mengden mat du gir, som Bullmastiffs kan raskt pakke på pundene.

20. Større sveitsisk fjellhund

Større sveitsisk fjellhund

En av de mindre raser på vår liste, jo større sveitsisk fjellhund er faktisk det største medlemmet av sin forfedre rase gruppe - den Sennenhund. De fleste større sveitsiske fjellhunder er sannsynligvis rundt 100 pounds i vekt, men de største individer kan overstige 140 pounds og stå 28 tommer på skulderen.

Større sveitsiske fjellhunder er ganske vennlige og milde, selv om de kan være litt reservert rundt fremmede.

De er chock full av energi, så de trenger rikelig med trening og trening for å gi dem noe å gjøre, Men hvis de er forsynt med muligheten til å brenne av overflødig energi, kan de gjøre gode kjæledyr for nybegynnere.

Som mange andre husdyrbeskyttelsesraser, tenker større sveitsiske fjellhunder for seg selv, så tidlig lydighetstrening er viktig. Noter det Større sveitsiske fjellhunder kan være aggressive rundt mindre kjæledyr, så gjør introduksjonene nøye.

Betraktninger og advarsler: Ting å tenke på før du kjøper en stor hund

Det er viktig å tenke nøye før du legger til en hund til familien din, men gigantiske raser presenterer flere utfordringer som går utover de som presenteres av hunder med mer beskjeden størrelse.

Vi diskuterer noen av de mest bemerkelsesverdige aspektene av gigantisk hund-eierskap du trenger å tenke på under.

Big hunder har store appetitt.

En hunds kaloribehov mer eller mindre varierer med størrelse (teknisk, mindre hunder vil kreve litt mer mat per pund kroppsvekt enn større hunder vil, men forskjellen er ubetydelig fra forbrukerpunktet).

Så, Mens en Yorkie kan komme forbi med mindre enn en kopp mat hver dag, kan en gigantisk mastiff trenge ti kopper eller mer dag-i, dag-ouT.

Alt dette høres ganske intuitivt, men la oss sette det i kontekst.

  • En 10-pund hund trenger ca 1 kopp mat per dag (Denne figuren svinger åpenbart basert på en rekke faktorer, men hold deg til meg).

En slik hund ville trenge ca 30 kopper mat hver måned. Hvert pund hundemat inneholder ca 4 kopper. Så, en 10-pund pose med mat ville vare deg mer enn en måned.

  • Derimot, Vår hypotetiske 200-pund Mastiff kan trenge 10 kopper mat om dagen. Det er 2 ½ pounds mat per dag, noe som betyr at din store baby ville rive gjennom en 50 pund pose med mat i så lite som 3 uker.

Du bør sannsynligvis bestemme deg for din Foretrukket stor hund rase mat og så Kjør tallene for å finne ut hvor mye du vil bruke på mat hver måned før du legger til en gigantisk hund til familien din.

Big hunder presenterer ofte problemer for leietakere.

Mange leilighetskomplekser og private eiendomsforvaltere har vedtatt flere kjæledyrvennlige retningslinjer enn det som var vanlig i det siste, men Det kan fortsatt være vanskelig å finne steder som vil akseptere store eller gigantiske raser.

Big Dog Breed Grooming

Det er utleieeiendommer der ute for personer med store kjæledyr, men de er ikke spesielt vanlige. Følgelig må du ofte gjøre ofre i andre områder. Du må kanskje betale mer enn du vil, leve lenger fra byen enn ideell, eller bosette seg på et sted som du kanskje egentlig ikke elsker.

Og selv om du for øyeblikket leier et flott sted for en stor hund, kan tingene endres, leilighetskomplekser kan endre sine retningslinjer, og den årlige leieøkningen kan til slutt gi deg ut av ditt sted.

Store hunder er ofte dyrere å forsikre.

Enten du leter etter leietakerens forsikring, eller du trenger en boligeiendoms forsikring, finner du det mange Bedrifter vil belaste mer for folk med store hunder. Noen vil ikke engang dekke store raser i det hele tatt.

Dette er forståelig fra forsikringsselskapets synspunkt, selv om det ikke føles veldig rettferdig for de av oss med store valper. Selv den mildeste gigantiske rasen kan ved et uhell skade folk, og store hunder kan forårsake mye mer eiendomskader enn små hunder.

Det er ikke mye du kan gjøre for å komme seg rundt dette unntatt til Handle rundt for den beste forsikringspolicyen og prisene du kan finne. Pass på det Snakk med andre hund folk som bor i ditt område, Som de kan ha funnet selskaper med stor hundevennlige retningslinjer.

Big hunder får vanligvis store veterinære regninger.

Big hunder presenterer ofte veterinære utfordringer som små hunder ikke gjør det. De kan kreve mer personkraft til å kontrollere under ubehagelige prosedyrer, de trenger større forsyninger og utstyr, og de trenger vanligvis større mengder medisin enn mindre hunder gjør.

Så, mens en 5-pund puddel og en 150-pund Newfoundland kan både gå inn for en årlig kontroll og sett med vaksinasjoner, vil eierne sannsynligvis få svært forskjellige regninger for tjenestene som tilbys.

Store hunden dyrkostnader

Alt du kjøper for en stor hund vil bli dyrere.

Nesten hvert produkt du kjøper for en stor hund, vil koste mer enn de som er designet for mindre hunder. For det første vil disse produktene alle kreve flere materialer enn mindre gjenstander, og de må ofte utformes eller konstrueres annerledes for å motstå slitasje en stor rase kan påføre.

For eksempel vil din Saint Bernard raskt ødelegge tygge leker egnet for Chihuahuas - han trenger Leker designet for tøffe hjørnetenner!

Han vil også trenge større mat og vannretter, større krage og større bånd.

Men kanskje mer signifikant enn noen andre produkter, store hundesenger og Kasser egnet for gigantiske hunder er mye dyrere enn de som er designet for runde hunder.

Du har problemer med å finne store nok versjoner av noen hundrelaterte produkter.

Betaler mer for din store hunds matskåler er en ting, men Du finner det ofte vanskelig å bare finne noen produkter i størrelser som passer big rase. Det er ikke mange gapende hull i markedet, men du kan sjelden kunne velge mellom som mange produsenter som andre hundeeiere vil.

For eksempel gjør noen produsenter Senger i store nok størrelser for store hunder, Men du vil ikke kunne velge mellom dusinvis av forskjellige produsenter og merker når du velger en.

Sørg for å tenke nøye før du legger til en stor hund i familien din og vær sikker på at du finner en med en personlighet som er kompatibel med deg.

Hvis du er ny på hunder og bare vil ha en gigantisk og mild familie kjæledyr, kan den større sveitsiske fjellhunden, Saint Bernard eller Newfoundland passe regningen.

Hvis du er mer erfaren og vil ha en lojal, men beskyttende følgesvenn, er det vanskelig å gå galt med en engelsk mastiff eller stor dansker.

Meg? Jeg vil nok velge en boerboel, men jeg har alltid likt Cane Corsos og gode dansker også. Uansett hva du leter etter, bør du finne et par gode kandidater over.

Har du allerede en gigantisk valp som ambler rundt hjemmet ditt? Fortell oss alt om ham! Hva liker du mest om din store hund? Hva slags ting ønsker du at du hadde tenkt på før du legger til ham i familien din?

Gi oss beskjed om dine tanker og erfaringer i kommentarene nedenfor.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 20 Største hunderaser: største hjørnetenner rundt