Hvordan stoppe valpen din fra å hoppe opp

Hvordan stoppe valpen din fra å hoppe opp

Den fremste grunnen til hvorfor folk liker å ha en hund som kjæledyr, er å nyte den ubetingede kjærligheten og lojaliteten som hunden din utvikler seg mot deg og din familie. Etter en lang stressende dag, kommer hjem til din valp en glede som bare en hund eier kan forstå. Følelsen av å være ønsket faktisk fungerer som en energiboer når hunden din hopper på deg for å vise hvordan glede det er å få deg tilbake hjemme.

Imidlertid kan denne følelsen av varmen lett forvandle seg til den for frykt når den blir ukontrollabel.

hunden hopper opp

Hvorfor hopper en hund?

Å være sosiale dyr, hunder vanligvis snuse hverandres ansikter som en måte å uttrykke kjærlighet og hengivenhet. Derfor er det ganske tydelig at med mennesker også, prøver de å nå opp ved å hoppe opp for å gi en ansiktslokk og søk oppmerksomhet. Det er en veldig vanlig atferd at hjørnetenner tilpasser seg for å hilse på deres langt høyere bipedal familie og venner. Faktisk er valper mer ivrige om å hoppe på folk i et forsøk på å dekke høydeforskjellen.

Er det et spørsmål om bekymring?

Vel, et ærlig svar ville være, ja til tider. En valp hopping opp er en bedårende gest som alle kan ta glede i. Når det gjelder en full voksen hund, si om en hund som veier 60 pounds eller mer, kan det ikke være så ønskelig. Spesielt for barn og eldre mennesker, kan en stor hund som hopper rundt, være litt skummelt eller forvirrende. Din hund er kjære for deg, men det kan ikke være til den personen han hopper på. Ikke alle er komfortable med en hund, spesielt hvis det er en av de større raser. Så, vurderer hvordan dine besøkende føler, må du stoppe hunden din fra å hoppe opp.

Det er vanligvis ingen underliggende eller fysiologisk grunn bak hunder som hopper opp. Den eneste muligheten, bortsett fra å si hei, kan være at hunden din ikke får nok mosjon, og det har litt ekstra damp som den trenger å la av. Det er din Canine`s måte å søke oppmerksomhet på, Og når det lykkes, blir denne oppførselen en rutine for valpen din.

Hvordan å avskrekke hunden din fra å hoppe opp

For å forhindre at hunden din hopper, den oppmerksomheten som den belønnes med, bør tas bort. Ikke ignorere oppførselen, men samtidig ikke la hunden din søke oppmerksomhet ved å hoppe opp. Hunder har en tendens til å søke godkjenning fra sine mestere, for nesten alt, og hvis du ikke godkjenner, vil det snart lære å stoppe.

Unngå øyekontakt med hunden din når den hopper opp. Den beste måten å ignorere er å vende seg bort fra kjæledyret ditt. Hunder er intelligente nok til å fornemme din mislikning og få ikke noe svar, hunden din vil forstå at hopping ikke er verdsatt. Når kjæledyret ditt er på alle fire, gi det et rolig, vennlig pat og et par ord med ros og hengivenhet vil roe den ellers spennende hunden. Avstå fra å uttrykke spenningen din som det vil få kjæledyret ditt jobbet opp igjen.

Trener hunden din for ikke å hoppe opp

Hunder som er kjent med "sit" -kommandoen er Lett å håndtere mens du trener. Å inkorporere denne kommandoen mens Tren din hund, gå tilbake og bruk hånden din for å bestille hunden din å sitte og avstå fra å hoppe opp. For å tilfredsstille deg, er din furry venn sikker på å følge ordrer.

Hvis kjæledyret ditt er for spent på å følge din kommando, er en alternativ måte å avlede den fra å hoppe opp, å spørre det om å hente det leker. Belønne kjæledyret ditt når jobben er ferdig.

Du kan alltid bruke døren som skjold. Når hunden hopper opp på deg, kan du gå tilbake utenfor døren og vente på hunden din for å roe seg ned. Du kan ikke lykkes på første gang, men etter å ha gjort det samme en eller to ganger, vil kjæledyret ditt til slutt få meldingen. Når du finner at kjæledyret ditt har roliget ned, skriv inn, og setter pris på den gode oppførselen.

Strangers eller besøkende blir møtt med samme gusto hvis de viser minste beundring mot hunden din. Ikke løft stemmen din hvis du vil at hunden din skal avstå fra å hoppe opp. Det vil være fremgang og regresjon i treningsprosessen, og det vil ikke være lett å nå målet ditt. Ikke miste temperamentet ditt i å håndtere din firbente beste venn. Gjør din hund innse at den beste måten å hilse på, er ikke ved å hoppe opp, men ved hilsen personen fra en sittestilling.

Endelige ord

En rolig, høflig, velmodig hund er alltid verdsatt. Sakte og stabil er veien å gå, og du må være tålmodig med kjæledyret ditt under treningen. Utfallet kan ta lang tid, men det er definitivt ikke umulig.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan stoppe valpen din fra å hoppe opp