10 Beste hunderaser for første gangs eiere

Golden retriever i gress

Blir A første gang hunden eier er spennende, men det kan også være litt overveldende. Det er så mange forskjellige hunderaser, og det er vanskelig å vite hvordan Velg den rette. Før deg ta hjem Den neste bedårende valpen du ser, det er noen ting å vurdere. Heldigvis har visse hunderaser relativt forutsigbare energinivåer, størrelser, utseende og grooming behov.

Her er 10 raser som pleier å være gode inngangsnivå hunder for nybegynnere hundeeiere.

Tips

Distinct rase egenskaper-Trenbarhet, aggresjon mot fremmede, og byttedyr-kan være forankret i en hunds gener, men hver hund er annerledes til tross for denne hardwiring. Nurturing og atferdsopplæring kan i noen tilfeller erstatte doggy DNA. Det er viktig å huske at en hunds rase ikke helt vil forutsi hvordan en bestemt hund vil handle.

1:57

De beste nybegynnerhundene for familier

Rase egenskaper

Den beste rasen for en første gangs hund eier er en hund som samsvarer med energi og oppmerksomhetsnivå. Hvis du vil ha en hund som kan gå i gang med deg, Velg en atletisk hund med utholdenhet. Hvis du foretrekker en lat runde hund, så er det best å unngå Høy-energi hund raser. Du kan lene seg mot en Nedlikeholdshund Breed Som din første, spesielt hvis du ikke har tid for mye grooming. Fosterhunder fra en redning er allerede husutdannet og godt sosialisert- Dette er bedre hunder for nybegynnere siden valper er mye arbeid, som krever sosialisering, trening og mye oppmerksomhet.

01 av 10

Bichon Frise er en lykkelig liten liten hund, flott for familier med barn eller leilighet. Det ser litt ut som en hoppende bomullsboll. Denne rasen er en stor allsidig følgesvenn. Bichons er relativt enkle å trene, tilpasse seg enhver livsstil, og trenger bare moderat daglig mosjon å være lykkelig og sunn. Du må tilegne tid og penger til regelmessige besøk til groomer. Denne rasen er krøllete jakke må trimmes regelmessig og børstet forsiktig. For en lavere vedlikeholdsfrakk, hold Bichons hår kuttet kort.

Raseoversikt

Gruppe: Ikke-sportslig (AKC)

Høyde: 9 til 12 tommer

Vekt: 7 til 12 pounds

Frakk og farge: Krøllete hvite belegg - kan ha spor av aprikos, buff eller krem

Forventet levealder: 14 til 15 år

  • 02 av 10

    Hvis du er ute etter en middels stor høy energi hund, se ikke lenger enn den lekne boksen. Denne lojale hunden danner en nær binding med familien. Hvis du leder en rimelig aktiv livsstil, kan en bokser være riktig for deg. Denne rasen trenger rikelig med trening og et sterkt grunnlag for trening. Selv om unge boksere kan være litt hyperaktive, er de praktiserbare og nyte oppmerksomhet under trening. Når det er trent og sosialisert, kan boksere trives i aktive husholdninger og ofte komme godt sammen med Barn. Foresatte av natur, boksere er naturlig beskyttende for sine familier, spesielt barn. Boxerens groomingbehov er grunnleggende.

    Raseoversikt

    Gruppe: Arbeider (AKC)

    Høyde: 1 fot, 9 inches til 2 fot, 1 tommer på skulderen

    Vekt: 55 til 70 pounds

    Frakk og farge: Kort belegg - Fawn og Brindle er standardfargene

    Forventet levealder: 10 til 12 år

  • 03 av 10

    Cavalier King Charles Spaniel er en søt, kjærlig hund med et valpslignende utseende. Cavaliers kan trives i alle slags husholdninger og har en tendens til å komme godt sammen med barn i alle aldre. Denne rasen er liten, men ikke liten og har en mild oppførsel. Denne hunden er elegant, oppmerksom, og Generelt stille. Cavaliers moderate energinivå betyr grunnleggende daglig trening er vanligvis nok til å opprettholde helsen. Det trenger grunnleggende trening og reagerer på det godt. Til tross for en middels lengde frakk, er denne hundens grooming behov grunnleggende. Vanlig børsting er viktig for å unngå tangles i håret.

    Raseoversikt

    Gruppe: Leketøy (AKC)

    Høyde: 12 til 13 tommer (til tåler)

    Vekt: 13 til 18 pounds

    Frakk og farge: Lang, elegant og silkeaktig frakk med fjær rundt ører, føtter, bryst og hale i fire fargevarianter, Tricolor, Blenheim, Ruby og Black and Tan

    Forventet levealder: 12 til 14 år

  • 04 av 10

    Golden Retriever er Quintessential familie hund- de er ivrige etter å behage. Goldens er gode med barn i alle aldre. Denne mellomstore hunden er glad, lojal, hengiven og aktiv. Rasen er intelligent og tilpasningsdyktig til å trives i de fleste husholdninger. De trenger også en god øvelse for å holde dem i god fysisk tilstand og forhindre kjedsomhet. Trening er viktig, men ikke vanskelig. De elsker å lære og kan trent til å gjøre mange ting. Rasen trenger regelmessig børsting for å holde kappen fri for tangles og matter.

    Raseoversikt

    Gruppe: Sporting (AKC)

    Høyde: 21.5 til 24 tommer

    Vekt: 55 til 75 pounds

    Frakk og farge: Middels lengde dobbeltbelegg - lys til mørkt gull

    Forventet levealder: 10 til 12 år

    Fortsett til 5 av 10 nedenfor.
  • 05 av 10

    Labrador Retriever er en av de mest populære og gjenkjennelige middels store hunderaser. Labs tilpasser seg godt til de fleste miljøer og er gode med barn. De er intenst lojale og kjærlige hunder som danner nære obligasjoner med sine familier. Denne rasen er aktiv, lekfull og intelligent. De trives i aktive husholdninger som kan gi rikelig med trening og trening. Labs elsker å lære og kan trent til å gjøre nesten alt, nyter å hente, løpe og snuggling. Heldigvis har de bare mindre Grooming behov, som vanlig børsting for å minimere shedding.

    Raseoversikt

    Gruppe: Sporting (AKC)

    Høyde: 21.5 til 24.5 tommer

    Vekt: 55 til 80 pounds

    Frakk og farge: Kort, tett dobbelt jakke i svart, sjokolade eller gul

    Forventet levealder: 10 til 12 år

  • 06 av 10

    Ikke la denne hundens diminutive ramme lure deg. Dette glad, vennlig og tilpasningsbar hund rase kan gjøre det bra i en rekke husholdninger. Papillonen kommer sammen med barn, men de må være milde. Papillonen er en hardy liten hund som nyter en noe aktiv livsstil. Denne allsidige kutten kan fungere som en rundehund og treningspartner. Papillonen trenger ikke mye trening, men ønsker en sjanse til å leke og løpe rundt. Rasen er lett å trene og krever bare moderat grooming.

    Raseoversikt

    Gruppe: Leketøy (AKC)

    Høyde: 8 til 11 tommer

    Vekt: 6 til 10 pounds

    Frakk og farge: Rett, lang, enkeltlagsfrakk med frills-hvitt med markeringer og en fargemaske, vanligvis rød, sabel, svart eller sitron

    Forventet levealder: 14 til 16 år

  • 07 av 10

    Pomeranian er en fin og søt Little Lap Dog. Pom obligerer ofte nærmest en enkelt eier, men kan fortsatt gjøre det bra i familier. Denne rasen er bedre med milde eldre barn, men kan tilpasse seg mange situasjoner. Daglig grunnleggende trening er generelt nok til å holde pom lykkelig. De trenger grunnleggende trening for å gi struktur og grenser. Uten trening kan rasenes feisty og stædig side komme ut. Heldigvis reagerer de godt på konsistent, positiv trening og vil trives på grunn av det. Denne hunden er lys og moderat aktiv med en stor myk jakke. Heldigvis er kappen ikke så høy vedlikehold som det ser ut. Vanlig børsting er generelt alt du trenger for å holde pom så bra ut.

    Raseoversikt

    Gruppe: Leketøy (AKC)

    Høyde: 6 til 7 tommer

    Vekt: 3 til 7 pounds

    Frakk og farge: Lang, dobbelt frakk som kommer i mange farger, selv om de vanligste er røde, oransje, krem, sabel, svart, brun og blå

    Forventet levealder: 12 til 16 år

  • 08 av 10

    Pudelen er en populær, allsidig hunderavl som gjør en fantastisk følgesvenn. Pudelen er tilpasningsdyktig til sitt miljø og kan gjøre det veldig bra i ulike husholdninger, inkludert de med barn. Denne rasen kommer i tre størrelser: leketøy, miniatyr eller standard. Alle er intelligente og reagerer godt på trening. Poodles er energiske hunder som trenger rikelig med trening og mental stimulering. De trenger grooming regelmessig for å opprettholde deres Krøllete, kontinuerlig voksende frakk.

    Raseoversikt

    Gruppe: Ikke-sportslig (AKC)

    Høyde: Over 15 tommer (standard) - 10 til 15 tommer (miniatyr) - 10 tommer og under (leketøy)

    Vekt: 45 til 70 pounds (standard) - 15 til 18 pounds (miniatyr) - 5 til 9 pounds (leketøy)

    Frakk og farge: En av mange solide farger, inkludert, men ikke begrenset til hvit, svart, grå, brun, aprikos og particolored

    Forventet levealder: 10 til 18 år

    Fortsett til 9 av 10 nedenfor.
  • 09 av 10

    Yorkshire Terrier er en flott starthund for de som vil ha en liten runde hund. Denne rasen er hengiven mot eieren og kan til og med handle beskyttende rundt fremmede. Yorkie har et moderat energinivå og trenger bare grunnleggende trening. Daglige turer er flotte for denne rasen. Det trenger også et solid grunnlag for trening. Uten struktur kan disse små hundene være sta og vokale. Tren din Yorkie som du ville ha en stor hund, og det vil bidra til å styrke båndet mellom deg og legge ned grenser. Denne hunden har grooming behov som krever oppmerksomhet. Yorkies har kontinuerlig voksende hår som må børstes og trimmes regelmessig. Hvis du har tid og budsjett for vanlige groomerbesøk, vil det være ganske enkelt å holde Yorkie i god stand.

    Raseoversikt

    Gruppe: Leketøy (AKC)

    Høyde: 8 til 9 tommer

    Vekt: 5 til 7 pounds

    Frakk og farge: Lang, rett og silkeaktig belegg-fargekombinasjoner er svart og gull, svart og brunbrunt, blått og gull og blå og brunfarge

    Forventet levealder: 13 til 16 år

  • 10 av 10

    Blandede rasehunder

    Når du vurderer den høyre rasen for deg, er det viktig å holde blandede hunder i bildet. Disse en-of-a-kind hundene kan gjøre gode følgesvenner. Hvis du ikke er sikker på hvilken rase som passer best for deg, kan du besøke din lokal ly eller redning gruppe å møte noen søte mutts. Redningsarbeidere kan matche deg med en hund som har egenskapene du ønsker. Trening, trening og grooming er nødvendige for alle hunder, men en Blandet-rasehunds behov vil avhenge av sin unike sminke.

  • Raser å unngå

    Du vil kanskje passere svært uavhengige, stædige raser eller hunder med en uforutsigbar disposisjon hvis du er en førstegangs eier. Disse raser kan kreve intensiv atferdsmessig og sosialiseringstrening og nært tilsyn rundt fremmede. Raser å vurdere å hoppe inn Akitas, Airedale Terriers, og Australske storfe hunder.

    Beste hunderaser for barn og familier
    Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » 10 Beste hunderaser for første gangs eiere