20 Beste korte hår hunder raser som er enkle å groom

De beste korte hårhundene raser som er enkle å groom

Mange foretrekker korte hairede hunder Fordi de er lettere å groom og bade. Men når det gjelder beste korte hår hunder raser, de er ikke alle like, og noen kan ha flere ulemper enn fordeler. Personlighetstrekk, shedding vaner og helseproblemer kan avvike fra rase for å rase.

Vanligvis er hunder med lange strøk mye mer grooming intensiv. Håret deres blir mattet og tangled, de kan trenge vanlige hårklipp. Bading og børste langhårede hunder er også mer komplisert og tidkrevende i forhold til beste korte hårhunder raser.

Hvis du ønsker å vedta en hund som er lettere å groom og skur mindre, vil de to toppvalgene for de beste korte hårhundrasene få flere alternativer for deg å velge mellom. Det er en hund for alle typer situasjoner på denne listen, men husk å vurdere andre egenskaper av en hund og ikke gjøre valget basert på kappelengden alene.

LESE: 13 nyttige tips for å redde en hund fra et ly

20 beste korte hår hunder raser
Toppvalg av hunder som er enkleste å groom

Beste korte hår hunder raser

1 Beagle

Den første på listen over beste korte hårhunder er alltid Beagle, En kjent og populær rase kjent for mange andre positive egenskaper. Baying av Beagle er umiskjennelig. Denne tradisjonelle jakthunden har funnet veien inn i hjertene til mange kjæledyrseiere i dag.

Fordeler - Denne rasen er vanligvis vennlig med barn og andre hunder. Faktisk elsker de å spille, noe som gjør dem til et godt valg for familier med barn. De har en sterk prey stasjon, så de vil nok ikke være en katts beste venn. En intelligent rase, beagle tilpasser seg godt til leiligheten.

Ulemper - Disse stædige hundene er vanskelig å huse tog. Kasseopplæring for et helt år anbefales. Beagles trenger trening for å dempe deres hyls og bjeffer også. Disse er energiske hunder, så de vil trenge hyppige turer og leker. Som med andre dufthunds, hvis de fanger en duft, vil de gjøre nesten alt for å følge det. Sørg alltid for at beagle har et sikkert gjerde og snor.

I SLEKT: 15 De fleste stædige hunderaser som er vanskelige å trene

Svart og tan coonhound som de beste korte hår hunder raser

2 svart og tan coonhound

Denne all-amerikanske hunden er en av de få raser som ble avlet og laget i Amerika. De er en av de sjeldne hundene raser som er relatert til andre coonhounds som er kjent som noen av de Beste jakthunder på planeten blant andre positive egenskaper.

Fordeler - Dette er en av de vennligste hundene der ute. The Black and Tan Coonhound elsker alle og alt - katter, hunder, barn, selskap og til og med fremmede. Dette er en ekstremt sunn rase som kan tolerere noen form for vær. De er veldig modige hunder og vil være klar til å følge sin aktive eier i enhver situasjon.

Ulemper - Selv om dette er en av de beste korte hår hunder raser, kaster de ganske mye. Denne Coonhound følger nesen, så det trenger et solid gjerde og en sterk bånd. Den svarte og brunfargen har mye energi og trenger hjelp til å bruke den energien med mange turer og spilletid. Deres høye nivå av vennlighet betyr at de ikke er veldig gode vakthunder. Hvis du får en av disse hundene, trenger han barkkontrollopplæring.

Bloodhound som de beste korte hårhundene raser

3 Bloodhound

Bloodhound hunder har laget et navn for seg selv ved først å bli nummer én jakthund, og deretter fremme i annen arbeidshund & # 8220; Karriere & # 8221; stier. Disse intelligente hundene er ofte en del av politiet arbeid og søke- og redningsorganisasjoner.

Fordeler - Bloodhounds har lett å ta vare på strøk. De er robuste og tøffe og kan gjøre det bra i alle slags klima. Dette er en annen familievennlig hund som vil elske dine andre hunder, katter og barn. Bloodhounds har kjempefint nese; Derfor er de gode med eiere som jakter eller har andre dyr som en gang må bli funnet.

Ulemper - Bloodhounds Shed og Drool. De er en veldig aktiv rase som trenger plass til å løpe og mye trening. Som coonhound, de gjør det ikke bra i leiligheter, og de liker ikke mye alene tid. Bloodhounds følger nesen, så de trenger et solid gjerde og bånd. Mens de er intelligente, er de også litt sta og trenger en fast trener.

I SLEKT: 20 mest vennlige hund raser i verden

Engelsk Foxhound som de beste korte håret hunder raser

4 engelsk foxhound

Engelsk Foxhound er enda en hundedrader som har en lang historie å være lojale og effektive jegere, og de er veldig enkle å groom. Hvis du elsket tegneserien Reven og hunden, Da er du kjent med den animerte versjonen av denne rasen.

Fordeler - Disse små dynamittene elsker å leke og er flotte med andre hunder og barn. De har mye energi for den aktive utendørs typen. Samtidig som De fleste eiere rapporterer at de er fine katter, vil du kanskje overvåke det forholdet tett først da foxhounds ble opprinnelig oppdrettet som jakthunder. Hvis ingen er hjemme på hyppig basis, er dette en hund som tolererer å være alene godt.

Ulemper - Foxhounds er bytte drevne dyr. De trenger et sikkert gjerde for å holde seg fra å følge nesen, eller naboens katt. Disse pooches har høy energi og trenger en stor hage eller daglige turer. Selv om denne rasen tolererer å være alene ganske bra, er de destruktive når de er kjedelig.

Whippet som de beste korte håret hunder raser

5 whippet

Du har sikkert lagt merke til en trend her at mange av de beste korte hårhundens raser er relatert til jakt. I motsetning til dufthundene, er Whippet et synshound. I likhet med greyhounds, følger de øynene sine - ikke deres nese.

Fordeler - Whippets er en intelligent, lydig rase som gjør dem enkle å trene. Selv om de er en vanlig racinghund, elsker de lounging rundt. Denne rasen er flott med barn, men ikke så bra med andre dyr. Hunder av denne rasen er vanligvis lekende ute og rolig innendørs.

Ulemper - Mens denne rasen liker å ligge rundt, trenger de daglig trening i en hage. De har vanligvis korte kreskap av energi. Whippets hopper og kjører veldig fort, så de trenger et sikkert gjerde og sele. Fordi de synes hounds, er deres tendens til å jage alt som kjører.

I SLEKT: 16 Beste hunder for familier med barn

Fransk Bulldog som de beste korte hårhundene raser

6 Fransk Bulldog

CBS øker bulldogen # 6 på topp ti liste av hunder i USA. Deres popularitet har virkelig eksplodert de siste 15 årene, og i løpet av årene har de sakte vokst til å være en av America`s Favorite Dog-rase av mange grunner.

Fordeler - Disse hundene er nysgjerrige og livlige. Eiere sier at de virkelig er underholdende. Frenchies er ikke bare en av de beste korte hår hunder raser, de tar sikte på å behage også, noe som gjør dem enkle å trene. Denne rasen er veldig vennlig og gjør det bra i hjem med barn og andre kjæledyr. De har et gjennomsnittlig energinivå og en lav bark ønske.

Ulemper - Franske Bulldogs, eller frenchies som de også er kjent, liker ikke å være alene. De gjør det bedre i et hjem hvor noen vanligvis er hjemme. De tolererer ikke temperatur ekstremer veldig bra, så vær forsiktig i utendørsaktiviteter. Den franske Bulldog er kjent for shedding, drooling og flatulens.

Rhodesian ridgeback som de beste korte hår hunder raser

7 Rhodesian Ridgeback

Den veldig vakre Rhodesian Ridgeback er en av de enkle å groomhundene. Denne rasen er også flott for folk som leter etter en stor, snill hund med mange positive egenskaper. De ble avlet for å jakte løver og andre rovdyr for bønder og ranchere i Afrika.

Fordeler -Dette kraftige hundene er flotte hvis du er ute etter en hund som lever hovedsakelig utendørs. Disse hundene er vennlige og intelligente. Dette lett å opprettholde arter er svært energisk, noe som gjør dem perfekte for den utendørsfamilien.

Ulemper - De er rambunctious som valper og kan kjøre over småbarn og babyer. Ridgeback er en stor, kraftig og uavhengig rase; Så, de trenger effektive, erfarne opplæring. Hunder i denne rasen som ikke er opplært og sosialisert riktig, kan bli aggressiv. De beholder byttedyrstasjonen og elsker å vandre og streife omkring. Av denne grunn trenger de et sterkt gjerde og en sterk håndterer. Hvis kjedelig kan de bli destruktive.

I SLEKT: 20 mest aggressive hunderaser

Miniatyr Pinscher som de beste korte håret hunder raser

8 miniatyr Pinscher

Miniatyr Pinscher er en av de beste korte hårhundens raser og lett å groomhunder av flere grunner, og de gjør en god hund for folk som elsker utseendet på Doberman, men ikke størrelsen eller aggressivitetsnivået til en standard Doberman Pinscher.

Fordeler - "min-pin" kaster veldig lite og har en kort, lett-å-groom jakke. De liker ikke fremmede som gjør dem til en god vakthund. Størrelsen og lav bark tendensen til denne rasen gjør det bra for leiligheten. Disse intelligente hundene er enkle å trene så lenge du lar det vite fra begynnelsen at du er sjefen.

Ulemper - Denne rasen er aktiv og har mye energi. Det vil trenge spilletid og gå et par ganger om dagen for å unngå uønskede atferd. "Min-pin" tolererer ikke kaldt vær godt, så hvis det går utendørs i kulde, vil det trenge en genser. Disse hundene gjør ikke alltid bra med barn og andre hunder, selv om de vanligvis gjør det bra hvis de blir reist rundt dem.

Boston Terrier som de beste korte hårhundene raser

9 Boston Terrier

Boston Terrier er en av favorittene til små hunderaser, så vel som de beste korte hårhundene som er enkle å groom. Disse små hundene gjør det bedre med alene tid enn de fleste andre små hunder. De er kjent for deres "tuxedo" utseende og sofistikert utseende.

Fordeler - Disse små, vennlige hundene tilpasser seg godt til Leilighet Living så lenge de får vanlige turer. De er en venn til alle og gjør det bra med barn og andre kjæledyr. Boston Terriers er følsomme for sine eiere og er enkle å trene. De er en sunn, hardy rase som tåler temperaturendringer ganske bra.

Ulemper - de er ganske energiske og trenger mye spilletid og går. Boston Terriers elsker å følge nesen, så sørg for at de er på et sikkert snitt før de forlater hjemmet ditt eller åpner bildøren.

I SLEKT: 15 hunderaser som har den lengste levetiden

Shar-Pei som de beste korte hårhundene raser

10 Shar-Pei

Shar-Pei er en av de mer unike hundene, men de er ikke sjeldne på grunn av deres voksende popularitet i U.S. I løpet av de siste tiårene. Hvis rasenavnet ikke er gjenkjent, blir de umiddelbart anerkjent av deres massive, mange rynker.

Fordeler - Disse hundene tolererer alene tid ekstremt godt, noe som gjør dem gode for den travle singelen. Disse hundene har ikke mye energi og trenger ikke mye trening. Hvis du er ute etter en sofa potet hund, det var det.

Ulemper - Denne rasen er litt aloof, og de gjør det ikke bra med barn eller andre kjæledyr. Shar-Pei trenger trening for å dempe deres ønske om å bjeffe og tygge ting. Hvis du vil ha en hund som elsker å leke og ta turer, kan dette ikke være hunden for deg.

Tysk Pinscher som de beste korte hårhundene raser

11 German Pinscher

Tysk Pinscher er en middels størrelse hund som faller mellom størrelsen på miniatyren Pinscher og Doberman Pinscher. Det er ingen tvil om at de er en av de beste korte hårhundene raser og er ganske enkle å groom, men det er også noen ulemper for dem også.

Fordeler - Denne hunden ble avlet for å være en arbeidshund og er svært intelligent og lett å trene. "Standard" Pinscher er modig og selvbesparende, så det gjør det bra med alene tid. Denne tøffe rasen kan leve i moderat varmt og moderat kaldt vær. De er en sunn rase som er lett å ta vare på.

Ulemper - Disse hundene har høy energi og intelligens, noe som betyr at de trenger mye trening og utfordrende spill. Selv om de lager gode vakthunder, trenger de fast, erfaren trening for å unngå å bli altfor aggressiv. Den tyske Pinscher gjør vanligvis ikke bra i familier med barn og andre kjæledyr.

Anbefalt: 30 raser som er gode hus hunder og perfekt for familier

Stor dansker som de beste korte hårhundene raser

12 Great Dane

Great Danes er kjent for sin størrelse, og mange liker å si at hvis du elsker hester, så er dette rasen for deg. De vokser faktisk til størrelsen på en liten hest. De kan være en av de beste korte hår hunder raser, men de er ikke egnet for hver eier.

Fordeler - Great Danes er kjærlige, lojale hunder. De kommer godt sammen i hus med andre kjæledyr og barn. De er av gjennomsnittlig intelligens, men veldig lett å trene. Disse gigantene er veldig aktive og lekne, så de passer rett inn med den aktive familien som elsker å spille.

Ulemper - Nesten hver con med den store danken har å gjøre med størrelse. De kan veldig lett slå over barn og alt annet rundt huset, selv om de er Flott med barn generelt. De trenger en erfaren trener for å effektivt trene dem i manerer mens de fortsatt er små nok til å håndtere. Denne rasen vokser en stor mengde over kort tid, så når du trener, spiller eller trener, må du aldri skyve dem forbi deres grenser.

Basenji som de beste korte hårhundene raser

13 Basenji

Basenji er en av de sjeldne, unike hundene som er populære. De er en gammel rase som sies å ha blitt oppdrettet av naturen. Folk enten elsker dem, eller hater dem. Mens de er en av de beste korte hårhundens raser, er de en høy vedlikeholdsavl.

Fordeler - Disse små hundene tolererer å være alene veldig bra. Kjent som den "barkløse" hunden, de er også flott for leiligheten. De har kort hår som sjelden skurer og er lett å vedlikeholde. Disse små gutta gjør det bra i det varmeste av de varme klimaene. De er veldig kjærlige og er gode i boliger med andre barn - både menneske og furry.

Ulemper - Når du er alene, bør du forlate leker og til og med gåter, da Basenji kan bli destruktivt hvis det er kjedelig. Denne hunden er en løper og trenger å ha et escape-proof gjerde. Hundene i denne rasen er også høyenergi; de trenger mange turer og spilletid.

LIGNENDE: 20 farligste hunder i verden

Australian Kelpie som de beste korte hår hunder raser

14 Australian Kelpie

Australian Kelpie er en sjelden hunder rase, og du vil sjelden finne eiere i U.S. som eier en. Dette er en annen arbeidsavle, og denne hunden gjør det bra på gårder og rancher.

Fordeler - Disse hundene har utmerket utholdenhet og gjør gode følgesvenner for joggere og langdistanse løpere. Disse hundene er et populært "seende øye". De er enkle å trene og kan lære vokale kommandoer, samt håndsignaler lett. De er oppmerksomme på eieren deres; alltid ser på dem for neste kommando. Kelpies gjør det bra med barna og andre dyr, men de må bli lært manerer.

Ulemper - Disse hundene er atletiske hunder, og de gjør det ikke bra i leiligheter eller boliger med små meter. Hvis de ikke kan få nok mosjon og stimulering, blir de destruktive. Kelpies hearding dyr og kan jage andre hunder, joggere, barn og biler. De trenger en fast, erfaren trener.

Vizsla som de beste korte håret hunder raser

15 Vizsla

En annen jakt rase, vizsla er en av de beste korte hår hunder raser som ikke kaster veldig mye og kan være lett å ta vare på, avhengig av dine mål og behov.

Fordeler - Vizsla er veldig vennlig og gjør det bra med andre kjæledyr, barn og fremmede. Faktisk er de en av de vennligste hundene der ute. De er intelligente og følsomme for behovene til eierne, noe som gjør dem svært enkle å trene. Denne lekende rasen er flott for familien med aktive barn.

Ulemper - Denne rasen liker ikke å være alene. Hvis de er alene for lenge, kunne de ha ødeleggende atferd og problem bjeffer. Faktisk elsker Vizsla å bjeffe og trenger trening for å dempe støyen. Disse er utrolig aktive hunder og ikke gjør det bra i leiligheter eller hus med små meter. Behovet rom for å kjøre gratis.

LIGNENDE: Beste Dog Breed Quiz for å hjelpe deg med å velge din neste valp

Harrier som de beste korte hårhundene raser

16 Harrier

Mange eiere forvirrer denne hunden rasen med den berømte Beagule, fordi Harrier ser akkurat ut som en stor versjon av en Beagle og er en av de sjeldneste hundene i AKC-registeret.

Fordeler - Hundene i denne rasen er ekstremt tolerante for vær ekstremer. De er gamle jakthunder godt egnet for de fleste klima. Harrier er veldig vennlig med barn, andre kjæledyr, og folk. De er en hardy rase som er lett å vedlikeholde og kan være en av Beste hunderaser for første gang eiere (forutsatt at du kan finne en).

Ulemper - Disse hundene har kort hår, men de kaster ganske mye. De vil trenge trening for å dempe deres bark og byttedyr. Denne lekende, energiske rasen trenger plass til å løpe og trene. Hvis denne hunden kommer ut av gjerdet, kan du finne den i den neste byen over. De elsker å løpe og følge nesen.

Dalmatian som de beste korte håret hunder raser

17 Dalmatian

Til tross for at filmer gjorde dem berømte, er Dalmatians en annen gammel rase hvis opprinnelse er spottete. De antas å være Gamle hunder av krig Og i dag er de veldig populære arbeidshunder, ofte vedtatt av brannavdelinger og politiet.

Fordeler - Uavhengig og intelligent beskriver hundene i denne rasen. Dette gjør dem til en god rase for familier som må forlate dem alene i lengre perioder. Dalmatians er reservert rundt fremmede og gjør gode vakthunder. Disse enkle å trene hundene er flotte for en aktiv familie.

Ulemper - Ikke bra for leiligheten, Dalmatians er aktive og trenger vanlige turer og rom å kjøre. Denne rasen er kjent for å ha noen mulige medisinske problemer som døvhet. Disse hundene kan være aggressive hvis ikke trent riktig. De går ikke alltid godt sammen med barn og andre kjæledyr.

I SLEKT: 20 dyreste hunder raser fra hele verden

Weimaraner som de beste korte hårhundene raser

18 Weimaraner

Weimaraner er best kjent som en god pistolhund med ferdigheter til å vise for det. Disse aktive hundene er en av de Verste raser for leiligheten, Selv om de er en av de beste korte hårhundens raser, kan du adoptere. De trenger mye trening - fysisk og mental.

Fordeler - Denne rasen er svært intelligent og lojal, noe som gjør dem enkle å trene. De elsker å leke og trene gjør dem gode for aktive mennesker. "Weim" gjør det bra i varme og kalde klima, men de kan tolerere varme klima bedre. En annen god vakthund, denne rasen er bekymret mot fremmede.

Ulemper - Disse høystrengede hundene kan bjeffe og bli ødeleggende hvis de er alene. Sosialisering av dem fra en ung alder er et must for å holde dem fra å bli redd og aggressiv. Weimaraner liker ikke naturlig barn eller andre kjæledyr, de trenger en "pakkeleder" eier som er en erfaren trener.

Boxer som de beste korte hårhundene raser

19 bokser

Alle vet boksere og de er en av de Mest populære hunder i Amerika. Denne rasen har en imponerende statur som ikke samsvarer med sin personlighet. Mens de er en av de beste korte hårhundens raser, kan de drepe furre små dyr hvis de ikke er trent.

Fordeler - Denne kjærlige hunden er veldig vennlig med familien, inkludert barn og andre hunder. Boksere er intelligente og enkle å trene. De er gjennomsnittlige i deres ønske om å bjeffe og streife rundt. Denne energiske hunden vil tilpasse seg leiligheten som bor så lenge de får rikelig med trening.

Ulemper - Det kan få fremmede til å føle seg tøff med sin muskuløse kropp, men de gjør egentlig ikke gode vakthund på grunn av deres vennlighet. Boksere som milde klima, så omsorg må tas når du går utenfor i kaldt eller varmt vær. Disse valpene gjør egentlig ikke bra når de er alene i lange perioder.

Engelsk Mastiff kort hår hunder rase

20Glish Mastiff

Den engelske mastiffen er stor og farlig utseende hund. Men disse milde gigantene er en av de beste korte hårhundrasene, og de er langt fjernet fra deres krigslige forfedre. En annen hund av krig, den engelske mastiffen har kommet langt til å være den kjære hunden i dag.

Fordeler - Den engelske mastiffen er en god hund for familier med barn og andre kjæledyr. Dette er territoriale hunder som gjør store vakthunder. Mens hengivenhet til familie og venner, liker de ikke rare mennesker og dyr som kommer rundt. Hunder i denne rasen har kort hår og kaster en gjennomsnittlig mengde. De har lavere energi som gjør dem trenger mindre trening.

Ulemper - Hundene i denne rasen tolererer kaldt vær godt, men er ikke bygget for varmt vær. Mastiffs har en lav intelligens og er litt sta. De trenger en erfaren trener. En hund i denne rasen vil veie godt over 100 pounds, så trening må starte i valphettet før de er for store til å håndtere. Denne rasen er kjent for Drool.

Eier-godkjent: De 30 beste støvsuger for hundhår

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 20 Beste korte hår hunder raser som er enkle å groom