Den søteste hunden raser for å holde seg som kjæledyr

Yorkshire Terrier kjører på plenen

Ikke bare gjør våre hunden venner Elske oss betingelsesløst, Men deres kjærlige og lekre natur kan alltid regnes med for å få oss til å smile. På toppen av det er hunder rett og slett bedårende. Fra de store hundene med rynker og jugger til de små med perky uttrykk, er det en titt for alle å elske. Her er 10 av de søteste hundene som lyser våre liv.

10 beste hunderaser for første gangs eiere
01 av 10

Ifølge walisisk legende elsket Fairies Pembroke Welsh Corgis. Historier om Corgis trekker Fairy Coaches, Herding Fairy Cattle, og Carry Fairy Warriors florerer i Wales. Det vi vet sikkert er Corgis pleier å være leken, intelligente og kjærlige hunder. Vær forberedt på å gi dem mye trening og oppmerksomhet.

Raseoversikt

Høyde: 10 til 12 tommer

Vekt: Opptil 30 pund

Fysiske egenskaper: Lavtett og lange farger inkluderer svart og brunbrunt, fawn, rød og sabel med hvite markeringer

  • 02 av 10

    Det er vanlig kunnskap om at Beagles er gode jakthunder, men visste du at ørene deres kan forbedre ytelsen til nesen deres? Beagles lange ører skyver partikler mot nesene deres, slik at de bedre kan behandle duftinformasjon. Disse hundene trenger en aktiv husholdning og er ofte flott for familier med barn.

    Raseoversikt

    Høyde: Opptil 15 tommer

    Vekt: Opptil 30 pund

    Fysiske egenskaper: Solid Build-Colors inkluderer svart og brunbrunt og hvitt, og mer

  • 03 av 10

    Mens dagens Pomeranians kan ha et noe Prissy Reputation, var de opprinnelig herding hunder som trakk massive sleder over grovt terreng. Da veide Pomeranians omtrent 30 pund og var fullpakket med muskler. Moderne Poms kan være veldig hengiven, men trenger konsekvent trening for å holde sin stædige natur i sjakk.

    Raseoversikt

    Høyde: 6 til 7 tommer

    Vekt: 3 til 7 pounds

    Fysiske egenskaper: Kompakt, kortbattet kropp - fluffy dobbeltklapp-farger inkluderer svart, sjokolade, oransje, rød og mer

  • 04 av 10

    Franske Bulldogs ble avlet for å være små klimaanlegg for håndverkere som arbeider i kjølige butikker. Frenchies ville sitte i sine runder, holde dem koselige. Og disse hundene elsker fortsatt runder like mye i dag. De er veldig kjærlige og lojale hunder som ofte går godt sammen med barn og andre dyr.

    Raseoversikt

    Høyde: 11 til 13 tommer

    Vekt: Under 28 pund

    Fysiske egenskaper: Tunge boned-glatt frakk-farger inkluderer fawn, brindle og mer

    Fortsett til 5 av 10 nedenfor.
  • 05 av 10

    I disse dager har Yorkshire Terriers et runde hunde omdømme. Men tilbake i sine tidlige dager, jobbet disse petitepuppene hardt for å holde arbeidsområder skadet fri. Deres lille statur gjorde det mulig for dem å klemme seg i tette rom for å jage etter gnagere, og deres bighund holdninger gjorde dem fryktløse når det kom til jakten.

    Raseoversikt

    Høyde: 7 til 8 tommer

    Vekt: 7 pounds

    Fysiske egenskaper: Compact Body-Silky Coat-Colors inkluderer svart og brunbrunt, blå og brunfarge, og mer

  • 06 av 10

    Til tross for deres navn, er gamle engelske sauen bare noen få hundre år. De ble utviklet for å kjøre husdyr, blant annet gårdsarbeid. I dag er de primært søte kjæledyr som er våken, intelligent og veldig lekfull. For å holde dem så bra, trenger de vanligvis en daglig børsting og vanlig bading.

    Raseoversikt

    Høyde: 21 inches og oppe

    Vekt: 60 til 100 pounds

    Fysiske egenskaper: Square Body-Shaggy Coat-Colors inkluderer blå og hvit, grå og hvit og mer

  • 07 av 10

    Du kan ikke få mye cutter enn en pit bull valp. "Pit Bull"Er ikke en rase, men heller en kategori for flere raser, inkludert amerikanske Staffordshire Terriers. Disse hundene har en tendens til å være hengiven, vennlig og lekfull. Men de trenger kraftig daglige turer og spiller økter for å kanalisere sin høye energi.

    Raseoversikt

    Høyde: 17 til 19 tommer

    Vekt: 40 til 70 pounds

    Fysiske egenskaper: Muskulære kroppskortfelg-farger inkluderer svart, blått, fawn og mer

  • 08 av 10

    Fra sine søte personligheter til sine lykkelige smiler, er det mye å elske om Labrador Retrievers. Labs har vært nei. 1 hund i U.S. i mer enn to tiår, ifølge American Kennel Club Rankings-og med god grunn. Disse hundene er godmodige, sosialt og høyt mulig. Men de foretrekker en aktiv husholdning.

    Raseoversikt

    Høyde: 22 til 25 tommer

    Vekt: 55 til 80 pounds

    Fysiske egenskaper: Atletisk bygningskort, tette frakkfarger inkluderer svart, sjokolade og gul

    Fortsett til 9 av 10 nedenfor.
  • 09 av 10

    Boston Terriers har en tendens til å være morsomme, kjærlige hunder som er fulle av entusiasme for livet. De har blitt kallenavnet "American Gentleman" på grunn av deres tuxedo-lignende markeringer, som bidrar til å gjøre dem enda mer elskelige. Disse hundene kan være gode familie kjæledyr og har en tendens til å svare godt på trening. De foretrekker en husstand der de kan ha selskap for det meste av dagen.

    Raseoversikt

    Høyde: 15 til 17 tommer

    Vekt: 12 til 25 pounds

    Fysiske egenskaper: Korte ansikts-glatt frakk-farger inkluderer svart og hvitt, brindle og hvitt, tetning og hvit, og mer

  • 10 av 10

    Maltesisk er en av verdens eldste hunderaser, som har blitt avbildet i kunstverk og litteratur fra mange gamle sivilisasjoner, inkludert grekerne, romerne og egypterne. Dagens maltesiske er en bedårende, kjærlig og vennlig følgesvenn som elsker å henge ut i favorittpersonens runde. Daglige turer og spilletid bør tilfredsstille denne rasenes treningsbehov.

    Raseoversikt

    Høyde: 7 til 9 tommer

    Vekt: Opptil 7 pund

    Fysiske egenskaper: Stor, mørk, varsel øyne, silkeaktig, enkeltlag, hvit jakke

  • Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » Den søteste hunden raser for å holde seg som kjæledyr