Studie: golden retrievers levetid falt i 35 år

Studie: Golden Retrievers levetid falt i 35 år

Tilbake på 1970-tallet bodde Golden Retrievers rutinemessig til 16 og 17 år gammel. Golden Retrievers lever nå fra 10 til 14 år.

Golden Retrievers dør for det meste av bein kreft, lymfom og en kreft i blodkarene mer enn noen annen rase i landet. Forskere fra Colorado-baserte Morris Animal Foundation plukket opp på denne observasjonen og er Å studere den populære Golden Retriever Dog-rasen For å finne ut hvorfor deres levetid har blitt kortere gjennom årene, og hvorfor kreft er så utbredt i denne spesifikke rasen.

Morris Foundation Lifetime Study Logo

Stiftelsen investerte nylig $ 25 millioner i studere til lansering Den aller første levetidsstudien på over 3000 rasebredet Golden Retrievers Etter å ha registrert seg de første hundene tilbake i 2012. Nonprofit-organisasjonen har forklart at gjennomgang av helsemessige forhold og miljøfaktorer står overfor av Golden Retrievers over hele USA, bør også være til nytte for andre raser og til og med mennesker, da 95 prosent av samme DNA deles mellom oss, og hunder.

Denne studien er en banebrytende forsøk på å lære å forebygge kreft og andre sykdommer, mer effektivt, hos hunder. Det er den lengste og største observasjonsstudien som noen gang har gjennomført for hundene, som innretner 3000 Golden Retrievers og varer hvor som helst fra 10 til 15 år.

Canine Cancer har blitt en hunds eierens største frykt. Du ser ikke hunder som løper løs så mye lenger, vi ser ikke mange smittsomme sykdommer, og vaksinene vi har i dag er veldig gode, så våre bekymringer er berettiget.

Dr. David Haworth, konsernsjef i Morris Animal Foundation

Hundene som er involvert i denne studien, ledet av Morris Animal Foundation kommer fra hver stat i USA; Halvparten av dem er menn og halvparten er kvinner, og halvparten er faste og halvparten er ikke.

Stella Retriever registrert i helseundersøkelse
For bare noen få uker siden mottok Stella Lowell den offisielle akseptoren og lærte at hun var Hero # 2085. Megan, hennes eier, er glad for at Stella nå er en del av en fantastisk studie.

Golden Retriever Lifan: Tidlige undersøkelser gir innsikt

Studien, selv om det startet for fem år siden, har ikke gitt noen klare resultater ennå, hovedsakelig fordi de 3.000 hundene kun er signert i mars 2015. Imidlertid synes tidlig undersøkelser å vise at 33 prosent av hundene, som er 1 til 5 år, var ofre for hudsykdom eller øreinfeksjoner. Videre hadde 17 prosent gastrointestinale sykdommer, og 11 prosent hadde en urin sykdom. For å gjennomføre studien riktig, blir hundene medisinsk behandlet, som vanlig, så resultatene blir ikke skjevt.

Oppdrettere, håndtere og kjæledyr eiere blir bedt om å logge alt, Fra et trekk over hele landet eller på tvers av byen, en endring i kostholdet, klimaet eller tidssonen, ankomsten av en ny baby hjemme, eller apparition av nye adferdsendringer.

Besøk til veterinærpraksis oppstår regelmessig, slik at veterinærer kan samle blod og spikerprøver, hår, avføring og alt annet som ville være viktig å vitenskapelig forstå hva som skjer i rasen, spesielt når hundene blir syke. Målet med vitenskapelige data er til Avdekke en felles tråd eller legg bare tidlige advarselsskilt blant hunder som utvikler kreft og andre sykdommer. Mer enn prøver, venter holder en journal sjekker for endringer i blodtrykk, sovemønstre, kosthold, temperatur og en hvilken som helst detalj som kan forklare sykdom.

Hittil har syv gyldne retrievere som fant sted i denne studien, døde av medisinske forhold som kreft og gastrointestinale problemer. En gylden ble rammet av en bil, og en annen droppet ut etter at eieren døde.

Jeg har for mange venner som har mistet Goldens & # 8230; Er det det vi fôrer dem, deres miljøer, deres avl? Jeg er glad jeg fant studien og føler meg på en liten måte, jeg kan gjøre en forskjell.

Marla Yetka, eier av Snickers, en toårig Golden Retriever

Endelige resultater og observasjoner fra denne studien om Golden Retriever Lifan forventes om noen år, Imidlertid vil trender bli lagt merke til i denne prosessen, og de vil sikkert bli bringt til allmennheten.

Hvordan øke labradorens levetid?

Dette er Hvordan øke Labradors levetid med 8.3 år& # 8230; og spar $ 9 878 over hans levetid! Sjekk det ut og søk, det vil radikalt endre labs helse. Den dekker mange viktige prinsipper, inkludert:

  • Den # 1 utallige ingrediensen for å holde hunden din mye sunnere gjennom hele sitt liv
  • Den mest skadelige løgner matindustrien gjør at du tror (fortsatt i dag & # 8230;)
  • De eneste 9 merkene i Nord-Amerika bør du mate dine egne hunder med
  • Flere rettsmidler for behandling av vanlige helseproblemer naturlig og billig hjemme
  • Og mye mer & # 8230;

Sjekk det ut og du vil se hvor stor innvirkning den har på Labradors helse.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Studie: golden retrievers levetid falt i 35 år