Beste hundemat til golden retrievers: 5 vet anbefalt merker

Fra det øyeblikket de er født, Golden Retrievers er baller med søt, dumt moro. De er vennlige hunder som liker å tilbringe tid med voksne, barn og andre dyr. Når de er unge, har de mye energi, men når de blir eldre, begynner de å senke. Det er derfor det er så viktig å finne Beste hundemat for Golden Retrievers For hvert stadium av kjæledyrets liv.

Den beste hundematen for Golden RetrieversPopulariteten til den gyldne som familiehundene ikke har gått ubemerket. I 2016 avrundet den gyldne retrieveren ut toppnivået som AKCs # 3 Mest populære hunden i USA. En av grunnene til at de er så populære, er fordi Golden er virkelig en perfekt følgesvenn for alle som helst i ethvert miljø.

Denne rasen er også ganske lett å beholde. Deres lange strøk krever litt mer grooming enn andre raser, men annet enn at de er ganske lavt vedlikehold.

Det vanskeligste med å eie en Golden Retriever lærer hvordan man skal mate dem riktig. Når de er unge, er disse hundene veldig aktive. De liker å gå for løp, fotturer og spille endeløse runder av henting i bakgården.

Som de alder, vil den gyldne sakte. Kaloriinntaket må justeres for å forhindre fedme. Kosttilskudd bør også legges til kostholdet for felles helse.

Som du kan se, finner du den beste hundematen for Golden Retrievers ikke en engangs ting. Det er en pågående prosess, og du må jobbe med veterinæren din eller en utdannet hundens ernæringsfyser for å finne riktig kosthold for poochen din.

Jeg vil forklare de ernæringsmessige behovene til Golden Retriever Dog rase og hvordan du skal mate en golden retriever mer detaljert, men for nå er det en rask titt på de fem matene jeg vil anbefale som den beste hundematen for Golden Retrievers :

Dog Food Brands Pris Verdi Vurdering
Royal Canin Golden Retriever Breed Helse Nutrition $$$ $ 2.00 / lb 4.2/5
Naturlig balanse L.Jeg.D. Søtpotet og fisk voksen $$$ $ 2.23 / lb 4.4/5
Native Performance Dog Food $$$ $ 1.83 / lb 2.0/5
Hills reseptbelagte diett metabolske og mobilitet $$$$$ $ 8.21 / lb 2.8/5
Eukanuba Lamb og Rice Senior vedlikehold $$ $ 1.27 / lb 4.6/5

* Klikk på Golden Retriever Dog Food merkevare for informasjon og priser OIR ruller ned nedenfor for mer informasjon.

Hva gjør den beste hundematen til Golden Retrievers?

Hva gjør den beste hundematen til Golden Retrievers?Den gyldne retrieveren er en stor-rasehund med en lang kropp, myk mediumlengdejakke og en karakteristisk gylden eller gylden rød farge. Goldens Excel at han henter, svømmer og henger rundt i huset. De lever vanligvis 11 år i gjennomsnitt.

Goldens har en tendens til å være mer moderat i energinivå, avhengig av deres personlighet. Noen er "Go-Go-Go" mens andre foretrekker å være sofa poteter. Mest foretrekker å tilbringe sin tid å spille henting, frisbee, svømming og snuggling.

Goldens har en tendens til å være svært bundet til deres familie, men vennlige med fremmede. De gjør den perfekte følgesvenn for den aktive, utendørsfamilien, klar til å gå på en tur eller til stranden for et øyeblikk.

Golden Retrievers har også en tendens til å være "Chow Hounds" og vil kanskje spise deg ut av huset og hjemme. De kan lett bli "counter surfere" - hopper på benkeplater på kjøkkenet for en uovervåket snack - eller bli fanget chomping på en kassert eplekjerne på fortauet.

Deres sunne appetitt kan være en velsignelse og en forbannelse. De fleste goldens er ikke kresne eaters, så de vil vanligvis nyte en hundemat du bestemmer deg for å gi dem. Golden Retrievers er en av de enkleste raser å overfeed. Jeg har møtt mange som er "bunnløse groper" og vil kontinuerlig be eller scavenge for hvilken mat du kan gi.

Som er sagt ... det er viktig å hindre at din gylden blir overvektig eller overvektig, og det begynner med å finne den beste hundematen til Golden Retrievers.

Spør en veterinær: Hvordan sette en overvektig hund på en diett?

Beste hundemat for Golden Retrievers
5 Vet Anbefalt merker

Hvordan mate en golden retriever

Hvordan mate en golden retriever

Før du bytter hunden din til et nytt kosthold, må du alltid konsultere en veterinær. Husk at ingen artikkel på Internett, inkludert denne, kan erstatte en konsultasjon med en veterinær.

Valp Golden Retrievers

Large-rase valper som golden retrievers er mer utsatt for underernæring og utvikling av ortopedisk sykdom sammenlignet med småpuppene. Mange gylne eiere har hørt om disse sykdommene - hip dysplasi, osteokondrose (OCD), Panasteitis og Hypertrofisk osteodystrofi (Hod).

Mens det er en genetisk komponent i disse sykdommene, er det betydelige ernæringsmessige risikofaktorer som spiller en rolle i hvalpyhood. Disse risikofaktorene er rask vekst og Overflødig kostholdskalsiuminntak.

Royal Canin Golden Retriever Breed Helse Nutrition PuppyDen beste hundematen til Golden Retrievers gir akkurat nok av den rette balansen mellom næringsstoffer. Stor-rase spesifikke valp mat er en flott beskyttelse for å forhindre disse problemene. Min beste anbefaling for Golden Puppies er Royal Canin Golden Retriever Breed Helse Nutrition Puppy.

Royal Canin har gjort alt Legwork for oss i å skape sin Golden Retriever-spesifikke valpemat. Goldens er en langsommende modne rase, og det anbefales å mate denne valpematen til 15 måneder.

Kaloriinnholdet og mineralbalansen er optimal for å hindre utviklingsgravistene. Goldens har tenner som møtes i en "scissors bite" og en lang munn og snute. Royal Canin har designet Square, Tynn kibble for optimal tygging og fordøyelse av Goldens.

Beste hundemat for voksne Golden Retrievers

Hvis du er ute etter den beste hundematen til Golden Retrievers som er mer enn 12 måneder, eller overgår fra valp mat til voksen mat, er det en god ide å konsultere med veterinæren din. Veterinæren din kan bidra til å bestemme gyldenens nåværende kroppsforholdspoeng. Med dette i hånden kan du bestemme hvilken "vedlikehold" voksen diett er best.

Normal kroppsbetingelse Golden Retrievers

Naturlig balanse L.I.D. Søtpotet og fisk voksen formelEt flott sted å starte for en aktiv, normal kroppsvekt / tilstand Gull er naturlig balanse l.Jeg.D. Søtpotet og fisk voksen formel. Denne voksne formelen er utmerket for voksne over 15 måneder i alderen til 7-8 år.

Mange gyldne retrievers lider av tørre, kløende hud og øreproblemer. Denne maten kan hjelpe. Som veterinær, når jeg ser en første gang kløende Golden i min klinikk, anbefaler jeg denne maten.

Golden Retrievers er mer utsatt for tørr og kløende hud, oftest forårsaket av atopisk dermatitt eller inhalert allergener. Naturlig balanse L.Jeg.D. Søtpotet og fisk er et fantastisk valg for å støtte din Golden`s Skin og Coat Health.

Denne formelen inneholder ingredienser som kan hjelpe din gyldne å være mindre kløende. Den er fullpakket med høyt fordøyelige karbohydrater, høykvalitets laks og et omega-3 fettsyreforsterkning.

Bare 15-40% av kløende hundene har faktisk en matallergi. Flertallet (60-80%) av hunder med kløende hud har atopisk dermatitt, en kløende hudtilstand forårsaket av miljøallergener som pollen eller mugg.

Matallergi er forårsaket av hundens immunsystem "over-reagerer" til et protein i kostholdet - kylling og biff er de vanligste synderne. Husk at hvis veterinæren mistenker at din gyldne har en sant matallergi, Denne maten er ikke det beste alternativet for en "Eliminering diett" diagnose.

Veldig aktiv / jakt Golden Retrievers

Native Performance Dog FoodEr din Golden Retriever en konkurransedyktig dock-dykking maskin eller aktiv duck hunter? Hun kan trenge en høyere kalori mat enn din gjennomsnittlige hus hund. I dette tilfellet anbefaler jeg innfødt ytelse hundemat.

Hvis din gylden trener hardt, er dette maten for deg. Native gir forskjellige "nivåer" av ernæring, fra nivå 1 "off season, lav aktivitet" mat til nivå 4 for hunder engasjere seg i intens aktivitet 4-5 timer om dagen.

Lavaktiv / Sofa Potet

Hills reseptbelagte diett metabolske og mobilitetMange voksne goldens der ute, blir lett overvektige eller overvektige. Når de blir eldre, kan de miste litt av deres spunk og slå seg ned i en mer stillesittende livsstil. Jeg må ofte gjøre anbefalinger for den beste hundematen for Golden Retrievers som er overvektige.

Det er viktig å snakke med veterinæren din hvis hunden din er overvektig eller har en samtidig helsetilstand. Noen matvarer kan målrette flere problemer. Vanligvis kommer jeg til å nå til Hills reseptbelagte diettmetabolske og mobilitet når Goldens blir litt for klumpete og de har kommet til meg for hjelp.

Denne dietten er bare reseptbelagte, men det er en av de beste hundematene til Golden Retrievers i middelalderkategorien som ikke ser ut til å kaste pundene. Over tid kan overvekt forårsake predisponere hundene til leddgikt, slik at mobilitetskomponenten vil bidra til å holde leddene i toppform.

Senior Golden Retriever Dog Food

Eukanuba Lamb og Rice Senior vedlikeholdGolden Retrievers regnes som "Senior" eller "Geriatric" rundt 8 år. Som de alder, endres også deres ernæringsmessige krav. Leddene begynner på vondt og mental funksjon kan begynne å avta. Aktive ingredienser i den beste hundematen for Golden Retrievers i deres eldre år vil hjelpe hunden din til å gå sterk så lenge som mulig.

Jeg anbefaler Eukanuba Lamb og Rice Senior vedlikehold. Eukanuba er en annen høy kvalitet hundematprodusent med en flott rekord for kvalitetsprodukter og kvalitetsstyringsstandarder.

Denne maten skiller seg ut på grunn av sitt høye nivå av antioksidanter, som kan bidra til å støtte riktig cellefunksjon i aldrende hunder. Det har også vist seg å redusere tartaroppbygging på tenner med 46%.

The Doggy Bag - Ta Hjem Melding

Golden Retrievers har en tendens til å leve de lengste, sunneste livene når de holdes i en slankere kroppsbetingelse, motta livsstadig passende balansert ernæring og rutinemessig veterinærpleie.

Uansett hvilken hundemat du velger for ditt furrige familiemedlem, er det viktig å følge fôringsinstruksjonene nøye og konsultere veterinæren din hvis du er bekymret for hundens helse eller ernæring.

Les neste: Topp 10 Dog Foods - Topp 10 Brand Analysis & Review


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beste hundemat til golden retrievers: 5 vet anbefalt merker